Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sumirprimus
#51 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
trebali bi ovo spanci dobit,al kako je luda godina, i kako gube svi redom,za koje i na trenutak pomislim da malo vise ka njima naginjem... 
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#52 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
Ko je izbacio Barsu iz LP ? 
Istina nije ih sam spustio na zemlju, pomogao mu je i Bayer
Nista nije bilo od Spanskog finala
Istina nije ih sam spustio na zemlju, pomogao mu je i Bayer
- I am Happy
#53 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
Pa to....sumirprimus wrote:trebali bi ovo spanci dobit,al kako je luda godina, i kako gube svi redom,za koje i na trenutak pomislim da malo vise ka njima naginjem...
Ja nisam pratio Ruse u kvalifikacija, ali kada sam vidjeo kako ubise Cesku... reko to je to
Istina Ceska i nije neki protivnik, ali Rusi su izgledali odlicno na terenu...
Sreca pa nisam puno ulozio na kladionicu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#54 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
To je vec bolje. Izbacio Barsu. Tamo se pominju spanski klubovi. Koji Bayer? Reala je izbacio Bayern. No tema svakako nije o spanskim klubovima.Yahel wrote:Ko je izbacio Barsu iz LP ?
Istina nije ih sam spustio na zemlju, pomogao mu je i Bayer![]()
- Ajatolah_
#55 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
Da je prošao Portugal, možda bismo se i mogli nadati atraktivnom finalu. E, da mi je neko rekao prije prvenstva da će Talijani igrati možda i najljepši, a Španci najružniji fudbal...

-
todd_smith
#56 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
Spanija protiv Portugala igrom pokazala zasto su jos uvijek najbolji na svijetu
1-0 za Spaniju na kraju
Cesc ili Pedro za pobjedu uz asistenciju Albe ili Silve
1-0 za Spaniju na kraju
Cesc ili Pedro za pobjedu uz asistenciju Albe ili Silve
- 1919
#57 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
Sinoć sam navijao za Italijane i drago mi je što su oni proitv Španaca u finalu (navijam za Špance od početka Eura).Sada sigurno svi ajde gotovo svi vide Italijane kao osvajače Eura ali Bgm i Njemci su imali svoje šanse,čak i više nego žabari samo što ih nije htio gol a i Điđi je odlično branio.Žabari jesu u blagoj prednosti,u formi su,pobijedili Švabe a i Furija ih nikada nije dobila..zato ima ona izreka "tradicija je da se ruši"
Pa neka u nedelju pobijedi bolji,ja se nadam da će to biti odbrana trofeja tj.ŠPANIJA!
VAMOS ESPAÑA
VAMOS ESPAÑA
- I am Happy
#58 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
To i govorim... Barsa i Real su bili najveci favorit za osvanje LPTomahawk11 wrote:To je vec bolje. Izbacio Barsu. Tamo se pominju spanski klubovi. Koji Bayer? Reala je izbacio Bayern. No tema svakako nije o spanskim klubovima.Yahel wrote:Ko je izbacio Barsu iz LP ?
Istina nije ih sam spustio na zemlju, pomogao mu je i Bayer![]()
Nadam se da ce Italijani uraditi isto Spanskom nogemtu, da 2012 pamte po losem
- I am Happy
#59 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
Cudan je taj heroin...todd_smith wrote:Spanija protiv Portugala igrom pokazala zasto su jos uvijek najbolji na svijetu
- AmiĐa_Idriz
#60 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45

Kao što rekoh,ovaj desno podiže trofej
-
todd_smith
#61 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
Igrali kako su trebali, sve je reklo kada su u ET-u pokazali zasto su najbolja ekipaYahel wrote:Cudan je taj heroin...todd_smith wrote:Spanija protiv Portugala igrom pokazala zasto su jos uvijek najbolji na svijetu![]()
Znali su da je Portugal vise odmoren i jaci od njih, zato su ih 90 minuta peljali, kada je pocelo dodatnih 30 minuta, moglo se zavrsiti 3/4-0 za Spaniju, sve se reklo kada vidis 118. minuta, Jordi Alba punim sprintom ide 60-70 metara uz Pedra dok Pereira i Alves jedva hodaju
Slicno protiv Italije, Plavi im zabili 4-5 minuta poslije odmah jednim potezom 1-1
Spanija je postala vise ekipa koja ceka da ih neko gura u cosak da reaguju, jer su tako dominantni da ne trebaju ni da napadaju non-stop vise, imaju vise vremena sa loptom, valjda zato ih svi i "mrze"
Last edited by todd_smith on 29/06/2012 10:42, edited 1 time in total.
-
ja1986
#62 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
Zasto Spanija osvaja? Prvo, dali su Italijanima, tj.zadovoljili su se bodom u grupnoj fazi, i drugo, pao je dogovor izmedju celnika Spanije i Italije u zadnjoj utakmici grupne faze, znaci da Spanija pobjedi Hrvatsku, a ne odigra 2-2, pa da oboje prodju i da gura ko koliko moze. A ako se ponovo sastanu S i I ovi ce im uzvratiti to, a to se evo desava u finalu. Moguce je da se zbog napetosti, sve rijesi na penale, ali Spanija osvaja! 
-
leo karan
#63 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
EdoI wrote:Da je prošao Portugal, možda bismo se i mogli nadati atraktivnom finalu. E, da mi je neko rekao prije prvenstva da će Talijani igrati možda i najljepši, a Španci najružniji fudbal...![]()
sad ce ovi strucnjaci pisati: e da ste pratili italiju u kvalifikacijama znali bi da tako igraju.
eto nisam pratio i sta je!
- ultima_palabra
#64 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
Otprilike tako, Španci su došli do finala sa 30-40% svojih mogućnosti, dok Talijani mogu biti i fizički i emotivno potrošeni.LSD wrote:Amar rece kako španci na ovom turniru još nisu odigrali svoju najbolju utakmicu, ni izbliza - a opet do finala došli...talijani su odigrali vec nekoliko takvih, više nego što su se i sami tome nadali....valjda ce u finalu Španija odigrati tu najbolju utakmicu turnira i nagaziti guju.
Ako Furija ubaci u brzinu više, Talijani će ganjati duhove po terenu
-
leo karan
#65 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
jel mene oci varaju, ili si ti ovdje provukao tezu da ce talijani pustiti spancima???ja1986 wrote:Zasto Spanija osvaja? Prvo, dali su Italijanima, tj.zadovoljili su se bodom u grupnoj fazi, i drugo, pao je dogovor izmedju celnika Spanije i Italije u zadnjoj utakmici grupne faze, znaci da Spanija pobjedi Hrvatsku, a ne odigra 2-2, pa da oboje prodju i da gura ko koliko moze. A ako se ponovo sastanu S i I ovi ce im uzvratiti to, a to se evo desava u finalu. Moguce je da se zbog napetosti, sve rijesi na penale, ali Spanija osvaja!
-
samog_sira
#66 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
vala bas, Spanija za 90 min protiv Portugala nista nije pokazala (malo su se ko trznuli u produzetcima), Spanija ubija fudbal, ima li iko kome su utakmice Spanija - Francuska i Spanija - Portugal bile interesantne. Najbolje Konjic rece samo cekam da im sudija svira pasivan napad... Italija igra puno konkretniji fudbal, i ne samo Italija nego i Njemacka i Portugal.Yahel wrote:Cudan je taj heroin...todd_smith wrote:Spanija protiv Portugala igrom pokazala zasto su jos uvijek najbolji na svijetu![]()
PS ovim ne govorim da su losi, nego su negledljivi, kome se svidja postujem, al za mene ovo nije nista interesantnije od Catenacca (jos je i gore)...
-
ja1986
#67 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
Da. Naravno, ovo gore je jedna opcija koja je mogla da se desi.leo karan wrote:jel mene oci varaju, ili si ti ovdje provukao tezu da ce talijani pustiti spancima???ja1986 wrote:Zasto Spanija osvaja? Prvo, dali su Italijanima, tj.zadovoljili su se bodom u grupnoj fazi, i drugo, pao je dogovor izmedju celnika Spanije i Italije u zadnjoj utakmici grupne faze, znaci da Spanija pobjedi Hrvatsku, a ne odigra 2-2, pa da oboje prodju i da gura ko koliko moze. A ako se ponovo sastanu S i I ovi ce im uzvratiti to, a to se evo desava u finalu. Moguce je da se zbog napetosti, sve rijesi na penale, ali Spanija osvaja!
-
sumirprimus
#68 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
bas tako,spanci bi trebali jerbo su jaci i bolji,ali nije nezasluzneo ako i italijani dobiju zbog promjene nacina igre i dosad prikazanog...ultima_palabra wrote:Otprilike tako, Španci su došli do finala sa 30-40% svojih mogućnosti, dok Talijani mogu biti i fizički i emotivno potrošeni.LSD wrote:Amar rece kako španci na ovom turniru još nisu odigrali svoju najbolju utakmicu, ni izbliza - a opet do finala došli...talijani su odigrali vec nekoliko takvih, više nego što su se i sami tome nadali....valjda ce u finalu Španija odigrati tu najbolju utakmicu turnira i nagaziti guju.
Ako Furija ubaci u brzinu više, Talijani će ganjati duhove po terenuAko ne, neka osvoje Talijani... zaslužili su promjenom pristupa i napadačkom igrom.
jos samo ako brko nesto puno ne bude isprobavo a finale je valjda nece, i stalni faktor balo..
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#69 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
Mislis direktniji. Sad ce Spanci sazvati konferenciju da pitaju je li njihov fudbal konkretan. Naravno da jeste, u finalu su. Ja se ne bih bunio da mi dodjemo u finale SP sa tri nerijesena u grupi i ostalo sve dobijemo na penale.samog_sira wrote:vala bas, Spanija za 90 min protiv Portugala nista nije pokazala (malo su se ko trznuli u produzetcima), Spanija ubija fudbal, ima li iko kome su utakmice Spanija - Francuska i Spanija - Portugal bile interesantne. Najbolje Konjic rece samo cekam da im sudija svira pasivan napad... Italija igra puno konkretniji fudbal, i ne samo Italija nego i Njemacka i Portugal.Yahel wrote:Cudan je taj heroin...todd_smith wrote:Spanija protiv Portugala igrom pokazala zasto su jos uvijek najbolji na svijetu![]()
PS ovim ne govorim da su losi, nego su negledljivi, kome se svidja postujem, al za mene ovo nije nista interesantnije od Catenacca (jos je i gore)...
-
Smail Aga
#70 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
Verocious wrote:Jos za grupne faze sam rekao da ce Spanija zazaliti, ako Italija dodje do finala, sto ne odigrase s hrvatima 2 - 2.
Legije opet napadaju, ovaj put, nakon obracuna s keltskim i germanskim barbarima, vrijeme je za finalnu bitku s iberskim plemenima, a Prandelli ce imatu ulogu Oktavijana Augusta i zadatak totalnog pokoravanja pirineja![]()
Forza Italia!!!
SPQR !!!
Forza Italia !!
- I am Happy
#71 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
Lako je pricati nakon utakmica, realno jedva su se provukli protiv Portugala.todd_smith wrote:Igrali kako su trebali, sve je reklo kada su u ET-u pokazali zasto su najbolja ekipaYahel wrote:Cudan je taj heroin...todd_smith wrote:Spanija protiv Portugala igrom pokazala zasto su jos uvijek najbolji na svijetu![]()
Znali su da je Portugal vise odmoren i jaci od njih, zato su ih 90 minuta peljali, kada je pocelo dodatnih 30 minuta, moglo se zavrsiti 3/4-0 za Spaniju, sve se reklo kada vidis 118. minuta, Jordi Alba punim sprintom ide 60-70 metara uz Pedra dok Pereira i Alves jedva hodaju
Slicno protiv Italije, Plavi im zabili 4-5 minuta poslije odmah jednim potezom 1-1
Spanija je postala vise ekipa koja ceka da ih neko gura u cosak da reaguju, jer su tako dominantni da ne trebaju ni da napadaju non-stop vise, imaju vise vremena sa loptom, valjda zato ih svi i "mrze"
Spanci su peljali jer tako igraju uvijek, nema to nikave veze sa umorom/odmorom.
Jedino se slazemo sa tim da Spanci cekaju, tek kada gube onda i igraju
U svakom slucaju, ocekuje nas dobro finale, kao i prva utakmica istih reprezentacija
-
sumirprimus
#72 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
nije to to sa spancima,.
fali pravi xavi...
a i villa da poentira...
fali pravi xavi...
a i villa da poentira...
- I am Happy
#73 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45
Tako sam i ja razmisljao o utakmicama Fransucksa-Spanija i Spanija-PortugalReligious Fantastic wrote:Yahel wrote:Nadam se da ce Italija dobiti one ciganeKao sto je Celzi spustio njihove klubove na zemlju
I meni se ne svidja sto je Italija dobila puno novih navijaca ( barem na forumu ) , neka ba... dajte Spancima ulogu favorita![]()
Otpisana Italija je najjaca
Ne volim ni jedne ni druge, tako da mi je svejedno kakav će biti konačni ishod. Doduše, prljave žaboždere mrzzzzimmm od srca...ali ne mogu reći da navijam za španiju.
Možda bi najbolja opcija bio udar omanjeg meteora na centar igrališta u 33 minuti?!
- AmiĐa_Idriz
#74 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45

Ispali Njemci iz cipela
ITALIA ITALIA ITALIA ITALIA ITALIA !!!!!!!!!!
- I am Happy