Miralem Pjanić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Muhamed Đakmić
#4976 Re: Miralem Pjanić
Pjanić je već u Ligi prvaka dalje dobacio nego Džeko i značajniju stvar napravio. A nije kriv Džeko nego City. Veliki klub, ovo ono, ali neće još dugo ništa značajnije napraviti u Ligi prvaka.
Roma je ozbiljan i ambiciozan projekat čija je Pjanić najznačajnija karika. Ako Palotta ispuni sve što je naumio, a ne djeluje mi da neće, Roma će kroz 2-3 godine pripadati samoj kremi evropskog fudbala, a onda će se Pjanića, ako bude dio toga, smatrati klupskom legendom.
Roma je ozbiljan i ambiciozan projekat čija je Pjanić najznačajnija karika. Ako Palotta ispuni sve što je naumio, a ne djeluje mi da neće, Roma će kroz 2-3 godine pripadati samoj kremi evropskog fudbala, a onda će se Pjanića, ako bude dio toga, smatrati klupskom legendom.
- Edin H.
#4977 Re: Miralem Pjanić
Dobro se provali sa onom sansom protiv Belgije 
- Logovan
#4978 Re: Miralem Pjanić
Dešava se i najboljim.Edin H. wrote:Dobro se provali sa onom sansom protiv Belgije
- BHF_Manijak
#4979 Re: Miralem Pjanić
Naravno, neka rade sa svojih karijera sta hoce, njihovo pravo. Ako su tu zadovoljni i skraseni, neka ih, ali iz perspektive navijaca i nekog ko zeli da sto vise napreduju u karijeri, licno kazem da bi ih bilo bolje vidjeti u Bayernu, Unitedu, Realu, Barci itd...Tito_i_Partija wrote: Jah, cujem eno ga u Rimu jedva kraj s krajem sastavlja.![]()
To je ono sto sam hiljadu puta pokusao da objasnim nekim ljudima ovde na forumu kad pocnu bezveze laprdat' kako Mire nije dovoljno ambiciozan, kako treba da ide u veci klub da ganja evropske trofeje, kako treba da ganja lovu k'o Dzeko, kako treba ovo treba ono. Pustite vise covjeka na miru, zar nije ocigledno da voli da bude tu gdje trenutno jest'? Isto vazi i za Begovica u Stoke-u.
Kad pocnu forumasi uredjivat' karijere nasim igracima, coj'ku se prosto sazali zasto Bega, Mire & Co ne dodju na ove forume da procitaju kako se pravi uspjesna karijera.
Zar ne bi bilo bolje da je repka sastavljena od igraca iz Barcelone, Chelsea, Bayerna, Reala, Juventusa nego iz Stokea, Lazija, Stuttgarta i slicnih klubova?
- Edin H.
#4980 Re: Miralem Pjanić
Zavisi za koga navijas, Barcelonu ili Stoke? 
- Muhamed Đakmić
#4981 Re: Miralem Pjanić
Meni je uvijek bolje da sam prvo ime Rome nego deseto Barcelone, ali eto, ne vidimo svi istoBHF_Manijak wrote:Naravno, neka rade sa svojih karijera sta hoce, njihovo pravo. Ako su tu zadovoljni i skraseni, neka ih, ali iz perspektive navijaca i nekog ko zeli da sto vise napreduju u karijeri, licno kazem da bi ih bilo bolje vidjeti u Bayernu, Unitedu, Realu, Barci itd...Tito_i_Partija wrote: Jah, cujem eno ga u Rimu jedva kraj s krajem sastavlja.![]()
To je ono sto sam hiljadu puta pokusao da objasnim nekim ljudima ovde na forumu kad pocnu bezveze laprdat' kako Mire nije dovoljno ambiciozan, kako treba da ide u veci klub da ganja evropske trofeje, kako treba da ganja lovu k'o Dzeko, kako treba ovo treba ono. Pustite vise covjeka na miru, zar nije ocigledno da voli da bude tu gdje trenutno jest'? Isto vazi i za Begovica u Stoke-u.
Kad pocnu forumasi uredjivat' karijere nasim igracima, coj'ku se prosto sazali zasto Bega, Mire & Co ne dodju na ove forume da procitaju kako se pravi uspjesna karijera.
Zar ne bi bilo bolje da je repka sastavljena od igraca iz Barcelone, Chelsea, Bayerna, Reala, Juventusa nego iz Stokea, Lazija, Stuttgarta i slicnih klubova?
Pa evo Fabregas je kopao i rukama i nogama da ode u Barcelonu, pa džaba sve, ne prođe to
- Tito_i_Partija
#4982 Re: Miralem Pjanić
To sto pricas je samo produkt naseg ega, i nista vise. Da mozemo i mi kao Hrvati rec': "Vidi nas jesmo jaki, jedan iz Barcelone, jedan iz Reala, jedan iz Atletica, itd." I onda, sta? Zavrsise na svjetskom isto onako kao i mi.BHF_Manijak wrote: Naravno, neka rade sa svojih karijera sta hoce, njihovo pravo. Ako su tu zadovoljni i skraseni, neka ih, ali iz perspektive navijaca i nekog ko zeli da sto vise napreduju u karijeri, licno kazem da bi ih bilo bolje vidjeti u Bayernu, Unitedu, Realu, Barci itd...
Meni je draze to sto je on "mali princ" u Romi nego da je u jacem klubu drugi izbor i ulazi s klupare kao sto je Dzeko bio kod Mancinija u City-u jedno vrijeme.
- noiserr
#4984 Re: Miralem Pjanić
Zao mi Zukanovica, ali kako Roma igra to nije normalno, a Pjanic i Totti diriguju.
- Logovan
#4985 Re: Miralem Pjanić
Bravo Miraleme. 
- Lakat Jebić
#4986 Re: Miralem Pjanić
ja ne bih iz rima otisao da zivim u london ili minhen, taman mi uduplali platuMuhamed Đakmić wrote:Meni je uvijek bolje da sam prvo ime Rome nego deseto Barcelone, ali eto, ne vidimo svi istoBHF_Manijak wrote:Naravno, neka rade sa svojih karijera sta hoce, njihovo pravo. Ako su tu zadovoljni i skraseni, neka ih, ali iz perspektive navijaca i nekog ko zeli da sto vise napreduju u karijeri, licno kazem da bi ih bilo bolje vidjeti u Bayernu, Unitedu, Realu, Barci itd...Tito_i_Partija wrote: Jah, cujem eno ga u Rimu jedva kraj s krajem sastavlja.![]()
Zar ne bi bilo bolje da je repka sastavljena od igraca iz Barcelone, Chelsea, Bayerna, Reala, Juventusa nego iz Stokea, Lazija, Stuttgarta i slicnih klubova?![]()
Pa evo Fabregas je kopao i rukama i nogama da ode u Barcelonu, pa džaba sve, ne prođe to
-
SSemir
#4987 Re: Miralem Pjanić
^^ pa dobro sad, bas da mi uduplaju ovih 800KM, nije da ne bi razmislio 
al fakat, ljudi ovdje i ne razmisljaju o tome, covjek zivi u rimu jbt!
al fakat, ljudi ovdje i ne razmisljaju o tome, covjek zivi u rimu jbt!
-
zetareticula
#4988 Re: Miralem Pjanić
Kakve pasove covjek dijeli nije normalan 
- Ridjobrki
#4989 Re: Miralem Pjanić
Misliš na ovo:zetareticula wrote:Kakve pasove covjek dijeli nije normalan
http://www.101greatgoals.com/gvideos/ey ... fence-gif/
- insaneinthebrain
#4990 Re: Miralem Pjanić
odlican pas mireta, 
- guber90
#4991 Re: Miralem Pjanić
Ja se ne mogu sjetiti kada sam vidio perfektniji pas od ovoga.Ridjobrki wrote:Misliš na ovo:zetareticula wrote:Kakve pasove covjek dijeli nije normalan
![]()
![]()
- Logovan
#4992 Re: Miralem Pjanić
Ma jebeš Xavija, Iniestu i ostale. Vidi majstora.Ridjobrki wrote:Misliš na ovo:zetareticula wrote:Kakve pasove covjek dijeli nije normalan
![]()
![]()
- Dr. Kuca
#4993 Re: Miralem Pjanić
Kad izdominira nekog jaceg onda cemo pricati. Ovako moze protiv cesene i ove buranije.
- Logovan
#4994 Re: Miralem Pjanić
Ma može i protiv jačih siguran sam.
- Dr. Kuca
#4995 Re: Miralem Pjanić
Ja ne znam da je i u jednoj jacoj bio prevaga.
- IcedMFEarth
#4996 Re: Miralem Pjanić
Prošle sezone kad su pobijedili Juventus, glavni odgovorni Mire.
- House
#4997 Re: Miralem Pjanić
Vrijeme je da krenemo pljuvati po Pjaniću
"kad izdominira nekog jačeg" pa jbt
"kad izdominira nekog jačeg" pa jbt
- Dr. Kuca
#4998 Re: Miralem Pjanić
IcedMFEarth wrote:Prošle sezone kad su pobijedili Juventus, glavni odgovorni Mire.
Ne sjecam se moguce, al u jacim utakmicama ga nema.
- and
#4999 Re: Miralem Pjanić
jel i milan u buraniju spada?Dr. Kuca wrote:IcedMFEarth wrote:Prošle sezone kad su pobijedili Juventus, glavni odgovorni Mire.
Ne sjecam se moguce, al u jacim utakmicama ga nema.
-
todd_smith
#5000 Re: Miralem Pjanić
Pas sezone sad za sad definitivno.