Meni jedna od najdrazih tekmi u zivotu a gledao sam ih na hiljade. I onda su Njemci bili favoriti !!2407 wrote:
Forza Italia!!!
Forza Italia !!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Meni jedna od najdrazih tekmi u zivotu a gledao sam ih na hiljade. I onda su Njemci bili favoriti !!2407 wrote:
Forza Italia!!!
E, nek ste ih vala spustili...Sorel wrote:Ne znam što ste se nafurali toliko na Njemačku![]()
Bila se i Španija nafurala pa smo ih spustili. Polahko, samo se naslađujte
A kad ga Balo zabije, Neuer može samo da pjeva
Da da spustili ih tako sto su im uzeli bodcyprus wrote:E, nek ste ih vala spustili...Sorel wrote:Ne znam što ste se nafurali toliko na Njemačku![]()
A kad ga Balo zabije, Neuer može samo da pjeva![]()
![]()
Nego ba, čemu dvije iste teme
Pa ovako: Bod protiv Spanije,bod protiv Hrvatske,pobjeda protiv Irske ( nuzno zlo ) ,bod protiv Engleza ( regularni tok ),pa onda bod protiv Njemacke i bod protiv Spanije i opet smo Prvaci i to samo sa jednom pobjedom. To je najsladzerashtiman wrote:Da da spustili ih tako sto su im uzeli bodcyprus wrote:E, nek ste ih vala spustili...Sorel wrote:Ne znam što ste se nafurali toliko na Njemačku![]()
A kad ga Balo zabije, Neuer može samo da pjeva![]()
![]()
Nego ba, čemu dvije iste temei hrvate su spustili isto tako uzevsi im bod a irce su ponizili
kolega @plavi ordinira ovim podforumomBHF_Manijak wrote:@RAshtiman, Plavi ili ko vec, daj majkevam spojite teme, ubi ovo, poleti tamo poleti vamo...![]()
Moguc scenarijo ali to nije spustanje i dominacija kako pokusavate prikazati...nego provlacenje na guzoveSmail Aga wrote:Pa ovako: Bod protiv Spanije,bod protiv Hrvatske,pobjeda protiv Irske ( nuzno zlo ) ,bod protiv Engleza ( regularni tok ),pa onda bod protiv Njemacke i bod protiv Spanije i opet smo Prvaci i to samo sa jednom pobjedom. To je najsladzerashtiman wrote:Da da spustili ih tako sto su im uzeli bodcyprus wrote:
E, nek ste ih vala spustili...![]()
![]()
Nego ba, čemu dvije iste temei hrvate su spustili isto tako uzevsi im bod a irce su ponizili
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta reci ?? Koju poruku poslati ???
Pa naravno![]()
![]()
![]()
Forza Italia![]()
![]()
Ja ne pricam o dominaciji,ona ionako nista ne znaci,to je neka kategorija moralnih pobjednika i slicno.rashtiman wrote:Moguc scenarijo ali to nije spustanje i dominacija kako pokusavate prikazati...nego provlacenje na guzoveSmail Aga wrote:Pa ovako: Bod protiv Spanije,bod protiv Hrvatske,pobjeda protiv Irske ( nuzno zlo ) ,bod protiv Engleza ( regularni tok ),pa onda bod protiv Njemacke i bod protiv Spanije i opet smo Prvaci i to samo sa jednom pobjedom. To je najsladzerashtiman wrote: Da da spustili ih tako sto su im uzeli bodi hrvate su spustili isto tako uzevsi im bod a irce su ponizili
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta reci ?? Koju poruku poslati ???
Pa naravno![]()
![]()
![]()
Forza Italia![]()
![]()
Smail Aga wrote: Moguc scenarijo ali to nije spustanje i dominacija kako pokusavate prikazati...nego provlacenje na guzove
Ja ne pricam o dominaciji,ona ionako nista ne znaci,to je neka kategorija moralnih pobjednika i slicno.
Provlacenje na guzove![]()
![]()
To je najsladze,najljepse,najbolje
![]()
![]()
![]()
Za kraj : Forza Italia !!!