Za avione sam davno na temi o OS i Karabahu napisao da su u ovdasnjim okolnostima bacanje para. Jedni i drugi sve nesto silje kur...ac na grbaci naroda dok ih veliki nazivaju korisnim idiotima.drug_profi wrote: ↑14/11/2025 21:31Lagerovati bar 10.000 FPV dronova i imati bar 500 pilota. Za svaki slucaj.swanfilter wrote: ↑14/11/2025 21:24 Budimo ljudi, Airsoftasima su niđe veze amblemi i gobleni na uniformama. A vec odavno sam upratio isticanje znakovlja i motiva koji mogu biti iskoristeni za nabijati na nos.
Al, Rvati su bas bijednici. Nije dzaba u narodu ona o Latinima nastala. Dok im desni podmladak pod maskama proganja Srbe, sto javnost uopsteno podrzava, iz pastete iskoci vijest o Bosnjacima kao airsoft prijetnji.
Dok se borbeni avioni kupuju, preko medija se podvaljuje prica o Bosnjacima kao prijetnji po sigurnost regiona. Sto prije ganjati clanstvo u NATO. Koliko zbog Srba, nista manje zbog Hrvata.
A neka njima Rafala i kineskih Himarsa.
Al prica mi je kao palestinski slucaj. Dok siledzije bombaju, prijetnja su osporavani. ..
Ja sve zelim vjerovati da nas Turci uce zanatu sa dronovima. Sve zelim vjerovati da sa Turcima igramo prljave igre i da smo doturili kakvih dronova za ne daj boze.
Jedan Akinci i 15 TB2, pa da Nato strepi