Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
staradis

#4976 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by staradis »

Znamo mi da je to sve šuplja ne brini
alkalna_baterija

#4977 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by alkalna_baterija »

nightvision wrote:
staradis wrote:Oslabila tema
A 'dje nece oslabit kad skoro pa sve puca po savovima od licemjerstva. Neki dan nije izgled bitan, negdje na sezdest i sedmo mjesto ga stave, a danas je momak diskvalifikovan na startu zbog stativa. Nije imao priliku ni da pokaze da je sposoban i sarmantan... Vec se jos i sprdaju...
Primjetio sam inace da je jako tesko ostvariti bilo kakvu konstruktivnu diskusiju sa odredjenim clanicama foruma. Nakon sto im proturijecis i ponudis dovoljno argumenta da nije sve ruzicasto redovno napustaju raspravu a sugovornika nastoje diskreditovati ismijavanjem i zbijanjem blago receno idiotskih sala.
Posumnjacu da je to zato sto ovde ne mogu paznju skrenuti na svoje (vanjske) fizicke atribute a drugih nemaju dovoljno za neki malo ozbiljniji razgovor.
jarrrrrrrrrrrrrrrraaanee :lol:
alijagoro

#4978 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by alijagoro »

mona wrote:U vrijeme mirca upoznam lika, ma nalegli jedno drugom perfekt.
Posalje on meni sliku, taman, posaljem i ja njemu. I to chat, to telefoni rade, racun oko 150 km, medjugradska linija :-D

I odu moji na more, ja ga pozovem da dodje. Odjednom, drugarica bahnu, raskinula s momkom.
To je prvi peh.

Dolazi on, zaista lijepo gradjen, divne zelene oci ali kad je otvorio usta-samo stative :shock:

U medjuvremenu, drugarica da doprinese situaciji ode da se bavi vecerom i zagori meso. Ja svakako isfrustrirana vristim na nju, ona place.
Onda pojedemo u tisini taj pokusaj vecere. Pogledamo neki predosadan film. Ona ode u moju sobu da spava a nas dvoje u dnevnom ostanemo, svako na svojoj strani ugla.

Naravno, ja se slagiram jos u letu i zaspem momentalno.

Ujutru, kaze, nije spavao samo me gledao a ja jedva cekam da kafu potamanimo i svako svojim putem.
Zeznu te ova tvoja drugarica,a ti bila horna :izet: :D
cassius

#4979 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by cassius »

mona wrote:U vrijeme mirca upoznam lika, ma nalegli jedno drugom perfekt.
Posalje on meni sliku, taman, posaljem i ja njemu. I to chat, to telefoni rade, racun oko 150 km, medjugradska linija :-D

I odu moji na more, ja ga pozovem da dodje. Odjednom, drugarica bahnu, raskinula s momkom.
To je prvi peh.

Dolazi on, zaista lijepo gradjen, divne zelene oci ali kad je otvorio usta-samo stative :shock:

U medjuvremenu, drugarica da doprinese situaciji ode da se bavi vecerom i zagori meso. Ja svakako isfrustrirana vristim na nju, ona place.
Onda pojedemo u tisini taj pokusaj vecere. Pogledamo neki predosadan film. Ona ode u moju sobu da spava a nas dvoje u dnevnom ostanemo, svako na svojoj strani ugla.

Naravno, ja se slagiram jos u letu i zaspem momentalno.

Ujutru, kaze, nije spavao samo me gledao a ja jedva cekam da kafu potamanimo i svako svojim putem.
A ti si njega pozvala kod sebe, da mu brojis zube? :-)
MeSko Hz

#4980 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MeSko Hz »

nightvision wrote: A 'dje nece oslabit kad skoro pa sve puca po savovima od licemjerstva. Neki dan nije izgled bitan, negdje na sezdest i sedmo mjesto ga stave, a danas je momak diskvalifikovan na startu zbog stativa. Nije imao priliku ni da pokaze da je sposoban i sarmantan... Vec se jos i sprdaju...
Primjetio sam inace da je jako tesko ostvariti bilo kakvu konstruktivnu diskusiju sa odredjenim clanicama foruma. Nakon sto im proturijecis i ponudis dovoljno argumenta da nije sve ruzicasto redovno napustaju raspravu a sugovornika nastoje diskreditovati ismijavanjem i zbijanjem blago receno idiotskih sala.
Posumnjacu da je to zato sto ovde ne mogu paznju skrenuti na svoje (vanjske) fizicke atribute a drugih nemaju dovoljno za neki malo ozbiljniji razgovor.
Tako je nekako , ali šta ćeš .....
htcxone

#4981 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by htcxone »

Eh da i ja napisem, incident jedan :D

Odem ja sa bivšom u automobilu na jednu lokaciju zavučenu, s ceste skreneš na livadicu jednu... parkiramo tu tamo vam ... necemo o detaljima... i poslije nekog vremena vakad da se ide, palim ja auto, svjetla, krećem prema izlazu na cestu kad ide lola (lokalni) :D i nosi pištoljče :D al nekakva dugačka cijev i pravo na auto...
posto volim horrore pade mi na pamet onaj ZODIAC :D
otvorim ja prozor šatro mrtav hladan, kad on smrdi na alkohol, ubija... drzi pištolj i kaze : " ovo je moja livada, hajde sad izađite oboje iz auta i pokupite smeće što ste bacili"
Ajd ok da smo išta bacili nego je problem sto nismo... al ne valja se sa pijanom budalom zajebavat dok ima pištolj kod sebe u pola 2 navečer i ja fino kesu u ruke, i lagano skupljaj limenke, kese od smokija itd :D sreca nije bilo ništa gadljivo... elem, nakon 10 minuta ja u auto sjednem i on kaze "sad mozes ici" :D ajd, kreenem ja al sve kontam da ce kad se odmaknem koji metar poceti da rafala po autu :D
Od tad nikad više :D
kritichar

#4982 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by kritichar »

jel te cura nakon toga ostavila? :mrgreen:
lavorpunvode

#4983 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by lavorpunvode »

Ahahaha :thumbup: organizovO covjek radnu akciju :D
htcxone

#4984 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by htcxone »

kritichar wrote:jel te cura nakon toga ostavila? :mrgreen:
nije :evil: al jeste mjesec poslije :D

radna akcija subotom poslije ponoci...
sema911s

#4985 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sema911s »

nije to nista moj dajdza dok se ne potuces,.

i kada se vratis u kola ponosan na sebe jer si pretukao nekog kretena,. da nastavis gdje si stao doceka te snobovska faca i kaze kako te nije stid,
htcxone

#4986 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by htcxone »

sema911s wrote:nije to nista moj dajdza dok se ne potuces,.

i kada se vratis u kola ponosan na sebe jer si pretukao nekog kretena,. da nastavis gdje si stao doceka te snobovska faca i kaze kako te nije stid,
mi smo kao mlađi te "Parkirane" gađali kamenjem dok ne izađe iz auta :D :izet:
sad kad skontam kakve su muke oni trpili zbog nas, zao mi ih :evil:
kritichar

#4987 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by kritichar »

htcxone wrote:
kritichar wrote:jel te cura nakon toga ostavila? :mrgreen:
nije :evil: al jeste mjesec poslije :D
fina neka, nije htjela odmah

a ti si morao tu reagovati drugačije, udarit ga vratima, otet pištolj i zavezat ga za drvo
sema911s

#4988 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sema911s »

htcxone wrote:

dok neprobas tudje jade neznas kako je,.,

al najteze je izac otjerat te dosadne i vratit se vecinom te doceka neka bolesno smrknuta faca,.,
htcxone

#4989 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by htcxone »

ahahha neka hvala :D ostalo mi jos puno zivota da bi se pravio hajvan :D

jes, fina ko i ja :D

sema :thumbup:
p206

#4990 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by p206 »

sema911s wrote:
htcxone wrote:

dok neprobas tudje jade neznas kako je,.,

al najteze je izac otjerat te dosadne i vratit se vecinom te doceka neka bolesno smrknuta faca,.,
true story
kritichar

#4991 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by kritichar »

e nek vam je, hoćete se vi taslačit
htcxone

#4992 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by htcxone »

kritichar wrote:e nek vam je, hoćete se vi taslačit
kriza u drzavi nema se za hostela, hotela :D
kritichar

#4993 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by kritichar »

a za auto i gorivo se ima
ultima_palabra

#4994 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ultima_palabra »

Šta hoćete, lik prijeti pištoljem 20 minuta i očekujete da joj je poslije toga još uvijek do mećanja :lol:

Pa nisu one kao mi :mrgreen:
sema911s

#4995 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sema911s »

dogodobdstine iz moje kuhinje,.,

posto nisam neki ljubitelj tih kafana i dugackih kafa, nekako ovu malu izfoliram da prosetamo vilsonovim,,.
kisa padala i barice lokvice po cesti ma milina za mene,. ona obilazi lokve ko da su radioaktivne,. ispred neki par isto seta ali cura sve po vodi- ko i ja-,., gledam ovu moju napickala se ko da ide u pozoriste ,., i meni prekipi ono dijete u meni prevlada i taman kada smo stigli ovo dvoje skoknem u lokvicu i isprskam sve oko sebe, meni srce ko turska :D ,.,
kad ova druga isto tako i pocnemo mi skakutat ko zabice iz lokve u lokvicu,. kad ova sto sam ja sa njom dosao " semireeeee ja odoo ti imas,vidim, pametnijeg posla" nisam je ni primjetio kad je otisla sa onim tipom dok ja sa zabicom evo jedva cekamo svaku kisu da se prskamo :izet:

ova pozorisna na faceboku ostavila kometar neki muskarci nekada ne odrastu i postavila slike mojih avtica, igracih konzola i sliku zabice koja je sretno uskocila u baricu :lol: :lol: :lol:
CaneBos

#4996 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by CaneBos »

Ramzess Veliki wrote:
klixoris wrote:
Kinaski wrote:Sjo Hamo dovedi je meniii ... ma sta nju dovedi obje. Vjerovatno su nasle neke kotangense :-)

A zasto im ti sluzis Ramzese, rame za plakanje :?: Hahha usao si u friendzonu ne's ni pomirisat :D
:pisnuo:
Brate bajkeru ... zar ti sumnjaš ??? :shock:
Ja ne sumLJam! :D
sema911s

#4997 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sema911s »

ultima_palabra wrote:Šta hoćete, lik prijeti pištoljem 20 minuta i očekujete da joj je poslije toga još uvijek do mećanja :lol:

Pa nisu one kao mi :mrgreen:
pa trebale bi da su ko mi,. sta ima fali i njima je tada dobroo,.
kritichar

#4998 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by kritichar »

sema911s wrote:dogodobdstine iz moje kuhinje,.,

posto nisam neki ljubitelj tih kafana i dugackih kafa, nekako ovu malu izfoliram da prosetamo vilsonovim,,.
kisa padala i barice lokvice po cesti ma milina za mene,. ona obilazi lokve ko da su radioaktivne,. ispred neki par isto seta ali cura sve po vodi- ko i ja-,., gledam ovu moju napickala se ko da ide u pozoriste ,., i meni prekipi ono dijete u meni prevlada i taman kada smo stigli ovo dvoje skoknem u lokvicu i isprskam sve oko sebe, meni srce ko turska :D ,.,
kad ova druga isto tako i pocnemo mi skakutat ko zabice iz lokve u lokvicu,. kad ova sto sam ja sa njom dosao " semireeeee ja odoo ti imas,vidim, pametnijeg posla" nisam je ni primjetio kad je otisla sa onim tipom dok ja sa zabicom evo jedva cekamo svaku kisu da se prskamo :izet:

ova pozorisna na faceboku ostavila kometar neki muskarci nekada ne odrastu i postavila slike mojih avtica, igracih konzola i sliku zabice koja je sretno uskocila u baricu :lol: :lol: :lol:
ovo je izmišljeno, nije ovo holivud :mrgreen:
htcxone

#4999 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by htcxone »

sema911s wrote:dogodobdstine iz moje kuhinje,.,

meni je jedna poslije mjesec dana veze rekla :"u osnovnoj sam imala ozbillljnije momke" i nogirala me :D
sema911s

#5000 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sema911s »

najdcudnije im je ono ko fol sam pametan imam ta neka razmisljanja, ozbiljna ali nekada mada malo cesce tako ko djeca predskolskog uzrasta se ponasam,
Post Reply