Nemam pojma, ja sam se eto spricala onomad, nisam mutirala a ni smrdila po psecem urinu.pecpec wrote:Da to sam i ja cuo ali me zanima da li su po sastavu uredu ti parfemi,ispitani i odobreni,da se ne navuce kakva bolest?manekenka u penziji wrote:Pa ne znam basKB9 wrote:kljucno u svemu je to koliko vi ocekujete od zarinih parfema koji kostaju vecinom 15-30 maraka za 100+ mililitara? ukoliko imate jednaka ocekivanja kao npr za parfem cijih 50ml u parfimeriji kosta 100+ maraka onda ste vi zalutali u opasni ofsajd jer, ne zaboravite, cijena zarinog parfema je fakticki formirana na nacin kao cijena parfema u parfimerijama, placaju zakup, radnike itd I OPET SU TAKO JEFTINI (a sigurno se nadje kvalitetnih, nabrojao sam jednom prilikom koji su to sigurno i na sta asociraju ili cije su kopije)
znaci pocetna i nepremostiva greska se radi u tome da se zarini parfemi porede sa daleko skupljim parfemima o da se sve to gleda iz jednog pogresnog ugla umjesto da se sagledaju svi detaljiprica je bila da su la rive bolji od zarinih
koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Moderator: anex
- manekenka u penziji
#4976 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
- pecpec
#4977 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
A sad kad si u pemziji se ne spricas vise?Rano si se penzionisala pa kontam da nije kakva bolest u pitanju 
- manekenka u penziji
#4978 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Da je veca penzija, spricala bih se ja
Zapikala sam jedan niche, stedim za njega.
- pecpec
#4979 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
cuj i niche poceo posthumno parfeme izdavat
jel cemu?
jel cemu?
-
moonca
#4980 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ja bih radije kupila dobro rumenilo za lice.manekenka u penziji wrote:Da je veca penzija, spricala bih se ja![]()
- pecpec
#4981 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Hos to rec da ne pere kosu

- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#4982 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Koristio sam ga prije 15tak godina. Dobar koliko se sjecamzoomba wrote:Preporuke i za ovajstariji al mnogo dobar..
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#4983 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Xs je vec klasika, i ja sam ga prvi put kupio, prije tacno 14 godina.

-
THEC
#4984 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Plavo-bijeli wrote:Znači naručio si od tih Indijaca Armaf? Javi kakav je i da li si morao šta dodatno platiti na tu cijenu od Ebaya.THEC wrote:morat cu i ta dva probati al kad budem imao neke love, trenutno sam bas kokuz, nego imam limit pa kad sam vec kupovao nesto na ebayu naletim i na ovaj Armaf i narucih i njega, pa kakav god da budeKB9 wrote: ne bacaj pare dzaba na to, kupis ovo dvoje umjesto tog jednog i miran si citavo ljeto
https://www.fragrantica.com/perfume/Bvl ... 22675.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Zar ... 41963.html
...a inacee da li je neko u zadnje vrijeme isao u SCC i da li se moze taj Vibrant Leather naci ?
evo stigao je Armaf, moram priznati iznenadjen sam brzinom isporuke, 6. Februara ga je poslao, a vec 19. je stigao u Sarajevo, kod mene je jutros dosao
- KB9
#4985 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
ako neko trazi parfeme koji vise "vriste" onda jesu, bez dvojbemanekenka u penziji wrote:Pa ne znam basKB9 wrote:kljucno u svemu je to koliko vi ocekujete od zarinih parfema koji kostaju vecinom 15-30 maraka za 100+ mililitara? ukoliko imate jednaka ocekivanja kao npr za parfem cijih 50ml u parfimeriji kosta 100+ maraka onda ste vi zalutali u opasni ofsajd jer, ne zaboravite, cijena zarinog parfema je fakticki formirana na nacin kao cijena parfema u parfimerijama, placaju zakup, radnike itd I OPET SU TAKO JEFTINI (a sigurno se nadje kvalitetnih, nabrojao sam jednom prilikom koji su to sigurno i na sta asociraju ili cije su kopije)
znaci pocetna i nepremostiva greska se radi u tome da se zarini parfemi porede sa daleko skupljim parfemima o da se sve to gleda iz jednog pogresnog ugla umjesto da se sagledaju svi detaljiprica je bila da su la rive bolji od zarinih
ali pojedini zarini parfemi su miljama daleko (u pozitivnom smislu) od la rive parfema, u tome isto nema dvojbe
- KB9
#4986 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
ako neko trazi parfeme koji vise "vriste" onda jesu, bez dvojbemanekenka u penziji wrote:Pa ne znam basKB9 wrote:kljucno u svemu je to koliko vi ocekujete od zarinih parfema koji kostaju vecinom 15-30 maraka za 100+ mililitara? ukoliko imate jednaka ocekivanja kao npr za parfem cijih 50ml u parfimeriji kosta 100+ maraka onda ste vi zalutali u opasni ofsajd jer, ne zaboravite, cijena zarinog parfema je fakticki formirana na nacin kao cijena parfema u parfimerijama, placaju zakup, radnike itd I OPET SU TAKO JEFTINI (a sigurno se nadje kvalitetnih, nabrojao sam jednom prilikom koji su to sigurno i na sta asociraju ili cije su kopije)
ali pojedini zarini parfemi su miljama daleko (u pozitivnom smislu) od la rive parfema, u tome isto nema dvojbe
-
moonca
#4987 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ma , nepecpec wrote:Hos to rec da ne pere kosu![]()
Kerastase, Oribe ..... fina tekstura,miris,leprsava kosa...
.Eventualno sam za parfimisanu kremu.
- pecpec
#4988 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Sta ako je celava i nosi maramu kao na avataru?
- manekenka u penziji
#4989 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ah sto se ismijah, popraviste mi dan.moonca wrote:Ma , nepecpec wrote:Hos to rec da ne pere kosu![]()
![]()
Kerastase, Oribe ..... fina tekstura,miris,leprsava kosa...parfem par minuta i gotovo - gubi se svaki trag.
.Eventualno sam za parfimisanu kremu.
Ja se moonca ne sminkam mnogo, puder, maskara i tus.
A kosu feniram u frizerskom, kuci perem L'orealom, meni dovoljno.
- Plavo-bijeli
#4990 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Jesi i ti od ovog frajera : https://www.ebay.com/usr/fashionhub1103 , čini mi se da jesi s' obzirom na posljednji review iz BiHTHEC wrote:
evo stigao je Armaf, moram priznati iznenadjen sam brzinom isporuke, 6. Februara ga je poslao, a vec 19. je stigao u Sarajevo, kod mene je jutros dosaoinace carinu nisam morao platiti, dok je postar naplatio 3.50 KM postarine(nemam pojma zasto jer nisam kuci bio, ugl znam da dosad nisam morao postarinu placati kad narucujem s Ebaya al hajde, nema veze dobro sam prosao svakako)...sto se mirisa tice, tu ja bas i nisam neki ekspert jer dosad sam i ja vecinom kupovao kojekakve kopije i imao sam od originala neke jeftine kao sto je Nautica(ne sjecam se koja) i Iceberg (https://www.fragrantica.com/perfume/Ice ... 10426.html) pa mogu reci da je ovaj Armaf za njih svemirski brod
tako da ga ja nmg sa Aventusom porediti jer pojma nemam kako Aventus mirise
Ja sam jučer naručio , navodno bi trebao doći od 10 marta do 10og aprila, a ja se nadam da će najkasnije do sredine marta, pa bum vidjeli.
Također, ako budeš zadovoljan ovim, savjetujem ti da uzmeš također:
https://www.fragrantica.com/perfume/Arm ... 27711.html
Kopiju još jednog poznatog i vrlo dobrog CREED parfema.
Javi hoće li biti komplimenata
-
moonca
#4991 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
A ruz za usnemanekenka u penziji wrote:Ah sto se ismijah, popraviste mi dan.moonca wrote:Ma , nepecpec wrote:Hos to rec da ne pere kosu![]()
![]()
Kerastase, Oribe ..... fina tekstura,miris,leprsava kosa...parfem par minuta i gotovo - gubi se svaki trag.
.Eventualno sam za parfimisanu kremu.![]()
Ja se moonca ne sminkam mnogo, puder, maskara i tus.
A kosu feniram u frizerskom, kuci perem L'orealom, meni dovoljno.
- manekenka u penziji
#4992 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ma ni to, mada moram da priznam da sam skoro kupila jedan nude ali sam ga samo isprobala. Odosmo u off...
Prije sam se zaista vise sminkala, tj.stavljala sam i sjenu, ali posto nosim naočale, prisiljena sam da stavljam malo intenzivnije boje kako bi se ta sjena primjetila, pa sam samim tim sebi djelovala prenasminkano, pogotovo za posao.
Kako starim sve sam vise naklonjena prirodnom izgledu i lijepom mirisu
Prije sam se zaista vise sminkala, tj.stavljala sam i sjenu, ali posto nosim naočale, prisiljena sam da stavljam malo intenzivnije boje kako bi se ta sjena primjetila, pa sam samim tim sebi djelovala prenasminkano, pogotovo za posao.
Kako starim sve sam vise naklonjena prirodnom izgledu i lijepom mirisu
- pecpec
#4993 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ova malo po malo zadire u intimu,cuvaj se ti,nisu mi cista posla. 
- manekenka u penziji
#4994 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Pretabiri ona mene dobro, a ja, fol, ne kontam 
-
moonca
#4995 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Zar ima ista intimnije od --- mirisa

-
zoomba
#4996 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Kako sam se ja bio prosuo ko mali radi mirisa..
Plesao sentis sa simpatijom , i priblizim se njenom vratu i pitam je koji je ovo miris kaze ona shafali(ime mirisa) a ja kazem: ne fali nista , koji je miris to? Bar se nasmijala od srca
A sto je najgore i stara mi je koristila jedno vrijeme taj
Miris..
Plesao sentis sa simpatijom , i priblizim se njenom vratu i pitam je koji je ovo miris kaze ona shafali(ime mirisa) a ja kazem: ne fali nista , koji je miris to? Bar se nasmijala od srca
A sto je najgore i stara mi je koristila jedno vrijeme taj
Miris..
- pecpec
#4997 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Car si svijumi.
Njusio sam danas malo one la rive dobri su.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#4998 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Nema ništa ljepše od mirisa na zeni, koja ga zna nositi kako Bog zapovjeda. 
- Rugafet
#4999 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Najljepsi je miris trapista
-
moonca
#5000 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Neki proizvođači navode da kada se govori o parfemima, najbolje je podsetiti se izreke da si „ono što nosiš“ i da je miris nastavak čovekove duše.