Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
al-em wrote:Solnoki mega
musli ne igra za megu, kontao sam tu iznenadjenje jer je kvota 3,4 ali bez muslija teze
I bez njega mislim da mega nece izgubiti vise od 7 razlike
solnok je losa ekipa, izgubili su proslo kolo 50 razlike od zvezdinih rezervi a mega se lagano dize i igra dobro
Jokic preko 12, nema muslija tako da ce on igrati i na centru. 35 minuta, sigurno preko deset suteva, od toga 4.5 za tri poena
Buducnost zadar
Zadar bez florensa i ivanova, dva i jedina igraca koja znaju lopte
ocekujem deranje buducnosti da se malo iskupe za lose rezultate u zadnje vrijeme, znaci pobjeda sa 15 i vise razlike
Bunic iz igokee vise od 9
igokea otjerala dragovica koji je bio drugi centar tako da su ostali na samo jednom
olimpija potanka na toj poziciji a za bunica ocekujem 30 minuta i nekih 7, 8 suteva. Uz nekoliko pogodjenih slobodnih mogao bi preko
Ovo sam malo po statistici u zadnjih par tekmi odigrao. Koja 2 da izbacim?
musli ne igra za megu, kontao sam tu iznenadjenje jer je kvota 3,4 ali bez muslija teze
solnok je losa ekipa, izgubili su proslo kolo 50 razlike od zvezdinih rezervi a mega se lagano dize i igra dobro
Jokic preko 12, nema muslija tako da ce on igrati i na centru. 35 minuta, sigurno preko deset suteva, od toga 4.5 za tri poena
Buducnost zadar
ocekujem deranje buducnosti da se malo iskupe za lose rezultate u zadnje vrijeme, znaci pobjeda sa 15 i vise razlike
igokea otjerala dragovica koji je bio drugi centar tako da su ostali na samo jednom
olimpija potanka na toj poziciji a za bunica ocekujem 30 minuta i nekih 7, 8 suteva. Uz nekoliko pogodjenih slobodnih mogao bi preko
Ovo sam malo po statistici u zadnjih par tekmi odigrao. Koja 2 da izbacim?
Izvini derile tek sad vidim ovo
valjda si izbacio nesto
Igokea dovela hejslipa, neki mali plej suter pa ocekujem od ovog dzounsa manje minuta i suteva
Buducnost zadar
Zao mi je stvarno, ovaj solnoki je bezveze ekipa, ne znam kako je mega pala u drugom poluvremenu. U prvom su haman 50 zabili.
Nisam danas puno ni analizirao, ali imam ovaj par vec nekoliko dana na umu. Deril je finih parova danas skinuo, jos ako je zaobisao dva koja je trebao, lovu je uzeo.
al-em wrote:Zao mi je stvarno, ovaj solnoki je bezveze ekipa, ne znam kako je mega pala u drugom poluvremenu. U prvom su haman 50 zabili.
Nisam danas puno ni analizirao, ali imam ovaj par vec nekoliko dana na umu. Deril je finih parova danas skinuo, jos ako je zaobisao dva koja je trebao, lovu je uzeo.
Ma nema ti sta biti zao...dobri su ti parovi ,imas informacije o izostancima,povredama o novim igracima,fine analize,zato ti nema sta biti zao,samo nastavi tako.Padova je uvijek bilo i bit ce,ko to nije naucio treba da se okani ove ovisnosti
samo da se Jovanu Zidu najebem mame za ovo stajanje na granici sredinom trece i ako ne udje u cetvrtoj a po svemu sudeci nece uci past cu samo na njemu mater mu jebem. a i ovim iz bruklina bogaljima isto jebem pleme ...
Sasuolo je bez udarnog napadackog tria,ali tu su Flocari,Flores i novo pojacanje iz Chieva Lazarevic.Sampa ce mjenjati u odbrani jer im je otisao Gabaldini, ps1 2,20 je fina kvota za probati.
Kinesko prkno wrote:Sasuolo je bez udarnog napadackog tria,ali tu su Flocari,Flores i novo pojacanje iz Chieva Lazarevic.Sampa ce mjenjati u odbrani jer im je otisao Gabaldini, ps1 2,20 je fina kvota za probati.
vjerovatno mislis na gabbiadinia, kakve veze ima on s odbranom sampdorie kad je covjek napadac, istina on je otisao al je dosao muriel i eto'o