"Ako može Kosova, može i Krim"
Hjoj da vidite komentare na Telegrafu
Sent from my LT26ii using Tapatalk
LIBRE wrote: Najbitnije je da se Slaveni, Pravoslavci sloze, pa da krenemo u rijesavanje nekih bitnijih problema, kao sto je problem pod nazivom "muslimani na evropskom tlu" i slicno.
i haj ti komentarisi sa ljudima koji pisu ovakve nebulozePutinov_covijek wrote:Turska sto prije mora nabaviti atomsko naoruzanje. Ovi Rusi su ludi ko struja. Zivotinje.
Izvini, nisam mislio na tebe nego na ovog gore a tvoj sam post uzeo jer si ti prvi ovo odvadio iz njegovog posta...., prepravicuinsomnia78 wrote:Sto mene ba citira?
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Sto nebuloza?Brkooo wrote:i haj ti komentarisi sa ljudima koji pisu ovakve nebulozePutinov_covijek wrote:Turska sto prije mora nabaviti atomsko naoruzanje. Ovi Rusi su ludi ko struja. Zivotinje.![]()
znaju to srbijanci...kod srpske politike je vaznija kontrola teritorije nego priznanje iste,njih vise boli sto albanci kontrolisu Kosovo ,nego da su priznati a da ga ne kontrolisu....ista situacija u BIH,srpskoj politici je veci uspjeh sto kontrolisu pola BIH ,nego da niko nije priznao BIH a da oni kontrolisu nekih 10% teritorije....srpska ideologija je jedinstvena u svijetu,zbog toga niko ne podrzava njihove vojne i politicke ciljeve..ono sto jebe njihovu ideologiju je demografija ,jer vrijeme ne radi za njihove ciljeve,tako da kako vrijeme prolazi njihovi apetiti se sve vise smanjuju...Kal El wrote:Putin izdao braću srbe![]()
"Ako može Kosova, može i Krim"![]()
fakat wrote:Izvini, nisam mislio na tebe nego na ovog gore a tvoj sam post uzeo jer si ti prvi ovo odvadio iz njegovog posta...., prepravicuinsomnia78 wrote:Sto mene ba citira?

sta ocekujes od dveriPicajzla wrote:Definitivno bolest ! Hajde sve al' cuj Putine, Srbinenihoniho wrote:Sudionici su privremeno zaustavili promet ispred veleposlanstva u širem središtu Beograda uzvikujući: "Rusija, Rusija!" i "Putine, Srbine, Srbija je uz tebe!".
Danas u Beogradu![]()
![]()
![]()
Da mozda je bolja usporedba sa Hrvatskom. Sada vidim da u Ukrajini zivi tek 13,5% Rusa. Nekih 85% Ukrajine je anti Ruski nastrojeno.insomnia78 wrote:Mene vise podsjeca na Hrvatsku
ameri ce priznati neovisni krim,ruje kosovo a turska republiku srpsku.zavrzlama wrote:Haman ce putin priznat Kosovo...
Lajavikrelac wrote:Ako će ove nabijane biti gdje se staje u redJoseMujica wrote:
![]()
biće mu težak izbor između Krima i Kosova...al morebit braći u znak prijateljstva i podrške pošalje par novih Lada, nabrijanih
http://www.marussiamotors.ru/
![]()
Kal El wrote:Putin izdao braću srbe![]()
"Ako može Kosova, može i Krim"![]()
rusi ce imati pune ruke posla.kultivator wrote:Ukrajinci pokrenuli specijalne snage ka Krimu
kultivator wrote:Ukrajinci pokrenuli specijalne snage ka Krimu
Predaja da ali NE BEZ ISPALJENOG METKA !!!kultivator wrote:Ukrajinci pokrenuli specijalne snage ka Krimu