Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nisi napisala, je l' ti se to desava na svakom addonu i svakom izvoru unutar addona? Probaj ih nekoliko, u Reduxu ih ima mali milion. Mozda je nekada problem do samog izvora.
Novi Exodus fork pod imenom Watchdogs. Izdvaja od ostalih jer ima 4K sekciju, IPTV, kao i 18 plus, koja takodje ima 4K video klipove. Legenda kaze da se na velikom ekranu moze uociti da li se glumica dobro izdepilirala. https://www.wirelesshack.org/how-to-ins ... addon.html
Irac najbolji covjece koristim kodi 17.6 isengard, od adona koristim exodus redux, quasar i incursion ( svi rade hvala Bogu). Preporucujes li jos nesto da instaliram. Hvala
Muskolo wrote:Irac najbolji covjece koristim kodi 17.6 isengard, od adona koristim exodus redux, quasar i incursion ( svi rade hvala Bogu). Preporucujes li jos nesto da instaliram. Hvala
Isengard je verzija 15, Kodi 17.6 je Krypton. Sala, znam da je lapsus u pitanju. Nemam ti nista specijalno preporuciti, skoro sve si pokrio sa tim addonima, jedino Green addon, jer je domaci. Ima dosta domacih serija, filmova i iptv sekciju. Ima jos i Maverick tv koji je svastara, od filmova, serija, iptv-a, 4K filmova i sl.
Muskolo wrote:Irac najbolji covjece koristim kodi 17.6 isengard, od adona koristim exodus redux, quasar i incursion ( svi rade hvala Bogu). Preporucujes li jos nesto da instaliram. Hvala
Isengard je verzija 15, Kodi 17.6 je Krypton. Sala, znam da je lapsus u pitanju. Nemam ti nista specijalno preporuciti, skoro sve si pokrio sa tim addonima, jedino Green addon, jer je domaci. Ima dosta domacih serija, filmova i iptv sekciju. Ima jos i Maverick tv koji je svastara, od filmova, serija, iptv-a, 4K filmova i sl.
irac300 wrote:Novi Exodus fork pod imenom Watchdogs. Izdvaja od ostalih jer ima 4K sekciju, IPTV, kao i 18 plus, koja takodje ima 4K video klipove. Legenda kaze da se na velikom ekranu moze uociti da li se glumica dobro izdepilirala. https://www.wirelesshack.org/how-to-ins ... addon.html
Bilo koji plugin da probam instalirati izbacuje "dependency error".
Pokušavao sam pratiti upute sa par linkova kako da popravim to, međutim ništa nije pomoglo.
Ima li iko iskustva s ovim problemom ili ideju kako da riješim?
Poslusati Irca i ostale. Fresh install pa addon-e dodavati. Ovi build-ovi su nepouzdani. Evo meni se sve izbrisalo jer se nije mogao build azurirati. Bas sve se izbrisalo od serija koje sam pratio pa nadalje. Bilo u favorites sve zabiljezeno.
Ma zeleni build. Green build. Dobar je. Samo ja vise necu ostavljati ga aktivnog. Nego cu ga instalirati, pa ga deaktivirati. Nisu pouzdani izgleda ili je kod mene neki problem bio.