Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tuzlanska direkcija je izgleda firma u firmi i oni su odmetnuti
ovo kod nas je katastrofa...kao sto kazu ovi prije mene...nema osobe u TK koja nije imala losa iskustva sa podrskom iz telekoma
i meni bi smijesno kada si napisao da ce izaci za 24 sata na teren haha
ne mogu te nazvati na telefon za 24 sata a kamoli da se neko pojavi
evo ja cu javiti ovdje kada me nazovu iz telekoma...znaci od sinoc je vec proslo 24 sata
counting...
AhmetShabo wrote:hoce li neko odgovoriti?
Koje godine je telecom zadnji put mijenjao brzinu i cijenu interneta?
Dakle, od kada stoje ovi paketi sto su sad trenutno?
ako me sjecanje sluzi,ima 2 godine
a na moja tv paketima je brzina povecana u maju 2016.
KvaziExpert wrote:Evo ovdje se vidi datum kad sam ja prijavio kvar, i lijepo napisao da sam pozajmio modem (koji sam kasnije platio liku), da mogu koristiti uslugu dok oni ne rijese problem. Tako da,....
da li je problem bio do modema ili? ako hoces i zelis ostavi podatke u pp pa cu da provjerim o cemu je rijec
KvaziExpert wrote:
Modem mrtav, ne svijetli ništa na njemu. Ja uštek'o ovaj drugi i radi. Moguće da je neko provjerio i vidio da je sve u redu, pa zatvorio nalog, bez čitanja detalja. Ako hoćeš, mogu ti poslati podatke, mada šta sad, modem mi više ne treba, jedino za backup
ma kako god zelis,mada modem spada u redovno odrazavanje i svakako bi ga dobio bez naknade,barem ovde u roku 48 sati dobijes novi.Ali eto ubuduce da znas ako sta treba posalji pp gledacemo da u sto kracem roku rijesmo bilo sta
Samo mogu da potvrdim ovu sramotu u Tk. Sa njima sam se ganjao 1,5 godinu da mi rijese problem sa fiksnim telefonom, i na kraju sam odjavio fiksni telefon skroz jer nisu rijesili nista.
Sto se tice interneta, imao sam problem pucanja konekcije svakih 10 minuta. Mjesec dana im je trebalo da dodju zamijeniti ruter...Uglavnom vise negativnih iskustava nego pozitivnih, ali valja ih trpiti.
edys wrote:Samo mogu da potvrdim ovu sramotu u Tk. Sa njima sam se ganjao 1,5 godinu da mi rijese problem sa fiksnim telefonom, i na kraju sam odjavio fiksni telefon skroz jer nisu rijesili nista.
Sto se tice interneta, imao sam problem pucanja konekcije svakih 10 minuta. Mjesec dana im je trebalo da dodju zamijeniti ruter...Uglavnom vise negativnih iskustava nego pozitivnih, ali valja ih trpiti.
ako zelis mozes ostaviti podatke u pp ,provjerim i javim ti....
AhmetShabo wrote:hoce li neko odgovoriti?
Koje godine je telecom zadnji put mijenjao brzinu i cijenu interneta?
Dakle, od kada stoje ovi paketi sto su sad trenutno?
ako me sjecanje sluzi,ima 2 godine
a na moja tv paketima je brzina povecana u maju 2016.
1. mart 2013. godine su uvedene posljednje promjene sto se tice brzine i cijena interneta
Davno je to bilo. Ima 4 godine dakle.
Telekom se sprema za prodaju, ovo je svjesno urađeno da se firma dovede do dna da bi se jeftino strancima prodala (hajrovaće onaj ko je u talu već sklopljenom) samo se čeka dobar trenutak da se proda.
Tako je urađeno sa mnogim firmama, uništi ih, pripremi za prodaju, prodaj strancima (hajruj koji novac za sebe i familiju) i narode trpi!
Pa već treća godina ista ponuda mobilnog interneta za prepaid 23KM 3GB 2017. godina pa hej to je za zatvora odgovornih za to stanje u telekomu!
ala7 wrote:Telekom se sprema za prodaju, ovo je svjesno urađeno da se firma dovede do dna da bi se jeftino strancima prodala (hajrovaće onaj ko je u talu već sklopljenom) samo se čeka dobar trenutak da se proda.
Tako je urađeno sa mnogim firmama, uništi ih, pripremi za prodaju, prodaj strancima (hajruj koji novac za sebe i familiju) i narode trpi!
Pa već treća godina ista ponuda mobilnog interneta za prepaid 23KM 3GB 2017. godina pa hej to je za zatvora odgovornih za to stanje u telekomu!
Nevznam sta bi Se drugo dalo zaključiti nakon djelovanja ove firme osim ovoga sto si napisao. Izbor kanala nula bodova, paketi interneta slabi ili preskupi.....
Sve u svemo namjerno loše!
Davno sam pisao da sam ubjeđen da neko sjedi u vrhu firme i konta lako da ponudi sto lošiju uslugu....jbt imali su i priliku i mogućnosti da sataru sve ostale provajdere ali joj,oni jedu bht nažalost
ja sam o svjesnom unistavanju telekoma pisao ima i godina unazad
tada se jos uvijek nije spominjala prodaja telekoma a evo sada to polahko dolazi na svoje
nekome se stima i tali ,vjerovatno turcima
Ima li jos neko problema oko brzine neta zadnjih 4-5 dana. Brzina je uzasna, na SpeedTest max sto sam postigao je 0.1 Mbps DL. TV je isto uzasan, moram cekati nekada po minutu kada promijenim program, da se pokrene, nekada nikako ne moze.
Prijavio kvar, nakon toga zvali su me dva puta, navodno neke su korekcije uradili, trebalo bi da je sad u redu. Ali normalno, nista od toga, opet po starom. Prijava za kvar je ostala otvorena, vidjet cu sta ce danas dogoditi se, da li ce biti kakvog pomaka.
U komsiluku je izgleda sve u redu, ne zale se.
Ja imam problema u posljednjih desetak dana. 10-ak puta dnevno mi se modem sam ugasi pa upali, wi-fi mi nestane sam pa se vrati, brzina mi je spala sa cca 40 na max 15. Sinoć oko 22h sam prijavio kvar i zvali su me jutros oko 9h da najave dolazak. Pozitivno sam se iznenadio brzinom povratnog poziva, a vidjet ću danas kad dođu šta je. Kod mene je možda neki problem sa modemom.
Charuga wrote:Ja imam problema u posljednjih desetak dana. 10-ak puta dnevno mi se modem sam ugasi pa upali, wi-fi mi nestane sam pa se vrati, brzina mi je spala sa cca 40 na max 15. Sinoć oko 22h sam prijavio kvar i zvali su me jutros oko 9h da najave dolazak. Pozitivno sam se iznenadio brzinom povratnog poziva, a vidjet ću danas kad dođu šta je. Kod mene je možda neki problem sa modemom.
Charuga wrote:Ja imam problema u posljednjih desetak dana. 10-ak puta dnevno mi se modem sam ugasi pa upali, wi-fi mi nestane sam pa se vrati, brzina mi je spala sa cca 40 na max 15. Sinoć oko 22h sam prijavio kvar i zvali su me jutros oko 9h da najave dolazak. Pozitivno sam se iznenadio brzinom povratnog poziva, a vidjet ću danas kad dođu šta je. Kod mene je možda neki problem sa modemom.
Riješeno jutros u 11, dobra prolaznost ...
Ja još uvijek cekam makar neki poziv od njih, ali nista. Brzina i dalje užasna.
Sa 10+ Mbps na cca 0.05Mbps prosječno.