Nije tajna, preuzet je nakon prvomajskih praznika, bila je isporuka odmah, jer je bio na stanju, dat je i lager popust od cca 500 KM.goran16v wrote:Samo sto karavan nije turski Generation za manje bogata trzista vec standardno opremljeni Grantour, a cijena najjeftinijeg Grantoura dizela je cca 8k KM veca (31.700 KM), a srednjeg paketa opreme cijelih 10k KM (33.500 KM).radostan dan wrote:dobar izbor, meni se karavan sviđa.
Pitanje za @milojcabrza, ako nije tajna kad je auto kupljen, da li je bio na na lageru ispred salona tj isporuka odmah i koja je god proizvodnje?
Proizveden je 2011. godine, sto je i logicno, s obzirom da se na isporuku vozila ceka koji mjesec, meni to nije bilo vazno... Dosao mi je sa cca 27 km na satu, sa svom opremom koja je navedena u specifikaciji, sa jos par sitnica vise...
Bili korektni i na moje trazenje, dali mi i obaveznu opremu
P.S. I meni je odgovarao karavan, ali bio je oko 4000 vise, negdje oko 27000 KM, takodjer, bio je u ponudi i Fluence, koji je bio oko 24 500 KM, dakle samo za 1000 skuplji, ali ja sam se bio bas protegao, tako da sam konstrukciju zatvorio sa Meganom.