Fakat ne znam s cime se ono moze kombinovati da bi covjek izgledao pristojno obucen
Kakve tenisice nose forumasi :)
Moderator: anex
-
dzipalo
#4976 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Ovo su one “kako izgledati lose u svakoj prilici”
Fakat ne znam s cime se ono moze kombinovati da bi covjek izgledao pristojno obucen
- rumenige_brajtner
#4977 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
dzipalo wrote:Ovo su one “kako izgledati lose u svakoj prilici”![]()

- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#4978 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
rumenige_brajtner wrote:dzipalo wrote:Ovo su one “kako izgledati lose u svakoj prilici”![]()
-
montypython2000
#4979 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Pa ja rekoh upravo da 30 godina nosim slične i da vjerujem svom stopalu a ne tuđem mišljenju. Objektivne analize specijalizovanih portala su samo potvrda toga. Čim čujem da neko pri kupovini obuće uzima kao parametar sa čime mu se "slaže" i jesu li u trendu tu prestaje svaka ozbiljna rasprava. Ja nosim samo obuću (i odjeću) koja NIJE u trendu.konektovan wrote:Ja vjerujem svom stopalu, ni jedan portal mi ne tteba da bi mi ukazao jesu li udobne, prozracne, kvalitetne, lijepe..
Ti i dalje citaj review,.....
- kabal1337
#4980 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Najveca greska je pravdanje sebe nekoj osobi na internetu.montypython2000 wrote:.
Ako znas koji ti broj odgovara naruci preko interneta. Em znas da nisu kopija i miran si.
-
trolejbus1921
#4981 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Istina da se ne radi samo o NB vec i o Nike-u.montypython2000 wrote:Ne kontam zašto je bolje. Ne radi se samo o NB. Nema uopšte kvalitetnih modela ni brendova čak ni nižih cijena. Trpaju se šoping centri stotinama bofl proizoda i onih koje na zapadu niko neće i simulira lažno obilje. Nema uopšte New Balence, vjerovatno vodećeg proizvođača, a bogami ni Rockporta ni Mephista. Kilometri polica su zatrpani samo modelima proizvedenim u jugoistočnoj aziji za ispod 20 dolara kojima nalijepe etiketu poznatog brenda i nama prodaju za 200 KM.channel10 wrote:I bolje sto ih nema
Air More Uptemto koje su izasle 1995 jos nisu izasle u BiH.
Air max 720 u narandzastoj boji u Srbiji su se pojavile 27 marta 2019 dok u BiH jos nisu dosle
NB,Rockport,Mephista ti vodeci brendovi.Jesil ti ikada cuo za Nike ili Adiddas.
Mozda jestu napravljeni odredjeni modeli za 20 dolara napravljeni,ali su sigurno bolji ti modeli nego oni sto si postavio.
Aha dakle ajmo uzeti smedje patike koje su isfurale prije 30 godina,zeleni sorc,roze carape do koljena,okovratnik ko u J.S.Bacha i neku majicu iz 1950.montypython2000 wrote: Pa ja rekoh upravo da 30 godina nosim slične i da vjerujem svom stopalu a ne tuđem mišljenju. Objektivne analize specijalizovanih portala su samo potvrda toga. Čim čujem da neko pri kupovini obuće uzima kao parametar sa čime mu se "slaže" i jesu li u trendu tu prestaje svaka ozbiljna rasprava. Ja nosim samo obuću (i odjeću) koja NIJE u trendu.
Taman fino nije u trendu,nebitno jel se slaze ili ne.
- Rugafet
#4982 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Ono iznapadaste covjeka ni kriva ni dužna
Neka nosi šta mu se svidja i odgovara tabanima u čemu je problem? Čuj nije više u trendu, kakva rečenica kad je obuća u pitanju. Da je barem izmislio ili slagao šta pa hajde... Sve u svemu priča na nivou osmogodišnjaka
-
montypython2000
#4983 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Rekoh im to više puta ali džaba. Pitah gdje ima kupiti i nijednog odgovora osim poplave savjeta šta je u trendu, meni koji ne želim da budem u trendu.Rugafet wrote:Ono iznapadaste covjeka ni kriva ni dužnaNeka nosi šta mu se svidja i odgovara tabanima u čemu je problem? Čuj nije više u trendu, kakva rečenica kad je obuća u pitanju. Da je barem izmislio ili slagao šta pa hajde... Sve u svemu priča na nivou osmogodišnjaka
@kabal odgovarao sam im zato jer sam mislio da su ozbiljniji i da žele da nešto nauče u životu, ali očito se radi o likovima kao iz izreke "...ko ne zna i ne zna da ne zna..." Inače o temi znam skoro sve, razgovarao sam jednom u vozu prema Londonu 2 sata sa top managerom iz svijeta obuće tako da do u detalje znam ko je kvalitet a ko šupljak a kako sve to funkcioniše.A on mi je samo potvrdio ono što sam i do tada znao.
Drugo naručio bih ja na internetu, tako sam i dosad više puta ali volim probati obuću prije kupovine.
@trolejebus "NB,Rockport,Mephisto ti vodeci brendovi.Jesil ti ikada cuo za Nike ili Adiddas." Da NB je vodeći brand a i tu ima veze je li se radi o modelu proizvedenom npr u Americi i V Britaniji ili drugdje. Rockport i Mephisto uz npr Ecco JESU vodeći brendovi ali tzv walking shoes a ne patika, poenta je bila da ih ne možeš kupiti u Sa, malo se fokusiraj. Nike i Adidas, to sam nosio prije 40 godina, vremena se mijenjaju, Nike sad ima tako loših modela da ih ne bi džaba a ni Adidas nije što je bio. Poenta je da najkvalitetniji modeli (ne samo patika) uopšte ne dolaze u BIH. Pri tom ne mislim samo na najskuplje.
- beni-bu-man
#4984 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
reebok classic zakon 
- alibaba_i_30_godina
#4985 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Ljudi oko svega naprave nauku, pa tako i oko ovog. Kupi sta ti se nosi i odgovara i zdra'o. 
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#4986 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Kako ce kupiti nešto cega nema, bar ovdje kod nas..
Kod nas se uvozi i prodaje samo ono što ide, nije ovo Amerika, pa da imas izbor od dady shoes pa do hillibilly stajla...
Kod nas se uvozi i prodaje samo ono što ide, nije ovo Amerika, pa da imas izbor od dady shoes pa do hillibilly stajla...
-
dzipalo
#4987 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Niko nije rekao da ne nosi sto nije u trendu nego sto gadno izgleda u svim kombinacijama, zao mi covjeka, ne zna jbgRugafet wrote:Ono iznapadaste covjeka ni kriva ni dužnaNeka nosi šta mu se svidja i odgovara tabanima u čemu je problem? Čuj nije više u trendu, kakva rečenica kad je obuća u pitanju. Da je barem izmislio ili slagao šta pa hajde... Sve u svemu priča na nivou osmogodišnjaka
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- alibaba_i_30_godina
#4989 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Jednostavno naručiš s neta i problem riješen, jel' tako?konektovan wrote:Kako ce kupiti nešto cega nema, bar ovdje kod nas..![]()
Hvala Bogu na globalizaciji i digitalizaciji.
- alibaba_i_30_godina
#4990 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Sad kad te influenseri i wannabe neki trendseteri počnu grmljem i kamenje, džaba ti taj status što imaš ovdje.Tomahawk11 wrote:Imam li pravo reći da mi se ovako nešto ne sviđa?
btw. preružne, slažem se. možda i ne bi bile takve da nije tih vanzemaljskih Đonova.
-
moonca
#4991 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
..prve jesu, druge.. mogu proc.... 
- beni-bu-man
- hopi
#4993 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
vidio sam najružnije tene na jednoj curi, neke crno bijele piše balencia na njima (valjda nisam sa Valencia CF pobrkao ali haj), nešto džombaste a gore ko čarape. Majko drago, ne zagledam nešto šta ljudi nose, ali eto su mi baš upale u oči, nešto najružnije što sam u životu vidio.
Nedavno, prije sedmicu dvije, bio u hr i vidim zelene adidas gazele model, i svide mi se i reko haj kod nas ću ih kupiti radije. Obiđem kod nas radnje nemaju ih, u adidas prodavnici nemaju te boje nikako, samo ih u buzz imali, ali ostao samo jedan broj koji nije moj.
Pitam hoće li ih još dolaziti tena gazele -neće, to je sve do iduće sezone
mogu li ih naručiti, reko uzimam ih sigurno- ne može
kakvo smo rupa, ne možeš ni tene u sred ljeta kupiti,(u hr sam ih u 3 prodavnice vidio), gdje mi je to sada nabolje online pogledati a da je provjereno.
Nedavno, prije sedmicu dvije, bio u hr i vidim zelene adidas gazele model, i svide mi se i reko haj kod nas ću ih kupiti radije. Obiđem kod nas radnje nemaju ih, u adidas prodavnici nemaju te boje nikako, samo ih u buzz imali, ali ostao samo jedan broj koji nije moj.
kakvo smo rupa, ne možeš ni tene u sred ljeta kupiti,(u hr sam ih u 3 prodavnice vidio), gdje mi je to sada nabolje online pogledati a da je provjereno.
- Rugafet
#4994 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Ako su jednobojne ne valja, stare su van trenda, ako su šarene opet ne valja trendseterske, seljačke u sl.
Ništa, u najavi katanac na bravi Nike, Adidasa, NB itd jer od prodaje samo tri modela odobrena od forumskih stručnjaka neće se moći održati
Ništa, u najavi katanac na bravi Nike, Adidasa, NB itd jer od prodaje samo tri modela odobrena od forumskih stručnjaka neće se moći održati
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4995 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Nike ima tu nekakvu prodavnicu u SCC, ali putem službene stranice ne žele dostaviti u BiH ni pod raznohopi wrote:vidio sam najružnije tene na jednoj curi, neke crno bijele piše balencia na njima (valjda nisam sa Valencia CF pobrkao ali haj), nešto džombaste a gore ko čarape. Majko drago, ne zagledam nešto šta ljudi nose, ali eto su mi baš upale u oči, nešto najružnije što sam u životu vidio.
- alibaba_i_30_godina
#4996 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Ma sta se zezate bezveze po našim prodavnicama, imate Asos gdje možete većinu stvari bez problema naći i naručiti.Velkoski wrote:Nike ima tu nekakvu prodavnicu u SCC, ali putem službene stranice ne žele dostaviti u BiH ni pod raznohopi wrote:vidio sam najružnije tene na jednoj curi, neke crno bijele piše balencia na njima (valjda nisam sa Valencia CF pobrkao ali haj), nešto džombaste a gore ko čarape. Majko drago, ne zagledam nešto šta ljudi nose, ali eto su mi baš upale u oči, nešto najružnije što sam u životu vidio.
kakvo smo rupa, ne možeš ni tene u sred ljeta kupiti,(u hr sam ih u 3 prodavnice vidio), gdje mi je to sada nabolje online pogledati a da je provjereno.![]()
-
channel10
#4997 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Sljedeci put kad budes isao za London, otidji i kupi. Druge nema.montypython2000 wrote:Rekoh im to više puta ali džaba. Pitah gdje ima kupiti i nijednog odgovora osim poplave savjeta šta je u trendu, meni koji ne želim da budem u trendu.Rugafet wrote:Ono iznapadaste covjeka ni kriva ni dužnaNeka nosi šta mu se svidja i odgovara tabanima u čemu je problem? Čuj nije više u trendu, kakva rečenica kad je obuća u pitanju. Da je barem izmislio ili slagao šta pa hajde... Sve u svemu priča na nivou osmogodišnjaka
@kabal odgovarao sam im zato jer sam mislio da su ozbiljniji i da žele da nešto nauče u životu, ali očito se radi o likovima kao iz izreke "...ko ne zna i ne zna da ne zna..." Inače o temi znam skoro sve, razgovarao sam jednom u vozu prema Londonu 2 sata sa top managerom iz svijeta obuće tako da do u detalje znam ko je kvalitet a ko šupljak a kako sve to funkcioniše.A on mi je samo potvrdio ono što sam i do tada znao.
Drugo naručio bih ja na internetu, tako sam i dosad više puta ali volim probati obuću prije kupovine.
@trolejebus "NB,Rockport,Mephisto ti vodeci brendovi.Jesil ti ikada cuo za Nike ili Adiddas." Da NB je vodeći brand a i tu ima veze je li se radi o modelu proizvedenom npr u Americi i V Britaniji ili drugdje. Rockport i Mephisto uz npr Ecco JESU vodeći brendovi ali tzv walking shoes a ne patika, poenta je bila da ih ne možeš kupiti u Sa, malo se fokusiraj. Nike i Adidas, to sam nosio prije 40 godina, vremena se mijenjaju, Nike sad ima tako loših modela da ih ne bi džaba a ni Adidas nije što je bio. Poenta je da najkvalitetniji modeli (ne samo patika) uopšte ne dolaze u BIH. Pri tom ne mislim samo na najskuplje.
- hopi
#4998 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
pogledao na asos. ali nema te boje
ma volim tene probati, jer mi je lijeva noga tj stopalo duže za broj od desnog
(barem jedan broj)
ali ne kontam politiku firme, hoću da kupim tene, imaju ih u ponudi, trenutni model, ništa posebno, ostavio bi i pologa dio novca nije problem, i ne može
ma volim tene probati, jer mi je lijeva noga tj stopalo duže za broj od desnog
ali ne kontam politiku firme, hoću da kupim tene, imaju ih u ponudi, trenutni model, ništa posebno, ostavio bi i pologa dio novca nije problem, i ne može
- animals
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5000 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
ma ja sam htio custom najki s vlastitim bojama, ali eto ne može kad si iz beihaalibaba_i_30_godina wrote: Ma sta se zezate bezveze po našim prodavnicama, imate Asos gdje možete većinu stvari bez problema naći i naručiti.