Evo recept za njoke:
http://cooktobe.blogspot.com/2009/10/ri ... -cafe.html
Oeufs en Meurette
posirana jaja u sosu od crnog vina...LINK

Moderator: anex

#super izgleda,jel i za ovo vazi isti recept kao i za druge kiflice koje si ovdje postavljala??Indigo-X wrote:Kroasani sa jogurtom

sad bi ti nesta rekao, al.....necuDena wrote:Drage moje!
Samo da Vam kazem svaka cast! Svaki dan me inspirisete da i ja nesto slicno "pokusam", ali kad dodjem kuci vec sam preumorna za bilo sta drugo, osim da narucim hranu ili napravim nesto "nabrzaka"![]()
A za Vas (pogotovo hadzinicu) imam samo jedno da kazem:
cim sam ovo vidio odmah sam poceo "baliti"Indigo-X wrote:Strudla od jabuka

Naravno.hali gali halid wrote:Je li moguce da skuham virsle/hrenovke u vodi a da se ne rascopaju/rascvjetaju
ladyblue18 wrote:Naravno.hali gali halid wrote:Je li moguce da skuham virsle/hrenovke u vodi a da se ne rascopaju/rascvjetaju![]()
Kuhas ih taman dok voda ne prokljuca i to ti je sasvim dovoljno. A drugo je to sto ih ljudi bas kuhaju pa onda ne lici ni na sta.

Ih, ja ih kuham dok se boje ne rastopeladyblue18 wrote:Naravno.hali gali halid wrote:Je li moguce da skuham virsle/hrenovke u vodi a da se ne rascopaju/rascvjetaju![]()
Kuhas ih taman dok voda ne prokljuca i to ti je sasvim dovoljno. A drugo je to sto ih ljudi bas kuhaju pa onda ne lici ni na sta.
Ovo odlicno izgleda, kiflice i sve čarolije, bile punjene ili prazne od dizanog tijesta su odlicne.leticija wrote:Indigo, torta ti je predivna. Sto se mog ukusa tice, kolaci sa jabukama ili sljivama nikad ne mogu da omanu.
Melrose, tvoje njoke u paradajz sosu izgledaju tako primamljivo...
Molim te da napises recept jer ne mogu da se snadjem na stranicu koju si ostavila.
Razna peciva od dizanog tijesta
Eto, sada znas. I da, izbodi ih viljuskom kao sto kaze @melrose.hali gali halid wrote:Ih, ja ih kuham dok se boje ne rastopeladyblue18 wrote:Naravno.hali gali halid wrote:Je li moguce da skuham virsle/hrenovke u vodi a da se ne rascopaju/rascvjetaju![]()
Jao ghita, ovo predivno izgleda. Jesu li hrenovke unutra?!Ghita wrote: