Močno
Moderator: Benq

Kod svih operatera je imresivan upload u odnosu na download, trebaju svi operateri da dignu upload na minimum 10% downloada, jer su sada potrebe za uploadom veci nego ranije.Rugafet wrote:Impresivan upload kod obojice
Jel dosao?zara_123 wrote:Nadam se da cu i ja biti slicne srece i da necu ceakti dugo.dinao wrote:Ja sam nazvao 1444 i rezervisao iPhone. Nazvali su kroz nekih 7 dana da dodjem u poslovnicu na Malti. Dobra stvar je 2 god garancije na uredjaj
Sent from my 6039Y using Tapatalk
Meni se sve čini da ti surfaš preko mobilne mrežeBarbaDue wrote:Moja tv Full + dodatni paket 1
Močno
Vidi ovaj upload, u jednom tržnom centru u Gračanici, kako je ovo moguće a BH Telecom provajder?Rugafet wrote:Impresivan upload kod obojice
gdje si ovo izmjerio,koji TC ?Del_Boy1 wrote:Vidi ovaj upload, u jednom tržnom centru u Gračanici, kako je ovo moguće a BH Telecom provajder?Rugafet wrote:Impresivan upload kod obojice
http://www.speedtest.net/my-result/a/2619756177
Tako je i bilo, nisam više mogao da se patim, te sam isključio wi-fi i prešao na mobilni int.optimus168 wrote:Meni se sve čini da ti surfaš preko mobilne mrežeBarbaDue wrote:Moja tv Full + dodatni paket 1
Močno
Dole u TC Etna na spratu, otvorena mreža.zippoo87 wrote:gdje si ovo izmjerio,koji TC ?Del_Boy1 wrote:Vidi ovaj upload, u jednom tržnom centru u Gračanici, kako je ovo moguće a BH Telecom provajder?Rugafet wrote:Impresivan upload kod obojice
http://www.speedtest.net/my-result/a/2619756177
je li to otvoreni hotspot u TC ili zakljucana mreza kojoj imas pristup ?
**HIDŽRETSKEescobar__ wrote:Optika coming soon(tm).*
*u periodu između 2025-2030
Ima imaDel_Boy1 wrote:To znam, ali nema u ponudi BH Telecoma nijedan paket sa ovolikim uploadom, jedino ako se nekako može dobiti na zahtjev.
Može se dobiti odmah, samo treba provjeriti u kojoj poslovnici ima na stanju.Dzenis961 wrote:Da li treba rezervisati telefon u najblizem bht centru ili moze se dobiti odmah ako ga imaju na stanju?
u pitanju je GALAXY A5 2017.
Bas veceras tu bio na cevapima. Hehe vidis nije mi na pamet palo da testiram brzinu, mada se primjeti da ide ono bas bas fino. Osjetno brže nego po ostalim kafićima, tc i sl. Sve u svemu, odlican upload kakav i treba da bude u 2017 godini.Del_Boy1 wrote:
Dole u TC Etna na spratu, otvorena mreža.

Krajnje je vrijeme da se upload malo koriguje i na obicnim xdsl paketima.ing-ecc wrote:Ima imaDel_Boy1 wrote:To znam, ali nema u ponudi BH Telecoma nijedan paket sa ovolikim uploadom, jedino ako se nekako može dobiti na zahtjev.Businnes Pro paketi, simetricne brzine
ne pitaj za CijENU [emoji38]
Rijetki su to korisnici ali evo recimo nakoliko call centara radi na 30/30 ili 40/40
Posjetio danas poslovnicu u Velikoj Kladusi i kazu imaju na stanju ali kao opet treba naruciti i cekati 10 do 15 dana,Nikakve logike nema.Dzontra_Volta wrote:Može se dobiti odmah, samo treba provjeriti u kojoj poslovnici ima na stanju.Dzenis961 wrote:Da li treba rezervisati telefon u najblizem bht centru ili moze se dobiti odmah ako ga imaju na stanju?
u pitanju je GALAXY A5 2017.
Ja sam prikljucio Moja TV 2011-te i tad je moglo samo sa 070 i bio sam zadovoljan ali skoro godinu nakon toga su omogucili da vratim svoj stari broj 033 sto sam i uradio ali meni sa ne izlazi na TV-u broj pozivaoca kao sto ti kažeš a volio bihing-ecc wrote:Ne, ja sam imao 070 do 10.02. i ne bih ga mijenjao da sam ga mogao zadrzati, al od petka 033. Znaci opet imam VoIP al geografski, u tehnickom smislu sve isto, prezentacija na TV-u radi kao za 070.escobar__ wrote:Što, niste mogli izać na kraj s nestabilnosti VoIP usluga pa vraćate na geografske brojeve?
Skupe su licence za VoIP a i politika RAK-a je da se ukine ne geografska numeracija
Smiješno je da je Mojatv net + Paket1 30/2 internet 46 km jeftiniji od netflat 25 za 24 km mjesečno...ili ko ima mogućnost brzina na dodatnom paketu 1 ide i do 50/2 i to duplo jeftinije od netflat 50 ....ajdamo wrote:Krajnje je vrijeme da se upload malo koriguje i na obicnim xdsl paketima.ing-ecc wrote:Ima imaDel_Boy1 wrote:To znam, ali nema u ponudi BH Telecoma nijedan paket sa ovolikim uploadom, jedino ako se nekako može dobiti na zahtjev.Businnes Pro paketi, simetricne brzine
ne pitaj za CijENU [emoji38]
Rijetki su to korisnici ali evo recimo nakoliko call centara radi na 30/30 ili 40/40
Sramota je da netflat 25 kosta 70 ili npr netflat 50- 93KM.
Ove cijene i brzine treba malo korigovat nemamo svi 1000 KM platu
znaš li gdje ti je razvodna kutija? Jel samo tvoja ili za više korisnika? Probaj i probajte je zaštiti od vanjskih uticaja da bi bili mirni.zippoo87 wrote:danas mi rijesise problem sa brzinom,kroz tacno 8 dana
nazvao me montter i kaze da je promijenio nesto na razvodnoj kutiji,bilo ostarilo i kaze mozda je to pravilo probleme
provjerim brzinu i imam opet onu staru prije problema
sa ugasenim STBom