Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
emigrazione

#49726 Re: Premijer liga BiH

Post by emigrazione »

Sta je bolan pozitivno jebe treneru sve zivo, taj isti trener ko da se nista desilo nije, u kombinacijama frajer regularno, igra trenira :-) daj reci da si cuo za jedan slican slucaj...vidis kad je izlazio da mu kamara sve redom, pa nisi valjda corav mozes mu sa usana procitati
leškarenje

#49727 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Al bas :D cuj gotivni mu igraci koji jebu od-do redom svima,od publike pa do trenera....pa ga proziva po medijima,mene stid sta mu se nagovorio :oops:

Neka hvala,ovakvi sto imaju seljacki DNK tipa leMdara ili Bekric zna se gdje im je mjesto,u Novom Sarajevu :thumbup:
LSD

#49728 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

Ono kad pitari vrše analize i pišu elaborate u vezi najboljeg strijelca lige, kojeg mogu samo sanjati :nargila:
leškarenje

#49729 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

LSD wrote:Ono kad pitari vrše analize i pišu elaborate u vezi najboljeg strijelca lige, kojeg mogu samo sanjati :nargila:
Lazes :D pisemo samo ono sto smo vidjeli svojim ocima....a to je jebanje matere navijacima,zatjerivanje trenera u picku materinu,prozivanje trenera da nema pojma o trenerskom poslu,da je ubleha ....jesam li sta fulio :thumbup:
jeza u ledja

#49730 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

emigrazione wrote:Sta je bolan pozitivno jebe treneru sve zivo, taj isti trener ko da se nista desilo nije, u kombinacijama frajer regularno, igra trenira :-) daj reci da si cuo za jedan slican slucaj...vidis kad je izlazio da mu kamara sve redom, pa nisi valjda corav mozes mu sa usana procitati
Dzeko prije par mjeseci. Ronaldo isto nedavno. Svako malo vidimo takav primjer, nekad manje, nekad vise ekstreman. Udaranje flasa, kritika u medijima, ljutnja prilikom izlaska iz igre, cak i psovanje. I to obicno zvijezda u timu. Igraca kazne necim simbolicnim i hajmo dalje.
Maharadza

#49731 Re: Premijer liga BiH

Post by Maharadza »

LSD wrote:Ono kad pitari vrše analize i pišu elaborate u vezi najboljeg strijelca lige, kojeg mogu samo sanjati :nargila:
Čini ti se; mudonji lemdari skidamo kapu dok se smijemo klubu i navijačima kojima lik na sred grbavice jebe sve po spisku, baca dres i to bez ikakvih reperkusija i posljedica! Lendrić Ivan, momak je divan! :lol:
jeza u ledja

#49732 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

Zasluzili su da im se psuje.
ultima_palabra

#49733 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

Jebo je i vama sve ovaj sto se danas vratio, plus je hladio muda po Jadranu dok ste igrali sluzbenu utakmicu... pa opet danas samo sto sampanjac niste otvorili.
Zato, nijedne ;-)
Logovan

#49734 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

ultima_palabra wrote:Jebo je i vama sve ovaj sto se danas vratio, plus je hladio muda po Jadranu dok ste igrali sluzbenu utakmicu... pa opet danas samo sto sampanjac niste otvorili.
Zato, nijedne ;-)
Nije to baš isto.
Jebo je pojedincima, a ne većini, a to što je hladio muda, to nije toliko strašno koliko se želi predstaviti. Nije bilo uredu od njega, ali praviti problem oko toga je pretjerivanje.
Ne pokušavaj ih strpati u isti koš, jer ti neće proći. Zato, nijedne.
LSD

#49735 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

ultima_palabra wrote:Jebo je i vama sve ovaj sto se danas vratio, plus je hladio muda po Jadranu dok ste igrali sluzbenu utakmicu... pa opet danas samo sto sampanjac niste otvorili.
Zato, nijedne ;-)
:izet: :lol: :lol:

nemoj ih puno
ultima_palabra

#49736 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

Logovan wrote:
Zato, nijedne ;-)
Nije to baš isto.
Jebo je pojedincima, a ne većini, a to što je hladio muda, to nije toliko strašno koliko se želi predstaviti. Nije bilo uredu od njega, ali praviti problem oko toga je pretjerivanje.
Mwahahaha :lol: Jerbo Lendric je isao od covjeka do
covjeka na tribini i jebao mater...

Argumentacija 'ko je reko, zeko reko'.
Last edited by ultima_palabra on 28/06/2017 18:22, edited 1 time in total.
jeza u ledja

#49737 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

Zato, nijedne ;-)
Pa to ti i govorim - to je odlika igraca koji zeli igrati. Nije zasluzio da mu se psuje (pojedinci sa Zapada) i reagovao je kako je i trebao. Sad se docekuje kao heroj. To za hladjenje muda je nebitna glupost.
I Benko je uostalom znao tersati pa nista.

Inace, reakcija Velkoskog je bila mnogo manja nego reakcija Lendrica.
Logovan

#49738 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

ultima_palabra wrote:
Logovan wrote:
Zato, nijedne ;-)
Nije to baš isto.
Mwahahaha :lol:

Argumentacija 'ko je reko, zeko reko'.
A gdje tebi argumentacija? Ti ih strpao u isti koš, naveo njegovo jebanje i hlađenje muda i eto ti fol kao nešto argumentovano pričaš. :?

Pa mislim stvarno. :-)

A i kako god da sam ti odgovorio, napisao bi isto ovo, ko je reko, zeko reko. :-)
ultima_palabra

#49739 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

jeza u ledja wrote:
Zato, nijedne ;-)
Pa to ti i govorim - to je odlika igraca koji zeli igrati. Nije zasluzio da mu se psuje (pojedinci sa Zapada) i reagovao je kako je i trebao. Sad se docekuje kao heroj. To za hladjenje muda je nebitna glupost.
I Benko je uostalom znao tersati pa nista.

Inace, reakcija Velkoskog je bila mnogo manja nego reakcija Lendrica.
Ma ja sam rekao i na Zeljinoj temi... zamjeram mu samo sto je govorio protiv trenera, valjda je mislio da jedan od njih dvojice nece biti u klubu za mjesec dana.

Psovacima i treba uzvratiti istom mjerom.
LSD

#49740 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

Lendrić zabio gol za pobjedu, a "strucnjak" ga odmah izveo u znak zahvalnosti :facepalm:

Normalno da ce 'sovati sve živo i mrtvo u takvom momentu poniženja, užu familiju, oca, majku, djecu nerođenu...dok se onaj makedonski blavor brčkao na Jadranu dok mu klub igra utakmice :lol: :izet:
jeza u ledja

#49741 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

ultima_palabra wrote: Ma ja sam rekao i na Zeljinoj temi... zamjeram mu samo sto je govorio protiv trenera, valjda je mislio da jedan od njih dvojice nece biti u klubu za mjesec dana.

Psovacima i treba uzvratiti istom mjerom.
Pa eto onda se u potpunosti slazemo. :thumbup:
leškarenje

#49742 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Zato, nijedne ;-)
Lažeš

Pickaro jednom liku na zapadu,nije se pokenjo po treneru....i da,ide šampanjac :thumbup:
ultima_palabra

#49743 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

leškarenje wrote:
Zato, nijedne ;-)
Lažeš

Pickaro jednom liku na zapadu,nije se pokenjo po treneru....i da,ide šampanjac :thumbup:
I Lendric je psovao jednom liku na sjeveru, znam ga ja.
leškarenje

#49744 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

ultima_palabra wrote:
leškarenje wrote:
Zato, nijedne ;-)
Lažeš

I Lendric je psovao jednom liku na sjeveru, znam ga ja.
Znas li i ove sa zapada?
Itsoktobealone

#49745 Re: Premijer liga BiH

Post by Itsoktobealone »

Hahahahaha, ja ovih dvostrukih aršina kod pitara :lol: :lol: :lol:
leškarenje

#49746 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

"Petrović je smiješan lik. Zna on dobro kad mi je plakao da ostanem i ne idem nikuda, da ostanem zbog igrača, još samo ovu polusezonu."
jeza u ledja

#49747 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

leškarenje wrote:"Petrović je smiješan lik. Zna on dobro kad mi je plakao da ostanem i ne idem nikuda, da ostanem zbog igrača, još samo ovu polusezonu."
Ovo izjavio? :-)

hm hm
leškarenje

#49748 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

jeza u ledja wrote:
leškarenje wrote:"Petrović je smiješan lik. Zna on dobro kad mi je plakao da ostanem i ne idem nikuda, da ostanem zbog igrača, još samo ovu polusezonu."

hm hm
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/lendri ... zna/238916
avetinja

#49749 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Mene više brine što imamo loš tim. Teško se sa ovim timom i igračima može nešto napraviti. Trofej ni pod razno. Jedino ako se u kupu omakne. Evropa pod imerativ i to je to. Jedino da na zimu dovedemo igrače, a da razlika ne bude velika, pa da se nešto napravi.
jeza u ledja

#49750 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

leškarenje wrote:
jeza u ledja wrote:

hm hm
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/lendri ... zna/238916
Svasta. :-)
Locked