U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ned424
#51 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
E tite mi sam je neki dan vidjeo kako pije kafu ali nisam znao za ovo, mora mje pitati kad je vidim gdje ko koga i sta pa da ponesem i ja lampu samo da ne trazim svijetlo u mraku pa da zajmim sto se zajmiti moze!
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#52 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
http://www.expressmag.ba/vijesti/4934-k ... ksise.html

Nadam se da je vako' skromna i kada su orgije u pitanju....mada ne mora platiti ali eto
Sa te fb stranice samo mi je to zanimljivoKnjiževnica Sanela Dizdarević plaća velike cehova i daje bakšiše!
Tri noći zaredom, za riblju platu i vino, platila po 350 maraka
Nadam se da je vako' skromna i kada su orgije u pitanju....mada ne mora platiti ali eto
- Kemal Malovčić
#53 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
glupačica mala 
-
Smail Aga
#54 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
Da bi postali pravi velegrad,treba nam jos samo Davitelj

- Kemal Malovčić
#55 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
pa budi ti...Smail Aga wrote:Da bi postali pravi velegrad,treba nam jos samo Davitelj![]()
![]()
- Donnie Smith
#56 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
ja kako god kliknem na "novi postovi", meni ovaj članak izbacuje, a nije mi jasno, kad je već tema aktuelna, zašto nema nekih podrobnjih informacija. Ko, kad, gdje, šta - mislim, šta je poenta bila tog teksta uopšte, ali i stavljanja vijesti ovdje?da se neke sekte, tj sektaši bubaju i promoviraju zlo?
drugo, koji god link otvorim piše najkontroverznija, najpoznatija, najčitanija, neki dan u avazu ona, u rubrici klub poznatih,, tamo piše kolumne, najavljuje neka istraživanja - ali, ima li igdje iko da se javi i kaže.Ja sam pročitao neku njenu knjigu?
Ima li kakvu biografiju, ko je šta je odakle je, po čemu je kontroverzna, poznata?
po tome što ima love da plaća skupocjenu hranu?
što nije za pohvalu vala nikakvu al' eto
pa uze prvo mjesto Indiri Kučuk Sorguč
al' kad kažes I. K. Sorguč, makar imamo asocijaciju "Mahaluša", pa čit'o ko ne čit'o
al šta je ovo, ova...gdje su te knjige njene?
drugo, koji god link otvorim piše najkontroverznija, najpoznatija, najčitanija, neki dan u avazu ona, u rubrici klub poznatih,, tamo piše kolumne, najavljuje neka istraživanja - ali, ima li igdje iko da se javi i kaže.Ja sam pročitao neku njenu knjigu?
Ima li kakvu biografiju, ko je šta je odakle je, po čemu je kontroverzna, poznata?
al' kad kažes I. K. Sorguč, makar imamo asocijaciju "Mahaluša", pa čit'o ko ne čit'o
-
radostan dan
#57 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
jok.baDonnie Smith wrote:radostan dan wrote:ja mislim da je sanela iz avaza saneli književnici isto što i ragib nagibu - d dark sajd of d mun...
Sanela Begović misliŠ
jeNa te ista. dizdarevička.
-
radostan dan
#58 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
fale mu karanfili.Kemal Malovčić wrote:pa budi ti...Smail Aga wrote:Da bi postali pravi velegrad,treba nam jos samo Davitelj![]()
![]()
- I am Happy
- tag33
#60 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
Ma vidite da je preko noci nikla ko gljiva poslije kise,ima love,sigurno je neki rod od raifa dizdarevica..ona na te orgije dosla u nadi da su neke normalne ali kad je vidjela da su bizarne,otisla je kuci i objavila to u svim medijima,to je jasno ko dan 
-
Doktor29
#61 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
Njen izraz lica na tim orgijamaYahel wrote:
-
sanelad.
#62 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
Onaj.... zahvaljujem svima na ovim ispirativnim komentarima, naročito ovom nakom rahelu, kojemu izgleda značim sve na svijetu čim se ne odvaja od ove teme 
-
sanelad.
#63 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
[quote="Donnie Smith"]ja kako god kliknem na "novi postovi", meni ovaj članak izbacuje, a nije mi jasno, kad je već tema aktuelna, zašto nema nekih podrobnjih informacija. Ko, kad, gdje, šta - mislim, šta je poenta bila tog teksta uopšte, ali i stavljanja vijesti ovdje?da se neke sekte, tj sektaši bubaju i promoviraju zlo?
[/quo
onaj.......... to ti je zato kaj sam pala smarsa
onaj.......... to ti je zato kaj sam pala smarsa
- tag33
#64 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
A de ti sanela ako nisi trol nama sad fino reci kako ono drzis onu cigaru,samo me to zanima 
-
sanelad.
#65 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
aaaaaaaaaaaa kako je to pitanje
- ultima_palabra
#66 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
Sanela, gdje se te mogu te tvoje knjige naći, kao feljton u Expressu? 
- Donnie Smith
#67 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
tag33 wrote:A de ti sanela ako nisi trol nama sad fino reci kako ono drzis onu cigaru,samo me to zanima
jebachki
- I am Happy
#68 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
Ma uredu je...nisi ti nama svakosanelad. wrote:Onaj.... zahvaljujem svima na ovim ispirativnim komentarima, naročito ovom nakom rahelu, kojemu izgleda značim sve na svijetu čim se ne odvaja od ove teme
Bude tu i tamo pokoja retardirana tema, ali odavno nisam vidjeo nista gluplje od ovoga
-
sanelad.
#69 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
Hvala, majstor za gatke u svakoj sar. knjižari, naročito kod šahinpašića, a borim se sa strastima - erotski baj d vej - ljudi komentarišu načoravo, jer ta knjiga jeste orgijanje, nisu shvatili tekst da govorim o sotonističkom, što čini bitnu razliku - po sar. tržnim centrima (ali u knjižarama njihovim), te širom srbije. eh, sad sam napravila reklamu, priznajem, ali pitao siultima_palabra wrote:Sanela, gdje se te mogu te tvoje knjige naći, kao feljton u Expressu?
- cyprus
#70 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
Mene zanima kako se danas postaje kontroverzan... Hoću i ja 
- Donnie Smith
#71 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
Yahel wrote:Ma uredu je...nisi ti nama svakosanelad. wrote:Onaj.... zahvaljujem svima na ovim ispirativnim komentarima, naročito ovom nakom rahelu, kojemu izgleda značim sve na svijetu čim se ne odvaja od ove teme![]()
Bude tu i tamo pokoja retardirana tema, ali odavno nisam vidjeo nista gluplje od ovoga
moja tema o koridi koja ima samo 700 pregleda nepravedno je zapostavljena radi ove, koja ima 4000 skoro. Jel' to pošteno...
još ja iz ove teme ništa konkretno nisam saznala, gdje se to održava, kad, ko prisustvuje, kako si ti došla tamo, dobila pozivnicu..šta?
- Donnie Smith
#72 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
sanelad. wrote:Hvala, majstor za gatke u svakoj sar. knjižari, naročito kod šahinpašića, a borim se sa strastima - erotski baj d vej - ljudi komentarišu načoravo, jer ta knjiga jeste orgijanje, nisu shvatili tekst da govorim o sotonističkom, što čini bitnu razliku - po sar. tržnim centrima (ali u knjižarama njihovim), te širom srbije. eh, sad sam napravila reklamu, priznajem, ali pitao siultima_palabra wrote:Sanela, gdje se te mogu te tvoje knjige naći, kao feljton u Expressu?
A jesi ti stvarno Sanela, mislim, ta kontroverzna književnica ili neki klon/trol koji nas fura?
- kokuz_sa
#73 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
uzet cemo joj postove s rezervom ..sve dok ne da adresu gdje se vrsi orgijanjeDonnie Smith wrote:sanelad. wrote:Hvala, majstor za gatke u svakoj sar. knjižari, naročito kod šahinpašića, a borim se sa strastima - erotski baj d vej - ljudi komentarišu načoravo, jer ta knjiga jeste orgijanje, nisu shvatili tekst da govorim o sotonističkom, što čini bitnu razliku - po sar. tržnim centrima (ali u knjižarama njihovim), te širom srbije. eh, sad sam napravila reklamu, priznajem, ali pitao siultima_palabra wrote:Sanela, gdje se te mogu te tvoje knjige naći, kao feljton u Expressu?
A jesi ti stvarno Sanela, mislim, ta kontroverzna književnica ili neki klon/trol koji nas fura?
il bar nam objavi dio knjige na forumu
- Donnie Smith
#74 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
A jesi mogla nekako knjigama da dođeš u središte pažnje ili,..baš skandalima?
Pod pretpostavkom da si ti ta o kojoj je tema....da nisi neki dokoni forumaš
Pod pretpostavkom da si ti ta o kojoj je tema....da nisi neki dokoni forumaš
- cyprus
#75 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije
Jebga, znači sad moraš imat menadžera za kontroverzu... Nekad je bilo dovoljno pokazat sisesanelad. wrote:ja imam dobru menadžericu, emsa karahmet, novinarka i menadžerica. malo jeste skupa, ali šta ćucyprus wrote:Mene zanima kako se danas postaje kontroverzan... Hoću i ja