Nije samo tri. Za igrača njegovog kalibra tri je puno. Ti si to rekao ovdje tako pretenciozno, ko da se u najmanju ruku o Džeki radi, ne o Ronaldudoboj wrote:Zaragosa dobila 6 komada,ronaldo samo 3 dao
Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Baudelaire
#4976 Re: Real Madrid C.F.
- FreeSol
#4977 Re: Real Madrid C.F.
di maria katastrofa veceras bio, bez obzira na asistenciju...
-
doboj
#4978 Re: Real Madrid C.F.
Mogli su jos bar 3 uvaliti,koliko su imali sansi.Baudelaire wrote:Nije samo tri. Za igrača njegovog kalibra tri je puno. Ti si to rekao ovdje tako pretenciozno, ko da se u najmanju ruku o Džeki radi, ne o Ronaldudoboj wrote:Zaragosa dobila 6 komada,ronaldo samo 3 dao
- just principe
#4979 Re: Real Madrid C.F.
u Spaniji nista novo..Gdje se stalo prosle nastavlja se ove sezone 
-
AmSel
#4980 Re: Real Madrid C.F.
Veliki sam navijac Reala, i drago mi je sto su pobjedili, ali je stvarno sramota dokle je La Liga dosla. Dvije utakmice izmedju Reala i Barcelone ce sve odluciti, kao svake godine. Nije vise interesantno gledati vecinu utakmica.
- FreeSol
#4981 Re: Real Madrid C.F.
Ma nema to veze, Zaragoza nije nimalo losa veceras bila, bez obzira na rezultat. U prvom poluvremenu su se dobro drzali, cak i u drugom su solidno poceli, medjutim mentalno nisu spremniji. To je prekretnica svake ekipe. Neki gube 2:0 pa se vrate na 2:3 bas zbog toga. Nakon treceg gola Zaragoza se jednostavno predala. Nema sumnje da ce pomrsiti racune drugim ekipama. Real 10 godina nije izgubio meca kod njih na gostovanju.AmSel wrote:Veliki sam navijac Reala, i drago mi je sto su pobjedili, ali je stvarno sramota dokle je La Liga dosla. Dvije utakmice izmedju Reala i Barcelone ce sve odluciti, kao svake godine. Nije vise interesantno gledati vecinu utakmica.
Sevilla je uvijek opasna, i njima najvise ide u prilog kad ih neko otpise, onda k'o iz nekog inata pruzaju otpor svima, oni su nam prosle godine uzeli bodove.
Valencia ce isto biti opasna ove sezone, nemaju neka zvucna imena, ali fino igraju.
Atletico Madrid ce ove sezone zestoko kiksati, cisto sumnjam da mogu u prvih 8 zavrsiti sezonu.
Malaga ima zanimljiv sastav, iskusni igraci prije svega, +dobar trener, mislim da ce moci u top 5 uci
Trebala bi ovo biti zanimljiva sezona, + liga sampiona.
- ultima_palabra
#4982 Re: Real Madrid C.F.
Slažem se, evo sad gledam neki produženi pregled na 101GG... ono je malo i sramota, onolika razlika između timova. Madrid je imao vrlo lošu noć što se tiče realizacije, golman Zaragoze je bio odličan i opet su dali 6AmSel wrote:Veliki sam navijac Reala, i drago mi je sto su pobjedili, ali je stvarno sramota dokle je La Liga dosla. Dvije utakmice izmedju Reala i Barcelone ce sve odluciti, kao svake godine. Nije vise interesantno gledati vecinu utakmica.
Ako Madrid i Barca i ispuste nešto bodova u ligi, to će biti zbog potcjenjivanja.
-
kory_galaktikos
#4983 Re: Real Madrid C.F.
dobro je to sve nego kakav je bio kaka hocemol makar malo uzivat u njegovim partijama.??
-
ek0
- ultima_palabra
#4985 Re: Real Madrid C.F.
Ma sve je to tako, ali ni jedno ni drugo nije poenta fudbala... Zaragoza je znala i pobijediti na Bernabeu i u finalu kupa.ek0 wrote:Ne vidim razlog da se pljuje La Liga. Veliki i Sveti Real Madrid je strpao 6 komada ekipi koja je prosle sezone jedva ostala u primeri sto je i normalno, a u toj velicanstvenoj engleskoj lig/zi koju svi hvale City i United trpaju 8 i 5 komada prvim konkurentima, ekipama koje igraju/igrale prosle sezone LP.
Nemam ništa protiv pobjede od 6-0, ali to obično podrazumijeva da si odigrao odlično... a oni su odigrali prosječnu utakmicu i zabili 6, a trebali duplo toliko
- FreeSol
#4986 Re: Real Madrid C.F.
Vidio si da Di Maria kad dribla veze nema sta hoce s tim da postigne. Gubi lopte na svakom koraku, i 50% akcija je svojim driblinzima pokvario, a katastrofalan i u defanzivi. Isto tako i Benzema, covjek odigra 5 utakmica dobro, pa onda sljedecih 5 se trudi da promasi gol s 2 metra. Njih dvojica su sinoc katastrofa bili.ultima_palabra wrote:Ma sve je to tako, ali ni jedno ni drugo nije poenta fudbala... Zaragoza je znala i pobijediti na Bernabeu i u finalu kupa.ek0 wrote:Ne vidim razlog da se pljuje La Liga. Veliki i Sveti Real Madrid je strpao 6 komada ekipi koja je prosle sezone jedva ostala u primeri sto je i normalno, a u toj velicanstvenoj engleskoj lig/zi koju svi hvale City i United trpaju 8 i 5 komada prvim konkurentima, ekipama koje igraju/igrale prosle sezone LP.
Nemam ništa protiv pobjede od 6-0, ali to obično podrazumijeva da si odigrao odlično... a oni su odigrali prosječnu utakmicu i zabili 6, a trebali duplo toliko
-
ek0
-
Madrid
#4988 Re: Real Madrid C.F.
Mene brinu Di Maria koji stvarno nije u formi i Coentrao koji ne igra ni blizu svoje pozicije, valjda se Sahin brzo oporavi... Ustvari koji je vrag uopste sa Sahinom pa ga ovoliko nema ?
-
Baudelaire
#4989 Re: Real Madrid C.F.
Kad Real bude mogao izvesti najjaču ekipu, očekujem Sahina i Alonsa u vezi, ispred njih Ozila, Ronalda i di Mariju po stranama a u vrhu napada Benzemu ili Higuaina. Jedino objašnjenje za dovođenje Sahina je da je Mourinho htio da sa njim uzme Barceloni posjed lopte, a mislim da će to i uspjeti.
- FreeSol
#4990 Re: Real Madrid C.F.
To je i bila Coentraova prirodna pozicija, dok ga nisu poceli u reprezentaciji saltati na lijevog beka, i pokazao se da je tu dobar i tako ga i koristili na toj poziciji. A ova nova/stara pozicija u Realu mu odgovara, cesto iz drugog plana se pojavi u 16-ercu, ima zanimljivu tehniku, nije uopste smotan pa da ne zna sta ce s loptom kad ga 3 ili 4 igraca okruze. Meni je i Sami dobar igrac, destruktivan na sredini, snagom nadomjesti brzinu. Sahina nisam nikad imao priliku gledati, nadam se da je dobar, s obzirom da ga svi hvale.Ozil wrote:Pa ono ce i biti coentraova pozicija u Realu, to je vrsta igraca koji je nedostajao sredini terena, duplo bolji od samija.Madrid wrote:Mene brinu Di Maria koji stvarno nije u formi i Coentrao koji ne igra ni blizu svoje pozicije, valjda se Sahin brzo oporavi... Ustvari koji je vrag uopste sa Sahinom pa ga ovoliko nema ?
- bandini
#4991 Re: Real Madrid C.F.
Ozil wrote:Coentrau niko ne moze uzeti mjesto, jedino se mogu sahin i alonso mijenjat.Baudelaire wrote:Kad Real bude mogao izvesti najjaču ekipu, očekujem Sahina i Alonsa u vezi, ispred njih Ozila, Ronalda i di Mariju po stranama a u vrhu napada Benzemu ili Higuaina. Jedino objašnjenje za dovođenje Sahina je da je Mourinho htio da sa njim uzme Barceloni posjed lopte, a mislim da će to i uspjeti.
A sahin nazalost jos mjesec dana van terena.
otkud tebi ideja da sahin i alonso igraju na istom mjestu kao coentrao??
-
Madrid
#4992 Re: Real Madrid C.F.
Sahin je bolji igrac "u sredini", zivi bili pa vidjeli, bolje za Real da je konkurencija velika 
-
fixer
#4993 Re: Real Madrid C.F.
Sahin je doveden da se moze igrat 4-3-3Madrid wrote:Sahin je bolji igrac "u sredini", zivi bili pa vidjeli, bolje za Real da je konkurencija velika
- BHF_Manijak
#4994 Re: Real Madrid C.F.
Citam po njemackim medijima neku teoriju kako Sahina Moruinho namjerno sabotira, nelogicno ali kad se procitaju clanci i ima logike, stavljao ga je namjerno da trenira punim intenzitetom sa prvim timom iako su mu svi ljekari i fiziotarapeuti savjetovali da ga jos ne stavlja u pogon sa prvim timom jer se nije 100% oporavio, i momak je naravno odmah obnovio povredu koju nije ni zaljecio, te stoga odsustvuje narednih 6 sedmica, a to sve da bi se zabetoniralo mjesto Coentraou, koji je jako drag igrac Mourinhu a njegov agent(koji jos zastupa Marcela, Di Mariu, Ronalda...) je i odlican prijatelj sa Mourinhom...Marca je samo napisala naslov "put slobodan za Coentraoa", pametnom dosta...Iako ovo zvuci kao neka bosanska varijanta, sve je danas moguce!
-
Madrid
#4995 Re: Real Madrid C.F.
Ma ne vjerujem sad da je dotle doslo, ako je istina, onda je Mou izgubio kompas, kao vjernom navijacu Reala vise mi je puna kapa ovih Portugalaca, Brazilaca i Brazilskih Portugalaca
Sahin je igrac nevjerovatne tehnike, taj covjek je zvjer i po meni nema nikakve logike da Coentrao na onoj poziciji ima prednost ispred njega, pa bar u samom startu dok jos nismo ni vidjeli Sahina...
Mozete vi meni sada pricati da je Coentrao univerzalac itd, ali ja ne vidim neke velike razlike u nacinu igre između Coentra-a, Marcela i Di Marie, dok Sahin je drugi tip igraca i mora dobit priliku...
Sahin je igrac nevjerovatne tehnike, taj covjek je zvjer i po meni nema nikakve logike da Coentrao na onoj poziciji ima prednost ispred njega, pa bar u samom startu dok jos nismo ni vidjeli Sahina...
Mozete vi meni sada pricati da je Coentrao univerzalac itd, ali ja ne vidim neke velike razlike u nacinu igre između Coentra-a, Marcela i Di Marie, dok Sahin je drugi tip igraca i mora dobit priliku...
- BHF_Manijak
#4996 Re: Real Madrid C.F.
Ma da je pametan stavit Coentraoa na lijevi bok umjesto Marcela, jer mali je nidje veze po meni, hem kratak fitilj hem je po meni COentrao bolji igrac, a na sredini Sahin ili Khedira sa Xabijem...To sto nije prirodna pozicija COentraou lijevi bok nidje veze, u Benfici i u Portugalu je tu strasno odigro!
-
fixer
#4997 Re: Real Madrid C.F.
Glupost. Kupovat ce igraca kojeg ne zeli koristiti.
-
ek0
- bandini
#4999 Re: Real Madrid C.F.
BHF_Manijak wrote:Citam po njemackim medijima neku teoriju kako Sahina Moruinho namjerno sabotira, nelogicno ali kad se procitaju clanci i ima logike, stavljao ga je namjerno da trenira punim intenzitetom sa prvim timom iako su mu svi ljekari i fiziotarapeuti savjetovali da ga jos ne stavlja u pogon sa prvim timom jer se nije 100% oporavio, i momak je naravno odmah obnovio povredu koju nije ni zaljecio, te stoga odsustvuje narednih 6 sedmica, a to sve da bi se zabetoniralo mjesto Coentraou, koji je jako drag igrac Mourinhu a njegov agent(koji jos zastupa Marcela, Di Mariu, Ronalda...) je i odlican prijatelj sa Mourinhom...Marca je samo napisala naslov "put slobodan za Coentraoa", pametnom dosta...Iako ovo zvuci kao neka bosanska varijanta, sve je danas moguce!
teorija je preglupa, pa nije to neki poluprofesionali klub da se tako radi
uostalom ja ne kontam o cemu vi ovdje raspravljate, sahin i coentrao NE IGRAJU istu poziciju ljudi dragi
fakat vas ne kontam
- BHF_Manijak
#5000 Re: Real Madrid C.F.
A umjestokoga bi ti Sahina?! Ozila?! Xabija? Ako vec ne igra poziciju Coentraoa onda samo jos ova dvojica preostaju u vezi, pa biraj...