Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
brojjedan
#4976 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Radim ba u hotelu

- Ramzess Veliki
#4977 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Broj Jedan je moj drug ...brojjedan wrote:Radim ba u hotelu![]()
-
hhaarree
#4978 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
brojjedan wrote:Radim ba u hotelu![]()
- Ramzess Veliki
#4979 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
I sobarica ...hhaarree wrote:brojjedan wrote:Radim ba u hotelu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
boli te tuki, vazda slobodnih soba
- kokuz_sa
#4980 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ih da znas kakve su recepcionarkeRamzess Veliki wrote:I sobarica ...hhaarree wrote:brojjedan wrote:Radim ba u hotelu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
boli te tuki, vazda slobodnih soba
pogotovo u par motela
- Ramzess Veliki
#4981 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
De nemoj me mučiti ... piši koji moteli.kokuz_sa wrote:ih da znas kakve su recepcionarkeRamzess Veliki wrote: I sobarica ...
pogotovo u par motela
- žuta lala
#4982 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Šta se može desiti u vašim glavama da nakon pola godine veze jedan dan izađete sa djevojkom, ona vam kaže da ima neki loš predosjećaj, a vi kažete da je predosjećaj vara, da je sve ok, odete u kino zajedno, pa na kafu, kažete joj da je volite i da se ni s kim niste osjećali kao sa njom. I onda nakon nekoliko sati, kad je ona došla kući pošaljete joj poruku da raskidate i kao razlog navedete da vas više fizički ne privlači (a napišete i da je volite) - a djevojka je bomba, plavuša, zgodna, lijepa, pametna i dok ste bili u vezi dokazivali ste suprotno od ove izjave. I uostalom, i da je to nekim čudom mogao biti razlog, zar bi stvarno to tako napisali?
-
hhaarree
#4983 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ne znam sta se desi, nesto po mozgovima nije u dure, jbg promjeni se i prestanes mu se svidjat.
da je to nekim cudom razlog, ne bi tako napisao jer haj eto pola godine je ipak nesto. Znaci bez patetike volim te ovo ono al eto necu vise. Fino objasnit, nije to to, ne privlacis me vise itd naravno to bi sve uradio na toj kafi a ne ko ckapi na kafi te volim a kad dodjem kuci raskidamo.
p.s. ako se ovo tebi desilo taj laze da te ostavio samo zbog toga
da je to nekim cudom razlog, ne bi tako napisao jer haj eto pola godine je ipak nesto. Znaci bez patetike volim te ovo ono al eto necu vise. Fino objasnit, nije to to, ne privlacis me vise itd naravno to bi sve uradio na toj kafi a ne ko ckapi na kafi te volim a kad dodjem kuci raskidamo.
p.s. ako se ovo tebi desilo taj laze da te ostavio samo zbog toga
-
spacek
#4984 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
1. neiskren, jer ako moze tako vjesto da se pravi i folira pred tobom...nema dalje...vrhunska hinja pola godinezuta_lala wrote:Šta se može desiti u vašim glavama da nakon pola godine veze jedan dan izađete sa djevojkom, ona vam kaže da ima neki loš predosjećaj, a vi kažete da je predosjećaj vara, da je sve ok, odete u kino zajedno, pa na kafu, kažete joj da je volite i da se ni s kim niste osjećali kao sa njom. I onda nakon nekoliko sati, kad je ona došla kući pošaljete joj poruku da raskidate i kao razlog navedete da vas više fizički ne privlači (a napišete i da je volite) - a djevojka je bomba, plavuša, zgodna, lijepa, pametna i dok ste bili u vezi dokazivali ste suprotno od ove izjave. I uostalom, i da je to nekim čudom mogao biti razlog, zar bi stvarno to tako napisali?
2. fizicki ne privlaci a voli te? logican izgovor od frajera pod 1. - muljator do kraja
3. mozda si sve pobrojano...ocito je 5 mjeseci frajeru/saneru/muljatoru bilo dosta da te izgustira...bila si objekt
4. to ti je klasicni ribar na koje se lijepe slatkice...i jedna od takvi si i ti...
5. ako si pametna, bices sretna sto nisi vise s takvim, a ako si inteligentna - na greskama ces nesto i nauciti
- kokuz_sa
#4985 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
garant mu nije dala
- alchak.ba
#4986 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
hotel - motel - kancelarija...juce_orange wrote:Kada nemate slobodan stan za voditi ljubav gdje to cinite?
- alchak.ba
#4987 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ja ne znam gdje nalazite sve te hajvane?!zuta_lala wrote:Šta se može desiti u vašim glavama da nakon pola godine veze jedan dan izađete sa djevojkom, ona vam kaže da ima neki loš predosjećaj, a vi kažete da je predosjećaj vara, da je sve ok, odete u kino zajedno, pa na kafu, kažete joj da je volite i da se ni s kim niste osjećali kao sa njom. I onda nakon nekoliko sati, kad je ona došla kući pošaljete joj poruku da raskidate i kao razlog navedete da vas više fizički ne privlači (a napišete i da je volite) - a djevojka je bomba, plavuša, zgodna, lijepa, pametna i dok ste bili u vezi dokazivali ste suprotno od ove izjave. I uostalom, i da je to nekim čudom mogao biti razlog, zar bi stvarno to tako napisali?
- alchak.ba
#4988 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
novcanik ne, jeste karticakiki-miki wrote:Koliki vam je novčanik i je li uvijek pun?
- ortodont
#4989 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Klasični klošar, vjerovatno neiživljen lik koji ne zna šta hoće od života, dijete.zuta_lala wrote:Šta se može desiti u vašim glavama da nakon pola godine veze jedan dan izađete sa djevojkom, ona vam kaže da ima neki loš predosjećaj, a vi kažete da je predosjećaj vara, da je sve ok, odete u kino zajedno, pa na kafu, kažete joj da je volite i da se ni s kim niste osjećali kao sa njom. I onda nakon nekoliko sati, kad je ona došla kući pošaljete joj poruku da raskidate i kao razlog navedete da vas više fizički ne privlači (a napišete i da je volite) - a djevojka je bomba, plavuša, zgodna, lijepa, pametna i dok ste bili u vezi dokazivali ste suprotno od ove izjave. I uostalom, i da je to nekim čudom mogao biti razlog, zar bi stvarno to tako napisali?
Možda je i dobio ono što je htio, pa mu ta igračka dosadi, ne shvata da ima nešto vrijedno.
Još na to dodaj trenerku, air maksice i kajlu, kahvenisanje pola dana...
Eto ga, profil.
Last edited by ortodont on 31/03/2013 12:22, edited 1 time in total.
- WildRedRose
#4990 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
a brze naocale ?ortodont wrote: Klasični klošar, vjerovatno neiživljen lik koji ne zna šta hoće od života, dijete.
Eto ga, profil.
- ortodont
#4991 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Kakve su to naočale, nisam u toku?WildRedRose wrote: a brze naocale ?
- dita von teese
#4992 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ortodont wrote:Klasični klošar, vjerovatno neiživljen lik koji ne zna šta hoće od života, dijete.zuta_lala wrote:Šta se može desiti u vašim glavama da nakon pola godine veze jedan dan izađete sa djevojkom, ona vam kaže da ima neki loš predosjećaj, a vi kažete da je predosjećaj vara, da je sve ok, odete u kino zajedno, pa na kafu, kažete joj da je volite i da se ni s kim niste osjećali kao sa njom. I onda nakon nekoliko sati, kad je ona došla kući pošaljete joj poruku da raskidate i kao razlog navedete da vas više fizički ne privlači (a napišete i da je volite) - a djevojka je bomba, plavuša, zgodna, lijepa, pametna i dok ste bili u vezi dokazivali ste suprotno od ove izjave. I uostalom, i da je to nekim čudom mogao biti razlog, zar bi stvarno to tako napisali?
Eto ga, profil.
Hm, mogao bi na to dodati i aktovku, odijelo, pa cak i kravatu...mozda i neku casual, ali poslovnu kombinaciju. Vjeruj mi da takvi dolaze maskirani u raznim varijantama. Ovi u trenerkama i sa kacketima su mila majka.
- _aja_
#4993 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ortodont naučićeš 
- ortodont
#4994 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ima li kakva slika da mi približiš?_aja_ wrote:ortodont naučićeš
dita von teese wrote:
Hm, mogao bi na to dodati i aktovku, odijelo, pa cak i kravatu...mozda i neku casual, ali poslovnu kombinaciju. Vjeruj mi da takvi dolaze maskirani u raznim varijantama. Ovi u trenerkama i sa kacketima su mila majka.
Istina, ima nas svakavih, vanjština je jedno, a ono unutra nešto sasvim drugo, naravno, šalio sam se oko maksica, trenerke i toga, ali prva rečenica stoji + činjenica da je možda dobio nešto što mu je bio cilj, pa mu ta "igračka" više nije zanimljiva, klasični primjer probisvijeta.
- WildRedRose
#4995 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
jesi siguran da zelis sliku ? 
- Ramzess Veliki
#4996 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Fuj! Koja kukavička pizda! Lažnjak, beskičmenjak!zuta_lala wrote:Šta se može desiti u vašim glavama da nakon pola godine veze jedan dan izađete sa djevojkom, ona vam kaže da ima neki loš predosjećaj, a vi kažete da je predosjećaj vara, da je sve ok, odete u kino zajedno, pa na kafu, kažete joj da je volite i da se ni s kim niste osjećali kao sa njom. I onda nakon nekoliko sati, kad je ona došla kući pošaljete joj poruku da raskidate i kao razlog navedete da vas više fizički ne privlači (a napišete i da je volite) - a djevojka je bomba, plavuša, zgodna, lijepa, pametna i dok ste bili u vezi dokazivali ste suprotno od ove izjave. I uostalom, i da je to nekim čudom mogao biti razlog, zar bi stvarno to tako napisali?
Bolje joj je bez takvog jada!
... Mislim da znaš odgovor na pitanje - ne bih.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#4997 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
pa možemo upoznati atomsku bombu, crnku, još zgodniju, ljepšu i pametniju od plavuše.zuta_lala wrote:Šta se može desiti u vašim glavama da nakon pola godine veze jedan dan izađete sa djevojkom, ona vam kaže da ima neki loš predosjećaj, a vi kažete da je predosjećaj vara, da je sve ok, odete u kino zajedno, pa na kafu, kažete joj da je volite i da se ni s kim niste osjećali kao sa njom. I onda nakon nekoliko sati, kad je ona došla kući pošaljete joj poruku da raskidate i kao razlog navedete da vas više fizički ne privlači (a napišete i da je volite) - a djevojka je bomba, plavuša, zgodna, lijepa, pametna i dok ste bili u vezi dokazivali ste suprotno od ove izjave. I uostalom, i da je to nekim čudom mogao biti razlog, zar bi stvarno to tako napisali?
- Ramzess Veliki
#4998 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Da ... i mene pale crnke, šta je više ta furka sa plavušama? Ima li neka crnka onako španske ljepote da ju odmah rezerviram za motor ove sezone?Chmoljo wrote:
pa možemo upoznati atomsku bombu, crnku, još zgodniju, ljepšu i pametniju od plavuše.
- alchak.ba
#4999 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ima, u serijama.Ramzess Veliki wrote:Da ... i mene pale crnke, šta je više ta furka sa plavušama? Ima li neka crnka onako španske ljepote da ju odmah rezerviram za motor ove sezone?Chmoljo wrote:
pa možemo upoznati atomsku bombu, crnku, još zgodniju, ljepšu i pametniju od plavuše.
- ortodont
#5000 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Našao sam sliku, a i ovaj opis:WildRedRose wrote:jesi siguran da zelis sliku ?
Brze naočare
Danas veoma moderne naočare za sunce, podvrsta naočara preko pola lica, s tim što ove moraju pratiti konturu glave. Što su veće i što bolje naliježu na istu to se smatraju bržim. Pretežno ih nose batice i ziljave pi*ke.