Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Son1
#4976 Re: Juventus
Kolega @ort sa podforuma Ljubav i Sex i ja hladne glave smo i sinoc izjavili da prolazimo grupu.
Sahtar jeste odlicna ekipa, ali sa pravim pristupom i igranjem svoje igre (bez da im prepustimo posjed lopte kao na Areni) mozemo s njima igrat.
Sve osim pobjede protiv Chelsea je iznenadjenje.
Sahtar jeste odlicna ekipa, ali sa pravim pristupom i igranjem svoje igre (bez da im prepustimo posjed lopte kao na Areni) mozemo s njima igrat.
- solojuve_
#4977 Re: Juventus
Ma ija sam nesto pozetivan oko prolazka dalje iz grupe, mislim da cemo dobiti chelsea kuci i barem bod uzeti u Shaktaru. Al nebi me iznenadilo ako bi osvojili sva 9 boda
, Jer to je Juve!!!!!
-
Son1
#4978 Re: Juventus
Ne vidim razloga za preveliki pesimizam.
Ono sinoc jeste najveci kiks Juventusa u zadnju godinu i po (
)
Ali opet meni su gore utakmice bile protiv Fiorentine i Sahtara.
Jedino sto me malo brine je raspored u ligi u vrijeme kad igramo LP, ali siroka je klupa pa se i to moze prevazici.
Nadam se da ce Asa, Marchisio i Pirlo biti odmorni, a na svim ostalim pozicijama smo dobro pokriveni.
Ono sinoc jeste najveci kiks Juventusa u zadnju godinu i po (
Ali opet meni su gore utakmice bile protiv Fiorentine i Sahtara.
Jedino sto me malo brine je raspored u ligi u vrijeme kad igramo LP, ali siroka je klupa pa se i to moze prevazici.
Nadam se da ce Asa, Marchisio i Pirlo biti odmorni, a na svim ostalim pozicijama smo dobro pokriveni.
-
ADP
#4979 Re: Juventus
DonVito wrote:Bod po bod 6 bodova7 bodova iz 3 sljedeće utakmice će biti dovoljno za prolazkako do 7 iz 3
![]()
Znaci sa 4 iz 3 mozete se svi komotno da nogom u gajbu udarite imace Juvepunto po svemu sudeci nekih 6 max 7 boba u vrh glave znaci opet niste zadovoljili..
Kako bi tek prosli grupu City, Bayern.M, Villareal aaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh![]()
Nordfaljalndriaa krov je pobj. ovu limitiranu ekipicu kod kuce.
Jel ti jos krivo sto ti je napoli popushio 2-0?
- Bianconeri1988
#4980 Re: Juventus
Ma kakav on, nije on ni gledao tu utakmicu, igrao mu Real istovremeno.
Samo ga ignorišite, da ne kvarimo temu bezveze.
Samo ga ignorišite, da ne kvarimo temu bezveze.
- solojuve_
#4981 Re: Juventus
Izgleda da ce Palermo pokusati dovesti naseg Trezeguet u januaru..
.. Zamislite da nam je on sinoc igro i onoliko sansi bilo..
-
Juvelandia
#4982 Re: Juventus
Pozdrav svima, vidim sjelo oĐe
- DonVito
#4983 Re: Juventus
Svasta, bas ste pekmezi zesci a ovaj Bianconeri predvodi listu, opusti se decko
Muka od sinoc ali stas
helem losija ekipa i od Dinama iz Zagreba.
Muka od sinoc ali stas
Last edited by DonVito on 24/10/2012 17:24, edited 1 time in total.
-
Vidal
#4984 Re: Juventus
Ma cijelo vrijeme sam razmišljao o utakmici ali nekako sam mirniji. Popustilo me ono raspoloženje od sinoć malo i sada malo mirnije glave razmišljam. Razočaran jesam ali šansa i dalje postoji. Sve je u našim rukama.
- DonVito
#4985 Re: Juventus
Treba do lopte doci cuj prepustimoSon1 wrote:Kolega @ort sa podforuma Ljubav i Sex i ja hladne glave smo i sinoc izjavili da prolazimo grupu.
-
Vidal
#4986 Re: Juventus
- Juventus have played in four midweek ties so far this season and collected four draws - Fiorentina, Chelsea, Shakhtar and Nordsjaelland.
Vrijeme je da se i ovaj niz prekine.
Vrijeme je da se i ovaj niz prekine.
-
Son1
#4987 Re: Juventus
Sve ce da se vidi. A to sto je aktuelni prvak znaci da se ne treba ni igrati protiv njih, vec ranije upisati poraz.DonVito wrote:Treba do lopte doci cuj prepustimoSon1 wrote:Kolega @ort sa podforuma Ljubav i Sex i ja hladne glave smo i sinoc izjavili da prolazimo grupu.
Sve osim pobjede protiv Chelsea je iznenadjenje.Ahmm aktuelni prvak LP, pametnom dosta.
Ja sam ovo napisao iz svoje perspektive i po onome sto ovaj Juve moze kada igra u punoj brzini.
Vidjeli smo kako se vratio na SB poslije 2:0 i imao sansu za pobjedu.
Cisto da se razumijemo da cu ti replicirati kada napises nesto vezano za Juventus, a da je ujedno bar malo smisleno, mada vjerujem da ces ubrzo zavrsiti na ignore listi kod vecine.
- Tigar1
#4988 Re: Juventus
Selam i pozz mojoj braći Juventinima...
Tigar is back
Tigar is back
-
Son1
#4989 Re: Juventus
Sve su prilike da cemo se morati prebrojatiTigar1 wrote:Selam i pozz mojoj braći Juventinima...
Tigar is back
- Tigar1
#4990 Re: Juventus
Jel', osim Cavanija, Napoli imao ijedan šut u okvir gola sad u zadnjoj tekmi?
- solojuve_
#4991 Re: Juventus
Ma vidise da mu je lijepo ovdje medju nama, vrijeme mu je da promjeni i stranu 
- DonVito
#4992 Re: Juventus
Na strani helem slaba je talijanska liga a ni Napoli nije kao sto je bio, ali igramo se nismo umisljeni - istina.Tigar1 wrote:Jel', osim Cavanija, Napoli imao ijedan šut u okvir gola sad u zadnjoj tekmi?
Nordsland
-
Juvelandia
#4993 Re: Juventus
Ma ja, uvijek se moze navijat za Real.Ko i vecina, eci peci pec, moj je RealDonVito wrote:Na strani helem slaba je talijanska liga a ni Napoli nije kao sto je bio, ali igramo se nismo umisljeni - istina.Tigar1 wrote:Jel', osim Cavanija, Napoli imao ijedan šut u okvir gola sad u zadnjoj tekmi?
Nordsland
- DonVito
#4994 Re: Juventus
Ako nemas argumenta da citiras ne pisi gluposti cuj kakav Real
Istina je da je talijanska liga tanka i ja ne bjezim od toga. Da nije ne bih jedan Nordsladlalnd uzeo bodove tzv. prvaku Italije, sramota.
Istina je da je talijanska liga tanka i ja ne bjezim od toga. Da nije ne bih jedan Nordsladlalnd uzeo bodove tzv. prvaku Italije, sramota.
- Bianconeri1988
#4996 Re: Juventus
Bonucci se ofira bezveze. 
- JOHNNYJUVE
#4997 Re: Juventus
e jesmo se fino skupili
da je trezegola kako dovesti bar sezonu da objasni onim kantama u napadu kako se daju golovi
da je trezegola kako dovesti bar sezonu da objasni onim kantama u napadu kako se daju golovi
-
BigBen
#4998 Re: Juventus
MashAllah, sto nas ima!!
Negdje sam procitao da bi Fabio Q. zelio da mu buduci trenere bude gospodin Lajavko ( Zeman ). Ako bi se sta u januaru po tom pitanju moglo uciniti, pa ga gurnuti Romanistima, pa nek tamo doziviljava renesansu
. Onaj Osvaldo, onako na prvu izgleda bolji od " nasih " zvijezdica, izuzevsi Giovinica i Vucinica.
BTW. Dobrodosli @tigar1, @juvelandia i @ SoloJuve
Negdje sam procitao da bi Fabio Q. zelio da mu buduci trenere bude gospodin Lajavko ( Zeman ). Ako bi se sta u januaru po tom pitanju moglo uciniti, pa ga gurnuti Romanistima, pa nek tamo doziviljava renesansu
- leo_bonucci_19
#4999 Re: Juventus
Što se mene tiče može Osvaldo za Quagsa. 
- JOHNNYJUVE
#5000 Re: Juventus
nemoj sviju ti osvalda.. nije to IGRAČ za juventusa... prosjek ko i bentner, Q,matri....BigBen wrote:MashAllah, sto nas ima!!![]()
Negdje sam procitao da bi Fabio Q. zelio da mu buduci trenere bude gospodin Lajavko ( Zeman ). Ako bi se sta u januaru po tom pitanju moglo uciniti, pa ga gurnuti Romanistima, pa nek tamo doziviljava renesansu. Onaj Osvaldo, onako na prvu izgleda bolji od " nasih " zvijezdica, izuzevsi Giovinica i Vucinica.
nama treba ili dzeko ili lorente a vrhunac bi bio kupiti falcaa al nemamo mi muda za to
prodati matrija, Q, i dodati jos 35 mil i eto falcaa