Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nemojte tako o covjeku koji ce vas hladno dovest' u polufinale lige sampiona. Krenulo je nabolje, evo vidim i vicious ne pocinje vise svoje postove sa "Tuchele mrs napolje".
A sto se tice BL, samo jos da nasutate one limenke i eto drugog mjesta, sto vam je naravno i maksimum.
Ma ništa to nije krenulo, naprijed uvijek nešto mogu napraviti na individualni kvalitet, a odbrana tanka ko flis papir.
Mislim da je za Monaco i vise nego dovoljno. A za dalje stvarno ne znam.
A sto se tice BL, samo su tri boda u pitanju, moze se to. Limenke padaju 100%, mislim sta drugo reci za ekipu koja dobije tri komada od Bremena, ha ja.
Ma ništa to nije krenulo, naprijed uvijek nešto mogu napraviti na individualni kvalitet, a odbrana tanka ko flis papir.
Mislim da je za Monaco i vise nego dovoljno. A za dalje stvarno ne znam.
A sto se tice BL, samo su tri boda u pitanju, moze se to. Limenke padaju 100%, mislim sta drugo reci za ekipu koja dobije tri komada od Bremena, ha ja.
Ovakvu katastrofalnu igru WC bauerna u Bundesligi smo morali iskoristiti i uzeti sve TRI Titule, a Tuchel je kriv za sve izgubljene bodove u Bundesligi.
Sa ovakvom odbranom ce ispasti od Monaca.
Bez obzira kako danas ovo završilo, odbrana Dortmunda je smiješna. Pa Bayern čim pređe centar tamo gori hala.
Ne znam je li to do igrača pojedinačno ili do Tuchelove formacije, ali za klub na ovom nivou je sramota. Na to dodaj još prosječnog golmana i naravno da ćeš prosipati bodove protiv giganata kao sto su Darmstadt, Augsburg, Mainz itd.
Rode mrs iz Dortmunda
Tuchele mrs iz Dortmunda
Schürrle mrs iz Dortmunda
Castro mrs iz Dortmunda
Durm mrs iz Dortmunda
Ginter mrs iz Dortmunda
Toliko za sada