Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
245
44%
ne
30
5%
od*ebi Chmoljo, naporan si
282
51%

Total votes: 557

ufff

#4976 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by ufff »

BAN___KAI wrote:
ufff wrote:gdje skinuti sniper ghost warrior 2 ali da je brz torent i da se normalno instalira ?
Bolje ti je nemoj ga ni skidati, ja goru igru nisam igrao.

Samo lezis u zbunju i uvijas neprijatelje veoma lagano.

I moram reci KOJI JE KURAC SA OVIM novim igrama ? sorry za caps.
Evo nemam sta da igram pa instaliram ovaj novi Black Ops 2 jer kontam haj to je COD pa mora valjati i igram evo vec 1 sat i OMG kako je igra glupa i dosadna.

Grafika stara 3 godine, pucanje nema osjecaja, Pricu nisam uopste skontao ako je uopste ima jer je toliko beznacajna igra da uopste nisam ni pratio je.

Onda onaj NFS MOst Wanted 2 koji sam cekao godinama jer je to omiljena igra iz djetinjsva, igram je 15minuta i onda izbrisem kakvo je to pravo smece.
Onda onaj RAGE, vece smece nisam igrao.

Igre postaju sve gore i gore, vecinu igri koje sada igram samo proletim kroz njih kao da price nema jer je uopste nepratim.
hvala,ali opet bi volio vidjeti kakva je ako ko ima torent nek mi send na PM
brazzo19

#4977 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by brazzo19 »

Sto ti je Rage smece matere ti ? Ja sam ga prekucao sa gustom i spremam se opet da je instaliram , duga igrica puno misija , bezbroj vrsta oruzja , borbenih auta i ostalog i plus extra grafika ... ne kontam koja tebe igrica moze zadovoljit onda ... cekaj GTA 5 :D
Aquatic B

#4978 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Aquatic B »

Raja igrate li ikakvu mmorpg? Preporuke, a da nije wow ili runescape! :D
l33t

#4979 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by l33t »

sto ste plakali u me ??? :S nije vam ni jedna dala ? :D

zna li iko diablo 3 jel crackovan i kako se pravi emulator?
BAN___KAI

#4980 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by BAN___KAI »

harell wrote:kad se samo sjetim one misije u trici na ranochu kad trebas odlucit izmedju geth-ova i quariana :(

jesam ckapi al sta cu potreslo me :lol: :mrgreen:

Ma jebo to, ja sam odmah odlucio da sacuvam quariana bez ikakvog razmisljanja xD, najvise je mene potreslo ona zadnja scena u ME1 kad lik ustane ispod one stijene i ME3 novi ending.

RAGE mi je dosadan zato sto uopste nema osjecaja kada se puca i ako mene prica neprivuce odmah na pocetku nista od toga, ocekivao sam nesta poput Borderlands ali je previse linarna.
Koliko se sjecam radi se o liku koji se probudi iz kome i prva misija jer idi i ubi bandite.

A GTA 5 je veoma dobra igra , neki dan instalirao samo jedan Mod i sa jednom tipkom spawnas auto, i tako sam spawnao 1000 auta Do neba i iskakao i gore dole, gore dole , i samo to iskakanje je bolje od svih sati u novijim igrama.

Sve novije igre se fokusiraju na grafiku ali je gameplay i price beznacajna.

l33t: LOL meni je svaka dala po 100 puta koliko sam i puta prekucao igru :razz: .
PA nije bas bukvalno plakanje ali su bile to one potresna scene kada suze same idu od radosti xD
harell

#4981 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by harell »

BAN___KAI wrote:
harell wrote:kad se samo sjetim one misije u trici na ranochu kad trebas odlucit izmedju geth-ova i quariana :(

Ma jebo to, ja sam odmah odlucio da sacuvam quariana bez ikakvog razmisljanja xD, najvise je mene potreslo ona zadnja scena u ME1 kad lik ustane ispod one stijene i ME3 novi ending.
pa ti si dalabu, gdje ces one ludjake pored robota, kad onaj jedan rece does this unit have a soul a ja odma za maramice :lol: :mrgreen:

samo su kraj igrice zeznuli haos, 3 endinga sa drugacijim bojama i ja ostadoh ko popisan nakon sto sam se vezao za igricu :mrgreen:
hopi

#4982 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by hopi »

šta je s ovim fast travel u tomb raider ili ga ja ne znam korisiti jesam li šta propustio, gdje šta pritisnuti odabrati
nije mi do sada trebao (na nekih 35% sam) otišao u neku grobnicu sa strane i ne mogu se vratiti "pješke" tj ne mogu popeti uz stijenu
travar

#4983 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by travar »

Fast travel radi samo iz glavnog kampa trenutne "mape" u kojoj se nalaziš.
hopi

#4984 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by hopi »

ok ali kako uopće da pokušam fast travel nema mi te opcije
jel trebam kao sjesti pored vatre pa ili otvoriti mapu pa tu negdje odabrati
travar

#4985 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by travar »

hopi wrote:ok ali kako uopće da pokušam fast travel nema mi te opcije
"Sjedi" pored vatre :mrgreen: , i srednja opcija ti je fast travel.
Opet napominjem, fast travel je moguće samo iz glavnog kampa, znači one ostale "vatrice" se ne računaju
_Belaj_Bager_

#4986 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by _Belaj_Bager_ »

Aquatic B wrote:Raja igrate li ikakvu mmorpg? Preporuke, a da nije wow ili runescape! :D
probaj drakensang online
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#4987 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Velkoski »

Aion nije loš.
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#4988 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by un1ted »

Hajd opet pomoc oko lare. Uspijem da ga upucam i onda on legne na mene i u glavu me uroka :mrgreen: Sta stiskat kad se pojavi ona crvena rucica prije nego li on mene savlada !? Stvarno je ovo preglupo, nigdje objasnjenja niti komande da vidim koja je :run: Moram gatat..
hopi

#4989 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by hopi »

travar wrote:
hopi wrote:ok ali kako uopće da pokušam fast travel nema mi te opcije
"Sjedi" pored vatre :mrgreen: , i srednja opcija ti je fast travel.
Opet napominjem, fast travel je moguće samo iz glavnog kampa, znači one ostale "vatrice" se ne računaju
ma ja zato mi ne može nema te opcije, ništa onda moram tražiti pješke put nazad
harell

#4990 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by harell »

un1ted wrote:Hajd opet pomoc oko lare. Uspijem da ga upucam i onda on legne na mene i u glavu me uroka :mrgreen: Sta stiskat kad se pojavi ona crvena rucica prije nego li on mene savlada !? Stvarno je ovo preglupo, nigdje objasnjenja niti komande da vidim koja je :run: Moram gatat..
kad legne na tebe E pritisci al brzo, ko kad vrata odvaljujes, znaci udri E dok ga ne roknes
dragon_tail

#4991 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by dragon_tail »

Pa moguće je pomiriti ih i spasiti sve. Samo što Legion završi isto bez obzira, ali i quarians i geth se mogu spasiti.

Ja sam baš danas prešao Citadel DLC i oduševljen sam, odlično je i baš za fanove serijala, svi likovi su tu, glavna misija je super i sva interakcija sa likovima i party na kraju. Super završni content za trilogiju.
BAN___KAI

#4992 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by BAN___KAI »

harell wrote:
BAN___KAI wrote:

pa ti si dalabu, gdje ces one ludjake pored robota, kad onaj jedan rece does this unit have a soul a ja odma za maramice :lol: :mrgreen:

samo su kraj igrice zeznuli haos, 3 endinga sa drugacijim bojama i ja ostadoh ko popisan nakon sto sam se vezao za igricu :mrgreen:
Da kraj igre su pravo sjebali ali ipak nije bas toliko lose koliko svi pricaju , onu zadnju scene kada sam pogledao bio sam samo WTF OMG, totalno bez rijeci.
Neznam sta je vise ovo sa igrama i da glavni lik "MOZDA" umre na kraju trilogije kao i u Dead Space-u.

Mass Effect 1 je daleko bolj od Svih.

I ovo dolje pitanja za MMorpg preporuke.
Imas Starwars KOTOR, AION , TERA , sve dobre igre koje su free xD
harell

#4993 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by harell »

dragon_tail wrote:

Pa moguće je pomiriti ih i spasiti sve. Samo što Legion završi isto bez obzira, ali i quarians i geth se mogu spasiti.

Ja sam baš danas prešao Citadel DLC i oduševljen sam, odlično je i baš za fanove serijala, svi likovi su tu, glavna misija je super i sva interakcija sa likovima i party na kraju. Super završni content za trilogiju.
znam da je moguce to sam uspio iz treceg puta, legiona mi je svakako zao al jbg i on se zrtvuje da bi ostali mogli imat slobodnu volju, nego inace mi je tuzan geth storyline i na kraju onaj robot pita "stvoritelja" quariana ima li dusu, ma suza suzu stize :mrgreen:

@bankai ja sam ludio kad sam dosao do onog djeteta i kad mi je pocelo sr*t kako su oni klinci veliki stvoreni da pobiju organski zivot jer ce organski stvorit sinteticki i onda ce ih sinteticki ubit :-) al ova scena je nesto najjace

dragon_tail

#4994 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by dragon_tail »

Aquatic B wrote:Raja igrate li ikakvu mmorpg? Preporuke, a da nije wow ili runescape! :D
Tera Online je free to play sad, i koliko vidim, za razliku od mnogih drugih koji pređu na f2p model nije pay to win nego je dosta više fer. Ali download je oko 20gb pa bi to mogao biti malo problem.

SWTOR je isto f2p sad, nisam igrao ali čujem da je free verzija dosta ograničena. Ali to je Bioware igra pa vrijedi probati barem zbog toga.
BAN___KAI

#4995 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by BAN___KAI »

harell wrote:
dragon_tail wrote:

:

.

@bankai ja sam ludio kad sam dosao do onog djeteta i kad mi je pocelo sr*t kako su oni klinci veliki stvoreni da pobiju organski zivot jer ce organski stvorit sinteticki i onda ce ih sinteticki ubit :-) al ova scena je nesto najjace
Haha i ja takodjer i upravu si ta je scene jedna od najboljih xD, ali ipak ima to smisla sto je rekao taj mali, Gethovi eto postaju slabija verzija Reapersa i kad tad ce sve unisiti ali prekucao sam Mass effect davno pa se i nestjecam puno stvari .
MOgli su puno bolje taj ending uraditi ali da svi budu zadovolji, npr eto da je onaj Leviathan dosao /SUPER DLC btw/ i sviju ih zguzio xD

Dragontail : Tera ti je pravo dobra igra i pay2win se uopste ne primijeti, ja sam stigao do 45tog levela za mozda 10 dana i igra je predobra samo bih ti preporucio ako budes igra da uzmes Healer ili tank classu jer oni odmah ulaze u dungeon.
Ove druge dps classe trebaju 1 sat queve ta udjem u dungeon , zato sam i prestao igrati -_-

I OMG nemam sta da igram, kupio sam nedavno novu graficku i napojnu za 550KM i sada nemam sta igrati . jedine igre koje su bile dobre ove godine su Alan Wake,Dead Space3 i DMC novi.
dragon_tail

#4996 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by dragon_tail »

Pa i rekao sam da nije pay2win :) Došao sam do negdje lvl 15 i stao, izišlo je mnogo drugih igara u to vrijeme pa sam igrao to.
Ako je netko zainteresovan za dobar dungeon crawler, preporučujem Path of Exile - free igra u stilu Diablo 2 sa 3D grafikom naravno. Ima jako dubok skills sistem gdje izabereš class na početku ali moguće je uzimati skillove od svih klasa i napraviti lika kakvog hoćeš. Igra je online ali može se igrati potpuno kao single player igra jer druge igrače vidiš u gradovima dok su zone sa monsterima single player. Osim ako igraš u partyju sa nekim naravno.
Decerto
Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.

#4997 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Decerto »

dragon_tail wrote:Pa i rekao sam da nije pay2win :) Došao sam do negdje lvl 15 i stao, izišlo je mnogo drugih igara u to vrijeme pa sam igrao to.
Ako je netko zainteresovan za dobar dungeon crawler, preporučujem Path of Exile - free igra u stilu Diablo 2 sa 3D grafikom naravno. Ima jako dubok skills sistem gdje izabereš class na početku ali moguće je uzimati skillove od svih klasa i napraviti lika kakvog hoćeš. Igra je online ali može se igrati potpuno kao single player igra jer druge igrače vidiš u gradovima dok su zone sa monsterima single player. Osim ako igraš u partyju sa nekim naravno.
igram ja poe :D lvl 40 neki 2h mace marauder,isao no crit no miss build,nabavio geofries baptism i derem :lol:
lider

#4998 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by lider »

un1ted wrote:Hajd opet pomoc oko lare. Uspijem da ga upucam i onda on legne na mene i u glavu me uroka :mrgreen: Sta stiskat kad se pojavi ona crvena rucica prije nego li on mene savlada !? Stvarno je ovo preglupo, nigdje objasnjenja niti komande da vidim koja je :run: Moram gatat..
Ja sam laru i prestao igrati zbog ovog dijela. Došao dotle i poginuo desetak puta i nisam više nikad upalio igru.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#4999 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

i onda neko kaže što prave lagane igre :D :D :D

niko se ba i ne trudi da prekuca :D kad se sjetim koliko sam neke igre igrao iznova i iznova da bi ih prešao... Warcraft 3 npr...
harell

#5000 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by harell »

pa citavu igricu pritisces 2-3 dugmeta za iste stvari jel toliko tesko bilo probat e f space shift i tako to dok ne ubodes :roll:

kolko sam ja igrao konzolaskih portova pa ti tako prikaze na ekranu da pritisnes analog ili L2 R2 a ti na tastaturi igras pa haj ubodi, jos ne mozes namjestit key binding
Post Reply