Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Bordolini
#4976 Re: FK Sarajevo
Sramota!
Sta bi sa odlicnim pripremama, pojacanjima, obecanjima? E moj Mirza... 
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#4977 Re: FK Sarajevo
Mlakonje obične (da ne upotrijebim težu riječ). Jedino što je Kojašević igračina, ovim ostalim odbiti 2/3 plate.
- Traktor`
#4978 Re: FK Sarajevo
Kojasevic je majstor...ne znam sta trazi u nasoj ligi...covjek je sam uradio ono sto su svi ostali zajedno za cijelu utakmicu...imo je par majstorskih poteza...ni onaj mali Sejtan nije los, samo sto nije jak u duelima ni sekunde...ali eto, sve u svemu, razocarali su me skroz...1946 wrote:Mlakonje obične (da ne upotrijebim težu riječ). Jedino što je Kojašević igračina, ovim ostalim odbiti 2/3 plate.
- Baltazar_khan
#4979 Re: FK Sarajevo
Todorović opasno konkuriše za mjesto najgoreg fudbalera koji je nosio bordo dres u istoriji kluba.
-
cunga lunga
#4980 Re: FK Sarajevo
Nevidjeno los,Baltazar_khan wrote:Todorović opasno konkuriše za mjesto najgoreg fudbalera koji je nosio bordo dres u istoriji kluba.
nadati se da je samo slab dan mada mi se cini da cemo plakati za Belosevicem....
-
cunga lunga
#4981 Re: FK Sarajevo
A tek igra
Ne znam sta je Mirza uigravao, bez ijedne akcije i pasa....
Ne znam sta je Mirza uigravao, bez ijedne akcije i pasa....
-
samo_ovaj_put
#4982 Re: FK Sarajevo
ovaj junior na mjestu lijevog zadnjeg,trebinjac mislim,ne moze biti losiji od ovog crnogorcacunga lunga wrote:Nevidjeno los,Baltazar_khan wrote:Todorović opasno konkuriše za mjesto najgoreg fudbalera koji je nosio bordo dres u istoriji kluba.
nadati se da je samo slab dan mada mi se cini da cemo plakati za Belosevicem....
dati mu sansu,momak ce ginuti
i ne samo on nego svaki junior
kakve vucine i gutine
- Dammme
#4983 Re: FK Sarajevo
Ima li kakvih detaljnijih informacija sa tekme? Ima li gdje @semira? Pretpostavljam da bi on mogao dati iscrpniji izvještaj.
-
sistematski pregled
#4984 Re: FK Sarajevo
Iscrpan izvještaj što se tiče nas: NIŠTADammme wrote:Ima li kakvih detaljnijih informacija sa tekme? Ima li gdje @semira? Pretpostavljam da bi on mogao dati iscrpniji izvještaj.
- Dammme
#4985 Re: FK Sarajevo
Kako su izgledala ova pojačanja?sistematski pregled wrote:Iscrpan izvještaj što se tiče nas: NIŠTADammme wrote:Ima li kakvih detaljnijih informacija sa tekme? Ima li gdje @semira? Pretpostavljam da bi on mogao dati iscrpniji izvještaj.
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#4986 Re: FK Sarajevo
Todorović 0 velika, Hilmo imao nekakvih istrčavanja na protivničku polovinu dok traje njihov napad, nekakav je paničan sav ali eto na njemu penal napraviše. Arsenijević onako, u odbrani solidan u napadu tanak, Vučina je dosta pogubljen bio još ga na kraju i onaj lola Regoje nakači na lakat. U drugom poluvremenu ušli Kojašević koji je zvijer, explozivan ima tehniku i onaj Suljić koji ima potencijala, samo je baš sitan.Dammme wrote:Kako su izgledala ova pojačanja?sistematski pregled wrote:Iscrpan izvještaj što se tiče nas: NIŠTADammme wrote:Ima li kakvih detaljnijih informacija sa tekme? Ima li gdje @semira? Pretpostavljam da bi on mogao dati iscrpniji izvještaj.
-
sistematski pregled
#4987 Re: FK Sarajevo
Arsenijević-onako
Vučina-loš
Todorović-najgori na terenu, ubjedljivo
Gutić-jedino što je penal nad njim napravljen je vrijedno spomena, inače dobili smo još jednog Torlaka
Kojašević- dobar, mislim da će biti pravo pojačanje, ono baš pravo. Momak sve zna s loptom a i brz je.
Suljić (mesi iz butmira)- ne znam šta bih ti reka, brz, zna s loptom ali brate nejak, Negdje oko 20 kilograma ima. S kopačkama.
Šta li je mirza radio na pripremama da mi je znati.
Vučina-loš
Todorović-najgori na terenu, ubjedljivo
Gutić-jedino što je penal nad njim napravljen je vrijedno spomena, inače dobili smo još jednog Torlaka
Kojašević- dobar, mislim da će biti pravo pojačanje, ono baš pravo. Momak sve zna s loptom a i brz je.
Suljić (mesi iz butmira)- ne znam šta bih ti reka, brz, zna s loptom ali brate nejak, Negdje oko 20 kilograma ima. S kopačkama.
Šta li je mirza radio na pripremama da mi je znati.
- kokuz_sa
#4988 Re: FK Sarajevo
ok igra katastrofa..to smo mogli zakljuciti..nego kakvi su ti novi dresovi?
- kukurikuu
#4989 Re: FK Sarajevo
ma katastrofa! to cu samo reci...

- strong69
#4990 Re: FK Sarajevo
Nema novih dresova. Igrali su u Nike dresovima...kokuz_sa wrote:ok igra katastrofa..to smo mogli zakljuciti..nego kakvi su ti novi dresovi?
- Dammme
#4991 Re: FK Sarajevo
@1946, @sistematski hvala na info. Ako je ovako kao što kažete, bogami ne znam hoće li ovo na dobro. Je li ovaj mali Suljić igrao po strani ili kroz sredinu?
- kukurikuu
#4992 Re: FK Sarajevo
desno frajer igr'o, mrsav zgoljav sav nikakav...Dammme wrote:@1946, @sistematski hvala na info. Ako je ovako kao što kažete, bogami ne znam hoće li ovo na dobro. Je li ovaj mali Suljić igrao po strani ili kroz sredinu?
- 0038733
#4993 Re: FK Sarajevo
Velika NULA! Niko osim malog Kojaševića nije zaslužio da mu se ime spomene! Toliko...
- Charuga
- Globalni moderator
#4994 Re: FK Sarajevo
Vele da je Veldin Lede Muharemovic danas potpisao.
- jazzer
#4995 Re: FK Sarajevo
Nadam se da je tacna vijest jer kada takav igrac potpise to zove pojacanje, vecina ostalih su tuPlavih_11 wrote:Vele da je Veldin Lede Muharemovic danas potpisao.
samo da se broj igraca popuni, na zalost.
- Baltazar_khan
#4996 Re: FK Sarajevo
Potpisao je prije par minuta 
- Braco Alija
#4997 Re: FK Sarajevo
ono je smiješna ekipica
- luckylaka
#4998 Re: FK Sarajevo
Da li neko zna sta je sa Hamzagicem.Jedan od najvecih talenata u Usa izgleda da se ipak nije snasao ili nije dobro dosao u Sa
- Obuca9
#4999 Re: FK Sarajevo
Da imamo trenera, kao što nemamo, pa da samo prekopira ono što čitav svijet radi, a to je da igra taktiku koju su igrale dvije najbolje ekipe proteklog SP-a, druga bi prica bila. Kad bi Hota došao, te se ovaj sjetio havera Avdića ostaviti na klupi, prva postava bi se sama složila u 4-2-3-1 formaciju. Ali Prandelliju je očito lakše utjerati metar u guzicu, nego cenat u glavu...

A imamo sve preduslove za ovu taktiku, dosta dobre bekove (Bane i Lede), kvalitetne zadnje vezne (Hame i mali Keno), jednog fantastičnog i jednog dobrog krilnog igrača (Piksi i Vučina), dok bi dolaskom Hote dobili i idealnog ofanzivnog veznog.
@luckylaka
Hamzagić je prošle godine djelovao dosta izgubljeno. Par puta sma ga gledao na treninzima, momak je bio fantastican, sjajna igra i lijevom i desnom i nogom, precizan pas, dobar dribling, ali jednostavno kad izađe na teren kao da je u pitanju drugi frajer. Izgubi se i na mapi ga nema. Trenutno je tek oporavljen od povrede (koju je vukao od aprila), nije prošao pripreme, pa radi sa drugim timom dok se ne spremi, a onda će biti vraćen nazad u prvi tim. Po mom mišljenju, dobar igrač, igrom podsjeća na Misketa (u okvirima naše Lige, naravno), ali kao da ima neku blokadu u glavi...

A imamo sve preduslove za ovu taktiku, dosta dobre bekove (Bane i Lede), kvalitetne zadnje vezne (Hame i mali Keno), jednog fantastičnog i jednog dobrog krilnog igrača (Piksi i Vučina), dok bi dolaskom Hote dobili i idealnog ofanzivnog veznog.
@luckylaka
Hamzagić je prošle godine djelovao dosta izgubljeno. Par puta sma ga gledao na treninzima, momak je bio fantastican, sjajna igra i lijevom i desnom i nogom, precizan pas, dobar dribling, ali jednostavno kad izađe na teren kao da je u pitanju drugi frajer. Izgubi se i na mapi ga nema. Trenutno je tek oporavljen od povrede (koju je vukao od aprila), nije prošao pripreme, pa radi sa drugim timom dok se ne spremi, a onda će biti vraćen nazad u prvi tim. Po mom mišljenju, dobar igrač, igrom podsjeća na Misketa (u okvirima naše Lige, naravno), ali kao da ima neku blokadu u glavi...
-
Robben
#5000 Re: FK Sarajevo
Zbog povrede je propustio Slaviju.luckylaka wrote:Da li neko zna sta je sa Hamzagicem.Jedan od najvecih talenata u Usa izgleda da se ipak nije snasao ili nije dobro dosao u Sa