Zasto smo prokleti

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

blufonka

#51 Re: Zasto smo prokleti

Post by blufonka »

veseljko wrote:
respo wrote:
blufonka wrote:Zato sto uvijek gledamo "sta dobijamo" a nkada "sta nudimo" :!:
Nekada davno sam, komentarisuci osobine potencijalnog buduceg muzijaka jednoj vrlo pametnoj osobi dobila protupitanje " A sta ti njemu nudis, tj. kako bi kriticki opisala sebe?" i tada mi postade puno jasnije :dance:
Osim toga ja licno imam jos jednu teoriju " Svi smo mi kombinacija dobrog i loseg i samo je stvar koju cemo kombinaciju izabrati za sebe" i mozda bas zbog toga nam ne odgovara neko ko je na prvu dobra prilika, jednostavno nije nasa idealna kombinacija jer kad se na ovo nadoveze sta dobijamo i sta nudimo treba da se sklopi jedna zgodna funkcionalna cjelina!
valjda u pocetku (bar sto se mene tice) nudim onoliko koliko dobijam
treba zasluziti da bi nesto dao a naravno trudim se i da zasluzim ono sto eventualno bi zelio dobiti
e ako to izostane zasto ista vise nuditi i traziti?
a vidis na pocetku kad "ispipavas" teren dok si hladan gotivi te samo tako
a na kraju kad je ti pocnes gotivit poklanjati paznju il sta vec promjene
ko da zele da imaju kretena i "krkana " pored sebe koji ce joj naredjivati zabranjivati ,zicati pare
...........................
Bojim se da ste zesce fulili poentu mog posta, veseljko pa pogotovu :cry:
blufonka

#52 Re: Zasto smo prokleti

Post by blufonka »

anoush wrote:
Nekada davno sam, komentarisuci osobine potencijalnog buduceg muzijaka jednoj vrlo pametnoj osobi dobila protupitanje " A sta ti njemu nudis, tj. kako bi kriticki opisala sebe?" i tada mi postade puno jasnije :dance:
Osim toga ja licno imam jos jednu teoriju " Svi smo mi kombinacija dobrog i loseg i samo je stvar koju cemo kombinaciju izabrati za sebe" i mozda bas zbog toga nam ne odgovara neko ko je na prvu dobra prilika, jednostavno nije nasa idealna kombinacija jer kad se na ovo nadoveze sta dobijamo i sta nudimo treba da se sklopi jedna zgodna funkcionalna cjelina!
:thumbup:

kako je lijepo kad se neko ne ustručava u lice ti reći baš ono što misli :)
Zadnjih godina sam se okruzila uglavnom ovakvim ljudima i mogu ti reci da je zivot puno ljepsi i laksi :)
duplanula

#53 Re: Zasto smo prokleti

Post by duplanula »

blufonka wrote:
anoush wrote:
:thumbup:

kako je lijepo kad se neko ne ustručava u lice ti reći baš ono što misli :)
Zadnjih godina sam se okruzila uglavnom ovakvim ljudima i mogu ti reci da je zivot puno ljepsi i laksi :)
I meni bi trebali ovakvi ljudi, mogul i ja se druziti sa vama? :)
anoush
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#54 Re: Zasto smo prokleti

Post by anoush »

duplanula wrote:I meni bi trebali ovakvi ljudi, mogul i ja se druziti sa vama? :)
možeš vala, niko ti ne brani :)
quarterback

#55 Re: Zasto smo prokleti

Post by quarterback »

veseljko wrote:Intresuje me jedna stvar kad nadjemo nesto sto smo dugo trazili ,uvjek mislimo da mozemo bolje
iskustvo je da nemam takva iskustva
anoush
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#56 Re: Zasto smo prokleti

Post by anoush »

quarterback wrote:
veseljko wrote:Intresuje me jedna stvar kad nadjemo nesto sto smo dugo trazili ,uvjek mislimo da mozemo bolje
iskustvo je da nemam takva iskustva

neki bivši su dokazali da ne može bolje :-)
quarterback

#57 Re: Zasto smo prokleti

Post by quarterback »

eh da... :-D
Post Reply