UEFA Champions League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
simonese

#4976 Re: UEFA Champions League

Post by simonese »

frustracije by SS Lazio
LSD

#4977 Re: UEFA Champions League

Post by LSD »

Point. wrote:
LSD wrote:
Point. wrote:[
Nisam ja poceo navijati za Lazio prije 5 godine, kao ti za Barcu da bidnem hipster. Cuj odrasto covjek a fol pali se na Barcu. :-) Zelim biti in. :kiss:
Ne navijam ja za Barcu, vec za Želju...Barcu samo simpatišem, kao i Leverkusen :thumbup:
A ti se ne možeš se nazvati navijacem kluba kojeg nikad nisi pogledao uživo, taman ih gledao više od 5 godina :kiss: ispadaš samo pokušaj od hisptera :mrgreen: loša furka, jako loša.

Covjek treba biti baš mazohista u životu pa simpatisati Lazio :P
SImpatises/navijas isti qurac. Dobro rece kolega, simpatisati Barcu i ostale velikane mogu samo ljudi bez samopouzdanja, jer znas da ce ti tim pobijediti 90% utakmica i prije pocetka, pa da onda sutradan u raji glavni sa sprehom joj jesi nas vidio sinoc jarane, ubili smo Betis 6-1, nabijamo komplekse jarane ba. Bjezi bolan.

Gledo Lazio vise puta, jebiga ima se moze se, sta da ti pricam. :smeker:
Simpatišem Barcu radi dobrog fudbala, a ne radi nekih trofeja (na to imaju pravo samo katalonci koji dolaze na te tekme).
Bolan nebio kako cu biti navijac Barce, kad nikad nisam bio na njihovoj utakmici :-) :mrgreen: de malo ukljuci logiku.
Doduše,bio sam jednom na Kampu Novom u sklopu ekskurzije :P

Opet kažem, bosanski covjek (koji nema nikakve veze ni sa Italijom ni Rimom) baš mora biti mazohista u životu ili loš hipster pa simpatisati bezvrijedni klub poput Lazija....ali ima i takvih slucajeva...odrastao covjek, a navija iz Bosne za Lazio, još stavlja te avatare :shock:

:kiss: :sax:
Point.

#4978 Re: UEFA Champions League

Post by Point. »

Jao vidi ih sto su se zapalili ko baklje na poljskim utakmicama. E jebo te fudbal ako ti je glavna briga sto Ronaldo ovima nije zabio vise od dva gola, Messi onima tri i tako dalje i tako dalje. :izet: :-D
LSD wrote: Simpatišem Barcu radi dobrog fudbala, a ne radi nekih trofeja (na to imaju pravo sami katalonci koji dolaze na te tekme).
Bolan nebio kako cu biti navijac Barce, kad nikad nisam bio na njihovoj utakmici :-) :mrgreen: de malo ukljuci logiku.
Doduše,bio sam jednom na Kampu Novom u sklopu ekskurzije :P

Opet kažem, bosanski covjek (koji nema nikakve veze ni sa Italijom ni Rimom) baš mora biti mazohista u životu ili loš hipster pa simpatisati bezvrijedni klub poput Lazija....ali ima i takvih slucajeva...odrastao covjek, a navija iz Bosne za Lazio, još stavlja te avatare :shock:

Eh sad, radi dobrog fudbala velis. Igrala je i Valencia dobar fudbal, La Coruña takodjer onomad, ako razumijes sta ti zelim reci.
Mojne mi sad te mahalske ogranicene furke tipa navijaj za mahalsku ekipu, fudbal je globalan sport. Mozda, da zivim u Sarajvu ili u Bosni, bi i navijao za neki lokalac, ali avaj sta cu pa me zivotni put odveo u bijeli svijet. :( :mrgreen:

Tomahawk11
Globalni moderator

#4979 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

Kloc Pipita :-) :mrgreen:
LSD

#4980 Re: UEFA Champions League

Post by LSD »

Point. wrote: Eh sad, radi dobrog fudbala velis. Igrala je i Valencia dobar fudbal, La Coruña takodjer onomad, ako razumijes sta ti zelim reci.
Mojne mi sad te mahalske ogranicene furke tipa navijaj za mahalsku ekipu, fudbal je globalan sport. Mozda, da zivim u Sarajvu ili u Bosni, bi i navijao za neki lokalac, ali avaj sta cu pa me zivotni put odveo u bijeli svijet. :( :mrgreen:

E pa jbg, tad nisam ni pratio inostrani fudbal, nit me to zanimalo :mrgreen: simpatišem Barcu od pojave Ronaldinha jer su igrali lijep fudbal, nekih cca 10 godina i pomalo Leverkusen od onog finala sa Realom.
Loš inostrani fudbal me i ne zanima toliko. Ne trpim ga.

Samo Želju mogu i moram trpiti, jer to je vec obaveza, jer to je moj klub za kojeg navijam citav život....ciji sam član zapravo :mrgreen:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#4981 Re: UEFA Champions League

Post by mali_milojica »

Joj kad se sjetim Deportiva.
Irureta trener,Valeron,Djalminha,Tristan.
Odu na Highbury,Arsenalu,koji dere sve zivo,jedu.
Dodje Deportivo,Arsenal dvaput napravio 3 pasa,loptu nisu vidjeli po 10 minuta. S pola gasa 2:0 za Deportivo :D
Ili onaj preokret protiv Milana :-)
Point.

#4982 Re: UEFA Champions League

Post by Point. »

LSD wrote:
Point. wrote: Eh sad, radi dobrog fudbala velis. Igrala je i Valencia dobar fudbal, La Coruña takodjer onomad, ako razumijes sta ti zelim reci.

E pa jbg, tad nisam ni pratio inostrani fudbal, nit me to zanimalo :mrgreen: simpatišem Barcu od pojave Ronaldinha jer su igrali lijep fudbal, nekih cca 10 godina i pomalo Leverkusen od onog finala sa Realom.
Loš inostrani fudbal me i ne zanima toliko. Ne trpim ga.

Samo Želju mogu i moram trpiti, jer to je vec obaveza, jer to je moj klub za kojeg navijam citav život....ciji sam član zapravo :mrgreen:
Lajk za Bayer, no lajk za Barcu.
Mohamad Sissoko

#4983 Re: UEFA Champions League

Post by Mohamad Sissoko »

Logovan wrote:simpatisati Barcu i ostale velikane mogu samo ljudi bez samopouzdanja

Nema dalje. :lol: Nešto najgluplje što sam pročitao na internetu. :mrgreen:
:lol:
Ma ja, treba simpatisat GOŠK iz Gabele.
Fajcion

#4984 Re: UEFA Champions League

Post by Fajcion »

Opet ona seljačka oko navijanja ili simpatisanja :jbt: :lol:
Saian

#4985 Re: UEFA Champions League

Post by Saian »

Tomahawk11 wrote:Point, legendo, smaras sa tom pricom.
Cuj simpatises veliki klub - osoba bez samopouzdanja :lol: :lol: :mrgreen:
Za vrtica vise nisi, a ne prilici ti ni da gluposti lupas ;-)
ja dok sam skonto odakle ta tvrdnja s manjkom samopouzdanja i velikim klubom, zamalo zavrsih s duplim na ignore listi, kad ja tamo, a Point vec mejd :D :D :D ( d list, pan oh so intendid :D )
Point.

#4986 Re: UEFA Champions League

Post by Point. »

groove wrote: za barcu, real i bayern navijaju samo naivne curice i muskarci bez samopouzdanja
Uh, bremenovac kad bi znao sta ova tvoja konstatacija ucini nekima. :D
Tito_i_Partija

#4987 Re: UEFA Champions League

Post by Tito_i_Partija »

Saian wrote:
Tomahawk11 wrote:Point, legendo, smaras sa tom pricom.
Cuj simpatises veliki klub - osoba bez samopouzdanja :lol: :lol: :mrgreen:
Za vrtica vise nisi, a ne prilici ti ni da gluposti lupas ;-)
ja dok sam skonto odakle ta tvrdnja s manjkom samopouzdanja i velikim klubom, zamalo zavrsih s duplim na ignore listi, kad ja tamo, a Point vec mejd :D :D :D ( d list, pan oh so intendid :D )
Joj Sajo, puno te cijenim k'o sagovornika, al' nekad stvarno:

Image

:D
Jack Be Nimble

#4988 Re: UEFA Champions Leagueg

Post by Jack Be Nimble »

Hmm ja mislio da svi ovi zagoreni navijaci velikih klubova koji vise po njihovim licnim temama (tipa LSD) da stvarno zive u tim gradovima. Ili barem proveli 10+ godina u tom kraju pa im se Manchester i Marid uvukli duboko u srce.

"Navijao" sam i ja za "velike" klubove do svoje 23 godine, sada vise gledam radi fudbala i sve manje me interesuje ko ce biti sampion.
LSD

#4989 Re: UEFA Champions League

Post by LSD »

Hmm ja sam mislio da svi ovi zagoreni navijaci velikih klubova koji vise po njihovim temama (tipa Jack Be Nimble ) da stvarno žive u tim gradovima....ili barem proveli 20 godina u tom kraju pa im se Barca i Bayern uvukli duboko uz srece.

I ja sam nekad "navijao" za velike klubove do svoje 15 godine, ali sad više gledam radi dobrog fudbala.
Jack Be Nimble

#4990 Re: UEFA Champions League

Post by Jack Be Nimble »

LSD wrote:Hmm ja sam mislio da svi ovi zagoreni navijaci velikih klubova koji vise po njihovim temama (tipa Jack Be Nimble ) da stvarno žive u tim gradovima....ili barem proveli 20 godina u tom kraju pa im se Barca i Bayern uvukli duboko uz srece.

I ja sam nekad "navijao" za velike klubove do svoje 15 godine, ali sad više gledam radi dobrog fudbala.
Ti si instituacija na temi Barcelona i par drugi. Zato sam mislio da vas je zivot odveo tamo. Ja komentarisem crveni za vrijeme el klasika i to je to. Al opet ako si u sarajevu barem mozes otici na 3-5 tekme. Nije preko okeana :thumbup:
Fudo387

#4991 Re: UEFA Champions League

Post by Fudo387 »

joj tito dragi, pa sta je ovim bizonima u rominoj odbrani?
LSD

#4992 Re: UEFA Champions League

Post by LSD »

Jack Be Nimble wrote:
LSD wrote:Hmm ja sam mislio da svi ovi zagoreni navijaci velikih klubova koji vise po njihovim temama (tipa Jack Be Nimble ) da stvarno žive u tim gradovima....ili barem proveli 20 godina u tom kraju pa im se Barca i Bayern uvukli duboko uz srece.

Ti si instituacija na temi Barcelona i par drugi. Zato sam mislio da vas je zivot odveo tamo. Ja komentarisem crveni za vrijeme el klasika i to je to. Al opet ako si u sarajevu barem mozes otici na 3-5 tekme. Nije preko okeana :thumbup:
Ti si institucija na temu EPL i Manchestera. Zato sam mislio da te život odveo tamo.
Ja prokomentarišem poneki crveni u derbiju United - Liverpool i to je to.
Opet ako si su Sarajevu, možeš skoknuti do Otoka na par utakmica. Nije preko okeana ;-)
Jack Be Nimble

#4993 Re: UEFA Champions League

Post by Jack Be Nimble »

LSD wrote:
Jack Be Nimble wrote:

Ti si institucija na temu EPL i Manchestera. Zato sam mislio da te život odveo tamo.
Ja prokomentarišem poneki crveni u derbiju United - Liverpool i to je to.
Opet ako si su Sarajevu, možeš skoknuti do Otoka na par utakmica. Nije preko okeana ;-)
Skoknuo do Otoka vec cetiri puta, ne zbog utakmica, ali kad si vec tamo moras otici. Pa makar gledao Fulhama i championship.
omar little

#4994 Re: UEFA Champions League

Post by omar little »

BHF_Manijak wrote:
omar little wrote:entrenador uvijek pobijedi barcu u drugoj tekmi kad je nebitno. nego gdje su djakmic i bhf sto su mi hrakali entrenadora zadnju tekmu i da ja bunkercina atletika jedini nacin za dobit barcu a? :D cojk dobi barce fer end skver
Tu sam sefice. :mrgreen: Nisam ja rek'o da je jedini nacin Atleticov, to je neko drugi. :mrgreen: A da ja likujem kad celavac zijani kak'u tekmu, to stoji. :lol: :mrgreen: :skoljka:
jes, dobro si, izvini, nisi ti, :D to je djakmic mahao atletikom al se sad pravi blesav pa govori da je tvrdio ono sto sam ja o messiju. nema veze, samo nek je zdravlja :D :D

inace, razina razgovora na ovom podforumu je postala kao kliksovi komentari ispod tekstova, gadljivo za svjedociti.
Artest

#4995 Re: UEFA Champions League

Post by Artest »

Zasto mi dolazi notifikacija za ove temu :zoka:

Nemam nista strihirano.
Mustang1

#4996 Re: UEFA Champions League

Post by Mustang1 »

Artest wrote:Zasto mi dolazi notifikacija za ove temu :zoka:

Nemam nista strihirano.
Forum te prca? :lol: :lol:
Artest

#4997 Re: UEFA Champions League

Post by Artest »

I see what you did there

Image

ipak se nadam se da ce Upravnistvo fiksat bug.

Edit :gif :D
House

#4998 Re: UEFA Champions League

Post by House »

BHT prenosi sporting-real madrid :doublefacepalm:
Tomahawk11
Globalni moderator

#4999 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

House wrote:BHT prenosi sporting-real madrid :doublefacepalm:
Sta bi trebali prenositi?

Mogli su Juventus, nije bio odavno.