Tajo bojim se naroda koji zna. okanite se politike,sdp-a jer i prije nam nista bolje nije bilo. ovi sad kad su dosli delalic i ostali pederi dovoljno odrasli da se mogu kurciti. od rata niti zakona niti zatvora i svi se uhvatili drzave za covjeka. mislim libo me racku jer su svi isti ali glupa je ta prica vise. imaju sudije dovoljno zakona iza sebe da presude mnogima ali nece,a da hoce ne bi im ni 100 mjesecara pomoglo. osudise vuka i onu trojicu majmuna sto su denisa ubili samo iz razloga sto se raja nadigla pa nisu imali muda da ih oslobode. cekajte dok se opet raja nadigne za delalica i ostale pedere koji su mangupi samo sa pistoljem i kad sa sobom ima 10 ljudi pa ce svi oni dobiti 10 godina zatvora. nek istjeraju iz zatvora one sa slabim prekrsajima tipa saobracaj i nek ove trpaju ove majmune. ali hoce malo sutra ovo uraditi jer nemaju muda ili nece sta li zato onaj zuko kako vec u pola godine 983409283409328 puta pucao i svaki put ga puste. nek im jos spomenik naprave familije im se sjetimvrbas1979 wrote:Tajo bojim se države za čovjeka!
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
- cappy_tempo
#51 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
- Don Zivconi
-
amko76
#53 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
Hehe pročitah dobar komentar: Gdje je Dosta i nevladin sektor? Sada su postali vladin sektor 
- cappy_tempo
#54 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
DOSTA je jedini pokusao nesto...amko76 wrote:Hehe pročitah dobar komentar: Gdje je Dosta i nevladin sektor? Sada su postali vladin sektor
- Edinz
#55 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
Ja čuo da je onaj Demir pustio kosu da se zamaskira heheheeeeeeeeeeeeee
-
Mr. Brightside
#56 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
danas su uklonili onu divlju voće/povrće pijacu na stupu 
čini mi se zbog radi protesta
čini mi se zbog radi protesta
-
otsam
#57 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
gdje je pokret dosta
site ne radi , ukinut... kakva prevara i manipulaciju, joj kad vas sretnem na ulici ...

-
Akibh
#58 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
Haha, pusti suplju.cappy_tempo wrote:
Tajo bojim se naroda koji zna. okanite se politike,sdp-a jer i prije nam nista bolje nije bilo.
Izaslo se na ulicu, protestvovalo, nova vlast dobila mandat zbog tadasnje nesigurnosti u gradu, obecala promjene i sad nam ispade gore nego je ikad bilo...
Sve je to politika, nesposobni stranacki likovi na funkcijama, nerad, nezalaganje za narod, neuvidjavnost problema, ne briga,...
- cappy_tempo
#60 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
tag33 da je makar 1% kod nas tako. kod nas cim krenes malo jace od "lopovi" odmah te "tvoji" sprijecavaju,ogradjuju se od tebe i na kraju ispadne eto ti lud,dosadno ti bilo pa kreno na vladu
-
goran16v
#61 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
Sve dok se falulteti budu zavrsavali tek da bi se stekla VSS, odnosno uslovi za konkurs Agencije za drzavnu sluzbu, a ne zbog stvarne zelje cime se baviti u zivotu, i sve dok cilj ulaska u politiku i vlast bude iskljucivo konekcija na budzet i obezbjenjenje egzistencije na tudji racun, umjesto stvarnog interesa da u ovoj drzavi bude bolje, nema "moji", "tvoji", "vasi", "nasi", svi su isti! Ja znam bar 5 SDP-ovaca koji su u Tajino i Semihino vrijeme hodali sa pistaljkama i transparentima oko Kantona i Skupstine grada i padali u nesvjest od zelje i zora da radikalno i preko noci poprave stvari samo da dodju na vlast i koji su dolaskom na vlast lagano dozivjeli amneziju i ucutali, zavezali kravate i pokupovali sebi novije automobile, zabili dupeta u klimatizirane kancelarije, lagano se poceli vozikati na biciklima, glumiti ekoloski osvjestene i urbane likove, eventualno uplatiti heftu nekog odmora na bl. istoku ili Turskoj ili skromno odvaliti 2 hefte na Jadranu - koga je briga za pucanja po gradu i anarhiju u saobracaju!
- Don Zivconi
#62 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
Vala imas pravo sve ista govnagoran16v wrote:Sve dok se falulteti budu zavrsavali tek da bi se stekla VSS, odnosno uslovi za konkurs Agencije za drzavnu sluzbu, a ne zbog stvarne zelje cime se baviti u zivotu, i sve dok cilj ulaska u politiku i vlast bude iskljucivo konekcija na budzet i obezbjenjenje egzistencije na tudji racun, umjesto stvarnog interesa da u ovoj drzavi bude bolje, nema "moji", "tvoji", "vasi", "nasi", svi su isti! Ja znam bar 5 SDP-ovaca koji su u Tajino i Semihino vrijeme hodali sa pistaljkama i transparentima oko Kantona i Skupstine grada i padali u nesvjest od zelje i zora da radikalno i preko noci poprave stvari samo da dodju na vlast i koji su dolaskom na vlast lagano dozivjeli amneziju i ucutali, zavezali kravate i pokupovali sebi novije automobile, zabili dupeta u klimatizirane kancelarije, lagano se poceli vozikati na biciklima, glumiti ekoloski osvjestene i urbane likove, eventualno uplatiti heftu nekog odmora na bl. istoku ili Turskoj ili skromno odvaliti 2 hefte na Jadranu - koga je briga za pucanja po gradu i anarhiju u saobracaju!
- cappy_tempo
#63 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
nemojte tako ipak su oni nasi,a ako necemo glasati za nase za koje cemo onda 
-
goran16v
#64 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
U mojoj bivsoj mahali sam imao nabolji primjer govneta, penzionisani pripadnik OS BiH (nekakav cato bio) iz socijalne kategorije "njiha, stijo, razumis & hina", borac za pravdu i ispravljac krivih drina, vlasnik auta u raspadu i redovni ucesnik protesta kontra Semihe i Taje, vazio po mahali danima i mjesecima, prototip borca za bolje sutra koji kuka i trazi stelu i pomoc apsolutno za svaku stvar s kojom se sretne pod izgovorom da je on ugrozen u zemlji lopova.Don Zivconi wrote:
Vala imas pravo sve ista govna
Scena 1: Neki komsija nelegalno zagradio sebi parking mjesta, ovaj odmah sisao da se budi i istjeruje pravdu i komso ga 'ladno ucutka jednim parking mjesto.
Scena 2: Dosla njegova opcija na vlast, komso dospio u nekakav odbor, neki klinac,sta li, pojma nema, vozika se u novom autu od 30k KM i rekrativno bavi planinarenjem.
Ma kakav borac za bolje sutra, koji klinac, nista vise do tipicni provincijalac i laktaros koji ce uraditi sve sto treba da se domogne budzetske apanaze i kad se domogne boli ga deupe za sve ostalo.
- plejka2
#65 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
Sta je ovo niđe pucnjave,sudara,krađe...
neće ovo na dobro
neće ovo na dobro
-
glockov kolac
#66 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
Reci hvala Bogu!plejka2 wrote:Sta je ovo niđe pucnjave,sudara,krađe...
neće ovo na dobro
- plejka2
#67 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
Hvala bogu jakako
niko nista ne pise o onoj djevojci nadam se da ide na bolje.
-
glockov kolac
#68 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
Biće, akoBogda!plejka2 wrote:Hvala bogu jakako![]()
- hodža
#69 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
@plejka
ma ova vrućina ubi..nije nikome ni do čega
sačekaj dok malo smanje temperature
ma ova vrućina ubi..nije nikome ni do čega
sačekaj dok malo smanje temperature
- plejka2
#70 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
Vjeruj da sam bas na to i pomislio kao jedan od mogucih razloga.Ma nama samo moze priroda pomoci niko drugi.Da hoce zdit ovako do novembra i onda nek zapada opet onaj snjeg jedno 3 metra i bice sve ok.
- Logovan
#71 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
Uzeli godišnji pa se ništa ne dešava. I oni su ljudi, moraju se odmoriti.plejka2 wrote:Sta je ovo niđe pucnjave,sudara,krađe...
neće ovo na dobro
-
goran16v
#72 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
Jos je rano, cekaj samo kad legnu plate za jedno heftu, pa se naspe za cenera jal cvaju i kad se zareda i zalomi po "trubofolk-nabildan biceps-tetovaza-kosulja njeznih ili pastenih boja-frizura na 2 vode-blajhana plavka u sintetici-cunirani auto" kafanama... 
-
Klotzina
- Dioda
#74 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
Sto je meni ovakvo nesto grozno procitati
Nadam se da je momak ok, i da je samo onako negdje ragulio, a nije se javio
-
Melami
#75 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3
a sta mu bi?