Champions League 2011/12
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- citadela
#4976 Re: Champions League 2011/12
Nijemci su apsolutni ludjaci u fudbalu -- ona pravila koja vaze za svakoga ostalog, ne i za njih.
Znaci, imas 2-1, dolazis na Bernabe, na noge objektivno, po svim parametrima, jacem, skupljem, boljem, apsolutno favoriziranom, najtrofejnijem protivniku, koji ima vec titulu u domacem prvenstvu, koji ima toliko zvjezda, vodjenih covjekom, po mnogima, najboljim strucnjakom svih vremena; vec si u startu od vecine otpisan, popusio u domacem prvenstvu i to kako --- i dodjes i igras otvoreno, bez povlacenja, nekog taktiziranja, muski, prsa u prsa, i razvalis protivnika... (i kako ovo izgleda nakon onoga sinoc i Chelsea)
VOlio ih ili mrzio ... ludjaci
Znaci, imas 2-1, dolazis na Bernabe, na noge objektivno, po svim parametrima, jacem, skupljem, boljem, apsolutno favoriziranom, najtrofejnijem protivniku, koji ima vec titulu u domacem prvenstvu, koji ima toliko zvjezda, vodjenih covjekom, po mnogima, najboljim strucnjakom svih vremena; vec si u startu od vecine otpisan, popusio u domacem prvenstvu i to kako --- i dodjes i igras otvoreno, bez povlacenja, nekog taktiziranja, muski, prsa u prsa, i razvalis protivnika... (i kako ovo izgleda nakon onoga sinoc i Chelsea)
- Better Man
#4977 Re: Champions League 2011/12
A ja se nadam da ce Chelsea poderati odvratni Bayern! I vrijeme je da neko sredi onu pogan od Riberrya, koji je citavu utakmicu pravio hinjske faulove i zabijao se u igrace Reala ne bil nasilu iznudio faul za svoju ekipu.cindrlimindrli wrote:Smijesno je prozivati Real, odigrali su odlicnu utakmicu i uopste ne bi bilo nezasluzeno da su usli u finale.
Jedni koji su zalutali u sve ovo su igraci celzija, nadam se da ce im Bajern ocitati lekciju.
-
motorola01
#4978 Re: Champions League 2011/12
Samo je on kriv i niko vise.Da je igrao katanjaco kako zna i umije sad bi mozda i bio u finalumajoneza wrote:A kako chelzi prodjehorion_bosona wrote:bas mi je drago zbog Mourinha... nabijem i njega i njegov fudbal, kuci ziheraski se povuko i ceka iz kontre, i to protiv nedvojbeno slabije ekipe...![]()
da Gomez jeste ko sto nije, Bayern je ovo mogao rijesiti jos u regularnom dijelu...
ha ko bi rekao da ce dva "underdoga" igrati u finalu... toliko o validnosti one price o trenutnoj superiornosti pojedinih liga... fudbal je cudo...![]()
Povukli se i kuci i na strani.
Veceras za poraz nije mourinjo kriv.
Nije on pucao penale.
i jos nesto,bayern uopste nije bio slabija ekipa.
Bili su bolji u svim segmentima,i ovakav bayern bi i barselonu razjebo.
Igraju bolji fudbal od chelsea stotinu hiljada puta
- bambina78
#4979 Re: Champions League 2011/12
Super je bilo slusati Zorana Suku citavu utakmicu. Pa covjek je bez pretjerivanja 200 puta najmanje pogrijesio igraca koji ima loptu...izmedju ostalog...Better Man wrote:. Ali je Ljepota bilo na poluvremenu i na kraju slusati komentar legendarnog Roya Keana! Sad je cist put Chelsea do titule prvaka Evrope!
- just principe
#4980 Re: Champions League 2011/12
ja71 wrote:Ko je bolji trener, Murinjo ili Gardiola ?
Ko ce dobiti zlatnu kalosu, Ronaldo ili Mesi ?
sta kaze spanska MARCA
Drogba ili Robben/Ribery
- Better Man
#4981 Re: Champions League 2011/12
kakvo kenjanje i kakve nebuloze, sve napisano je tacno.simonese wrote:kenjas li kenjas i opet nakon svih nebuloza nije ti dostaBetter Man wrote:Pa ono je sramota koga je Mourinho odredio da puca penale! Razumijem da Ronaldo mora pucati, ali Kaka koji vise sjedi na klupi, ne go sto igra! A Ramos kao pravi krkan opuca preko gola umjesto da je opucao po zemlji i bio bi siguran gol. Komentator na ITV Sport dok je Ronaldo se namjestao da izvodi penal prokomentarisa kako se nije dosad pokazao i proslavio kad su u pitanju penali, odnosno kad se utakmica odlucuje na penale. Uglavnom Real sam sebe izbacio, odnosno Mourinho pogresnim odabirom sutera za penale. Ali je Ljepota bilo na poluvremenu i na kraju slusati komentar legendarnog Roya Keana! Sad je cist put Chelsea do titule prvaka Evrope!
-
ja71
#4982 Re: Champions League 2011/12
Hoeness je izjavio : izmedju prvenstva Njemacke i LP draza mi je LPcitadela wrote:Nijemci su apsolutni ludjaci u fudbalu -- ona pravila koja vaze za svakoga ostalog, ne i za njih.
- ledeni_caj
#4983 Re: Champions League 2011/12
Igrali su koliko im je Bayern dopustio. Nista, nabijat Getafe i Atletiko pa nabijat sampouzdanje za iducu sezonu. 
- Koolin1
#4985 Re: Champions League 2011/12
Nemoj nam jos samo reci kako je Realova taktika bila to da idu na penale, al eto igraci pogrijesili...Better Man wrote:Pa ono je sramota koga je Mourinho odredio da puca penale! Razumijem da Ronaldo mora pucati, ali Kaka koji vise sjedi na klupi, ne go sto igra! A Ramos kao pravi krkan opuca preko gola umjesto da je opucao po zemlji i bio bi siguran gol. Komentator na ITV Sport dok je Ronaldo se namjestao da izvodi penal prokomentarisa kako se nije dosad pokazao i proslavio kad su u pitanju penali, odnosno kad se utakmica odlucuje na penale. Uglavnom Real sam sebe izbacio, odnosno Mourinho pogresnim odabirom sutera za penale. Ali je Ljepota bilo na poluvremenu i na kraju slusati komentar legendarnog Roya Keana! Sad je cist put Chelsea do titule prvaka Evrope!
Bayern ih je ubio... i potpuno zasluzeno su proslo. Drago mi je sto je bar danas pobjedio fudbal a ne Mourinhove taktike...
-
cindrlimindrli
#4986 Re: Champions League 2011/12
Momak, ti ne da nemas pojma o ovom sportu, ti nemas pojma na kvadrat. Sta ja imam s tobom pricat` kadBetter Man wrote:A ja se nadam da ce Chelsea poderati odvratni Bayern! I vrijeme je da neko sredi onu pogan od Riberrya, koji je citavu utakmicu pravio hinjske faulove i zabijao se u igrace Reala ne bil nasilu iznudio faul za svoju ekipu.cindrlimindrli wrote:Smijesno je prozivati Real, odigrali su odlicnu utakmicu i uopste ne bi bilo nezasluzeno da su usli u finale.
Jedni koji su zalutali u sve ovo su igraci celzija, nadam se da ce im Bajern ocitati lekciju.
ti jednog od najboljih igraca danas opises na taj nacin? Idi igraj mice i covjece ne ljuti se, ovaj sport je tebi
teska nepoznanica.
- simonese
#4987 Re: Champions League 2011/12
mozda sa tvoje strane galaksijeBetter Man wrote:kakvo kenjanje i kakve nebuloze, sve napisano je tacno.simonese wrote:kenjas li kenjas i opet nakon svih nebuloza nije ti dostaBetter Man wrote:Pa ono je sramota koga je Mourinho odredio da puca penale! Razumijem da Ronaldo mora pucati, ali Kaka koji vise sjedi na klupi, ne go sto igra! A Ramos kao pravi krkan opuca preko gola umjesto da je opucao po zemlji i bio bi siguran gol. Komentator na ITV Sport dok je Ronaldo se namjestao da izvodi penal prokomentarisa kako se nije dosad pokazao i proslavio kad su u pitanju penali, odnosno kad se utakmica odlucuje na penale. Uglavnom Real sam sebe izbacio, odnosno Mourinho pogresnim odabirom sutera za penale. Ali je Ljepota bilo na poluvremenu i na kraju slusati komentar legendarnog Roya Keana! Sad je cist put Chelsea do titule prvaka Evrope!
a da nemas traume od Bayerna,imas
- Riddle
#4988 Re: Champions League 2011/12
Ne obaziri se na moje komentare o Bayernu, jer oni nikad nece biti objektivni. Odnosno, nekad hoce, ali kad se tako poklopi. Znam ja tacno ko su i sta su, ali nema te sanse da cu ja njih nesto hvaliti. Naprotiv.Baudelaire wrote:Ja mislim da je i ovaj Bayern debelo potcijenjen. Jebiga, isto ovo smo pričali 2010. godine, pa uđoše u finale, evo sad im niko nikakve šanse nije davao, pa su bolje ekipa bili u dvomeču od Reala. Ne može biti slučajno.Riddle wrote:Podbaci Real debelo veceras.
- dale cooper
#4989 Re: Champions League 2011/12
Better Man wrote:Pa ono je sramota koga je Mourinho odredio da puca penale! Razumijem da Ronaldo mora pucati, ali Kaka koji vise sjedi na klupi, ne go sto igra! A Ramos kao pravi krkan opuca preko gola umjesto da je opucao po zemlji i bio bi siguran gol. Komentator na ITV Sport dok je Ronaldo se namjestao da izvodi penal prokomentarisa kako se nije dosad pokazao i proslavio kad su u pitanju penali, odnosno kad se utakmica odlucuje na penale. Uglavnom Real sam sebe izbacio, odnosno Mourinho pogresnim odabirom sutera za penale. Ali je Ljepota bilo na poluvremenu i na kraju slusati komentar legendarnog Roya Keana! Sad je cist put Chelsea do titule prvaka Evrope!
Pa jebiga, jesi li ti gledao večerašnju utakmicu uopšte?
- Edin H.
#4990 Re: Champions League 2011/12
E sada duplim zutim i crvenim kartonima osakaceni Chelsea Svabama da odrzi lekciju na njihovom teritoriju i to bi bilo to za ovu godinumotorola01 wrote:A ako osvoji LP dobice i gajbu pive...Salu na stranu,ali pokazase svabe kako se igraChuckie wrote:I jednu masinu za futrovanje kobasica.
-
oridjidji
#4991 Re: Champions League 2011/12
0-0 bajern celzi u 90 minuta. strijelac u produzetku truhli torres 
ma na hrtu komentator drama
ovi sto pricaju da ih je bajern ubio seru ko foke, ujednacena utakmica. prvo poluvrijeme najbolji period utakmice. drugo truba. jedino se gomezov zicer moze istaci kao prava go sansa i to onaj iz 85 minute. produzetci nidje veze. truba. penali su rulet. sve u svemu i da ih je real izbacio bilo bi zasluzeno...
sve u svemu ocekujem guravo englesko-njemacko finale jednu mrtvu utakmicu, nove produzetke i pobjedu celzija iz gola u produzetcima. naravno truhli strijelac torres.
. 123 minut utakmice.
ma na hrtu komentator drama
sve u svemu ocekujem guravo englesko-njemacko finale jednu mrtvu utakmicu, nove produzetke i pobjedu celzija iz gola u produzetcima. naravno truhli strijelac torres.
- citadela
#4992 Re: Champions League 2011/12
Chelsea iz Londona, jah ...Better Man wrote:A ja se nadam da ce Chelsea poderati odvratni Bayern! I vrijeme je da neko sredi onu pogan od Riberrya, koji je citavu utakmicu pravio hinjske faulove i zabijao se u igrace Reala ne bil nasilu iznudio faul za svoju ekipu.cindrlimindrli wrote:Smijesno je prozivati Real, odigrali su odlicnu utakmicu i uopste ne bi bilo nezasluzeno da su usli u finale.
- Dugi nožni nokti
#4993 Re: Champions League 2011/12
Napisano 06.04.2012. godine. Šteta što nema te utakmice za 3. mjesto.Dugi nožni nokti wrote:Ma Chelsea i Bayern u finalu, a Barcelona i Real će igrati za treće mjesto.
- cyprus
#4994 Re: Champions League 2011/12
Predlažem da za ljubitelje fudbala bude održan el classico za 3. mjesto
a onda antifudbalski spektakl u finalu 
-
ja71
#4995 Re: Champions League 2011/12
Vec sam bio poceo sumnjati da sam jedini koji je takodje gledao izjednacenu utakmicuoridjidji wrote: ma na hrtu komentator dramaovi sto pricaju da ih je bajern ubio seru ko foke, ujednacena utakmica.
- Edin H.
#4996 Re: Champions League 2011/12
cyprus wrote:Predlažem da za ljubitelje fudbala bude održan el classico za 3. mjestoa onda antifudbalski spektakl u finalu
- Better Man
#4997 Re: Champions League 2011/12
Gledao i nema se sta osporiti Bayernovom plasmanu finale, vec igracima Reala koji su pucali penale, kao i samom Mourinhu koji ih je odredio. Svi su rekli da ce Barcelona 5-6 golova utrpati Chelsea, pa su dobili po nosu! Chelsea ima velike sanse u finalu, a Torres zna kako se zabija Njemcima gol!dale cooper wrote:Better Man wrote:Pa ono je sramota koga je Mourinho odredio da puca penale! Razumijem da Ronaldo mora pucati, ali Kaka koji vise sjedi na klupi, ne go sto igra! A Ramos kao pravi krkan opuca preko gola umjesto da je opucao po zemlji i bio bi siguran gol. Komentator na ITV Sport dok je Ronaldo se namjestao da izvodi penal prokomentarisa kako se nije dosad pokazao i proslavio kad su u pitanju penali, odnosno kad se utakmica odlucuje na penale. Uglavnom Real sam sebe izbacio, odnosno Mourinho pogresnim odabirom sutera za penale. Ali je Ljepota bilo na poluvremenu i na kraju slusati komentar legendarnog Roya Keana! Sad je cist put Chelsea do titule prvaka Evrope!![]()
Pa jebiga, jesi li ti gledao večerašnju utakmicu uopšte?
- Koolin1
#4998 Re: Champions League 2011/12
samo malo, zar nije Bayern prosao u finale??cyprus wrote:Predlažem da za ljubitelje fudbala bude održan el classico za 3. mjestoa onda antifudbalski spektakl u finalu
-
cindrlimindrli
#4999 Re: Champions League 2011/12
Mozda si u pravu, al` ja sumnjam da cemo gledati reprizu onog nastupa protiv Barse. Ona taktika neceoridjidji wrote:sve u svemu ocekujem guravo englesko-njemacko finale jednu mrtvu utakmicu,
upaliti protiv Bajerna, Svabe imaju Gomeza u kaznenom i strasne prodore po stranama, nece se oni pokusavati
usetati u gol. Po onom sto smo gledali u ovim polufinalima realno je ocekivati da ih Bajern pred svojom
publikom razvali, al` nikad se ne zna, ja onim mrtvacima ne bih dao prolaz pretkola lige sampiona a eno ih
u finalu.
Last edited by cindrlimindrli on 26/04/2012 00:09, edited 1 time in total.
- skenderija04
#5000 Re: Champions League 2011/12
Kako truba oridjidji? Pa ti ovo volis. Organizovane odbrane, vertikalni fudbal itd. ?oridjidji wrote:0-0 bajern celzi u 90 minuta. strijelac u produzetku truhli torres
ma na hrtu komentator dramaovi sto pricaju da ih je bajern ubio seru ko foke, ujednacena utakmica. prvo poluvrijeme najbolji period utakmice. drugo truba. jedino se gomezov zicer moze istaci kao prava go sansa i to onaj iz 85 minute. produzetci nidje veze. truba. penali su rulet. sve u svemu i da ih je real izbacio bilo bi zasluzeno...
sve u svemu ocekujem guravo englesko-njemacko finale jednu mrtvu utakmicu, nove produzetke i pobjedu celzija iz gola u produzetcima. naravno truhli strijelac torres.. 123 minut utakmice.