FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

tufahija12345

#49601 Re: FC Barcelona

Post by tufahija12345 »

Moze li neko detaljno objasnit cilj i smisao ovog treninga ili sporta, sta je ovo vec...zahvaljujem unaprijed
omar little

#49602 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

zajebancija. ovdje to furaju i po team building danima i to.
tzipiripi

#49603 Re: FC Barcelona

Post by tzipiripi »

omar little wrote:zajebancija. ovdje to furaju i po team building danima i to.
Ovo bi bilo interesantno probat. Uletiš nekom tijelom ilitiga balonom i pošalješ ga u orbitu. Ili neko tebe, zavisno od kilaže :D
Ovi bi meni ko kegle letjeli :lol:
http://video.dailymail.co.uk/video/mol/ ... 947415.mp4
skenderija04

#49604 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Rafinha se vraca u Celtu. Sutra ce se znati detalji.
Tito_i_Partija

#49605 Re: FC Barcelona

Post by Tito_i_Partija »

Vat da fak? Ja sam mislio da je Rafinhi mjesto u Barci bas osigurano (nakon oporavka od one gadne povrede, naravno). Sta je sad ovo sa Celtom? :?
skenderija04

#49606 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Tito_i_Partija wrote:Vat da fak? Ja sam mislio da je Rafinhi mjesto u Barci bas osigurano (nakon oporavka od one gadne povrede, naravno). Sta je sad ovo sa Celtom? :?
Izgleda da misle da je najbolje da ode jos jednu sezonu u Celtu i igra konstantno. Problem sa povredama i gubitak ritma. Nadaju se da ce se konstantnim igranjem ponovo vratiti .
Tito_i_Partija

#49607 Re: FC Barcelona

Post by Tito_i_Partija »

Pa mozda ima veze, al' koga ce dovest' na tu poziciju? Klupa je ionako potanka.

On i brat su haman prilicno isti sto se tice povreda.
skenderija04

#49608 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Tito_i_Partija wrote:Pa mozda ima veze, al' koga ce dovest' na tu poziciju? Klupa je ionako potanka.

On i brat su haman prilicno isti sto se tice povreda.
Pa sad su nakrcali milion tih igraca.
Tomahawk11
Globalni moderator

#49609 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

Ovakvu razmjenu još niste vidjeli: Barcelona dala fudbalera za košarkaša :mrgreen:

Nakon što je Alex Abrines odlučio otići u NBA ligu, Katalonci su ostali bez kvalitetnog igrača na poziciji niskog krila, te su se bacili u potragu za njegovom zamjenom.

Izbor je pao na mađarskog reprezentativca Adama Hangu, koji nastupa za Laboral Kutxu iz Vitorije.

S obzirom da je predsjednik Laborala Jose Querejeta ujedno i predsjednik fudbalskog kluba Alaves koji se također nalazi u Vitoriji, on je zatražio od čelnika Barcelone razmjenu u kojoj će on poslati Hangu u Barcu, a zauzvrat je zatražio fudbalera Barcelone Douglasa.

Barceloni ovaj razvoj događaja itekako odgovara s obzirom da već više od godinu dana pokušavaju prodati 26-godišnjeg Douglasa, koji je odbio prelazak u Cruzeiro vrijedan milion i po eura jer želi ostati u Španiji kako bi dobio državljanstvo te zemlje, a sada mu je želja prelaskom u Alaves ispunjena.
omar little

#49610 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

Tomahawk11 wrote:
Ovakvu razmjenu još niste vidjeli: Barcelona dala fudbalera za košarkaša :mrgreen:

Nakon što je Alex Abrines odlučio otići u NBA ligu, Katalonci su ostali bez kvalitetnog igrača na poziciji niskog krila, te su se bacili u potragu za njegovom zamjenom.

Izbor je pao na mađarskog reprezentativca Adama Hangu, koji nastupa za Laboral Kutxu iz Vitorije.

S obzirom da je predsjednik Laborala Jose Querejeta ujedno i predsjednik fudbalskog kluba Alaves koji se također nalazi u Vitoriji, on je zatražio od čelnika Barcelone razmjenu u kojoj će on poslati Hangu u Barcu, a zauzvrat je zatražio fudbalera Barcelone Douglasa.

Barceloni ovaj razvoj događaja itekako odgovara s obzirom da već više od godinu dana pokušavaju prodati 26-godišnjeg Douglasa, koji je odbio prelazak u Cruzeiro vrijedan milion i po eura jer želi ostati u Španiji kako bi dobio državljanstvo te zemlje, a sada mu je želja prelaskom u Alaves ispunjena.

konacno ga se rijesili! daj sta das, samo ga vodi. :D jedan od najbizarnijih transfera sto vidjeh u zivotu.
skenderija04

#49611 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Tomahawk11 wrote:

Ne mogu da vjerujem da si povjerovao u ovo. :D
skenderija04

#49613 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Tomahawk11 wrote:Hoces reci, skendere, da nije istina?!
Naravno da nije. To je objavio Eurohoops i naravno, svi jedva docekali da napisu nesto u ovoj susi od informacija. Klub je demantovao glasinu.
LSD

#49614 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Tog famoznog četvrtotg napadača nigdje ni za lijeka :mrgreen: pominju se neki pokemoni Luan, Gabigol, Isus, Gignac i slicno :facepalm:

Sve sam sigurniji da ce brat Munir biti taj džoker :nargila:
Tomahawk11
Globalni moderator

#49615 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

skenderija04 wrote:
Naravno da nije. To je objavio Eurohoops i naravno, svi jedva docekali da napisu nesto u ovoj susi od informacija. Klub je demantovao glasinu.
Hm, znaci trola.
A bilo bi fora :D
I ostaje Douglas....je li bar istina ovo za njegovo kopanje i rukama i nogama da dobije spansko drzavljanstvo?
skenderija04

#49616 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Tomahawk11 wrote:
skenderija04 wrote:
Hm, znaci trola.
A bilo bi fora :D
I ostaje Douglas....je li bar istina ovo za njegovo kopanje i rukama i nogama da dobije spansko drzavljanstvo?
Jeste, ali za Brazilce je 10 godina boravka obavezno. Mulja za neko drugo. Na kraju niko ga nece ni dzaba jer ko da mu da 2 miliona godisnje. Ja ne znam kakav je kosarkas taj Hanga ali i da igra desnog beka u fudbalskoj ekipi ne bi bio beskorisniji od Douglasa :D
skenderija04

#49617 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

LSD wrote:Tog famoznog četvrtotg napadača nigdje ni za lijeka :mrgreen: pominju se neki pokemoni Luan, Gabigol, Isus, Gignac i slicno :facepalm:

Neka Munira. Na kraju krajeva ako niko nece, sta da se radi.
Tomahawk11
Globalni moderator

#49618 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

skenderija04 wrote:
Jeste, ali za Brazilce je 10 godina boravka obavezno. Mulja za neko drugo. Na kraju niko ga nece ni dzaba jer ko da mu da 2 miliona godisnje. Ja ne znam kakav je kosarkas taj Hanga ali i da igra desnog beka u fudbalskoj ekipi ne bi bio beskorisniji od Douglasa :D
Dobar je Hanga, kosarkaski gledano. Ne znam kakav bi bio kao desni bek :D
Pa jest, cak i da se ostvari ovaj transfer, ovi iz Alavesa bi bili debelo donji :D :D
Al s ovim Brazilcima sve veci cirkus :lol: :lol: :D
LSD

#49619 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

skenderija04 wrote:
LSD wrote:Tog famoznog četvrtotg napadača nigdje ni za lijeka :mrgreen: pominju se neki pokemoni Luan, Gabigol, Isus, Gignac i slicno :facepalm:

Neka Munira. Na kraju krajeva ako niko nece, sta da se radi.
Ništa, Munja ce biti taj rezervni napadac i vozdra :mrgreen:

Prošle sezone je sakupio 15-tak nastupa, zabio 3 gola u Primeri i 5 golova u Kupu Kralja. Nije toliko loš bio, s obzirom na njegove godine i šta se od njega ocekuje.
skenderija04

#49620 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

LSD wrote: Ništa, Munja ce biti taj rezervni napadac i vozdra :mrgreen:

Prošle sezone je sakupio 15-tak nastupa, zabio 3 gola u Primeri i 5 golova u Kupu Kralja. Nije toliko loš bio, s obzirom na njegove godine i šta se od njega ocekuje.
Neka Munje. I on je mogao otici za 12 miliona ali je produzio. Meni je on gotivan lik. Suti, trenira, kada dobije sansu iskoristi je...
omar little

#49621 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

e jebiga, dzaba se obradova.
Tomahawk11
Globalni moderator

#49622 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

omar little wrote:e jebiga, dzaba se obradova.
Izvini :D
omar little

#49623 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

Tomahawk11 wrote:
omar little wrote:e jebiga, dzaba se obradova.
Izvini :D
ma nisi ti nista :D, posto kupio po to prodo. :D
Tito_i_Partija

#49624 Re: FC Barcelona

Post by Tito_i_Partija »

skenderija04 wrote:
LSD wrote: Ništa, Munja ce biti taj rezervni napadac i vozdra :mrgreen:

Neka Munje. I on je mogao otici za 12 miliona ali je produzio. Meni je on gotivan lik. Suti, trenira, kada dobije sansu iskoristi je...
Sajo na aparatima. :D
omar little

#49625 FC Barcelona

Post by omar little »

skenderija, edgardo bauza, sta znamo o njemu? ja nista.

novi trener argentine.
Post Reply