GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
- sorcerer
#4976 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
ide u ministarstvu glupana ,gdje bi ti trebao dobiti pocasno radno mjesto i platu od 400 maraka ,jer ti je IQ u minusu kao i mnogima sa ove teme .eno zove te jaca-maca da joj pokazes kako se lizalo koristi 
- sorcerer
#4977 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
jao upropastio ti temu hahahhahaavrbas1979 wrote:
Stvarno si lik, kako ti kolega kaže.
Nekoga prozivaš mudologom, a 50% na ovoj stranici tvojih komentara... zajebanog "frajera" koji u toplini svog doma zaradjuje dovoljno i previše, voza se u autu jerbo je to kuuul, svima nabija svoje mišljenje i zachatava i upropaštava temu....
Ti si bolan klinac, šćene bi rekli na području Hercegovine, koji samo palamudi ovdje.
Nisi ti tema, nego GRAS... zdravo.
sve si pogodio o meni nema sta ,vrstan cyber pogadjac i tebi radno mjesto se smijesi u ministarstvu al plata 300 maraka

- O'zone
- Globalni moderator
#4978 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Tip kod mene odavno na ignore listi al' me @respo j..e jer ga non-stop quote-a pa ga opet moram čitativrbas1979 wrote:Je li ovo hebena tema o GRAS-u ili o sorcereru koji se preserava i razvodnjava temu.
Hocemo se vratiti na istu, a doticnog na debeli ignore?
- respo
#4979 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
ja bar znam lizalo koristitisorcerer wrote:ide u ministarstvu glupana ,gdje bi ti trebao dobiti pocasno radno mjesto i platu od 400 maraka ,jer ti je IQ u minusu kao i mnogima sa ove teme .eno zove te jaca-maca da joj pokazes kako se lizalo koristi
- respo
#4980 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
izvini nadam se da te ne boliO'zone wrote:Tip kod mene odavno na ignore listi al' me @respo j..e jer ga non-stop quote-a pa ga opet moram čitativrbas1979 wrote:Je li ovo hebena tema o GRAS-u ili o sorcereru koji se preserava i razvodnjava temu.
- sorcerer
#4981 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
respo wrote: ja bar znam lizalo koristitinego tema je gras a ako nemas nista reci onda si donji jer nemas argumente od sada si ignore na ovoj temi
- harell
#4982 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Tobejarabi

-
vrbas1979
#4983 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
respo nemoj molim te quote-ati, zarad psihofizičkog zdravlja svih ucesnika u forumu. HvalaO'zone wrote:Tip kod mene odavno na ignore listi al' me @respo j..e jer ga non-stop quote-a pa ga opet moram čitativrbas1979 wrote:Je li ovo hebena tema o GRAS-u ili o sorcereru koji se preserava i razvodnjava temu.
- O'zone
- Globalni moderator
#4984 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Malo dok se nije razradilorespo wrote:izvini nadam se da te ne boliO'zone wrote:Tip kod mene odavno na ignore listi al' me @respo j..e jer ga non-stop quote-a pa ga opet moram čitativrbas1979 wrote:Je li ovo hebena tema o GRAS-u ili o sorcereru koji se preserava i razvodnjava temu.
Teški off topic
- sparky
#4985 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
izgleda da je ovdje veci problem od problema u grasu to sto neko ima platu od hiljadu a neko od 250.
jel mi samo moze reci onaj neko ko je spomenuo platu od 250km gdje je to tolika plata?
osim toga znam dosta ljudi koji rade u toj firmi a nisu "strani" drzavljani.
pljujete te radnike koji se bore protiv imenovanja onog ko je vec jednom pomogao unistavanju te firme,nema smisla.
jel mi samo moze reci onaj neko ko je spomenuo platu od 250km gdje je to tolika plata?
osim toga znam dosta ljudi koji rade u toj firmi a nisu "strani" drzavljani.
pljujete te radnike koji se bore protiv imenovanja onog ko je vec jednom pomogao unistavanju te firme,nema smisla.
-
last mohicans
#4986 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Joj frajera, kad mu ne odgovaraš, on počinje s vrijedjanjima da bi izazvao drugu stranu. Stvarno ovdje ima posla i za doktore. Lik se hrani ovim.
- harell
#4987 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Sparky ne pocinji, i vi ostali dobro vas je
Imal kakvih desavanja u grasu? otkazi tuzbe i to?
Imal kakvih desavanja u grasu? otkazi tuzbe i to?
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#4988 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Ja cu samo pitati gdje ima konkurs da se prijavim za cistacicu, higijenicara ili revizora pa da prezivljavam s 800-1000KM 
- sparky
#4989 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
e da se hoce ovako aktivno biti na temama kad treba srati o politicarima,al jok to se ne smije. nego po fukari,najbolje im je sad svima uruciti otkaze i ispisati ih usput iz drzavljanstva BiH jer su se usudili da pokrenu strajk.
- cyprus
#4990 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Jok eto ovdje se ne sere po političarima... Lagumdžija, Tihić, Dodik, Čović i Fahro su ti naročite svete kravesparky wrote:e da se hoce ovako aktivno biti na temama kad treba srati o politicarima,al jok to se ne smije. nego po fukari,najbolje im je sad svima uruciti otkaze i ispisati ih usput iz drzavljanstva BiH jer su se usudili da pokrenu strajk.
- respo
#4991 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
sparky sere se i o politicarima
samo izgleda ti to ne vidis ili ne zelis da vidis a nadje se onda neko kao ti pa brani te politicare
niko ne bi grasovcima ni a rekao da imaju povoda dici strajk ovako ima im se reci itekako
samo izgleda ti to ne vidis ili ne zelis da vidis a nadje se onda neko kao ti pa brani te politicare
niko ne bi grasovcima ni a rekao da imaju povoda dici strajk ovako ima im se reci itekako
- sorcerer
#4992 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
....
Last edited by Anonymous on 15/01/2013 00:37, edited 1 time in total.
Reason: banned
Reason: banned
- drug_profi
#4993 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
sorcerer je samo trol.
kontradiktoran je stalno, izmislja da vam dize pritisak.
Ili ga ignorisite ili ga prijavite za trolanje, sto i ne b bilo lose da malo odmorimo od lika
@sparky
znas li sta bi s mene bilo kad bih pokazao golu guzicu pred svojom firmom, ne bih se stigao ni obuci a direktor bi me neabio nogom tako da mi cipela ostane u supku....
A pazi, imam sva radnicka izakonska prava i pristojnu platu, dakle sve OK, a firma privatna.
E u privatnoj firmi ne mozes razjebavati posao koji gradis godinama zato jer ti qurcu ceif.
Svako u ovoj zemlji bi morao malo kod privatnika koju godinicu, da stekne radnu etiku.
kontradiktoran je stalno, izmislja da vam dize pritisak.
Ili ga ignorisite ili ga prijavite za trolanje, sto i ne b bilo lose da malo odmorimo od lika
@sparky
znas li sta bi s mene bilo kad bih pokazao golu guzicu pred svojom firmom, ne bih se stigao ni obuci a direktor bi me neabio nogom tako da mi cipela ostane u supku....
A pazi, imam sva radnicka izakonska prava i pristojnu platu, dakle sve OK, a firma privatna.
E u privatnoj firmi ne mozes razjebavati posao koji gradis godinama zato jer ti qurcu ceif.
Svako u ovoj zemlji bi morao malo kod privatnika koju godinicu, da stekne radnu etiku.
- BHF_Manijak
#4994 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Za dvoje ljudi, supruznika koji zive u stanu bez placanja kirije (njihov je dakle) plata od 1000KM je sasvim sasvim solidna!!!sorcerer wrote:@ mohikanac
kakav ti argument treba da je 1000 maraka enormno velika plata ovde u sarajevu?
sta mi kaze 10 ljudi ? da rade za 500 maraka ? i da zive od toga? u sarajevu? mogu rovit po kontejnerima i zivit u nekoj supi bez struje i grijanja s tim parama .to se vec ne moze nazvat zivotom ,vec zivotarenjem....
@ respo
ako ti se ne svidja u tramvajima kako nije pometeno i pocisceno ne ulazi ,onda idi pjeske ,nisi ti mjerodavan da odredjujes ko je koliko vrijedan u grasu ili bilo kojoj firmi i kome ce biti kolika plata
Kazem ti, ne pricam napamet vec to zivim!
- strong69
#4995 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Direktor GRAS-a ima sefa kabineta i savjetnike? Pa je li ministar ili direktor?
- cvrčak_na_hedonizmu
#4996 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Dosado, ne znam jesi li primjetila ali tema nisu uspjesi hamala @sorcerera nego je tema o GRAS-u ; Očito je da si se dočepao svojih pet minuta slave i sad se hvališ kako ti je lijeposorcerer wrote:
Problem nastupa kada ti na svakoj stranici pišeš kako je tebi dobro, bacaš filozofije koje argumentuješ svojim životom, a tema nisi ti, tema je GRAS. Vjeruj da ima mnogo uspješnijih ljudi na ovom forumu pa se ne hvale svojim uspjesima nego komentarišu teme ( što je valjda i logično, forum-tema-komentar umjesto forum-ja-mojO )
Ako si toliko očaran svojim uspjesima, piši blog, možda kasnije napišeš knjigu, zaradiš još više para i eto opštenarodnog veselja
Ne smaraj više, budi normalan, živ i uspješan ti meni bio.
-
The Realist
#4997 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Kao prvo jako je diskutabilno šta su njihovi motivi, barem nekima.sparky wrote: pljujete te radnike koji se bore protiv imenovanja onog ko je vec jednom pomogao unistavanju te firme,nema smisla.
Ali ono bitnije, ljudi se žale radi načina na koji to GRAS radi. Hebote, po drugi puta zaredom bez ikakve najave cijeli grad blokiraju, pri tome kršeći pun klina zakona. Naravno da su ljudi kivni.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#4998 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Inace, stoka iz grasa se malo digla 
Price:
Vozaci tramvaja TRAZE da se pokazu karte pri ulasku, natjerao djevojke dap okazu karte, treca nije imala, poslije minut dva rasprave rekla da joj mama radi u GRASU i ovaj se usutio. Nije krenuo dok nisu pokazale kartu.
Vozac tramvaja galamio na gospodju i do suza je doveo jer nije ponistila kartu iako mu je ona rekla da se vozi dvije stanice te da ce kartu iskorsiti kasnije za vise stanica.
Revizori na svakoj stanici, ona mala plava ofarbana u crno je stoka i dalje.
Price:
Vozaci tramvaja TRAZE da se pokazu karte pri ulasku, natjerao djevojke dap okazu karte, treca nije imala, poslije minut dva rasprave rekla da joj mama radi u GRASU i ovaj se usutio. Nije krenuo dok nisu pokazale kartu.
Vozac tramvaja galamio na gospodju i do suza je doveo jer nije ponistila kartu iako mu je ona rekla da se vozi dvije stanice te da ce kartu iskorsiti kasnije za vise stanica.
- Adriatic
#4999 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Juče u Fahrinom tariguzu 73% građana podržava štrajk GRAS-a.
E moj Fahro, pa ovo je čak i za tebe previše.
E moj Fahro, pa ovo je čak i za tebe previše.
- loose end
#5000 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
dobar izvjestaj, ovo bi trebalo na vijestima bit. nemaju obraza ama bas nimalo.un1ted wrote:Inace, stoka iz grasa se malo digla
Price: