STIPU MESICA Simpatisu Bosanski muslimani ! ! ZASTO ?
-
BECHO
Ne kvarite temu! Evo, ja priznajem javno, da kao Bosanski Musliman, iskreno cijenim lik i djelo Stjepana Mesica i da mi je HDZ-ovka Jadranka Kosor previse arogantna, naivna, nema direktnog pristupa problemu, puno kritikuje ali te kritike se u sustini odnose prvenstveno na zabranu o pobacaju, koji ama bas nikog ne interesuje u Hrvatskoj! Jadranka, bolje ti je ostani tamo gdje jesi, jer starom vuku definitivno nisi ni do koljena! 
-
bosanski mrki
hajmo optereceni, krajnje je vrijeme da se poserete na temu (kao i uvijek)...
-
verbal
bogami, da ti pravo kazem i ova mi tvoja doskocica pomalo na opanak zaudara.reaktor wrote:verbal, jel' ti to drago sto nisi jedini ljakse na forumu?verbal wrote:rekoh li ja, bechane, da ti nisi iz grada?BECHO wrote:Ne kvarite temu! Evo, ja priznajem javno, da kao Bosanski Musliman...
-
Avangardan10
e ovu sam asocijaciju rjesio iz prve...Toozla wrote:Edin H. wrote:Zato sto nije bio predsjedni FK "Partizan"!
-
Avangardan10
i ovu sam iz cuga...(milosevic)Toozla wrote:al' nije bio ni bankarAvangardan10 wrote:e ovu sam asocijaciju rjesio iz prve...Toozla wrote:![]()
![]()
-
Subaru
Zanimljivo je da je Mesić pobjedio u 19 od 21 županije u Hrvatskoj, najveći postotak je u Istri- 89,15%! Kandidatkinja HDZ-a usko je pobjedila u Ličko- Senjskoj 52,3% i Šibensko- Kninskoj 50,3% županiji, a najviše u inozemstvu- 82,53%.
Još je zanimljivije to što je najveća izlaznost birača zabilježena u HERCEGOVINI- oko 90% za Kosorku! He,he...
Najzanimnjivije je ono što sam pročitao jutros kad sam otvorio Jutarnji List i vidio naslov:
"Lijanovići lansirali "Stipinu Paštetu""
Za neupućene, Mesić je rekao "kako se boji otvoriti paštetu da ne bi iz nje izletila Jadranka Kosor",aludirajući pritom na činjenicu da tek svaki 20-ti promidžbeni izborni plakat NIJE od Jadranke Kosor, koja je službeno potrošila tek nešto više novaca za izbornu kampanju od Mesića.
U trenucima prebrojavanja glasova (u prvom krugu), kad je postalo jasno da je mesić pobjednik novinarka HRT-a je poklonila Mesiću paštetu zamotanu prozirnim celofanom kao poklon.
To je izazvalo velike reakcije HDZ-a, te same Jadranke Kosor koja je odmah uzvratila da je zbog te izjave "uvrijeđena kao žena" (????
), pokušavajući time dobiti koji bod više kod ženskog biračkog tijela,
kao i tijekom cijele izborne kampanje gdje je na svaku mesićevu riječ kao papagaj ponavljala rečenicu "ja sam uvrijeđena kao žena", koju joj je vjerojatno napisao sanader na nekoj ceduljici.
Ali kolko se sjećam simpatični Predsjednik je dobio čak malko više (ili možda ipak malko manje??) glasova kod žena u odnosu na Kosorku, tako da od toga i te njezine stupidne izjave ništa.
Evo kratkog izvatka iz novina!
Lijanovići lansirali "Stipinu paštetu":
"Oduševljenje među simpatizerima Stipe Mesića sinoć su izazvale paštete s etiketom "Stipina pašteta"!
Proizvođač je, naravno, tvrtka braće Lijanović, jednih od najvećih sponzora Mesićeve kampanje. "Stipina pašteta" za sada postoji u dvije varijante- pileća i jetrena, a Lijanovići najavljuju da "paštete" nisu samo reklamni primjerci.
-Ova pašteta ide u komercijalnu prodaju. Očekujemo enormni uspjeh tog novog branda!- poručio je Jerko Lijanović."
HHAHAHAAHAHA.....
Svaka čast duhovitom Mesiću i poduzetnom Lijanoviću.
Pozdrav forumašima.
Još je zanimljivije to što je najveća izlaznost birača zabilježena u HERCEGOVINI- oko 90% za Kosorku! He,he...
Najzanimnjivije je ono što sam pročitao jutros kad sam otvorio Jutarnji List i vidio naslov:
"Lijanovići lansirali "Stipinu Paštetu""
Za neupućene, Mesić je rekao "kako se boji otvoriti paštetu da ne bi iz nje izletila Jadranka Kosor",aludirajući pritom na činjenicu da tek svaki 20-ti promidžbeni izborni plakat NIJE od Jadranke Kosor, koja je službeno potrošila tek nešto više novaca za izbornu kampanju od Mesića.
U trenucima prebrojavanja glasova (u prvom krugu), kad je postalo jasno da je mesić pobjednik novinarka HRT-a je poklonila Mesiću paštetu zamotanu prozirnim celofanom kao poklon.
To je izazvalo velike reakcije HDZ-a, te same Jadranke Kosor koja je odmah uzvratila da je zbog te izjave "uvrijeđena kao žena" (????
kao i tijekom cijele izborne kampanje gdje je na svaku mesićevu riječ kao papagaj ponavljala rečenicu "ja sam uvrijeđena kao žena", koju joj je vjerojatno napisao sanader na nekoj ceduljici.
Ali kolko se sjećam simpatični Predsjednik je dobio čak malko više (ili možda ipak malko manje??) glasova kod žena u odnosu na Kosorku, tako da od toga i te njezine stupidne izjave ništa.
Evo kratkog izvatka iz novina!
Lijanovići lansirali "Stipinu paštetu":
"Oduševljenje među simpatizerima Stipe Mesića sinoć su izazvale paštete s etiketom "Stipina pašteta"!
Proizvođač je, naravno, tvrtka braće Lijanović, jednih od najvećih sponzora Mesićeve kampanje. "Stipina pašteta" za sada postoji u dvije varijante- pileća i jetrena, a Lijanovići najavljuju da "paštete" nisu samo reklamni primjerci.
-Ova pašteta ide u komercijalnu prodaju. Očekujemo enormni uspjeh tog novog branda!- poručio je Jerko Lijanović."
HHAHAHAAHAHA.....
Svaka čast duhovitom Mesiću i poduzetnom Lijanoviću.
Pozdrav forumašima.
-
Avangardan10
i ja cu ako je od svinjskog mesa....violentjack wrote:Daj da mi neko posalje tu pastetu
-
violentjack
Eh ja necu ako ima svinjetina
Kokosja moze
Ja izbjegavam sve svinjske proizovde slaninu..kobasice i redovno kupujem kod jevreja Kosher stores
Kokosja moze
Ja izbjegavam sve svinjske proizovde slaninu..kobasice i redovno kupujem kod jevreja Kosher stores
-
sunday_morning
Toozla wrote:polako, polako....bice i sutra nagradna igra....
a jel mogu ja druze voditelju mimo programa
------------------------------------------------
@ kukkac da si veceras gledao Latinicu (tema: ''svi hrvatski predsjednici'') mislim da bi dobio na ovo i slicna pitanja, sve odgovore. pride nesto o golom otoku i ustastvu, napisano objektivnim perom uz realne i turobne snimke iz NDH.
ocito gdin. Mesic nikad nije imao ''teritorijalnih pretenzija'' (sto je dokazao napustajuci HDZ) kao recimo brat srbin sto nam sjedjase u haagu
ne vidim sta nije jasno vezano za nj simpatisanje medju bosancima i hercegovicima