FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- p206
#49802 Re: FC Barcelona
neloš ovaj Leganes, igraju hrabro, pomalo prgavo ali to je zbog manjka kvaliteta
- tzipiripi
#49804 Re: FC Barcelona
Ispuh'o i fudbal. Nemre se čoik više ni uz fudbal opustit, stislo sa svih strana.
-
omar little
#49805 Re: FC Barcelona
messi nije u redu, izgleda povreda opet.
- p206
#49806 Re: FC Barcelona
ebem ti nafaku
-
LSD
#49808 Re: FC Barcelona
Mascherano dosad izbio 5 bodova svojim greškama
Pade frajer sam od sebe, ko da ga je snajper pogodio i to je logicno odmah gol
-
AmirBaa
#49810 Re: FC Barcelona
gdje nam je skenderija, on mi najvise moze pomoci trenutno
nema jos uvijek na official barca stranici karte za barcelona - city, samo vip. Ali evo vidim na ovoj viagogo ima, ali nemam pojma koliko je pouzdano to. Da nema slucajno ko iskustva s ovim ? Hvala unaprijed 
- Distortion
#49811 Re: FC Barcelona
To je i meni odmah palo na um. Mascherano u dosta situacija je znao upadat onako a to mu se sinoc desilo u najvaznijem momentu kad ni faul nije mogao napravit.LSD wrote:Mascherano dosad izbio 5 bodova svojim greškama![]()
Ispade najveci krivac za oba kiksa ali Luchu je krivo sto Aleix Vidal nije ispravio gresku nakon kiksa u utakmici protiv Alavesa a mogao je!
Barcelona nije imala srece sinoc, to je bilo vise nego evidentno. Povrede dvojice kljucnih igraca na pocetku drugog poluvremena, pa ona lopta onako da prodje do njihovog igraca a nakn tog da se Mascherano oklizne i padne...
Da ne spominjem sanse...
Moralo je bit 2:0 na poluvremenu i bila bi druga prica al sta je tu je. Fudbal je takav, nekad nemas srece a povrede su sastavni dio igre.
- ultima_palabra
#49812 Re: FC Barcelona
Hm, pa meni se cini da je jedini pravi pritisak na odbranu Atletica bio na kraju 1.poluvremena kad je i pao gol... mada sam gledao samo highlights.
A za povrede... nakon povreda su usli Arda (donedavno ponajbolji igrac istog ovog Atletica) i prvak Evrope Andre Gomes.
A za povrede... nakon povreda su usli Arda (donedavno ponajbolji igrac istog ovog Atletica) i prvak Evrope Andre Gomes.
-
omar little
#49813 Re: FC Barcelona
joj ter stegena 
edit:
mali roberto ubi
edit:
mali roberto ubi
- Towelie
#49814 Re: FC Barcelona
Sta se desilo sa ovom temom? Nekad je bila najaktivnija od ovih posvecenih timovima. Sad Barca dobije 0-5 niko nista.
Slicno sam primetio i protiv Atletica da je bilo.
- Distortion
#49816 Re: FC Barcelona
Skenderija ima svoj tajming, uvijek je odsutan na pocetku jer vjerovatno momak ima svoje obaveze. Nije ista tema kad njega nema...
0:5 u Gijonu!
Rotacije i dalje aktivne, Rakitic, Iniesta, Alba, Mascherano odmorili, mada ovaj zadnji zasluzeno nakon kikseva. Prva tekma bez Messija i bitno je da nema kiksa. Bilo je na momente sporo, bilo je i gresaka ali i finih akcija citave ekipe. Roberto je opet pokazao da je u odlicnoj formi i da ce igrati ove sezone desnog beka bez ikakve sumnje iako to njje njegova prirodna pozicija. Negdje sam procitao da vec sad ima asistencija kao Dani Alves proslu sezonu
Ter Stegen opet pravi nepotrebne greske
Malo je falilo i da Paco Alcacer zabije al mu golman skide dobar sut uz pomoc precke.
I da, Douglas je zaigrao protiv Barcelone
ako nije mogao za Barcelonu. Imali smo priliku vidjeti fudbalskog maga 
0:5 u Gijonu!
Rotacije i dalje aktivne, Rakitic, Iniesta, Alba, Mascherano odmorili, mada ovaj zadnji zasluzeno nakon kikseva. Prva tekma bez Messija i bitno je da nema kiksa. Bilo je na momente sporo, bilo je i gresaka ali i finih akcija citave ekipe. Roberto je opet pokazao da je u odlicnoj formi i da ce igrati ove sezone desnog beka bez ikakve sumnje iako to njje njegova prirodna pozicija. Negdje sam procitao da vec sad ima asistencija kao Dani Alves proslu sezonu
Ter Stegen opet pravi nepotrebne greske
Malo je falilo i da Paco Alcacer zabije al mu golman skide dobar sut uz pomoc precke.
I da, Douglas je zaigrao protiv Barcelone
- Distortion
#49818 Re: FC Barcelona
Izjava Pepa Guardiole iz 2011. godine: "Sergi Roberto je igrač kojeg bi trebalo pratiti u narednim godinama. Jednom kada eksplodira, svi ćete biti veoma iznenađeni."
-
omar little
#49819 Re: FC Barcelona
osim sto dijete nije eksplodiralo na svojoj poziciji veznog carobnjaka, sto su svi ocekivali, nego na desnom beku.
- Muhamed Đakmić
#49820 Re: FC Barcelona
Pa nije više dijete, ima 24 godine. Toliko je godina imao Iniesta kad je Guardiola preuzeo Barcelonu i kad je osvojio šest trofeja. Messi je toliko imao 2011. godine, kad je već imao dvije-tri zlatne lopte.
Ne kažem da je loš igrač, ali ne treba ga ni pretvarati u nekakvog vječitog potencijala, jer on treba da je formiran igrač sad.
Ne kažem da je loš igrač, ali ne treba ga ni pretvarati u nekakvog vječitog potencijala, jer on treba da je formiran igrač sad.
-
omar little
#49821 Re: FC Barcelona
meni ce uvijek biti mali roberto.
kako ce biti formiran igrac kada nije igrao, ne samo na svojoj poziciji, nego uopce? konkurencija za mjesto u barcinom veznom redu je jedna od najbrutalnijih i tu se nije uspio probiti, skoro pa bio prodan. kod enrikea je iskoristio sansu, zapravo splet okolnosti i koriscenje sanse zbog raznih povreda u timu, gdje god da ga je stavio igrao je najmanje okej, na nekim pozicijama sjajno, (ne znam sta nije igrao on samo, golmana i devetku? igrao je i stopera jednom, jelde?), na desnom beku se, eto, etablira polako. stoga esanje.
koristiti messija kao nekakav strandard i primjer je glupo jer je covjek anomalija, ima svoju kategoriju. svako ce u usporedbi s njim izgledati inferiorno.
kako ce biti formiran igrac kada nije igrao, ne samo na svojoj poziciji, nego uopce? konkurencija za mjesto u barcinom veznom redu je jedna od najbrutalnijih i tu se nije uspio probiti, skoro pa bio prodan. kod enrikea je iskoristio sansu, zapravo splet okolnosti i koriscenje sanse zbog raznih povreda u timu, gdje god da ga je stavio igrao je najmanje okej, na nekim pozicijama sjajno, (ne znam sta nije igrao on samo, golmana i devetku? igrao je i stopera jednom, jelde?), na desnom beku se, eto, etablira polako. stoga esanje.
koristiti messija kao nekakav strandard i primjer je glupo jer je covjek anomalija, ima svoju kategoriju. svako ce u usporedbi s njim izgledati inferiorno.
-
LSD
#49822 Re: FC Barcelona
Roberto i jest formiran igrac, zapravo bio je to i lani, pa momak je reprezentativac Španije.....ali ovo poređenje sa talentom Messija i Inieste cu se praviti da nisam vidioMuhamed Đakmić wrote:Pa nije više dijete, ima 24 godine. Toliko je godina imao Iniesta kad je Guardiola preuzeo Barcelonu i kad je osvojio šest trofeja. Messi je toliko imao 2011. godine, kad je već imao dvije-tri zlatne lopte.
-
Vertig0
#49823 Re: FC Barcelona
Formiran je igrac, ali dosta igraca je svoj vrhunac dozivjelo cak i u nekim 30tim godinama... npr. Arshavin, Vardy itd. ima ih dosta ne da mi se sad razmisljati 
Hocu da kazem, da je mali ocigledno stasao u dobrog igraca, ali da itekako ima jos uvijek prostora da napreduje
Hocu da kazem, da je mali ocigledno stasao u dobrog igraca, ali da itekako ima jos uvijek prostora da napreduje
- studeni76
#49824 Re: FC Barcelona
Gdje je i onaj 505 il nesto slicno?sve_ovo_ja wrote:Nema skenderije
-
AmirBaa
#49825 Re: FC Barcelona
meni skenderija bas treba, vezano za kupovinu karata za utakmicu...ako ko slucajno zna kako ga mogu kontaktirati zamolio bih na pp da posaljestudeni76 wrote:Gdje je i onaj 505 il nesto slicno?sve_ovo_ja wrote:Nema skenderije