U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
ned424

#51 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije

Post by ned424 »

E tite mi sam je neki dan vidjeo kako pije kafu ali nisam znao za ovo, mora mje pitati kad je vidim gdje ko koga i sta pa da ponesem i ja lampu samo da ne trazim svijetlo u mraku pa da zajmim sto se zajmiti moze!
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#52 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije

Post by I am Happy »

http://www.expressmag.ba/vijesti/4934-k ... ksise.html

Književnica Sanela Dizdarević plaća velike cehova i daje bakšiše!
Tri noći zaredom, za riblju platu i vino, platila po 350 maraka
Sa te fb stranice samo mi je to zanimljivo 8-)
Nadam se da je vako' skromna i kada su orgije u pitanju....mada ne mora platiti ali eto
Kemal Malovčić

#53 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije

Post by Kemal Malovčić »

glupačica mala :mrgreen:
Smail Aga

#54 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije

Post by Smail Aga »

Da bi postali pravi velegrad,treba nam jos samo Davitelj :D :D :D
Kemal Malovčić

#55 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije

Post by Kemal Malovčić »

Smail Aga wrote:Da bi postali pravi velegrad,treba nam jos samo Davitelj :D :D :D
pa budi ti... :mrgreen:
Donnie Smith

#56 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije

Post by Donnie Smith »

ja kako god kliknem na "novi postovi", meni ovaj članak izbacuje, a nije mi jasno, kad je već tema aktuelna, zašto nema nekih podrobnjih informacija. Ko, kad, gdje, šta - mislim, šta je poenta bila tog teksta uopšte, ali i stavljanja vijesti ovdje?da se neke sekte, tj sektaši bubaju i promoviraju zlo?

drugo, koji god link otvorim piše najkontroverznija, najpoznatija, najčitanija, neki dan u avazu ona, u rubrici klub poznatih,, tamo piše kolumne, najavljuje neka istraživanja - ali, ima li igdje iko da se javi i kaže.Ja sam pročitao neku njenu knjigu?
Ima li kakvu biografiju, ko je šta je odakle je, po čemu je kontroverzna, poznata?
po tome što ima love da plaća skupocjenu hranu?
što nije za pohvalu vala nikakvu al' eto :-)

pa uze prvo mjesto Indiri Kučuk Sorguč :lol: :lol: :lol:
al' kad kažes I. K. Sorguč, makar imamo asocijaciju "Mahaluša", pa čit'o ko ne čit'o
al šta je ovo, ova...gdje su te knjige njene? :shock:
radostan dan

#57 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije

Post by radostan dan »

Donnie Smith wrote:
radostan dan wrote:ja mislim da je sanela iz avaza saneli književnici isto što i ragib nagibu - d dark sajd of d mun...

Sanela Begović misliŠ :shock:
jok.ba
jeNa te ista. dizdarevička.
radostan dan

#58 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije

Post by radostan dan »

Kemal Malovčić wrote:
Smail Aga wrote:Da bi postali pravi velegrad,treba nam jos samo Davitelj :D :D :D
pa budi ti... :mrgreen:
fale mu karanfili.
I am Happy

#59 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije

Post by I am Happy »

Image
tag33

#60 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije

Post by tag33 »

Ma vidite da je preko noci nikla ko gljiva poslije kise,ima love,sigurno je neki rod od raifa dizdarevica..ona na te orgije dosla u nadi da su neke normalne ali kad je vidjela da su bizarne,otisla je kuci i objavila to u svim medijima,to je jasno ko dan :D
Doktor29

#61 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije

Post by Doktor29 »

Yahel wrote:Image
Njen izraz lica na tim orgijama :dance:
sanelad.

#62 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije

Post by sanelad. »

Onaj.... zahvaljujem svima na ovim ispirativnim komentarima, naročito ovom nakom rahelu, kojemu izgleda značim sve na svijetu čim se ne odvaja od ove teme :evil:
sanelad.

#63 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije

Post by sanelad. »

[quote="Donnie Smith"]ja kako god kliknem na "novi postovi", meni ovaj članak izbacuje, a nije mi jasno, kad je već tema aktuelna, zašto nema nekih podrobnjih informacija. Ko, kad, gdje, šta - mislim, šta je poenta bila tog teksta uopšte, ali i stavljanja vijesti ovdje?da se neke sekte, tj sektaši bubaju i promoviraju zlo?

drugo, koji god link otvorim piše najkontroverznija, najpoznatija, najčitanija, neki dan u avazu ona, u rubrici klub poznatih,, tamo piše kolumne, najavljuje neka istraživanja - ali, ima li igdje iko da se javi i kaže.Ja sam pročitao neku njenu knjigu?
Ima li kakvu biografiju, ko je šta je odakle je, po čemu je kontroverzna, poznata?
po tome što ima love da plaća skupocjenu hranu?
što nije za pohvalu vala nikakvu al' eto :-)

pa uze prvo mjesto Indiri Kučuk Sorguč :lol: :lol: :lol:
al' kad kažes I. K. Sorguč, makar imamo asocijaciju "Mahaluša", pa čit'o ko ne čit'o
al šta je ovo, ova...gdje su te knjige njene? :shock:[/quo

onaj.......... to ti je zato kaj sam pala smarsa
tag33

#64 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije

Post by tag33 »

A de ti sanela ako nisi trol nama sad fino reci kako ono drzis onu cigaru,samo me to zanima :-)
sanelad.

#65 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije

Post by sanelad. »

aaaaaaaaaaaa kako je to pitanje
ultima_palabra

#66 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije

Post by ultima_palabra »

Sanela, gdje se te mogu te tvoje knjige naći, kao feljton u Expressu? :)
Donnie Smith

#67 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije

Post by Donnie Smith »

tag33 wrote:A de ti sanela ako nisi trol nama sad fino reci kako ono drzis onu cigaru,samo me to zanima :-)

jebachki :lol: :lol: :lol:
I am Happy

#68 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije

Post by I am Happy »

sanelad. wrote:Onaj.... zahvaljujem svima na ovim ispirativnim komentarima, naročito ovom nakom rahelu, kojemu izgleda značim sve na svijetu čim se ne odvaja od ove teme :evil:
Ma uredu je...nisi ti nama svako :-D
Bude tu i tamo pokoja retardirana tema, ali odavno nisam vidjeo nista gluplje od ovoga :-D
sanelad.

#69 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije

Post by sanelad. »

ultima_palabra wrote:Sanela, gdje se te mogu te tvoje knjige naći, kao feljton u Expressu? :)
Hvala, majstor za gatke u svakoj sar. knjižari, naročito kod šahinpašića, a borim se sa strastima - erotski baj d vej - ljudi komentarišu načoravo, jer ta knjiga jeste orgijanje, nisu shvatili tekst da govorim o sotonističkom, što čini bitnu razliku - po sar. tržnim centrima (ali u knjižarama njihovim), te širom srbije. eh, sad sam napravila reklamu, priznajem, ali pitao si :bih:
cyprus

#70 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije

Post by cyprus »

Mene zanima kako se danas postaje kontroverzan... Hoću i ja :-D
Donnie Smith

#71 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije

Post by Donnie Smith »

Yahel wrote:
sanelad. wrote:Onaj.... zahvaljujem svima na ovim ispirativnim komentarima, naročito ovom nakom rahelu, kojemu izgleda značim sve na svijetu čim se ne odvaja od ove teme :evil:
Ma uredu je...nisi ti nama svako :-D
Bude tu i tamo pokoja retardirana tema, ali odavno nisam vidjeo nista gluplje od ovoga :-D

moja tema o koridi koja ima samo 700 pregleda nepravedno je zapostavljena radi ove, koja ima 4000 skoro. Jel' to pošteno...
još ja iz ove teme ništa konkretno nisam saznala, gdje se to održava, kad, ko prisustvuje, kako si ti došla tamo, dobila pozivnicu..šta?
:zjev:
Donnie Smith

#72 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije

Post by Donnie Smith »

sanelad. wrote:
ultima_palabra wrote:Sanela, gdje se te mogu te tvoje knjige naći, kao feljton u Expressu? :)
Hvala, majstor za gatke u svakoj sar. knjižari, naročito kod šahinpašića, a borim se sa strastima - erotski baj d vej - ljudi komentarišu načoravo, jer ta knjiga jeste orgijanje, nisu shvatili tekst da govorim o sotonističkom, što čini bitnu razliku - po sar. tržnim centrima (ali u knjižarama njihovim), te širom srbije. eh, sad sam napravila reklamu, priznajem, ali pitao si :bih:

A jesi ti stvarno Sanela, mislim, ta kontroverzna književnica ili neki klon/trol koji nas fura? :-D
kokuz_sa

#73 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije

Post by kokuz_sa »

Donnie Smith wrote:
sanelad. wrote:

A jesi ti stvarno Sanela, mislim, ta kontroverzna književnica ili neki klon/trol koji nas fura? :-D
uzet cemo joj postove s rezervom ..sve dok ne da adresu gdje se vrsi orgijanje :mrgreen:

il bar nam objavi dio knjige na forumu :mrgreen:
Donnie Smith

#74 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije

Post by Donnie Smith »

A jesi mogla nekako knjigama da dođeš u središte pažnje ili,..baš skandalima? :-D
Pod pretpostavkom da si ti ta o kojoj je tema....da nisi neki dokoni forumaš :-D
cyprus

#75 Re: U Sarajevu se organizuju bizarne seksualne orgije

Post by cyprus »

sanelad. wrote:
cyprus wrote:Mene zanima kako se danas postaje kontroverzan... Hoću i ja :-D
ja imam dobru menadžericu, emsa karahmet, novinarka i menadžerica. malo jeste skupa, ali šta ću
Jebga, znači sad moraš imat menadžera za kontroverzu... Nekad je bilo dovoljno pokazat sise :sad: , al eto, valjda su one doživjele inflaciju...
Locked