Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisati??
- ranger
#51 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa
nezvanično saznaje da je vozač Mercedesa (reg. oznake T57-A-049), koji je učestvovao u saobraćajnoj nesreći kod Narodnog pozorišta sin Aljevića, vlasnika ćevabdžinice „Zmaj“ .
T. Aljević (1994) je prema nezvaničnim izvorima prošao kroz crveno svjetlo na semaforu i udario vozilo marke Citroen, koji se uključivao sa Čobanije.
bilo bi me stid da sam aljovic
T. Aljević (1994) je prema nezvaničnim izvorima prošao kroz crveno svjetlo na semaforu i udario vozilo marke Citroen, koji se uključivao sa Čobanije.
- tag33
#52 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa
Ja ne znam zasto krivite roditelje...van Balkana djeci kupuju i bugattije, ferrarije pa voze normalno..zato sto znaju kakve su kazne...svi znate kako se kod nas polazu ispiti..svi znate kakav je zakon sto se tice kazni za ovakva krivicna djela..i kao sto neko rece, trebalo bi staviti odredjenu snagu motora za pocetnike u saobracaju..
- HaHaHa2
#53 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa
ako babo ne sredi preko gospodina kojem je dugo vremena bio licni vozackaranana wrote:nadam se da radi kamera. ima ih na mnogim raskrsnicama ali mnoge ne rade.Melami wrote:Rekli su da tu ima kamera? Znaci lagano to treba da se objavi da se vidi koliko je to on proletio, da je normalno vozio ne bi onako unistio auto.
Naravno, bice to lijepo sve prekriveno, a on ce dobiti 2 godine, a bice pomilovan nakon 1/3, i tu jendu trecinu ce da dobije vikende slobodne.
-
quarterback
#54 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa
pa sin vlasnika poznatog kafe restorana u centru je covjeka nabacio na krov tramvajske kod predsjednistva prije desetak godina, malo ga nakon toga sklonili iz sarajeva, juce da vidim u zutom meganu sport ...amko76 wrote:Tačno, meni nisu jasni ovi forumaši koji se čude. Pa pun je grad balavaca guzonjinih sinova sa parama i bijesnim autima, i naravno bahatošću i silom koja proizilazi iz istog.JoeMessi wrote:Ova "djeca" misle da su nadklasa i tako se i ponasaju: bahati, sirovi, osioni, siledzije u malom.
Sada ce nasa draga policija napraviti dvodnevnu akciju kontrole saobracaja. Zaustavljace mene i ovog sa malim djetetom, ove zahebane nece dirati.
Ne znam kako to ne vide pa se čude svaki put kad se nešto ovakvo desi
- cyprus
#55 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa
Pa i van Balkana ima majmuna i van Balkana se dešavaju sranja... To ne briše činjenicu da je kupovanje auta nekome koj je jedva punoljetan maloumno... Znam da se neki neće složit, ali ostajem pri tome...tag33 wrote:Ja ne znam zasto krivite roditelje...van Balkana djeci kupuju i bugattije, ferrarije pa voze normalno..zato sto znaju kakve su kazne...svi znate kako se kod nas polazu ispiti..svi znate kakav je zakon sto se tice kazni za ovakva krivicna djela..i kao sto neko rece, trebalo bi staviti odredjenu snagu motora za pocetnike u saobracaju..
- zateznistub
#56 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa
Rijetko kada u zivotu nekome zelim da se desi nesto lose. Njemu zelim sve najgore.ranger wrote:nezvanično saznaje da je vozač Mercedesa (reg. oznake T57-A-049), koji je učestvovao u saobraćajnoj nesreći kod Narodnog pozorišta sin Aljevića, vlasnika ćevabdžinice „Zmaj“ .
Njegovoj radnji da nikad za nikada ne proda niti jedan cevapcic.
Curici koja je nastradala sve najbolje i sto brzi oporavak!
- mirnisan
#57 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa
kazes posteno?!?!pa o njemu se prica da je samo na porezu sto je utajio zaradio milione,a nasi poreznici za besplatnih deset u pola sa lukom odavno njegovo potkradanje aminuju.tataćusak wrote:[
A Zmaj, šta je mogao? Čovjek je pošteno zaradio svoje pare a ne kao neki..... Čovjek odrastao u bijedi i mislio da djetetu dadne ono što on nije imao ali mač sa dvije oštrice. Žalosno pa se ovo desilo ali i škola za sve ostale, ne kupujte djeci jaka i brza auta, samo da se može kotrljati od tačke A do tačke B.
-
juzna_strana
#58 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa
Samo na momenat zamislite da je ovo vasa sestra..
Zatvor,mjesec,godina ?
Nema zatvora,kad vidis cestitog,neduznog insana priklijestenog u autu
i smece malo kako zali za razbijenim autom.
U sta smo se pretvorili,samo nam restart u vidu zemljotresa moze pomoci.
Poslije profine smrti sam bio bijesan k'o ris,danas bi ih zubima kidao,sjeme im se zatrlo..
Zatvor,mjesec,godina ?
Poslije profine smrti sam bio bijesan k'o ris,danas bi ih zubima kidao,sjeme im se zatrlo..
- mirnisan
#59 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa
sve potpisujem...nazalost pravde nema.....juzna_strana wrote:Samo na momenat zamislite da je ovo vasa sestra..
-
Melami
#60 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa
Ma pocece ovo raja u svoje ruke uzimati, niko vise ne vjeruje u pravdu.juzna_strana wrote:Samo na momenat zamislite da je ovo vasa sestra..
Zatvor,mjesec,godina ?
Nadam se da ima nekoliko brace ova djevojka, malo jace i ludje.
- Sentinel
#61 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa
nema kod nas osveta, mi smo miševi
- drndalo
#62 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa
Zato sto se kultura neubijanja drugih iz cista mira, nosi iz kuce, kao i banalne stvari tipa:"Dobar dan komsija, kako ste, treba li vam pomoci s tom kesom iz granapa?"... Ovo dvoje roditelja sada imaju i svjedocanstvo o izgubljenom vremenu na (ne)odgoju svoga potomka...tag33 wrote:Ja ne znam zasto krivite roditelje...
-
panzer
#63 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa
Prije par godina u jednoj reportaži izvršni direktor Carlsberga, na pitanje Gorana Milića da li je sinu kupio auto, kaže da mu nije kupio auto ali da mu je platio da se školuje i da mu na tome treba da bude zahvalan.tag33 wrote:Ja ne znam zasto krivite roditelje...van Balkana djeci kupuju i bugattije, ferrarije pa voze normalno..zato sto znaju kakve su kazne...svi znate kako se kod nas polazu ispiti..svi znate kakav je zakon sto se tice kazni za ovakva krivicna djela..i kao sto neko rece, trebalo bi staviti odredjenu snagu motora za pocetnike u saobracaju..
Al "¨ta će danci". "U mene mi sin treba da vozi".
- Hemera
#64 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa
Recept za katastrofu sa ovakvim debilnim mozgom se može desiti sa bilo kojim automobilom.drndalo wrote:Aferim, oce, majko, sestro, brate, dajdza, amidza, tetak, tetka... Nastavite niz...Sarajevska policija privela je vozača Mercedesa, A. T. (1994)
18-godisnjak za volanom E-klaseRecept za katastrofu...
Samo mi nije jasno zašto ime vozača nije objavljeno?
Vjerovatno još nije napunio 18 godina,tj.trebao bi do kraja godine.
Sve ove idiote po gradu treba na jedan sajt staviti sa slikama da vidimo ko se kreće oko nas i kakve zulume čine.
- bosnianidiot
#65 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa
Tacno bi trebali poceti slikati tablice manijaka koji jure po gradu, i onda po kratkom postupku unistavati "ljubimce" doticne gospode, jer ocito vise placu za njima nego za zivotima koje uniste...
Dok mi sami ne preuzmemo stvar u svoje ruke, niko nece
- zateznistub
- drndalo
#67 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa
Moze, samo sa Mercedesom se lakse zaletiti nego sa Yugom 45...Hemera wrote: Recept za katastrofu sa ovakvim debilnim mozgom se može desiti sa bilo kojim automobilom.
- O'zone
- Globalni moderator
#68 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa
Gerila bi bila odlično riješenje,samooooo... teško da ćemo to doživjetibosnianidiot wrote:Tacno bi trebali poceti slikati tablice manijaka koji jure po gradu, i onda po kratkom postupku unistavati "ljubimce" doticne gospode, jer ocito vise placu za njima nego za zivotima koje uniste...
-
juzna_strana
#69 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa
Bravo ! Gledao sam tu emisiju,ipak je bila kcerka.. Pita ga balkanac jeste li joj kupili auto za 18 rodjendan a dingospo rece,kupice ona sebi kad se zaposli,uplatio sam joj godisnje studijsko putovanje po svijetu,da upozna druge kulture..panzer wrote:Prije par godina u jednoj reportaži izvršni direktor Carlsberga, na pitanje Gorana Milića da li je sinu kupio auto, kaže da mu nije kupio auto ali da mu je platio da se školuje i da mu na tome treba da bude zahvalan.tag33 wrote:Ja ne znam zasto krivite roditelje...van Balkana djeci kupuju i bugattije, ferrarije pa voze normalno..zato sto znaju kakve su kazne...svi znate kako se kod nas polazu ispiti..svi znate kakav je zakon sto se tice kazni za ovakva krivicna djela..i kao sto neko rece, trebalo bi staviti odredjenu snagu motora za pocetnike u saobracaju..
Mentalitet druze,sta zna nasa stoka nego kupiti auto 'babinom pasi'.. Pogan ljudska..
- Asana
#70 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa
Jutros sam primijetila komentar u Oslobodjenju, i bilo mi je iritantno jer se automatski "zana za upravljacem" sumnjici za nepriodrzavanje saobracajnih propisa:
Sada mi jasnije ...
Podrazumijeva se valjda da ce istragom biti utvrdjeno i da li se vozac za upravljacem mercedesa pridrzavao saobracajnih propisa ... ili je to out of question"Uviđajem će biti utvrđeno da li se žena za upravljačem citroena pridržavala saobračajnih propisa i da li je mercedesu oduzela prvenstvo prolaza."
Sada mi jasnije ...
- ovo_malo_duse
#71 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa
Imam samo sestu. I molim boga svaki dan da se njoj ovako nesto ne desi.juzna_strana wrote:Samo na momenat zamislite da je ovo vasa sestra..
Zatvor,mjesec,godina ?
Jer da je moja sestra ja bi ga odlezao. Nebi se on meni nahodao... Objesio bi ga na prvu banderu pred pozoristem..
Nemam dajdzu ministra ni tetku u parlamentu ali zato imam i obraz i ponos nebi ga sakrili ni sjevernoj koreji.
I ne samo njega sacekao bih da vidim tog sudiju koji mu nebi dao najmanje 10 g za ovo i ni on se ne bi nahodao.
Mozda zvucim pogresno ali mislim da je vakat da se pocne pravda uzimat u svoje ruke. Sta jos da se desi pa da pocne da se sudi kako treba...
Malo off topic.
Sjecam se onog momka RVI prije par godina sto je sjeo na bombu kad su mu mater invalida delozirali..zarad neke lujke sekretarice nekog glavonje...Nije mi ga bilo zao ni tada ni sad, zao mi je sto kad je odlucio sjest na bombu, zasto nije kokno i lujku i glavonju koji joj nastelio stan i onog ko je potpisao delozaciju i one koji su mu staru mater uznemiravali pa onda sjeo na bombusu.
Dok ne krene tako..nema ovdje lijeka.
-
Melami
#72 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa
Covjek multi milioner, ima dvije kcerke, i dao im je 2 svoja stara auta, koja su po 10 godina stara i dovoljna za normalnu voznju, ali im je zato platio najskuplje srednje skole i fakultete.panzer wrote:Prije par godina u jednoj reportaži izvršni direktor Carlsberga, na pitanje Gorana Milića da li je sinu kupio auto, kaže da mu nije kupio auto ali da mu je platio da se školuje i da mu na tome treba da bude zahvalan.tag33 wrote:Ja ne znam zasto krivite roditelje...van Balkana djeci kupuju i bugattije, ferrarije pa voze normalno..zato sto znaju kakve su kazne...svi znate kako se kod nas polazu ispiti..svi znate kakav je zakon sto se tice kazni za ovakva krivicna djela..i kao sto neko rece, trebalo bi staviti odredjenu snagu motora za pocetnike u saobracaju..
Dok drugi debil, koji se drogirao pola zivota, onaj poglup, crnci za nesto jada i dobio je skoro kcerku, i onako kroz pricu on meni kaze'' imam zelju da kcerci za 16ti rodjendan kupim novi auto'' 16ti jer se u USA sa 16 vozi, bolje da ne pricam kako to izgleda da vidis u DMV(nas BIHAMK) kako izgleda kad neko sa 16 god dodje da polaze.
- Hemera
#73 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa
tag33 wrote:Ja ne znam zasto krivite roditelje...van Balkana djeci kupuju i bugattije, ferrarije pa voze normalno..zato sto znaju kakve su kazne...svi znate kako se kod nas polazu ispiti..svi znate kakav je zakon sto se tice kazni za ovakva krivicna djela..i kao sto neko rece, trebalo bi staviti odredjenu snagu motora za pocetnike u saobracaju..
Ma nije isti mentalitet roditelja ovdje i tamo.
Ovdje koliko god je dijete krivo roditelj ne da na njega.
Naravno da neće dati jer je dijete njegovo ogledalo.
Neki ljudi koji imaju djecu ne mogu da shvate da nije voljenje dopuštanje svega i svačega.
Nije voljenje djeteta da ga pustiš da ga tamo neko upućuje na život...
Ovdje se funkcioniše sa silom,a negdje drugo odgojem i razumom u životu.
- hrusta
#74 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa
pa jebo majku svoju balavac. pa ljudi dokle ovo vako. skenderija nedavno, pa dole na c.vili kod astra nedavno iso preko 200kmh spuca se u kamioncic, pa ovo sad. pa nedo bog mogo sam imat dijete u autu pozadi u auto sijedalici i da me vako fukara spuca pozadi. ma ovo treba metak u celo i vozdra. mangup uzo divljat po gradu, a drotovi zustavljaju sto nisi upalio svijetla, a nebrinu se jesli li stavio pojas, koji te mozda moze spasit od ovakog necega, joooo drzave i zakona....... 
-
Melami
#75 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa
Nikad nisam razumio ljude koji sebe ubju sbog nekog protesta prema necemu.ovo_malo_duse wrote:Imam samo sestu. I molim boga svaki dan da se njoj ovako nesto ne desi.juzna_strana wrote:Samo na momenat zamislite da je ovo vasa sestra..
Zatvor,mjesec,godina ?
Jer da je moja sestra ja bi ga odlezao. Nebi se on meni nahodao... Objesio bi ga na prvu banderu pred pozoristem..
Nemam dajdzu ministra ni tetku u parlamentu ali zato imam i obraz i ponos nebi ga sakrili ni sjevernoj koreji.
I ne samo njega sacekao bih da vidim tog sudiju koji mu nebi dao najmanje 10 g za ovo i ni on se ne bi nahodao.
Mozda zvucim pogresno ali mislim da je vakat da se pocne pravda uzimat u svoje ruke. Sta jos da se desi pa da pocne da se sudi kako treba...
Malo off topic.
Sjecam se onog momka RVI prije par godina sto je sjeo na bombu kad su mu mater invalida delozirali..zarad neke lujke sekretarice nekog glavonje...Nije mi ga bilo zao ni tada ni sad, zao mi je sto kad je odlucio sjest na bombu, zasto nije kokno i lujku i glavonju koji joj nastelio stan i onog ko je potpisao delozaciju i one koji su mu staru mater uznemiravali pa onda sjeo na bombusu.
Dok ne krene tako..nema ovdje lijeka.
Nadam se da je vise ovakvih kao ti i ja koji bi uzeli stvari u svoje ruke, nisam htio sam da to napisem da me ne bi neki pogresno shvatili, al dijelim misljenje sa tobom, imam i ja samo jednu sestru.