Ti ces imati specijalni zadatak...da davish neprijatelje po njihovim forumimaviolentjack wrote:![]()
![]()
Toozla koja brigada
Mene nece primiti u pjesadiju zbog moje fizicke sposobnosti i tjelesne
Ako treba da vucem Vbr-ove ..ionako se zagrjavam sa 100 kila na benchu
Generala HVO-a Vladu antica ubio Hamdija Abdic?!
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
-
violentjack
Izvinjavam se ako sam nekoga uvrijedio sem ovoga Spile 
-
violentjack
da davish neprijatelje po njihovim forumima
To mi je mirnodopski zadatak

To mi je mirnodopski zadatak
-
violentjack
Ali negdje 2001 sam imao bolju internet konekciju..tada sam imao samo 30 h na netu mjesecno free Netzero ako je iko cuo za taj ISP
Sad mi je svejedno..mogu pisati do sabaha
- Fair Life
Hadzijsku...zlata wrote: Opet...moj bi did Saban rek'o..."sucur Allahu" i povuk'o se ze bradu.
Znam sigurno.zlata wrote:...da je u nasoj carsiji...do nedavno...zensko ime Gospe...bilo ime starih muslimanki...generacije moje nane.
Last edited by Fair Life on 17/01/2005 07:59, edited 1 time in total.
-
BISCANIN2
Pravi uzrok Šantićevog ubistva smatra se izdaja i šurovanje sa autonomašima ,padanje linija od strane hvo i nije bio neki problem to se uvijek lako vraćalo .
Problem su dvije naše dobro isplanirane akcije koje su se pretvorile u debakl izdaja je bila u pitanju .Ta izdaja će koštat naše skupo i mrtvih i zarobljenih .
Navodno je šantić odavao ,to se smatra glavnim razlogom .
U toku rata nikakvih problema nije bilo izmedju hvo i 5 korpusa i logistika nam je bila zajednička iz hrvatske
.
Problem su dvije naše dobro isplanirane akcije koje su se pretvorile u debakl izdaja je bila u pitanju .Ta izdaja će koštat naše skupo i mrtvih i zarobljenih .
U toku rata nikakvih problema nije bilo izmedju hvo i 5 korpusa i logistika nam je bila zajednička iz hrvatske
- Fair Life
Za "smatra se" i "navodno" se ne ubija oficir. Jos uvijek je ostalo "smatra se" i "navodno" do danasnjeg dana ? Koliko li je puta kod nas potvrdjeno pravilo "Dvojica bez duse, treci bez glave".BISCANIN2 wrote:Pravi uzrok Šantićevog ubistva smatra se izdaja i šurovanje sa autonomašima ,padanje linija od strane hvo i nije bio neki problem to se uvijek lako vraćalo .
U toku rata nikakvih problema nije bilo izmedju hvo i 5 korpusa i logistika nam je bila zajednička iz hrvatske.
A za Tigra se nista "ne smatra" i nije "navodno"... Njemu je sve dokazano... i ko je bio ranije, i ko je bio i sta je radio kroz rat i poslije rata kad se osilio na haram bogatstvu... i nista.
Ostala mu glava na ramenu.
Jebiga.
Affirmanti incumbit probatio.
Last edited by Fair Life on 17/01/2005 08:12, edited 1 time in total.
-
crni321
Jednim dijelom imam, a Violeticnjak je vec iznio tacnu informacju o napustanju linija na Zegaru, cetnici su tada dosli na domak BihacaFair Life wrote:Bravo Crni ! Ti imas informacije iz prve ruke... direktno od Dudakovica ?
U meduvremenu su se havajci medusobno razracunavali, pa to je njihov problem, taman posla da Dudak ili Hamdo u jeku jedne od zescih cetnickih ofaniziva proganjaju jednog misica, odnosno supci.a.
Zna li neko reci kakav je on to general
Havajci imaju vise generala nego li satnija
-
violentjack
:DSve iz knjige 5 korpus Fejde Belica mislim..on je iz Bisca porijeklom..tj Bihaca
Uostalom kako su Hvo junaci tako lahko napustali linije i pustali Srbima da udu skoro u grad..

Uostalom kako su Hvo junaci tako lahko napustali linije i pustali Srbima da udu skoro u grad..
-
BISCANIN2
Dečko prenosim ti samo ono što sam čuo na liniji od ljudi koji su
Situacija u novembru i decembru 94 je dobro isplanirana to je bila dobro organizirana operacija u kojoj je pored komande 5 tog korp. učestvovao i državni vrh ,silajdzic je odigrao glavnu ulogu cilje je bio uvući snage rs u dijelove iz kojih bi se teško povukli i što bi bio signal za nato udare .
Hamdo ljakse teški juče sam ga vidio ,padavičar najobičniji nebih htio ga ni komentarisat .Bio je par puta razbijen od nekadašnjih boraca ,nikud ne ide bez tjelohranitelja .
.raspolagali informacijama .Mora se znat da su šantić i duče bili bliski .Za "smatra se" i "navodno" se ne ubija oficir
Situacija u novembru i decembru 94 je dobro isplanirana to je bila dobro organizirana operacija u kojoj je pored komande 5 tog korp. učestvovao i državni vrh ,silajdzic je odigrao glavnu ulogu cilje je bio uvući snage rs u dijelove iz kojih bi se teško povukli i što bi bio signal za nato udare .
Hamdo ljakse teški juče sam ga vidio ,padavičar najobičniji nebih htio ga ni komentarisat .Bio je par puta razbijen od nekadašnjih boraca ,nikud ne ide bez tjelohranitelja .
-
violentjack
Znalo se to za Tigra i prije rata sta je bio.ali sto jeste jeste bar je zasluzan vise nego sto mislis..bacao je glavu pod torbu i protiv autonomasa..Cetnika iz Hrvatske te ovih nasih domacih cetnika..te zato zasluzuje postovanje..
Sad ne zanima me njegov privatni zivot..dok ti viids samo jednu stvar kod njega..steta sto su neki optereceni Bosnjacima..i jedva cekaju da ih optuze
Rahmetli Alagic..sad Sefer Halilovic..Oric
Dok Slagumdzija ide na holiday u Uk..trosi dijamantske narukvice za zenu..vi se bacate na blacenje Bosnjaka koji odbranise ovu zemlju..a u parlamentu ti sjedi cetnik koji javno kaze da BOSNA nije njegova zemlja
Koga on zastupa ili jedan Ivanic koji izjavi jednom da je Rs haman pa drzava?
..a nasi politicari su ili gluhi ili slijepi..pa ne vide dalje od svoje avlije!!!
Pa.eto sad ko je u pravu..uostalom glupo se je prepucavati..sad ce me neko poceti optuzivati tako najbolje da pobjegnem
Sad ne zanima me njegov privatni zivot..dok ti viids samo jednu stvar kod njega..steta sto su neki optereceni Bosnjacima..i jedva cekaju da ih optuze
Rahmetli Alagic..sad Sefer Halilovic..Oric
Dok Slagumdzija ide na holiday u Uk..trosi dijamantske narukvice za zenu..vi se bacate na blacenje Bosnjaka koji odbranise ovu zemlju..a u parlamentu ti sjedi cetnik koji javno kaze da BOSNA nije njegova zemlja
Koga on zastupa ili jedan Ivanic koji izjavi jednom da je Rs haman pa drzava?
..a nasi politicari su ili gluhi ili slijepi..pa ne vide dalje od svoje avlije!!!
Pa.eto sad ko je u pravu..uostalom glupo se je prepucavati..sad ce me neko poceti optuzivati tako najbolje da pobjegnem
-
violentjack
Oh..trk u apoteku Margimargareta wrote:
MrAcNi ViLaJeT - ViLaJeT MrAcNoGa DuHa i UmA
-
violentjack
padavičar najobičniji nebih htio ga ni komentarisat .Bio je par puta razbijen od nekadašnjih boraca ,nikud ne ide bez tjelohranitelja .
Padavicar jel ima epilepsiju..ili slab secer
Padavicar jel ima epilepsiju..ili slab secer
-
Avangardan10
a jel te ko dir'o vilentni samo reci...violentjack wrote:![]()
![]()
Joj patetican si mjesavina turbo folk Srpske gramatike i Hrvatskih novoizmisljenih izraza..kao promidzba i stovani
![]()
![]()
Jel ti to tvoja pamet glupi zutokljunce..jeste iz Prijedorske sam opcine idiote jedan glupi..ne znam sta si pa cu te zvati imbecil
ti mene uci (h) istoriji a ja cu te branit na forumu...
-
violentjack
A ti mene uci Turcizmima..ipak Srbija ima vise od 3000 od Bosne Turcizama..koje se ne upotrebljavaju kod nas
Pa sad sta sad ako je kahva ili historija

Pa sad sta sad ako je kahva ili historija
-
violentjack
Evo glasat cu da dobijete sjever Kosova kad se bude djelilo
-
violentjack
Ja cu tebi donirati sve svoje lijekove..neke i nemas u Bosnimargareta wrote:Ja mu od sebe doniram svih svojih par hilljada postova .Molim moderatore da sa moga racuna prebace na racun Violetnoga.
Car da si u Americi..imas lijekova ko salate
Sad samo reci sta da posaljem
-
Avangardan10
e jesi samaricanin, nemoj bolan mnogo je...violentjack wrote:![]()
:lol Ti bi mene branio..uh bas mi je nekako dobro
Evo glasat cu da dobijete sjever Kosova kad se bude djelilo
a cekaj da te pitam vidim nedas da se bosna dijeli a kosovo
nek se podijeli zar ne...
-
violentjack
Eto vam Leposavic..Zubin Potok i Zvecan sta ces to je desetina povrsina Kosova i tu ste bili u vecini 1991
Kako ces Srebrenicu 80% Bosnjacku ubaciti u Srbiji..haj mi to reci..sf ili
-
crni321
Mozda bi ja i popusio Dudaku da sam kojim slucajem havajac ili ceto, pa evo njemu havajci i cete jos uvijek puseelijas wrote:Dok si ti pusio Dudakovicu do jaja,normalno da on nije znao sta mu se desava u neposrednoj blizinicrni321 wrote:Napusio se covjekkazu popusio na linijama bez metka
odnosno pustio marticeve cetnike da im pusi lulu mira, helem purgerima se to nije nimalo svidjelo,te oni posalju neke tipove da im popusi
stas bilo mu previse crkooo. Dudak se normalno nije htjeo mijesati u pederska posla..
-
violentjack
Kosovo je 1991 imalo oko 11%Srba i Crnogoraca..3% Muslimana..84% Albanaca..ostalo su bili Romi..Turci i mnogobrojne manjine tamo