SDA-All about
- Billy The Pljuc
#49826 Re: SDA-All about
Samo pokazatelj koliko oni vjeruju u ispravnost onoga što "rade". Niko ih još ne napada ali nije isključeno da neće.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#49827 Re: SDA-All about
Kako bi tu ruzna djeca nastala
-
Heller
#49828 Re: SDA-All about
Ovako ni u Tom Catu me nudi ljudima da pređu s mješalice na kolicaStyling wrote: ↑30/07/2020 18:02A ovo je vijest za javnost.....zbog cega?Novak20 wrote: ↑30/07/2020 11:50 Dvadeset i pet godina nakon rata, bez oglasa i konkursa nude se mjesta u diplomaciji ljudima pred mirovinu. Nema veze kakve su struke, govore li jezike, bitno je da se sviđaju Biseri radi reklame u novinama.![]()
https://avaz.ba/vijesti/bih/584916/ponu ... ostanu-bih
ZLATNI LJILJANI
Ponuđeno im da biraju ambasadu u svijetu, oni izabrali da ostanu BiH
Kako je objavljeno, Kreči i Pandžiću je ponuđeno da izaberu bilo koju ambasadu BiH u svijetu gdje žele da rade
Ministrica vanjskih poslova BiH Bisera Turković održala je jučer sastanak sa Amirom Krečom i Benjaminom Pandžićem, nosiocima najviših priznanja "Zlatni ljiljan" i "Zlatna policijska značka".
Kako je objavljeno, Kreči i Pandžiću je ponuđeno da izaberu bilo koju ambasadu BiH u svijetu gdje žele da rade.
- Amir Krečo i Benjamin Pandžić, koji su nosioci najviših priznanja “Zlatni ljiljan “ i “Zlatna policijska značka” stecenih u odbrani Bosne i Hercegovine, primljeni su danas kod ministrice vanjskih poslova dr. Bisere Turković. Ponuđeno im je da izaberu bilo koju ambasadu BiH u svijetu gdje žele da rade, ali su obojica rekli da žele da ostanu u Bosni i Hercegovine i nastave sa svojim radom u sjedištu MVP-a - saopćeno je i kabineta ministrice Turković.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#49829 Re: SDA-All about
sta ste od babovine uradili, sarajevo kasaba...Ružan prizor u centru Sarajeva: Koševskim potokom teče krv
https://www.klix.ba/vijesti/bih/ruzan-p ... /200731032
- MarshalDodik
#49830 Re: SDA-All about
BMŠO jedinim pravim Bosnjacima/muslimanima 
-
high_volume
#49831 Re: SDA-All about
Darivanje novca za Bajram, kako ja znam, nikad nije bilo javno, okruženo kamerama i praćeno medijskim hvalospjevima. Bilo je unutar porodice, i ponekad na ulici, ali nikad ovako populistički i ponižavajuće za ljude.
Već nekoliko Bajrama novinari KLIX-a prate Bakira Izetbegovića i pišu o njegovom "tradicionalnom" Bajramluku - darivanju novca vjernicima, ispred Begove džamije. Nije ovo darivanje, ovo je sadaka, ovi je poniženje upućeno od jednog tranzicijskog tajkuna kome je babo i politika SDA omogućila enormno bogaćenje i feudalni odnos spram ostalog stanovništva.
Ovo je sramota i za Islam i za sve muslimane u Sarajevu. Ali, ovo je SDA

Već nekoliko Bajrama novinari KLIX-a prate Bakira Izetbegovića i pišu o njegovom "tradicionalnom" Bajramluku - darivanju novca vjernicima, ispred Begove džamije. Nije ovo darivanje, ovo je sadaka, ovi je poniženje upućeno od jednog tranzicijskog tajkuna kome je babo i politika SDA omogućila enormno bogaćenje i feudalni odnos spram ostalog stanovništva.
Ovo je sramota i za Islam i za sve muslimane u Sarajevu. Ali, ovo je SDA

-
Tempo
- ZeModerator
#49832 Re: SDA-All about
sta, jel ovo odraslim ljudima davao pare za bajram?high_volume wrote: ↑31/07/2020 15:36 Darivanje novca za Bajram, kako ja znam, nikad nije bilo javno, okruženo kamerama i praćeno medijskim hvalospjevima. Bilo je unutar porodice, i ponekad na ulici, ali nikad ovako populistički i ponižavajuće za ljude.
Ovo je sramota i za Islam i za sve muslimane u Sarajevu. Ali, ovo je SDA![]()
![]()
-
high_volume
- spinel_
#49834 Re: SDA-All about
Da mom djetetu da hraknuo bih ga
Ili bih odmah poderao pare
Ili bih odmah poderao pare
- JThomas
#49835 Re: SDA-All about
ali ti nećeš ni stajati tu, a ovi baš zato stoje...
- MarshalDodik
#49836 Re: SDA-All about
Ovom je dao da kupi masku
-
high_volume
-
high_volume
#49838 Re: SDA-All about
...u apoteci "Dina"
- MarshalDodik
#49839 Re: SDA-All about
...cisto jer de vjeruje da su tu najkalitetnije
- pici
#49840 Re: SDA-All about
sad ce ridji dobit novo vozilo... ode kicma...
- pici
#49841 Re: SDA-All about
Allah ga nagradijo, novcem iz trezora... hajd ako nista i moj dio je tu valjda cu sevapa zaraditi...Tempo wrote: ↑31/07/2020 15:38sta, jel ovo odraslim ljudima davao pare za bajram?high_volume wrote: ↑31/07/2020 15:36 Darivanje novca za Bajram, kako ja znam, nikad nije bilo javno, okruženo kamerama i praćeno medijskim hvalospjevima. Bilo je unutar porodice, i ponekad na ulici, ali nikad ovako populistički i ponižavajuće za ljude.
![]()
-
high_volume
#49842 Re: SDA-All about
...a i da pare ostanu "u kući"MarshalDodik wrote: ↑31/07/2020 16:02...cisto jer de vjeruje da su tu najkalitetnije...
-
high_volume
#49843 Re: SDA-All about
Pa sad gledam, ovo on cvaju dajepici wrote: ↑31/07/2020 16:40Allah ga nagradijo, novcem iz trezora... hajd ako nista i moj dio je tu valjda cu sevapa zaraditi...Tempo wrote: ↑31/07/2020 15:38sta, jel ovo odraslim ljudima davao pare za bajram?high_volume wrote: ↑31/07/2020 15:36 Darivanje novca za Bajram, kako ja znam, nikad nije bilo javno, okruženo kamerama i praćeno medijskim hvalospjevima. Bilo je unutar porodice, i ponekad na ulici, ali nikad ovako populistički i ponižavajuće za ljude.
![]()
- Ludzak
#49844 Re: SDA-All about
Ali ovo nije ismijavanje vjere. Kada Bakir u ime vjere počne praviti ovakve ispade. To prosjecnom Bosnji nije ismijavanje vjere vec krene sa hvalospojevima. Ovakvim činom će osigurati još koji glas od postratnih muslimana. I tako nas uvuči u još desetogodišnju fazu crnila. U rupu bez dna.
Svim pametnim želim da se što prije isele iz ove države. Jer ovdje napretka nema. Ostat ce samo ovi stranački uhljebi, dupelisci, budzetlije, kriminalci i lopovi.
Svim pametnim želim da se što prije isele iz ove države. Jer ovdje napretka nema. Ostat ce samo ovi stranački uhljebi, dupelisci, budzetlije, kriminalci i lopovi.
- Artest
#49845 Re: SDA-All about
Pa koja je svrha placenog reklamiranja ako se neces reklamirati?Styling wrote: ↑30/07/2020 18:02A ovo je vijest za javnost.....zbog cega?Novak20 wrote: ↑30/07/2020 11:50 Dvadeset i pet godina nakon rata, bez oglasa i konkursa nude se mjesta u diplomaciji ljudima pred mirovinu. Nema veze kakve su struke, govore li jezike, bitno je da se sviđaju Biseri radi reklame u novinama.![]()
https://avaz.ba/vijesti/bih/584916/ponu ... ostanu-bih
ZLATNI LJILJANI
Kako je objavljeno, Kreči i Pandžiću je ponuđeno da izaberu bilo koju ambasadu BiH u svijetu gdje žele da rade
Ministrica vanjskih poslova BiH Bisera Turković održala je jučer sastanak sa Amirom Krečom i Benjaminom Pandžićem, nosiocima najviših priznanja "Zlatni ljiljan" i "Zlatna policijska značka".
Kako je objavljeno, Kreči i Pandžiću je ponuđeno da izaberu bilo koju ambasadu BiH u svijetu gdje žele da rade.
- Amir Krečo i Benjamin Pandžić, koji su nosioci najviših priznanja “Zlatni ljiljan “ i “Zlatna policijska značka” stecenih u odbrani Bosne i Hercegovine, primljeni su danas kod ministrice vanjskih poslova dr. Bisere Turković. Ponuđeno im je da izaberu bilo koju ambasadu BiH u svijetu gdje žele da rade, ali su obojica rekli da žele da ostanu u Bosni i Hercegovine i nastave sa svojim radom u sjedištu MVP-a - saopćeno je i kabineta ministrice Turković.
Neki dan su cetri udarne vijesti pratile SDA kanon. Knjigoljubac Asim; Diplomatkinja Bisa; Zabrinuta Seka; Bakir koji dijeli sadaku poharanom narodu...Sve je to uredno placeno.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#49847 Re: SDA-All about
Kako to klix lijepo razbaca teme, odmah se manje i o sda pise
- tandmand
#49848 Re: SDA-All about
Otišla Kolinda, doš`o Zoran.
On bolje i dalje piša po saopćenjima i apelima. I to sa balkona, a ne šara nimalo.
"Od svojih susjeda tražimo da nas poštuju onoliko koliko mi poštujemo njih. Nikome nećemo dozvoliti da nas vrijeđa i ponižava", zaključio je Džaferović.
Hajde da vidimo i to ...
kaće dostojanstvo?
On bolje i dalje piša po saopćenjima i apelima. I to sa balkona, a ne šara nimalo.
"Od svojih susjeda tražimo da nas poštuju onoliko koliko mi poštujemo njih. Nikome nećemo dozvoliti da nas vrijeđa i ponižava", zaključio je Džaferović.
Hajde da vidimo i to ...
kaće dostojanstvo?
- piupiu
#49849 Re: SDA-All about
Bravo! Igrokaz i sprdačina!high_volume wrote: ↑31/07/2020 15:36 Darivanje novca za Bajram, kako ja znam, nikad nije bilo javno, okruženo kamerama i praćeno medijskim hvalospjevima. Bilo je unutar porodice, i ponekad na ulici, ali nikad ovako populistički i ponižavajuće za ljude.
![]()
-
tindbe
#49850 Re: SDA-All about
Još jedna u nizu pobjeda SDA. Svaka čas', najveći borci za opstanak i razvoj bošnjačkih sredina.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/nova-od ... /200803088
https://www.klix.ba/vijesti/bih/nova-od ... /200803088