Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Daryl Dixon wrote:Young Boys (Sui) - Biel (Sui) 2/1 na sitno ako imate u nekoj kladionici, u mrtvom premijeru neJma. Sretno!
evo prvo pol. 2 ,al nije se imao gdje odigrat prelaz
Obično daju da se igra prvo poluvrijeme i tu je vazda dobra kvota na dvicu npr. od 3.50 do 5.00 kvota ali su i to izbacili Više sreće drugi put (mame im)
Govno svabsko. Dobije korner u zadnjim sekundama poluvremena i umjesto da požuri, on ko mrtvac prilazi lopti pa namješta pa odmjera i studija odsvira kraj. Statistika, nula kornera. Fuj jebemti sve glupo
duminjo wrote:Govno svabsko. Dobije korner u zadnjim sekundama poluvremena i umjesto da požuri, on ko mrtvac prilazi lopti pa namješta pa odmjera i studija odsvira kraj. Statistika, nula kornera. Fuj jebemti sve glupo
ma nurkija samo under niposto over draze mi je vala kad prebaci pa makar i za pola kosa ili ako ubije kos nego onako gledati patnju sa 2-6 poena uz obilje licnih koje mu limitiraju minute i tako
mislim da curry i kompanija ne mogu preko 113 u sacramentu ubaciti... 5 puta su u gostima isli preko ove granice i kingsi su 5 puta kod kuce primili preko ove granice tako da ocekujem under vjerovatno... i od '99 su im 4 puta samo prebacili ovu granicu pa et... nije naravno nikakva sigurica ali po meni jedino sto bih se igrao s kosevima