Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Joj Klivlenda sinoć, mene stid njihovog stida fol hendikep na njih i Džejms 25+, brat stao na 25 Irving masovna povala svi under brat opet prekucao sreća pa ga ne igram. Ista situacija sa Westbrukom, pored KD brat prekucao basket - najnezahvalniji igrač kada je u pitanju over/under, moraš grah bacati da vidiš kad će više a kad manje ubaciti H.Panj stao na 10pts iako je bio više od sudije na parketu. Večeras se nastavlja cirkus. Stay tuned.
Prije uplate: ma moraju uzet, jebo 2-3 marke koliko oni mogu izgubit u odnosu na mene ako ne dobiju
Poslije: majku im jebem svi imaju milione i boli ih kurac hoće li dobit.
Et kako to kod mene bude cesto sa dortmundom ove godine
Hoće li Atletiko uzeti ovo? Ronaldo igra ali nema onih mesara Turan upitan, Pepe upitan, Ramos, ne igra ni Rodriguez mali a ni Marcelo. Možda Kec? A možda i manje kUrtona? Mišljenja?
vejza00 wrote:evo dortmunda al ne odigrah nista na njih
ja odigr'o oba daju go freiburg ga neće zabit' do kraja ove godine
Daryl Dixon wrote:Hoće li Atletiko uzeti ovo? Ronaldo igra ali nema onih mesara Turan upitan, Pepe upitan, Ramos, ne igra ni Rodriguez mali a ni Marcelo. Možda Kec? A možda i manje kUrtona? Mišljenja?
Mislim da je u Premieru granica od 7,5 kartona poklon za igrati MANJE !
Solnoki mega
musli ne igra za megu, kontao sam tu iznenadjenje jer je kvota 3,4 ali bez muslija teze
I bez njega mislim da mega nece izgubiti vise od 7 razlike
solnok je losa ekipa, izgubili su proslo kolo 50 razlike od zvezdinih rezervi a mega se lagano dize i igra dobro
Jokic preko 12, nema muslija tako da ce on igrati i na centru. 35 minuta, sigurno preko deset suteva, od toga 4.5 za tri poena
Buducnost zadar
Zadar bez florensa i ivanova, dva i jedina igraca koja znaju lopte
ocekujem deranje buducnosti da se malo iskupe za lose rezultate u zadnje vrijeme, znaci pobjeda sa 15 i vise razlike
Bunic iz igokee vise od 9
igokea otjerala dragovica koji je bio drugi centar tako da su ostali na samo jednom
olimpija potanka na toj poziciji a za bunica ocekujem 30 minuta i nekih 7, 8 suteva. Uz nekoliko pogodjenih slobodnih mogao bi preko