It_is_a_Leclerc wrote:Dečko, lijepo ti kažem - ja sam protiv tebe, Orbanovih i Karamarkovih fašističko-rasističkih divljaka, Živog Zida i sličnih islamofoba.
Protiv sam neselektivnih slobodnih migracija i želim da migranti idu tamo gdje će ih tretirati ljudski, sa poštovanjem i ljudskim dostojanstvom. Zato sam protiv njihovog dolaska u BiH, Hrvatsku, Mađarsku i slične zemlje koje nemaju kapaciteta da ih prime.
Ali, kako je u glavi rasista i fašista sve "crno-bijelo", "ili si njihov ili si naš", nisam ni očekivao da ćeš ozbiljnije i detaljnije čitati šta ti sagovornici pišu.
Ma ti si jedan obicni licemjer koji uz to laze i nista vise. Nije ti bilo tesko ljude nazivati fasistima, klerofasistima, islamofobima... A sad dok je nastala samo
mogucnost da dio ovih migranata dodje u BiH odmah bi zatvarao granice uz naznaku kako to "nije nas problem". A dok su drugi primali a kamo li zatvarali granice lijepio si im etikete o islamofobiji i fasizmu.
Krscani ako zatvore su klerofasisti i islamofobi, al ako Bosna zatvori, to je potpuno regularno, to nije nas problem kazes.