Šta te zanima vezano za karte?AmirBaa wrote:meni skenderija bas treba, vezano za kupovinu karata za utakmicu...ako ko slucajno zna kako ga mogu kontaktirati zamolio bih na pp da posaljestudeni76 wrote:Gdje je i onaj 505 il nesto slicno?sve_ovo_ja wrote:Nema skenderije
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#49826 Re: FC Barcelona
-
AmirBaa
#49827 Re: FC Barcelona
pa u barceloni sam kad igraju protiv citya, ali na stranici imaju samo VIP karte, nikako da izbace regular...a blizi se datum utakmice, bojim se rasprodat ce se mjesta (barem ova koja mogu priustiti)Entropio wrote: Šta te zanima vezano za karte?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#49828 Re: FC Barcelona
Nesto sumnjam da ta mjesta nisu vec odavno rasprodata.
Jedino da ti neko ustupi svoju ulaznicu.
-
AmirBaa
#49829 Re: FC Barcelona
ne znam sta da ti kazem...koliko sam citao, za atletico nisu rasprodane sve karte bile. A ovo kontam da cekaju prvo VIP da se proda, pa da raja kupi tamo kod njih i onda za nas ostale jadnike da puste na stranici. Budjet mi je oko 250 eura...Tomahawk11 wrote:Nesto sumnjam da ta mjesta nisu vec odavno rasprodata.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#49830 Re: FC Barcelona
Hm, moguce da ostave jedan dio karata za slobodnu prodaju, ja sam ovo mislio na pretplatnike.AmirBaa wrote:ne znam sta da ti kazem...koliko sam citao, za atletico nisu rasprodane sve karte bile. A ovo kontam da cekaju prvo VIP da se proda, pa da raja kupi tamo kod njih i onda za nas ostale jadnike da puste na stranici. Budjet mi je oko 250 eura...Tomahawk11 wrote:Nesto sumnjam da ta mjesta nisu vec odavno rasprodata.
Doduse, to je za ligu. Za LP nisam siguran kako fercera, ali sigurno je da ces biti sretan ako dodjes do ulaznica uopste.
-
AmirBaa
#49831 Re: FC Barcelona
jos kad sam davno pricao sa skenderijom oko ulaznica, rekao mi je da je za ligu prvaka lakse naci karte jer ih vise bude za slobodnu prodaju. Kad sam prije 4 (ili 5) godina bio protiv Spartaka bez problema na stranici uzeo 7 dana prije, i to nisu nesto ni skupe bile, oko 40 eura, ali nisu ni mjesta nesto bila. Sad sam spreman dati vise love za jos bolji uzitak, samo da ih bude uopsteTomahawk11 wrote:Hm, moguce da ostave jedan dio karata za slobodnu prodaju, ja sam ovo mislio na pretplatnike.AmirBaa wrote:ne znam sta da ti kazem...koliko sam citao, za atletico nisu rasprodane sve karte bile. A ovo kontam da cekaju prvo VIP da se proda, pa da raja kupi tamo kod njih i onda za nas ostale jadnike da puste na stranici. Budjet mi je oko 250 eura...Tomahawk11 wrote:Nesto sumnjam da ta mjesta nisu vec odavno rasprodata.
Doduse, to je za ligu. Za LP nisam siguran kako fercera, ali sigurno je da ces biti sretan ako dodjes do ulaznica uopste.
- p206
#49832 Re: FC Barcelona
Drogba je čini mi se do 24 igrao u drugoj ligi..Vertig0 wrote:Formiran je igrac, ali dosta igraca je svoj vrhunac dozivjelo cak i u nekim 30tim godinama... npr. Arshavin, Vardy itd. ima ih dosta ne da mi se sad razmisljati
Hocu da kazem, da je mali ocigledno stasao u dobrog igraca, ali da itekako ima jos uvijek prostora da napreduje
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#49833 Re: FC Barcelona
Prvo, ides na "derbi" utakmicu (City pod Guardiolom), tako da nece biti lako a ni jeftino naci kartu. Sva regularna mjesta su ionako zauzeta od strane onih koji imaju sezonsku kartu, ali oni prije neke utakmice imaju opciju da oslobode svoje mjesto i dobiju pare koje neko kao ti plati. Sve se to odvija preko klupske web stranice... Oslobodice neko mjesto sigurno, pa ces ti vidjeti tamo da je slobodno i kupiti. Ali problem je sto je velika utakmica u pitanju, pa ce vrlo mali broj sezonskih karata osloboditi svoje mjesto jer hoce da vide kako igra Guardiolin City protiv Barce, a i to sto se oslobodi ce biti ugrabljeno od strane agencija kao sto su Viagogo i slicne.AmirBaa wrote:pa u barceloni sam kad igraju protiv citya, ali na stranici imaju samo VIP karte, nikako da izbace regular...a blizi se datum utakmice, bojim se rasprodat ce se mjesta (barem ova koja mogu priustiti)Entropio wrote: Šta te zanima vezano za karte?
Da ides na neku bezze utakmicu, ne bi bio problem... Bilo bi toliko oslobodjenih mjesta da mozes birati gdje ces sjediti. Ovako bih ti, ako vec hoces da budes koliko-toliko siguran da ces dobiti kartu, uzmes na Viagogu ili nekoj slicnoj stranici. Oni ce puno lakse nabaviti karte preko svojih kanala nego sto ces ti cekajuci.
Ja sam bio na lokalnom derbiju Barcelona - Espanyol i bilo je nemoguce naci kartu... Lokalci su mi rekli da za te neke bitne i derbi utakmice niko ne oslobadja mjesto i zato nema karata. Na kraju sam morao kupiti kartu od preprodavaca ispred stadiona i platiti duplo skuplje... Ali no regrets.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#49834 Re: FC Barcelona
Pitam ja starog vezano za ulaznice....kaze on isao preko nekog poznanika (ima sezonsku)....ali tesko ovako do ulaznica.
Reko ovaj spreman ici do 250 eura...kaze gdje ce dati te pare, bolje u kafani da gleda

Reko ovaj spreman ici do 250 eura...kaze gdje ce dati te pare, bolje u kafani da gleda
-
LSD
#49836 Re: FC Barcelona
Barca igrala sramotno do 60-te minute
kad ulaze Turčin i Rafinha i onda se krenulo igrati fudbala.
Neymar se brukao citavu tekmu
Suarez mašio dva zicera iako se bar trudio, onaj Paco igrac manje na terenu, Busquets totalno van forme, Iniesta i Rakitić slabo, Alba loš....jbt, ja nabrojah skoro citav tim
- eto kako su loši bili.
Eto Pique i Mascherano su bili dobri, cisto da se neko pohvali
Monchengladbach pravo dobra ekipa
Dahouda treba zajmiti na ljeto, momak ima znanje.
Neymar se brukao citavu tekmu
Eto Pique i Mascherano su bili dobri, cisto da se neko pohvali
Monchengladbach pravo dobra ekipa
-
AmirBaa
#49837 Re: FC Barcelona
Tomahawk11 wrote:Pitam ja starog vezano za ulaznice....kaze on isao preko nekog poznanika (ima sezonsku)....ali tesko ovako do ulaznica.
Reko ovaj spreman ici do 250 eura...kaze gdje ce dati te pare, bolje u kafani da gleda![]()
-
Nadzorna_ploca
#49838 Re: FC Barcelona
Arda po meni mora igrati jer je u jako dobroj formi. Te rotacije su ok, ali neka igraju najbolji pa rotiraj u zavisnosti od forme.
- AmiĐa_Idriz
#49839 Re: FC Barcelona
Nema od tog ništa, kapariso ga Klopp meščini već za januarLSD wrote:Barca igrala sramotno do 60-te minutekad ulaze Turčin i Rafinha i onda se krenulo igrati fudbala.
Neymar se brukao citavu tekmuSuarez mašio dva zicera iako se bar trudio, onaj Paco igrac manje na terenu, Busquets totalno van forme, Iniesta i Rakitić slabo, Alba loš....jbt, ja nabrojah skoro citav tim
- eto kako su loši bili.
Eto Pique i Mascherano su bili dobri, cisto da se neko pohvali![]()
Monchengladbach pravo dobra ekipaDahouda treba zajmiti na ljeto, momak ima znanje.
-
AmirBaa
#49840 Re: FC Barcelona
karta kupljena -
tufahija12345
#49841 Re: FC Barcelona
Hej hajd molim te napisi sto vise detalja mozes. Cijena, troskovi puta, smjestaj itd. Namjeravam i ja ici, pa da mogu otprilike procijenit koliko mi para treba i ostalo. Hvala unaprijed.AmirBaa wrote:karta kupljena
nisu bas mjesta koja sam htio, stranica im je padala i stalno se mijenjao broj slobodnih karti. Cijene su sasvim ok za ovakvu utakmicu
okacim ovdje koju sliku
-
AmirBaa
#49842 Re: FC Barcelona
Ovo je vec drugi put da idem, ali ovaj put sam zaposlen a ne student pa malo lakse podnosim troskove
avionsku kartu sam rezervisao prije 2 mjeseca, iz dubrovnika, povratna oko 180 KM. Od ponedeljka do subote ostajem, smjestaj je oko 700 km za dvije osobe. Toliko sam srece imao pa je bas liga prvaka ovu sedmicu kad sam ja tamo, da ni sam nisam mogao vjerovati sta me snaslo. Ova mjesta koja sam uzeo su 100 eura, iza gole, druga ona tribina. Planirao sam uzeti kartu tamo gdje mes que un club, ona su oko 180 eura ali su se prodala za 5 minuta na stranici. Tamo planiram ponijeti oko 400-500 eura mada necu toliko potrositi, ne volim puno piti niti jesti fancy hranu, a to je poprilicno skupo tamo. Marketi su im poprilicno jeftini, neke stvari i jeftinije nego kod nas. Naravno opet cu otici na camp nou experience, koji je poskupio, sad je oko 23 eura, ali ko god voli fudbal a kamoli barcelonu nece mu biti zao sekunde, jer je super odradjeno i svasta vidis. Osjecaj kad izadjes na teren je haos
Sveukupno mislim da ce me izaci oko 1500 km sa svim, koja stoja gore-dole, ali je grad fantastican, nikad necu zaboraviti kad sam iz zagreba u kojem je bilo 5 stepeni sletio u barcleonu gdje je bilo 28 stepeni
uglavnom preporucujem ti ako ikako mozes da utrefis kad igraju na nou campu, jer je utakmica prica za sebe, skroz drugi svijet...ja sam bio kad su protiv spartak moskve igrali i bilo je nevjerovatno, najezim se kad pomislim kako ce sad protiv citya biti
ako hoces javi se na pp da ti posaljem stranicu za avionske karte i smjestaj koji sam uzeo 
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#49843 Re: FC Barcelona
jel gleda iko ...ili cekate rezultate izbora
?
-
sumirprimus
#49844 Re: FC Barcelona
Gledam jaBobi wrote:jel gleda iko ...ili cekate rezultate izbora?
.tempobet i vonderful indonesia reklama ubi
- Logovan
#49845 Re: FC Barcelona
Kakvu im akciju složiše.
Real ne zna zadržati prvo mjesto, a ovi ne znaju iskoristiti njihov kiks.
Real ne zna zadržati prvo mjesto, a ovi ne znaju iskoristiti njihov kiks.
-
sumirprimus
#49846 Re: FC Barcelona
Evo ga cisco akademija 1:0...
Ter stangla ko hesp..
E zali boze brava....
Ter stangla ko hesp..
E zali boze brava....
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#49847 Re: FC Barcelona
meni je negledljivo totalno..kamera nisko stoji a reflektori jako kontra svjetlo daju ...zato pitam jel gleda iko..ja stadiona i klinca 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#49848 Re: FC Barcelona
Dobro, jeste malo nisko, ali super se vidi
HD i ti folovi
A i ova Celta igra
HD i ti folovi
A i ova Celta igra
- p206
#49850 Re: FC Barcelona
vadi Busquetsa, uništi nas čovjek ove sezone