Ostacu zauvijek sama...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Kardelj01
#51 Re: Ostacu zauvijek sama...
Ti si na pravom putu, a ta dvojica su ublehaši. 
-
Smail Aga
#52 Re: Ostacu zauvijek sama...
20 godina i ni poljubila se nisi
Propade ti mladost u nista
Najljepse godine sy ostale iza tebe,kako ce ti ih kasnije biti zao
Vrati se u zivot . Disi,zivi,jedi,pij.ljubi,uzivaj,dok jos mozes,jer dok dlanom o dlan,bice 30-a na vratima. Tek ces se onda imati za sta pitati i kajati.
Nego ,danas subota,uvece se lijepo obuci,dotjeraj i ispravi to sa poljubcem,pa polako dalje
Svaki dan u zivotu je bitan,zivimo ga samo jednom.
I svaki dan treba zivjeti kao da je zadnji
-
Colonel
#53 Re: Ostacu zauvijek sama...
Abu FEED el-Castro wrote:Dokle je svijet dogurao, djevojka nije sigurna jer normalna jer nije zaglibila u nemoral, nenormal...
- Simple Man
- Norm
#55 Re: Ostacu zauvijek sama...
Pametnica si ti...U danasnjem vaktu kakvih sve majmuna ima, bolje se ne ljubit...Ne znas ko kakvu "baju" nosi u sebi..
.
Nego nista od ljubljenja bez najfriskijeg nalaza...
Sto je sigurno - sigurno...
Sad ozbiljno, mlada si, ne zuri...Sve dodje na svoje...Vjeruj kad ti dajdza kaze...
Nego nista od ljubljenja bez najfriskijeg nalaza...
Sad ozbiljno, mlada si, ne zuri...Sve dodje na svoje...Vjeruj kad ti dajdza kaze...
-
mg
#56 Re: Ostacu zauvijek sama...
A ti dijelis savjete iz obilnog iskustva koje si stekao sa 23?Smail Aga wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
20 godina i ni poljubila se nisi![]()
![]()
![]()
![]()
Propade ti mladost u nista![]()
![]()
Najljepse godine sy ostale iza tebe,kako ce ti ih kasnije biti zao![]()
![]()
Vrati se u zivot . Disi,zivi,jedi,pij.ljubi,uzivaj,dok jos mozes,jer dok dlanom o dlan,bice 30-a na vratima. Tek ces se onda imati za sta pitati i kajati.![]()
![]()
Nego ,danas subota,uvece se lijepo obuci,dotjeraj i ispravi to sa poljubcem,pa polako dalje![]()
Svaki dan u zivotu je bitan,zivimo ga samo jednom.![]()
![]()
I svaki dan treba zivjeti kao da je zadnji![]()
Ne postoje najljepse godine zivota, sve su najljepse. I uvijek imas osjecaj "to je to, to su te godine".
@ma-wa,
Ako ti je bas spica da vidis kako je, stavi dva klikera u fildzan i poganjaj ih jezikom...
Salim se, sve u svoje vrijeme. Ne postoji pravo vrijeme, postoji samo prava osoba. Sto sam ja na tezi nacin shvatio. Ali, sve "krive" su pomogle da cijenim "pravu" al sve se placa.
-
Ko to smat
#57 Re: Ostacu zauvijek sama...
Ti si moja curo za pohvalit.Rjetke su takve ko ti,samo lete da se pokazu,da su glavne a ti nisi takva osoba i zato ce taj tvoj prvi poljubac vrjediti puno vise nego necijih hiljadu.Svaka ti cast.
- Salah ad-Din
#58 Re: Ostacu zauvijek sama...
Ko to smat wrote:Ti si moja curo za povalit.
Ona je tvoja cura?
Povalio bi je a još se niste ni poljubili?
-
ice2cube
#59 Re: Ostacu zauvijek sama...
Salah ad-Din wrote:Ko to smat wrote:Ti si moja curo za povalit.![]()
![]()
![]()
Ona je tvoja cura?
![]()
![]()
Koji kralj svega mi
- Pitar s Kariba
#60 Re: Ostacu zauvijek sama...
Mačak, jesi li ti možda danas slobodna za jednu kaficu? Mislim, ništa ne brini, možemo u jedan od onih "no kiss" kafića 
-
ice2cube
#61 Re: Ostacu zauvijek sama...
Nisam se ni ja nikad poljubio, mozda trebam i ja postaviti temu, sta znas mozda mi se neka javi kao sto si ti ovojPitar s Kariba wrote:Mačak, jesi li ti možda danas slobodna za jednu kaficu? Mislim, ništa ne brini, možemo u jedan od onih "no kiss" kafića
- SsTtEeLlAa
#62 Re: Ostacu zauvijek sama...
Norm wrote:Pametnica si ti...U danasnjem vaktu kakvih sve majmuna ima, bolje se ne ljubit...Ne znas ko kakvu "baju" nosi u sebi...
e sto me nasmija
-
trpimir
#63 Re: Ostacu zauvijek sama...
Nije normalno, to je znak da si bolesna.ma-wa wrote:Lakse mi je ovo pitati ljude koje ne poznajem, zato sam i napravila profil na ovome:). Je li cudno imati 20 godina i nikad se ne poljubiti? Nije problem fizicki izgled, em se sebi svidjam em mi govore da sam fina, al eto nije se desilo jos:D Elem sjedim neki dan na kafici u malo vecem drustvu koje ne poznajem dovoljno dobro, i dva momka pocese tracati jednu djevojku kako ima 22 godine i nikad se nije poljubila nit ista, i tako ide prica i na kraju zakljucak u smislu da od takvih nema nista jer kome se da peglati sa toliko neiskusnom djevojkom. Slusam ja to i mislim se mozda ima neke istine u tome. I tak evo vec dva dana razbijam svoju glavicu raznim pitanjima i brigama. Da li je stvarno neiskustvo toliki nedostatak, mana, prepreka ili sta vec? Slusajuci tu pricu ispada da vec sada mogu poceti da smisljam imena za svoje macke s kojima cu dijeliti i radosti i tuge svog zivota:(
Mislim da je trol tema al nema veze, nenormalno je jedino to sto si napravila temu o tom na forumu, naime vidi jednu stvar, ako se nisi jos poljubila a mislis da je to nenormalno pa poljubi se. nadji lika nekog i isfatajte se dobro, i onda nastavi zivot ko normalna osoba.
- Lekler
#64 Re: Ostacu zauvijek sama...
Ja vjerujem da si ti fina i lijepa ali razlog zbog kojeg se nisi poljubila do sada je tako ocigledan!Prestani koristit "w" umjesto "l" i rijesen problem 
-
bonkla
#65 Re: Ostacu zauvijek sama...
je li normalno sto vozam toyota CARINA, imam macku i nisam se jos poljubio ?
- Pitar s Kariba
-
bonkla
#67 Re: Ostacu zauvijek sama...
e jbg sto joj dade idejuPitar s Kariba wrote:boli te briga, vidi ovo!
http://answers.yahoo.com/question/index ... 045AA19eYG
-
blesava
#68 Re: Ostacu zauvijek sama...
ma-wa wrote:Lakse mi je ovo pitati ljude koje ne poznajem, zato sam i napravila profil na ovome:). Je li cudno imati 20 godina i nikad se ne poljubiti? Nije problem fizicki izgled, em se sebi svidjam em mi govore da sam fina, al eto nije se desilo jos:D Elem sjedim neki dan na kafici u malo vecem drustvu koje ne poznajem dovoljno dobro, i dva momka pocese tracati jednu djevojku kako ima 22 godine i nikad se nije poljubila nit ista, i tako ide prica i na kraju zakljucak u smislu da od takvih nema nista jer kome se da peglati sa toliko neiskusnom djevojkom. Slusam ja to i mislim se mozda ima neke istine u tome. I tak evo vec dva dana razbijam svoju glavicu raznim pitanjima i brigama. Da li je stvarno neiskustvo toliki nedostatak, mana, prepreka ili sta vec? Slusajuci tu pricu ispada da vec sada mogu poceti da smisljam imena za svoje macke s kojima cu dijeliti i radosti i tuge svog zivota:(
sa 20 godina je zaista prerano da se brines za ovakve stvari....sa 20 godina tvoje neiskustvo je sasvim normalno, znam ih masu i starijih od tebe koji jos uvijek nisu se ni za ruku drzali sa drugim spolom,a ne bili u vezi.
Prestani se opterecavat, zivot je pred tobom a tako i mnoge prilike koje ce doci same od sebe.
Kad budes imala 30 g a budes u istoj situaciji onda nam se javi ( a znam i takve koji su uprkos tome sasvim sretni i zadovoljni svojim zivotom).
A onom kome bude stalo do tebe, vjeruj mi dat ce se i bit ce mu zadovoljstvo da se pegla sa neiskusnom djevojkom.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#69 Re: Ostacu zauvijek sama...
Elem predlažem da se napiješ elem pa da onda probaš elem takoreći elem ako me razumiješ elem ?
-
todd_smith
#70 Re: Ostacu zauvijek sama...
debilima-wa wrote:Lakse mi je ovo pitati ljude koje ne poznajem, zato sam i napravila profil na ovome:). Je li cudno imati 20 godina i nikad se ne poljubiti? Nije problem fizicki izgled, em se sebi svidjam em mi govore da sam fina, al eto nije se desilo jos:D Elem sjedim neki dan na kafici u malo vecem drustvu koje ne poznajem dovoljno dobro, i dva momka pocese tracati jednu djevojku kako ima 22 godine i nikad se nije poljubila nit ista, i tako ide prica i na kraju zakljucak u smislu da od takvih nema nista jer kome se da peglati sa toliko neiskusnom djevojkom. Slusam ja to i mislim se mozda ima neke istine u tome. I tak evo vec dva dana razbijam svoju glavicu raznim pitanjima i brigama. Da li je stvarno neiskustvo toliki nedostatak, mana, prepreka ili sta vec? Slusajuci tu pricu ispada da vec sada mogu poceti da smisljam imena za svoje macke s kojima cu dijeliti i radosti i tuge svog zivota:(
- ever!
#71 Re: Ostacu zauvijek sama...
Iskreno i ja imam 20 pa se nisam poljubio nikad i ne predstavlja mi nikakav kompleks jer imam društvo kome je to sasvim normalno. Kamo srece da ima više takvih cura kao ti :p
-
PeppermintSA
#72 Re: Ostacu zauvijek sama...
Možda sam ja malo čudan, ali ja nikad ne bih mogao biti s curom koja nema neko određeno iskustvo iza sebe - kada kažem iskustvo, ne mislim na kvazi-šuplju parolu kojom se svi danas pucaju. Iskustvo se, za divno čudo, može konkretnostima mjeriti. Dakle, da je odnos između mene i nje 1:1. Ja sam prošao veze, avanture, sex na noć, hodao po klinikama za abortus, varao, mene su varali... očekujem i isto od cure, jer smatram da je potrebno da su dvije osobe na istome. Ta neka čednost, moral itd. me apsolutno ne interesuje i čak mi se gadi. E sad, svjestan sam da je ono što ja smatram neophodim i što ja želim, u očima većine ''kurava'', ''rospija''...no, da se nadovežem na raniji post: ''Bolje laka cura za krevet, nego laka cura za emocije!'' 
-
klixo
#73 Re: Ostacu zauvijek sama...
Prije nego sto odg. da vas pozdravim , novi sam na forumuSalah ad-Din wrote:Ko to smat wrote:Ti si moja curo za povalit.![]()
![]()
![]()
Ona je tvoja cura?
![]()
![]()
Eh da , sta ima veze ja sam prvi poljubac imao istu noc kad i sex.Do tad sam bio dosta stidljiv i saleti me ajmo reci malo slobodnija djevojka i mal te ne siluje me.Sjecam se da mi je rekla , mali jes ti ikad *ebo
- duplanula
#74 Re: Ostacu zauvijek sama...
Garant te cura analiziralaklixo wrote:Prije nego sto odg. da vas pozdravim , novi sam na forumuSalah ad-Din wrote:Ko to smat wrote:Ti si moja curo za povalit.![]()
![]()
![]()
Ona je tvoja cura?
![]()
![]()
![]()
Eh da , sta ima veze ja sam prvi poljubac imao istu noc kad i sex.Do tad sam bio dosta stidljiv i saleti me ajmo reci malo slobodnija djevojka i mal te ne siluje me.Sjecam se da mi je rekla , mali jes ti ikad *eboja se zacrvenio ko lubenica
Sva sreca pa me ona saletila mislim da nikad ne bih prebrodio strah od djevojaka
Poslije je bilo sve lakse
- anoush
- Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.
#75 Re: Ostacu zauvijek sama...
todd_smith wrote:debilima-wa wrote:Lakse mi je ovo pitati ljude koje ne poznajem, zato sam i napravila profil na ovome:). Je li cudno imati 20 godina i nikad se ne poljubiti? Nije problem fizicki izgled, em se sebi svidjam em mi govore da sam fina, al eto nije se desilo jos:D Elem sjedim neki dan na kafici u malo vecem drustvu koje ne poznajem dovoljno dobro, i dva momka pocese tracati jednu djevojku kako ima 22 godine i nikad se nije poljubila nit ista, i tako ide prica i na kraju zakljucak u smislu da od takvih nema nista jer kome se da peglati sa toliko neiskusnom djevojkom. Slusam ja to i mislim se mozda ima neke istine u tome. I tak evo vec dva dana razbijam svoju glavicu raznim pitanjima i brigama. Da li je stvarno neiskustvo toliki nedostatak, mana, prepreka ili sta vec? Slusajuci tu pricu ispada da vec sada mogu poceti da smisljam imena za svoje macke s kojima cu dijeliti i radosti i tuge svog zivota:(