Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
staradis
#4976 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Znamo mi da je to sve šuplja ne brini
- alkalna_baterija
#4977 Re: Vasa najgora date iskustva :P
jarrrrrrrrrrrrrrrraaaneenightvision wrote:A 'dje nece oslabit kad skoro pa sve puca po savovima od licemjerstva. Neki dan nije izgled bitan, negdje na sezdest i sedmo mjesto ga stave, a danas je momak diskvalifikovan na startu zbog stativa. Nije imao priliku ni da pokaze da je sposoban i sarmantan... Vec se jos i sprdaju...staradis wrote:Oslabila tema
Primjetio sam inace da je jako tesko ostvariti bilo kakvu konstruktivnu diskusiju sa odredjenim clanicama foruma. Nakon sto im proturijecis i ponudis dovoljno argumenta da nije sve ruzicasto redovno napustaju raspravu a sugovornika nastoje diskreditovati ismijavanjem i zbijanjem blago receno idiotskih sala.
Posumnjacu da je to zato sto ovde ne mogu paznju skrenuti na svoje (vanjske) fizicke atribute a drugih nemaju dovoljno za neki malo ozbiljniji razgovor.
- alijagoro
#4978 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Zeznu te ova tvoja drugarica,a ti bila hornamona wrote:U vrijeme mirca upoznam lika, ma nalegli jedno drugom perfekt.
Posalje on meni sliku, taman, posaljem i ja njemu. I to chat, to telefoni rade, racun oko 150 km, medjugradska linija![]()
I odu moji na more, ja ga pozovem da dodje. Odjednom, drugarica bahnu, raskinula s momkom.
To je prvi peh.
Dolazi on, zaista lijepo gradjen, divne zelene oci ali kad je otvorio usta-samo stative![]()
U medjuvremenu, drugarica da doprinese situaciji ode da se bavi vecerom i zagori meso. Ja svakako isfrustrirana vristim na nju, ona place.
Onda pojedemo u tisini taj pokusaj vecere. Pogledamo neki predosadan film. Ona ode u moju sobu da spava a nas dvoje u dnevnom ostanemo, svako na svojoj strani ugla.
Naravno, ja se slagiram jos u letu i zaspem momentalno.
Ujutru, kaze, nije spavao samo me gledao a ja jedva cekam da kafu potamanimo i svako svojim putem.
-
cassius
#4979 Re: Vasa najgora date iskustva :P
A ti si njega pozvala kod sebe, da mu brojis zube?mona wrote:U vrijeme mirca upoznam lika, ma nalegli jedno drugom perfekt.
Posalje on meni sliku, taman, posaljem i ja njemu. I to chat, to telefoni rade, racun oko 150 km, medjugradska linija![]()
I odu moji na more, ja ga pozovem da dodje. Odjednom, drugarica bahnu, raskinula s momkom.
To je prvi peh.
Dolazi on, zaista lijepo gradjen, divne zelene oci ali kad je otvorio usta-samo stative![]()
U medjuvremenu, drugarica da doprinese situaciji ode da se bavi vecerom i zagori meso. Ja svakako isfrustrirana vristim na nju, ona place.
Onda pojedemo u tisini taj pokusaj vecere. Pogledamo neki predosadan film. Ona ode u moju sobu da spava a nas dvoje u dnevnom ostanemo, svako na svojoj strani ugla.
Naravno, ja se slagiram jos u letu i zaspem momentalno.
Ujutru, kaze, nije spavao samo me gledao a ja jedva cekam da kafu potamanimo i svako svojim putem.
- MeSko Hz
#4980 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Tako je nekako , ali šta ćeš .....nightvision wrote: A 'dje nece oslabit kad skoro pa sve puca po savovima od licemjerstva. Neki dan nije izgled bitan, negdje na sezdest i sedmo mjesto ga stave, a danas je momak diskvalifikovan na startu zbog stativa. Nije imao priliku ni da pokaze da je sposoban i sarmantan... Vec se jos i sprdaju...
Primjetio sam inace da je jako tesko ostvariti bilo kakvu konstruktivnu diskusiju sa odredjenim clanicama foruma. Nakon sto im proturijecis i ponudis dovoljno argumenta da nije sve ruzicasto redovno napustaju raspravu a sugovornika nastoje diskreditovati ismijavanjem i zbijanjem blago receno idiotskih sala.
Posumnjacu da je to zato sto ovde ne mogu paznju skrenuti na svoje (vanjske) fizicke atribute a drugih nemaju dovoljno za neki malo ozbiljniji razgovor.
- htcxone
#4981 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Eh da i ja napisem, incident jedan
Odem ja sa bivšom u automobilu na jednu lokaciju zavučenu, s ceste skreneš na livadicu jednu... parkiramo tu tamo vam ... necemo o detaljima... i poslije nekog vremena vakad da se ide, palim ja auto, svjetla, krećem prema izlazu na cestu kad ide lola (lokalni)
i nosi pištoljče
al nekakva dugačka cijev i pravo na auto...
posto volim horrore pade mi na pamet onaj ZODIAC
otvorim ja prozor šatro mrtav hladan, kad on smrdi na alkohol, ubija... drzi pištolj i kaze : " ovo je moja livada, hajde sad izađite oboje iz auta i pokupite smeće što ste bacili"
Ajd ok da smo išta bacili nego je problem sto nismo... al ne valja se sa pijanom budalom zajebavat dok ima pištolj kod sebe u pola 2 navečer i ja fino kesu u ruke, i lagano skupljaj limenke, kese od smokija itd
sreca nije bilo ništa gadljivo... elem, nakon 10 minuta ja u auto sjednem i on kaze "sad mozes ici"
ajd, kreenem ja al sve kontam da ce kad se odmaknem koji metar poceti da rafala po autu
Od tad nikad više
Odem ja sa bivšom u automobilu na jednu lokaciju zavučenu, s ceste skreneš na livadicu jednu... parkiramo tu tamo vam ... necemo o detaljima... i poslije nekog vremena vakad da se ide, palim ja auto, svjetla, krećem prema izlazu na cestu kad ide lola (lokalni)
posto volim horrore pade mi na pamet onaj ZODIAC
otvorim ja prozor šatro mrtav hladan, kad on smrdi na alkohol, ubija... drzi pištolj i kaze : " ovo je moja livada, hajde sad izađite oboje iz auta i pokupite smeće što ste bacili"
Ajd ok da smo išta bacili nego je problem sto nismo... al ne valja se sa pijanom budalom zajebavat dok ima pištolj kod sebe u pola 2 navečer i ja fino kesu u ruke, i lagano skupljaj limenke, kese od smokija itd
Od tad nikad više
- kritichar
#4982 Re: Vasa najgora date iskustva :P
jel te cura nakon toga ostavila? 
- lavorpunvode
#4983 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ahahaha
organizovO covjek radnu akciju 
- htcxone
#4984 Re: Vasa najgora date iskustva :P
nijekritichar wrote:jel te cura nakon toga ostavila?
radna akcija subotom poslije ponoci...
- sema911s
#4985 Re: Vasa najgora date iskustva :P
nije to nista moj dajdza dok se ne potuces,.
i kada se vratis u kola ponosan na sebe jer si pretukao nekog kretena,. da nastavis gdje si stao doceka te snobovska faca i kaze kako te nije stid,
i kada se vratis u kola ponosan na sebe jer si pretukao nekog kretena,. da nastavis gdje si stao doceka te snobovska faca i kaze kako te nije stid,
- htcxone
#4986 Re: Vasa najgora date iskustva :P
mi smo kao mlađi te "Parkirane" gađali kamenjem dok ne izađe iz autasema911s wrote:nije to nista moj dajdza dok se ne potuces,.
sad kad skontam kakve su muke oni trpili zbog nas, zao mi ih
- kritichar
#4987 Re: Vasa najgora date iskustva :P
fina neka, nije htjela odmahhtcxone wrote:nijekritichar wrote:jel te cura nakon toga ostavila?al jeste mjesec poslije
![]()
a ti si morao tu reagovati drugačije, udarit ga vratima, otet pištolj i zavezat ga za drvo
- sema911s
#4988 Re: Vasa najgora date iskustva :P
dok neprobas tudje jade neznas kako je,.,htcxone wrote:mi smo kao mlađi te "Parkirane" gađali kamenjem dok ne izađe iz autasema911s wrote:nije to nista moj dajdza dok se ne potuces,.
i kada se vratis u kola ponosan na sebe jer si pretukao nekog kretena,. da nastavis gdje si stao doceka te snobovska faca i kaze kako te nije stid,![]()
![]()
al najteze je izac otjerat te dosadne i vratit se vecinom te doceka neka bolesno smrknuta faca,.,
- htcxone
#4989 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ahahha neka hvala
ostalo mi jos puno zivota da bi se pravio hajvan
jes, fina ko i ja
sema
jes, fina ko i ja
sema
- p206
#4990 Re: Vasa najgora date iskustva :P
true storysema911s wrote:dok neprobas tudje jade neznas kako je,.,htcxone wrote:mi smo kao mlađi te "Parkirane" gađali kamenjem dok ne izađe iz autasema911s wrote:nije to nista moj dajdza dok se ne potuces,.
i kada se vratis u kola ponosan na sebe jer si pretukao nekog kretena,. da nastavis gdje si stao doceka te snobovska faca i kaze kako te nije stid,![]()
![]()
al najteze je izac otjerat te dosadne i vratit se vecinom te doceka neka bolesno smrknuta faca,.,
- kritichar
#4991 Re: Vasa najgora date iskustva :P
e nek vam je, hoćete se vi taslačit
- htcxone
#4992 Re: Vasa najgora date iskustva :P
kriza u drzavi nema se za hostela, hotelakritichar wrote:e nek vam je, hoćete se vi taslačit
- kritichar
#4993 Re: Vasa najgora date iskustva :P
a za auto i gorivo se ima
- ultima_palabra
#4994 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Šta hoćete, lik prijeti pištoljem 20 minuta i očekujete da joj je poslije toga još uvijek do mećanja
Pa nisu one kao mi
Pa nisu one kao mi
- sema911s
#4995 Re: Vasa najgora date iskustva :P
dogodobdstine iz moje kuhinje,.,
posto nisam neki ljubitelj tih kafana i dugackih kafa, nekako ovu malu izfoliram da prosetamo vilsonovim,,.
kisa padala i barice lokvice po cesti ma milina za mene,. ona obilazi lokve ko da su radioaktivne,. ispred neki par isto seta ali cura sve po vodi- ko i ja-,., gledam ovu moju napickala se ko da ide u pozoriste ,., i meni prekipi ono dijete u meni prevlada i taman kada smo stigli ovo dvoje skoknem u lokvicu i isprskam sve oko sebe, meni srce ko turska
,.,
kad ova druga isto tako i pocnemo mi skakutat ko zabice iz lokve u lokvicu,. kad ova sto sam ja sa njom dosao " semireeeee ja odoo ti imas,vidim, pametnijeg posla" nisam je ni primjetio kad je otisla sa onim tipom dok ja sa zabicom evo jedva cekamo svaku kisu da se prskamo
ova pozorisna na faceboku ostavila kometar neki muskarci nekada ne odrastu i postavila slike mojih avtica, igracih konzola i sliku zabice koja je sretno uskocila u baricu

posto nisam neki ljubitelj tih kafana i dugackih kafa, nekako ovu malu izfoliram da prosetamo vilsonovim,,.
kisa padala i barice lokvice po cesti ma milina za mene,. ona obilazi lokve ko da su radioaktivne,. ispred neki par isto seta ali cura sve po vodi- ko i ja-,., gledam ovu moju napickala se ko da ide u pozoriste ,., i meni prekipi ono dijete u meni prevlada i taman kada smo stigli ovo dvoje skoknem u lokvicu i isprskam sve oko sebe, meni srce ko turska
kad ova druga isto tako i pocnemo mi skakutat ko zabice iz lokve u lokvicu,. kad ova sto sam ja sa njom dosao " semireeeee ja odoo ti imas,vidim, pametnijeg posla" nisam je ni primjetio kad je otisla sa onim tipom dok ja sa zabicom evo jedva cekamo svaku kisu da se prskamo
ova pozorisna na faceboku ostavila kometar neki muskarci nekada ne odrastu i postavila slike mojih avtica, igracih konzola i sliku zabice koja je sretno uskocila u baricu
- CaneBos
#4996 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ja ne sumLJam!Ramzess Veliki wrote:Brate bajkeru ... zar ti sumnjaš ???klixoris wrote:Kinaski wrote:Sjo Hamo dovedi je meniii ... ma sta nju dovedi obje. Vjerovatno su nasle neke kotangense![]()
A zasto im ti sluzis Ramzese, rame za plakanjeHahha usao si u friendzonu ne's ni pomirisat
- sema911s
#4997 Re: Vasa najgora date iskustva :P
pa trebale bi da su ko mi,. sta ima fali i njima je tada dobroo,.ultima_palabra wrote:Šta hoćete, lik prijeti pištoljem 20 minuta i očekujete da joj je poslije toga još uvijek do mećanja![]()
Pa nisu one kao mi
- kritichar
#4998 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ovo je izmišljeno, nije ovo holivudsema911s wrote:dogodobdstine iz moje kuhinje,.,
kisa padala i barice lokvice po cesti ma milina za mene,. ona obilazi lokve ko da su radioaktivne,. ispred neki par isto seta ali cura sve po vodi- ko i ja-,., gledam ovu moju napickala se ko da ide u pozoriste ,., i meni prekipi ono dijete u meni prevlada i taman kada smo stigli ovo dvoje skoknem u lokvicu i isprskam sve oko sebe, meni srce ko turska,.,
kad ova druga isto tako i pocnemo mi skakutat ko zabice iz lokve u lokvicu,. kad ova sto sam ja sa njom dosao " semireeeee ja odoo ti imas,vidim, pametnijeg posla" nisam je ni primjetio kad je otisla sa onim tipom dok ja sa zabicom evo jedva cekamo svaku kisu da se prskamo![]()
ova pozorisna na faceboku ostavila kometar neki muskarci nekada ne odrastu i postavila slike mojih avtica, igracih konzola i sliku zabice koja je sretno uskocila u baricu![]()
![]()
- htcxone
#4999 Re: Vasa najgora date iskustva :P
meni je jedna poslije mjesec dana veze rekla :"u osnovnoj sam imala ozbillljnije momke" i nogirala mesema911s wrote:dogodobdstine iz moje kuhinje,.,
kisa padala i barice lokvice po cesti ma milina za mene,. ona obilazi lokve ko da su radioaktivne,. ispred neki par isto seta ali cura sve po vodi- ko i ja-,., gledam ovu moju napickala se ko da ide u pozoriste ,., i meni prekipi ono dijete u meni prevlada i taman kada smo stigli ovo dvoje skoknem u lokvicu i isprskam sve oko sebe, meni srce ko turska,.,
kad ova druga isto tako i pocnemo mi skakutat ko zabice iz lokve u lokvicu,. kad ova sto sam ja sa njom dosao " semireeeee ja odoo ti imas,vidim, pametnijeg posla" nisam je ni primjetio kad je otisla sa onim tipom dok ja sa zabicom evo jedva cekamo svaku kisu da se prskamo![]()
ova pozorisna na faceboku ostavila kometar neki muskarci nekada ne odrastu i postavila slike mojih avtica, igracih konzola i sliku zabice koja je sretno uskocila u baricu![]()
![]()
- sema911s
#5000 Re: Vasa najgora date iskustva :P
najdcudnije im je ono ko fol sam pametan imam ta neka razmisljanja, ozbiljna ali nekada mada malo cesce tako ko djeca predskolskog uzrasta se ponasam,