BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- vinnie_jones
#4976 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
šajpi ga prvi poluver je završen, imamo najbolji (osim pobjede) mogući rezultat, malo nas malo njiHke vilenjaci pronosaše, nadam se da ćemo odlučnije i bez treme tamo odigrati a vjerujem da im je veća vuna nego nama jer su očekivali laganini utakmicu sa tamo nekakvom tunguzijom 

- johnny_blazze
#4977 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
jesi siguran da je teren boljimedoIL wrote:Evo sad iz Zenice.
Navijanje jedna velika nula , kad se samo sjetim navijanja u parizu. Sokiran sam stanjem travnjaka na B,onaj teren ne zadovoljava minimalne kriterij cevljanovicke koride . Zamjeniti te proklete
stolice na AFH i hem sto je bolji teren hem cemo vise zaraditi.
- Obuca9
#4978 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Uvijek i svugdje se crveni kartoni prenose u prvo iduće takmičenje, a žuti ne.L00d wrote:Ja sam cuo da ostaaju kartoni ....Zasto Rooney propusta prve tri utakmice u grupama ?
Upravo zato, Runiju se crveni prenosi na Euro (baš kao i Seji što se prenio sa prošlih na ove kvalifikacije), ali žuti jok. U revanšu svi mogu igrati bez limita i bez straha od kartona.
Inače, što se tekme tiče:
Asmir Begović
Emir Spahić
Elvir Rahimić
Čiste desetke
- tvrtko 1. kotromanić
#4979 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
He, he, dobro je dobro je. Mi smo fol reprezentacija napadačka, a pogledajte koliko smo golova primili u zadnjih pet šest utakmica (izuzev penala). Čini mi se samo jedan, ne da mi se brojati.
Sila smo i idemo dalje
Vezano za kritike, navijača, nemojte bezveze dijeliti navijače na ove i one skupine, te bolji su ovi, te bolji su oni (tipični Bosanski papanluk).
Ako je navijanje bilo malo "tiše" vjerujte na stadionu je bilo stvarno hladno i biti 5 sati na takvom vremenu ostavlja traga i na glasne žice.
Čak su i fanaticosi bili sa 50% snage.
Zato ljudi dajte pozitivu, dobrooooo je bilo i biti će još bolje. Vidimo se u Lisabonu.
Sila smo i idemo dalje
Vezano za kritike, navijača, nemojte bezveze dijeliti navijače na ove i one skupine, te bolji su ovi, te bolji su oni (tipični Bosanski papanluk).
Ako je navijanje bilo malo "tiše" vjerujte na stadionu je bilo stvarno hladno i biti 5 sati na takvom vremenu ostavlja traga i na glasne žice.
Čak su i fanaticosi bili sa 50% snage.
Zato ljudi dajte pozitivu, dobrooooo je bilo i biti će još bolje. Vidimo se u Lisabonu.
-
sayw0t
#4980 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Vedi je neko smuČko kolu prije tekme. 
- Tvrdokorna mrlja
#4981 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
slazem se,al isto tako mislim da su oni dobro upratili nas tim i da su znali da je on maltene jedina opasnost po boku za njih i da su ga udvajali,duplali i cim ostane tren sa loptom,prilazio je treci...Gandalf wrote:Najjači naš igrač je Pape - nije dozvolio da se izletamo i potrošimo u prvom poluvremenu, pa da nas od 60. minute sabijaju u naš šesnaesterac, jer je nama ponestalo snage - jest da smo u prvom poluv. bili anemični i slinavi na terenu, ali zato u drugo nismo ušli dišući na škrge ( što nam se desilo u Francuskoj ) - svi bi tika taka igru kao protiv Francuza iz prvog pol. a zaboravlja se da utakmica traje 90. minuta - to je najbolje pokazao Vedo koji ih je sa dva gola mogao potopiti u finišu tekme ( na žalost nije![]()
![]()
)
Zahirovićprotiv onakvog Ronaldam, mislim da je odigrao fantastično, Lulić je bio očajan, ne mogu da vjerujem koliko je lopti upropastio ne da ne zna, već je to sve u glavi, pritisak utakmice, fakat bi nam u ekipi dobro došao neki psiholog da ekipu učini mentalno jačom - Portugal ima mana i ako ih iko može navući na tanak led to je Pape
lako je protiv luxa napraviti nadmoc u tim stvarima...protiv ovih je ipak malo teze,treba se brzo oslobadjati lopte..a ako je izgubimo,kontra brzo sijeva...zato su nasi kad prodju naprijed, kod aut linija izgledali nesigurno...kako je vrijeme prolazilo,kombinatorika se svodila na to da se ne napravi kardinalna greska i da im ne otvorimo prostor za brzu kontru
- quasar
#4982 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ja zadovoljan. Ostali smo u igri za revans.
jebo ga teren vise, pase - ne pase.
Ma daj dosta tog ciganluka. Daj normalan teren, pa ako nas mogu dobiti, nek nas i dobiju. 50% nase slabe igre je kriv teren. Koliko je njima smetao ne zanima me. Znam da nama jeste smetao. Lopta se odbija pod nemogucim uglovima, ubrzava i usporava ili ne odskace nikako. Ludnica.
Ruzno je ikome ista prebacivati od momaka na terenu. Svi su dali max od sebe. neko jeimao svoj dan, neko nije, neko je imao blokadu, neko nije, ali niko nije igrao slabo jer mu je mrsko. nakon izmjena sve se pokrenulo i Medo je poceo slati pametne lopte, i Miletic je ginuo za loptom pa cak i preko granica svojih mogucnosti. Momci su svi do jednog dali najbolje od sebe sto su bili u stanju veceras u ovim uslovima.
Tacno bih svakom ko drukcije kaze tach opalio. Hebite se vise sa tim toplo-hladno.
jebo ga teren vise, pase - ne pase.
Ma daj dosta tog ciganluka. Daj normalan teren, pa ako nas mogu dobiti, nek nas i dobiju. 50% nase slabe igre je kriv teren. Koliko je njima smetao ne zanima me. Znam da nama jeste smetao. Lopta se odbija pod nemogucim uglovima, ubrzava i usporava ili ne odskace nikako. Ludnica.
Ruzno je ikome ista prebacivati od momaka na terenu. Svi su dali max od sebe. neko jeimao svoj dan, neko nije, neko je imao blokadu, neko nije, ali niko nije igrao slabo jer mu je mrsko. nakon izmjena sve se pokrenulo i Medo je poceo slati pametne lopte, i Miletic je ginuo za loptom pa cak i preko granica svojih mogucnosti. Momci su svi do jednog dali najbolje od sebe sto su bili u stanju veceras u ovim uslovima.
Tacno bih svakom ko drukcije kaze tach opalio. Hebite se vise sa tim toplo-hladno.
- slobodni armirach
#4983 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
sto se tice terene, pa UEFA je trazila da se naspe pijesak iz Slovenije,
nije niko na svoju ruku nasipo pijesak
joj sta se Zahirovic da radi na svjetkom u Brazilu
nije niko na svoju ruku nasipo pijesak
joj sta se Zahirovic da radi na svjetkom u Brazilu
- Jack Be Nimble
#4984 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Pape zasluzuje sve pohvale, ne samo za veceras nego od kako je postao trener. Imao je kiksova naravno, ali vidi se da pokusava od nas napraviti solidnu ekipu i da najbolje iskoristime nase dobre kvalitete. Ima pouzdanje u igrace, oni u njega i naravno nismo evropske/svjetske sile ali i ne pokusavamo biti. Ovo nam je naravno najbolja generacija i nadam se da ce biti barem dva tri nova igraca da mogu zamjenuti starije za buducnost. Valjda nam nece biti vrh fudbala dva baraza.
- Comrad
#4985 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma portugalci su smijesni, uso im pijesak u usi...pa na kojem smo mi terenu igrali jbt. Isto ko da nasi igraci redovno igraju po oranicama, a ne po engleskim, talijanksim, njemačkim, španskim travnjacima...
Ko im je kriv sto smo ih mi zapali u barazu.

Ko im je kriv sto smo ih mi zapali u barazu.
- bregano
#4986 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Istorijski komadic zemlje koji cemo svi pamtiti i koji ce nas odvesti na euro...
- Meho Kodro
#4987 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
1:1 u Portugalu, tako i nikako drugacije
-
mekaba
#4988 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Pa sto nas onda Francuska ne podera na perfektnom terenu????Ako cemo se branit ovakvim terenima onda ne trebamo da igramo uopste.Malo sporta i fer-pleja nije na odmet.odesveuhonduras wrote:džaba ljudima to govoritburek_in_space wrote:Jebo ga i teren vishe.![]()
Odmogao nam jeste, ali nam je i puno vishe pomogao, jer bi nas na proste faktore rastavili da su poveli nakon Ronaldovog shuta.
- Tvrdokorna mrlja
#4989 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
davno sam rekao da me je najvise strah sejine igre na lijevom beku.
sreca ,dobro se zavrsilo.
ulaze papac i pandja,varijanta se otvara za zahirovica i jahica u sredini.
odlicno
odlicno
- burek_in_space
#4990 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
U Francuskoj smo ishli na sve ili nishta, a ovo nam je bila situacija kada imamo 9 igracha opterecenih kartonima, prvu utakmicu kuci.mekaba wrote:
Pa sto nas onda Francuska ne podera na perfektnom terenu????Ako cemo se branit ovakvim terenima onda ne trebamo da igramo uopste.Malo sporta i fer-pleja nije na odmet.
Shto se tiche fer pleja, objasni mi samo odakle ona muzika u pozadini, prije dvije godine u Lisabonu?!
Hvala unaprijed!
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#4991 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
mene najviše brine Pepe, kako taj čovjek uvijek dobro odigra protiv nas, nevjerovatno... za mene najbolji igrač ove repreentacije Portugala, Ronaldo je igračina svjetske klase, Nani je isto igračina ali u reprezentaciji je pepe glavni baja
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#4992 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ja se ne branim lošim terenom već odgovaram onima koji misle da je nas teren zeznuo... ronaldo je prvi kiksao zbog onakvog terena, a u tim trenucima smo bili toliko loši da bi nam do kraja tricu uvalili, raspali bi se ko i prošli put u zenicimekaba wrote:Pa sto nas onda Francuska ne podera na perfektnom terenu????Ako cemo se branit ovakvim terenima onda ne trebamo da igramo uopste.Malo sporta i fer-pleja nije na odmet.odesveuhonduras wrote:džaba ljudima to govoritburek_in_space wrote:Jebo ga i teren vishe.![]()
Odmogao nam jeste, ali nam je i puno vishe pomogao, jer bi nas na proste faktore rastavili da su poveli nakon Ronaldovog shuta.
- Bosnolog
#4993 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
burek_in_space wrote:Bosnolog wrote:
Za tebe je realnost pomirenje sa losim rjesenjima i nista ne mijenjati,........
Kad shvatish da je teren namjerno onakav bio vecheras,
U oranicama je spas,onda se pitamo zasto nasa reprezentacija igra mnogo bolje vani na boljim travnjacima nego kuci pred domacom publikom,valjda zbog oranice,zato najcesce imamo nabijanje lopte ka Dzeki pa ko dobije jer je nemoguce igrati pasove kao protiv Francuza koji su mnogo bolja ekipa od Prtugalaca,....
Za bolju travu i drenazu ne treba mnogo novca,pravdanje one oranice ti je nide veze,....
Tebe iritiraju priejdlozi za stratesko poboljsanje terena i uslova za igranje nasim momaka kao i bolja organizacija navijackih grupa,....
Ako je sve udure onda neko ne vidi dalje od nosa zbog zenicke magle,....
-
mekaba
#4994 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Njima njihova bruka. Vracanjem milo za drago samo sebi stetimo.To sto se desavalo nasim ljudima u Lisabonu niko ne zna osim nas u BiH.Njima kad se desi i najmanji incident haman u svim novinama i po TV-u. Zato treba biti dingospo u svakoj prilici.burek_in_space wrote:U Francuskoj smo ishli na sve ili nishta, a ovo nam je bila situacija kada imamo 9 igracha opterecenih kartonima, prvu utakmicu kuci.mekaba wrote:
Pa sto nas onda Francuska ne podera na perfektnom terenu????Ako cemo se branit ovakvim terenima onda ne trebamo da igramo uopste.Malo sporta i fer-pleja nije na odmet.
Shto se tiche fer pleja, objasni mi samo odakle ona muzika u pozadini, prije dvije godine u Lisabonu?!
Hvala unaprijed!
- Tvrdokorna mrlja
#4996 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
il zahirovic ima dva kartona?Tvrdokorna mrlja wrote:davno sam rekao da me je najvise strah sejine igre na lijevom beku.
odlicno
- quasar
#4997 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Danas su kartone dobili samo Salihovic i Jahic kod nas.
- Jack Be Nimble
#4998 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Koja muzika?burek_in_space wrote: Shto se tiche fer pleja, objasni mi samo odakle ona muzika u pozadini, prije dvije godine u Lisabonu?!
Hvala unaprijed!
- odesveuhonduras
#4999 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
što ? da nas eUropejci ne počnu manje voljeti ?
mo+š misliti koliko nas vole
koliko smo mi iskomplekirani i opterećeni nečijim mišljenjem o nama, to je za ibreta... još malo, kad prne neko u nekoj mahali, bit će " sram te bilo, šta će svijet misliti o Bosni"
zalibo me šta svijet misli o bosni 
koliko smo mi iskomplekirani i opterećeni nečijim mišljenjem o nama, to je za ibreta... još malo, kad prne neko u nekoj mahali, bit će " sram te bilo, šta će svijet misliti o Bosni"
- Obuca9
#5000 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Zahirovic nije dobio karton. Dobili su ga Jahic i Salihovic veceras.Tvrdokorna mrlja wrote:il zahirovic ima dva kartona?Tvrdokorna mrlja wrote:davno sam rekao da me je najvise strah sejine igre na lijevom beku.
odlicno
Mada, ostavljam mogucnost fule, mozda su na TVu prikazali, ali ja na stadionu ne vidjeh da mu je pokazan karton. Sejo je dobio zbog onog krvničkog starta, a Jahic jer je trazio karton za Postigu, pa Web dao obojici.