Nevjerovatno isto da je do pred kraj poluvremena bilo 0-0, i bar po prilikama relativno ujednaceno.
English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- jeza u ledja
#49976 Re: English Premier League
Ja gledao kratki izvjestaj. Obicno ti izvjestaji traju 10-15 minuta. Ovaj je trajao 20+
Nevjerovatno isto da je do pred kraj poluvremena bilo 0-0, i bar po prilikama relativno ujednaceno.
- jeza u ledja
#49977 Re: English Premier League
Usput nakon onog juce, a mescini da im ovo nije prvi put ove sezone, ja mislim da je Arsenal jednom nogom prvak. Na onakvim utakmicama se stvaraju sampioni.
A Newcastle ocekivano poce padati. Morace Saudi odrijesiti kesu
A Newcastle ocekivano poce padati. Morace Saudi odrijesiti kesu
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#49978 Re: English Premier League
čak ga i Casemiro zabi iz ofsajda za vodstvojeza u ledja wrote: ↑06/03/2023 01:47 Ja gledao kratki izvjestaj. Obicno ti izvjestaji traju 10-15 minuta. Ovaj je trajao 20+![]()
ali ovo je postala norma za ovu generaciju, dožive neki meltdown i onda Brentford strpa četiri, City šest, Tottenham ne tako davno šest itd
Fali i vođa, Maguire, a pogotovo Bruno, ne bi mogli biti kapiteni Vrbanjuše
- jeza u ledja
#49979 Re: English Premier League
Pa trener stvara vodju. Jbt de Gea je tu milion godina, ne moze biti kapiten? Casemiro i Varane ne mogu. Al moze onaj picic Bruno Fernandes?
Pa bolje onda daj Rashordu jbt.
Ma mislim bmk, drazi mi je LFC od ovih svakako. Kao i Man City. Raspali se dabogda.

Pa bolje onda daj Rashordu jbt.
Ma mislim bmk, drazi mi je LFC od ovih svakako. Kao i Man City. Raspali se dabogda.
- vaučer
#49980 Re: English Premier League
Ali šta ovaj čovjek treba napraviti da se na njemu sviraju faulovi i dijele kartoni kao na drugim napadačima?
Lakat u glavu je ok ako je Salahova glava u pitanju.
-
Zoooka
#49981 Re: English Premier League
Primjetio sam i ja da Salah ima baš loš tretman kod sudaca, ovo je bio čist faul i smiješno je da pomoćni to nije vidio, ali jučer je suđenje baš bilo u drugom planu pa ga ne treba ni spominjati
Inače, nakon 40 minuta, ko je mogao slutiti da će biti onakav rezultat na kraju, pogotovo što je United imao i najbolju šansu do tog kola preko Brune, a kasnije i Rashforda. Liverpool je jučer odlično ugasio Casemira i pametno napao Dalota i Shawa, za koje govorim da su najslabija tačka Uniteda. Unitedu trebaju vrhunski bekovi pod hitno, pogotovo desni.
Inače, nakon 40 minuta, ko je mogao slutiti da će biti onakav rezultat na kraju, pogotovo što je United imao i najbolju šansu do tog kola preko Brune, a kasnije i Rashforda. Liverpool je jučer odlično ugasio Casemira i pametno napao Dalota i Shawa, za koje govorim da su najslabija tačka Uniteda. Unitedu trebaju vrhunski bekovi pod hitno, pogotovo desni.
- Student_u_Ostavci
#49982 Re: English Premier League
Mnogi dijele ovo mišljenjejeza u ledja wrote: ↑06/03/2023 04:52Ma mislim bmk, drazi mi je LFC od ovih svakako. Kao i Man City. Raspali se dabogda.![]()
![]()
- AmiĐa_Idriz
- AmiĐa_Idriz
#49984 Re: English Premier League
Najsramotnija predstava nekog kapitena u zadnje vrijeme.
-
Sid the sloth
#49985 Re: English Premier League
Zar se neko jos uvijek cudi da se jedan Portugalac ovako ponasa, ne postoji drzava na svijetu koja je dala vise hinja medju fudbalerima i trenerima 
- Logovan
#49986 Re: English Premier League
Klasična nemoć. 
-
Zoooka
#49988 Re: English Premier League
Kako je gotivna ekipa Brentford 
- Student_u_Ostavci
- vaučer
-
Zoooka
#49991 Re: English Premier League
Cak sam se mislio sam citirati i napisati da mislim da je odigrao dobro drugo poluvrijeme obzirom sta je do sad pokazivao. Vala, ako ces me citirati i ismijavati radi jedne utakmice gdje je Liverpoolu ulazilo sve zivo i gdje bi i neki igrac nase lige izgledao solidno onda vrh
Mene do sad nije odusevio, a pratim PL pocesto, s vremena na vrijeme i vas pogledam, ne tako cesto kao vi, ali po meni nije nista posebno, ali hajde vrijeme ce pokazati pa cemo se opet citirati na ovakav nacin
- vaučer
#49992 Re: English Premier League
Ma brate oba poluvremena je odlično odigrao. Baš vidljivo dobra predstava s vrlo malo ikakvih grešaka. Dug je put ispred njega, ali ima i talenta a i truda.
Nemoj sad da ispada kao da su igrali protiv loše ekipe. Ispali su loši jer su ih klinički razmontirali.
Nemoj sad da ispada kao da su igrali protiv loše ekipe. Ispali su loši jer su ih klinički razmontirali.
- Student_u_Ostavci
#49993 Re: English Premier League
Antonio Conte: “I’m under contract at Tottenham, then we will decide at the end of the season with the club”#THFC
“My contract expires in June, we will see— they might sack me even before the end of the season, who knows, maybe they are disappointed”, tells Prime.
Ne ide mu u prilog što Son više ne liči na profesionalca, što mu se jedini pristojan veznjak teško povrijedio i što se prvi golman povrijedio. Vjerujem da ide na kraju sezone
-
Osmi Socrates
#49994 Re: English Premier League
Ne ide mu u prilog što tvrdoglavo insistira na formaciji koja ne funkcionira u današnjoj Premier Ligi, što nije kupio nijednog kreativnog veznog, i što je žrtva sopstvenog over-coaching. A i što bi kupovao kreativnog veznog kad takav igrač nema mjesta u formaciji na kojoj insistira?
Problem koji on ima je da prodaje fudbalsku filozofiju "odbrana prvo", a odbrambeni rezultati su mu katastrofalni. Da bi on ovako igrao, mi bi morali imati minimum Kantea u najboljoj formi u sredini, jer je on sa njim u takvoj formaciji osvojio Premier Ligu sa Chelsijem.
I ko još sa trenerom ovako održava ugovor? Ili hoćeš ili nećeš. Ne znam ko bi trebao biti zamjena. Bolje da ispadnemo u Championship nego da smo ovakav klub. Nije ni Levy bez krivice, daleko od toga. Svejedno, sa poslovne strane i nije baš toliko loše. Potpisao Levy višegodišnji ugovor sa Formulom 1 oko karting staze ispod stadiona. Imamo i ugovor sa NFL. To su pozitivne vijesti.
Problem koji on ima je da prodaje fudbalsku filozofiju "odbrana prvo", a odbrambeni rezultati su mu katastrofalni. Da bi on ovako igrao, mi bi morali imati minimum Kantea u najboljoj formi u sredini, jer je on sa njim u takvoj formaciji osvojio Premier Ligu sa Chelsijem.
I ko još sa trenerom ovako održava ugovor? Ili hoćeš ili nećeš. Ne znam ko bi trebao biti zamjena. Bolje da ispadnemo u Championship nego da smo ovakav klub. Nije ni Levy bez krivice, daleko od toga. Svejedno, sa poslovne strane i nije baš toliko loše. Potpisao Levy višegodišnji ugovor sa Formulom 1 oko karting staze ispod stadiona. Imamo i ugovor sa NFL. To su pozitivne vijesti.
- MarlboroGold
#49995 Re: English Premier League
Zaslužujete da još više grohnete s obzirom kakve luzere od navijača imate. Mnogima je bitnije da Arsenal ne osvoji ligu nego da Tottenham izbori ligu prvaka.
-
Dzontra_Volta
#49996 Re: English Premier League
Ma Conte nije ništa uradio u Ligi prvaka ni sa jačim ekipama od Tottenhama. Jednostavno, njegov fudbal nije za ovakvu vrstu takmičenja.
U Juventusu, Chelsiju i Interu je dobio više - manje igrače koje je tražio i osvajao prvenstva.
U Tottenhamu toga nema i sam je rekao da ekipa nema ambicija za više ciljeve.
Na žalost po njih, Liverpool ulazi u formu i mogli bi ispušiti i to 4. mjesto ove godine.
Mislim da dolazi do sporazumnog razlaza na kraju sezone.
U Juventusu, Chelsiju i Interu je dobio više - manje igrače koje je tražio i osvajao prvenstva.
U Tottenhamu toga nema i sam je rekao da ekipa nema ambicija za više ciljeve.
Na žalost po njih, Liverpool ulazi u formu i mogli bi ispušiti i to 4. mjesto ove godine.
Mislim da dolazi do sporazumnog razlaza na kraju sezone.
- Student_u_Ostavci
#49997 Re: English Premier League
Conte i Totenhem je kao i Anceloti i Everton. Niđe veze kombinacija. To su treneri koji znaju kako se osvajaju trofeji a vode/vodili klubove kojima su trofeji misaona imenica.
Još onaj Rišarlison veli da tobože ne razumije Kontea. Pa druže, nemaš gola u ligi ove godine, šta očekuješ od trenera?
Još onaj Rišarlison veli da tobože ne razumije Kontea. Pa druže, nemaš gola u ligi ove godine, šta očekuješ od trenera?
- insaneinthebrain
#49998 Re: English Premier League
a rahlje Salaha, opali je u zadnji red 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#49999 Re: English Premier League
ode lopta u London
-
Zoooka
#50000 Re: English Premier League
Dobar Elliott danas