Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
jeza u ledja

#49926 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

Vega_Brothers wrote:Žao mi je što ode Lendrić iz naše lige.

On i Komazec su dvojica napadača koji su baš prekucali Premijer ligu posljednih godina. S time da Lendrić djeluje kao da može uvijek onako u našoj ligi, pa i nekad davno u Zrinjskom je tresao mreže, Komazec više djeluje kao neko ko je zablistao za tren, da se sutra vrati u Sarajevo ne bi me iznenadilo da bi bio flop.
A Benko, nista? :-)
Vega_Brothers

#49927 Re: Premijer liga BiH

Post by Vega_Brothers »

Benko je gledajući ukupno šta je napravio u karijeri svakako veći igrač od njih dvojice. Ali gledajući isključivo utakmice Premijer lige BiH, meni su i Komazec i Lendrić djelovali čak i dominantnije od njega.
jeza u ledja

#49928 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

Vega_Brothers wrote:Benko je gledajući ukupno šta je napravio u karijeri svakako veći igrač od njih dvojice. Ali gledajući isključivo utakmice Premijer lige BiH, meni su i Komazec i Lendrić djelovali čak i dominantnije od njega.
Gledajuci iskljucivo utakmice Premijer lige, Benko je postigao vise za svoje vrijeme nego druga dvojica. Komazec je bio tu jednu polusezonu i mislim da to nije dovoljno za neki zakljucak.
Maharadza

#49929 Re: Premijer liga BiH

Post by Maharadza »

Igrača kao što je Leon Benko nećeš više vidjeti u ovome jadu od lige!
AsharaK

#49930 Re: Premijer liga BiH

Post by AsharaK »

Benko pjandura mrtva
hostapler

#49931 Re: Premijer liga BiH

Post by hostapler »

Odjebaus sa takvom pricom na sport1 forum pa tamo sa svojim jaranima se izdrkavaj i uredjuj forum.
BanankoBanana

#49932 Re: Premijer liga BiH

Post by BanankoBanana »

Benko je institucija za lendrića
lakilaka

#49933 Re: Premijer liga BiH

Post by lakilaka »

prvi post i provala.
BanankoBanana

#49934 Re: Premijer liga BiH

Post by BanankoBanana »

lakilaka wrote:prvi post i provala.
po cemu je bolji lendric?
leškarenje

#49935 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Benko je najbolji i najpoznatiji napadač koji će ikad zaigrati u ovom prknu od lige gdje se ne zna ko je predsjednik istog.......

Mato Jajalo je najbolji i najpoznatiji vezni koji će ikad zaigrati u ovom prknu od lige ...
To ko ospori je najveći jad i neznalica koja bi da se ko razumije u fudbal :thumbup:
BanankoBanana

#49936 Re: Premijer liga BiH

Post by BanankoBanana »

slazem se, takodjer i delac najpoznatiji golman, celzi
leškarenje

#49937 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

E čuj porede LeMdaru sa Benkom......ojjjn hljebe :-)
leškarenje

#49938 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

BanankoBanana wrote:slazem se, takodjer i delac najpoznatiji golman, celzi
Halo banana.....reci nekog boljeg i poznatijeg :thumbup: pusti tu dječju :kiss:
jeza u ledja

#49939 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

Bananko je lendric, aka larsson. :wink:
BanankoBanana

#49940 Re: Premijer liga BiH

Post by BanankoBanana »

leškarenje wrote:
BanankoBanana wrote:slazem se, takodjer i delac najpoznatiji golman, celzi
Halo banana.....reci nekog boljeg i poznatijeg :thumbup: pusti tu dječju :kiss:
ne znam stvarno koga
Šibicar

#49941 Re: Premijer liga BiH

Post by Šibicar »

Lendric je tip napadaca k'o Inzagi,Benko je skroz drugaciji tip napadaca,sigurno zna vise s loptom ,ucestvuje u igri,ima bolji osjecaj za gol i bolje se gradi,ali Lendricevi kvaliteti su nenadoknadivi,posebno u ekipi koja i nema neke igre,on ne mora primiti ni jednu loptu u toku utakmice,ne mora imati cak ni dva dodira sa loptom,dovoljan je samo jedan dodir za 90 minuta i on ce ga utrpati iz peterca,iz neke guzve,iz odbice,jednostavno lik je magnet za otpatke,uvijek na pravom mjestu u pravo vrijeme,podjednako dobro igra i lijevom i desnom i glavom,to je u ovakvom Zelji nenadoknadiv gubitak,jer nam je licno on svojim golovima donio vise od pola pobjeda u ne bas dobroj igri....tako da je tesko odluciti ko je bolji jer je svako dobar u nekim segmentima igre,npr. Benko u ovakvom Zelji za sezonu ne bi dao vise od 6-7 golova siguran sam,dok je Lendricu mozda i odgovarao ovaj hrkljus od igre jer je bilo puno guzvi i nicijih lopti u 16 sto je on s merakom pospremao u mrezu...uglavnom,sretno mu u nastavku karijere isplatio se i posteno je zaradio svaku marku svojim golovima i odnosom prema igri. :thumbup:
leškarenje

#49942 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Šibicar wrote:Lendric je tip napadaca k'o Inzagi,Benko je skroz drugaciji tip napadaca,sigurno zna vise s loptom ,ucestvuje u igri,ima bolji osjecaj za gol i bolje se gradi,ali Lendricevi kvaliteti su nenadoknadivi,posebno u ekipi koja i nema neke igre,on ne mora primiti ni jednu loptu u toku utakmice,ne mora imati cak ni dva dodira sa loptom,dovoljan je samo jedan dodir za 90 minuta i on ce ga utrpati iz peterca,iz neke guzve,iz odbice,jednostavno lik je magnet za otpatke,uvijek na pravom mjestu u pravo vrijeme,podjednako dobro igra i lijevom i desnom i glavom,to je u ovakvom Zelji nenadoknadiv gubitak,jer nam je licno on svojim golovima donio vise od pola pobjeda u ne bas dobroj igri....tako da je tesko odluciti ko je bolji jer je svako dobar u nekim segmentima igre,npr. Benko u ovakvom Zelji za sezonu ne bi dao vise od 6-7 golova siguran sam,dok je Lendricu mozda i odgovarao ovaj hrkljus od igre jer je bilo puno guzvi i nicijih lopti u 16 sto je on s merakom pospremao u mrezu...uglavnom,sretno mu u nastavku karijere isplatio se i posteno je zaradio svaku marku svojim golovima i odnosom prema igri. :thumbup:
Ma bi dao 15.golova evo smijem ruku dati....Benko radi cijelu utakmicu,ne staje,eh da je Bogdom da je pola igraca ko Benko.....lik prosao i sito i reseto,ali opet ubija sviju profesionalizmom.....Lendric je dobar napadac,vazda je tu negdje na lopti,ali spominjacemo mi igrace ko sto je bio Benko :thumbup:
Itsoktobealone

#49943 Re: Premijer liga BiH

Post by Itsoktobealone »

Čekaj dok pocnu pisati da igrač kao Duljević više nikad neće kročiti ovim terenima u Bosni :-?
jeza u ledja

#49944 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

Neki dan sam gledao, mislio sam da je Lendric prvi igrac koji je dva puta bio strijelac lige, ali nadjoh ranije Spalevic, i ako pikamo onu krnju ligu i Dzelo Muharemovic. :D
leškarenje

#49945 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Itsoktobealone wrote:Čekaj dok pocnu pisati da igrač kao Duljević više nikad neće kročiti ovim terenima u Bosni :-?
Znam,ali fakat znam da ti ne mozes nista pametnije napisati 8)
Itsoktobealone

#49946 Re: Premijer liga BiH

Post by Itsoktobealone »

leškarenje wrote:
Itsoktobealone wrote:Čekaj dok pocnu pisati da igrač kao Duljević više nikad neće kročiti ovim terenima u Bosni :-?
Znam,ali fakat znam da ti ne mozes nista pametnije napisati 8)
Tišina, ne provaljuj se bezveze.
leškarenje

#49947 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Vjerujem da ne pamtis kad je igrao ovaj GOSPDOIN U KOPACKAMA :thumbup: bljak :run:
Šibicar

#49948 Re: Premijer liga BiH

Post by Šibicar »

leškarenje wrote:
Šibicar wrote:Lendric je tip napadaca k'o Inzagi,Benko je skroz drugaciji tip napadaca,sigurno zna vise s loptom ,ucestvuje u igri,ima bolji osjecaj za gol i bolje se gradi,ali Lendricevi kvaliteti su nenadoknadivi,posebno u ekipi koja i nema neke igre,on ne mora primiti ni jednu loptu u toku utakmice,ne mora imati cak ni dva dodira sa loptom,dovoljan je samo jedan dodir za 90 minuta i on ce ga utrpati iz peterca,iz neke guzve,iz odbice,jednostavno lik je magnet za otpatke,uvijek na pravom mjestu u pravo vrijeme,podjednako dobro igra i lijevom i desnom i glavom,to je u ovakvom Zelji nenadoknadiv gubitak,jer nam je licno on svojim golovima donio vise od pola pobjeda u ne bas dobroj igri....tako da je tesko odluciti ko je bolji jer je svako dobar u nekim segmentima igre,npr. Benko u ovakvom Zelji za sezonu ne bi dao vise od 6-7 golova siguran sam,dok je Lendricu mozda i odgovarao ovaj hrkljus od igre jer je bilo puno guzvi i nicijih lopti u 16 sto je on s merakom pospremao u mrezu...uglavnom,sretno mu u nastavku karijere isplatio se i posteno je zaradio svaku marku svojim golovima i odnosom prema igri. :thumbup:
Ma bi dao 15.golova evo smijem ruku dati....Benko radi cijelu utakmicu,ne staje,eh da je Bogdom da je pola igraca ko Benko.....lik prosao i sito i reseto,ali opet ubija sviju profesionalizmom.....Lendric je dobar napadac,vazda je tu negdje na lopti,ali spominjacemo mi igrace ko sto je bio Benko :thumbup:
Nisam ja ni rekao da je Benko los,samim tim koliko je bio placen morao je biti prevaga,samo mislim da bi se rijetko ko uklopio u nasu igru osim Lendrica jer pazi sad ovo,nama je,ako se ne varam,drugi strijelac ekipe Krizman sa 4 gola,a lik otisao na polusezoni,o cemu mi onda pricamo. :-)
Charuga
Globalni moderator

#49949 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

hostapler wrote:Odjebaus sa takvom pricom na sport1 forum pa tamo sa svojim jaranima se izdrkavaj i uredjuj forum.
Smiri malo i probaj sa normalnim pisanjem. Na kraju, nisi ti taj koji će nekome braniti da piše po forumu.
ultima_palabra

#49950 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

Dzenan Uscuplic najbolji i najpoznatiji trener.
Locked