Sta predlazes?archi_a wrote:Pusti forum. Mislim na predstavnike u vlasti, mislim na "lidere". Naš najveći domet je da Komšić poruči onom žvalji: dalje ruke od BiH da ne dobiješ po prstima. Najveći zaštitnik bošnjaka, Komšić!![]()
Pa ovaj njihov žvaljo i danas prijeti iz srbije i kao ono nešto pruža ruku pomirenja, ali ne da narod u republici.
Milorad Dodik ALL ABOUT
-
Idriz
#49551 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
- kamen spoticanja
#49552 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Predlaze da se ono malo para sto je dodiku ostalo ,uzme sudskim parnicama a na osnovu presude kojom j3 manji entitet proglasen genocidno-zlocinacko-teroristickom tvorevinomIdriz wrote:Sta predlazes?archi_a wrote:Pusti forum. Mislim na predstavnike u vlasti, mislim na "lidere". Naš najveći domet je da Komšić poruči onom žvalji: dalje ruke od BiH da ne dobiješ po prstima. Najveći zaštitnik bošnjaka, Komšić!![]()
Pa ovaj njihov žvaljo i danas prijeti iz srbije i kao ono nešto pruža ruku pomirenja, ali ne da narod u republici.
- mO k3
#49553 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Danguba wrote:Dajte ignorisite ovog Idriza.
Svu temu zacata svim i svacim.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#49554 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Interesantno je da je PreCjednik, ali i ostala politicka elita iz RS i Srbije zauzela jedinstven stav po pitanju presude:
- RS ovom presudom dobila u smislu da nije genocidna tvorevina (a njen tvorac presudjen za genocid, ubijanje, progon
)
- presuda ne sme da utice na sudbinu RS
- presuda je nepravedna, kao i prema mnogim drugim prestavnicima politickog i vojnog rukovodstva Srba (kako????
)
- prilika da se jos jednom potcrta izjednacavanje svih strana u sukobu
- presuda je individualna, u smislu da se sudilo Karadzicu ko da je opljackao trafiku
(kako je onda srpski heroj, ako je tako??)
- Prvostepena presuda prvom predsjedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću je nepravedna i kao takva neće doprinijeti ni pravdi ni istini o događajima na ovim prostorima iz 90-tih godina prošlog vijeka (pa kako????
)
- jebo te zivot, gdje ja zivim....gdje svi mi zivimo....
- RS ovom presudom dobila u smislu da nije genocidna tvorevina (a njen tvorac presudjen za genocid, ubijanje, progon
- presuda ne sme da utice na sudbinu RS
- presuda je nepravedna, kao i prema mnogim drugim prestavnicima politickog i vojnog rukovodstva Srba (kako????
- prilika da se jos jednom potcrta izjednacavanje svih strana u sukobu
- presuda je individualna, u smislu da se sudilo Karadzicu ko da je opljackao trafiku
- Prvostepena presuda prvom predsjedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću je nepravedna i kao takva neće doprinijeti ni pravdi ni istini o događajima na ovim prostorima iz 90-tih godina prošlog vijeka (pa kako????
- muha_sa
#49555 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
cega se pametni stide time se šupljoglavci ponose
- mO k3
#49556 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Trebao si gledati juce ATV , tojest vijesti totalna drama citavo vrijeme je bilo o presudi , postavljen je dijagram koliko je su srbi dobili zatvora u godinama a koliko ostali . Izjave gradjana da su svi protiv srba da su se urotili protiv toga naroda....Tomahawk11 wrote:Interesantno je da je PreCjednik, ali i ostala politicka elita iz RS i Srbije zauzela jedinstven stav po pitanju presude:
- RS ovom presudom dobila u smislu da nije genocidna tvorevina (a njen tvorac presudjen za genocid, ubijanje, progon)
- presuda ne sme da utice na sudbinu RS![]()
- presuda je nepravedna, kao i prema mnogim drugim prestavnicima politickog i vojnog rukovodstva Srba (kako????)
- prilika da se jos jednom potcrta izjednacavanje svih strana u sukobu![]()
- presuda je individualna, u smislu da se sudilo Karadzicu ko da je opljackao trafiku(kako je onda srpski heroj, ako je tako??)
- Prvostepena presuda prvom predsjedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću je nepravedna i kao takva neće doprinijeti ni pravdi ni istini o događajima na ovim prostorima iz 90-tih godina prošlog vijeka (pa kako????)
Bio sam juce u gospodskoj u vrijeme kada je bila presuda , nista narod hoda kao da nije nista . Mala skupina "srbedina" se bila skupila i razisla .
Mislio sam bice belaja ,ali karina za par dana niko vise o njemu nece pricati .
Jos da mladicu presude prije nego preseli
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#49557 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma gledao sam sinoc 15 minuta dnevnik na RTRS (inace ne gledam nikakve dnevnike)....imas osjecaj ko da je ratno stanje, izvjestava se s Pala.... 
- muha_sa
#49558 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
danas nikom ništa--mnogi s Pala ce jutros normalno u SA. na poso a na pauzi negdje na kafu jal na cevape i vozdra.Tomahawk11 wrote:Ma gledao sam sinoc 15 minuta dnevnik na RTRS (inace ne gledam nikakve dnevnike)....imas osjecaj ko da je ratno stanje, izvjestava se s Pala....
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#49559 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa eto, koliko god mi sve to bilo jasno, kao i ono sto se desavalo '90-tih, opet ne mogu svariti da jedan dan neko moze podrzavati krvoloka, zvati ga herojom, znati da je ubijao, mucio, rusio....i onda doci na carsiju, ponasati se normalno, pricati sasvim normalno.....scene iz psiho filmova, a kod nas, nazalost, i iz realnostimuha_sa wrote:danas nikom ništa--mnogi s Pala ce jutros normalno u SA. na poso a na pauzi negdje na kafu jal na cevape i vozdra.Tomahawk11 wrote:Ma gledao sam sinoc 15 minuta dnevnik na RTRS (inace ne gledam nikakve dnevnike)....imas osjecaj ko da je ratno stanje, izvjestava se s Pala....
- Danguba
#49560 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Tomahawk11 wrote:Interesantno je da je PreCjednik, ali i ostala politicka elita iz RS i Srbije zauzela jedinstven stav po pitanju presude:
- RS ovom presudom dobila u smislu da nije genocidna tvorevina (a njen tvorac presudjen za genocid, ubijanje, progon)
- presuda ne sme da utice na sudbinu RS![]()
- presuda je nepravedna, kao i prema mnogim drugim prestavnicima politickog i vojnog rukovodstva Srba (kako????)
- prilika da se jos jednom potcrta izjednacavanje svih strana u sukobu![]()
- presuda je individualna, u smislu da se sudilo Karadzicu ko da je opljackao trafiku(kako je onda srpski heroj, ako je tako??)
- Prvostepena presuda prvom predsjedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću je nepravedna i kao takva neće doprinijeti ni pravdi ni istini o događajima na ovim prostorima iz 90-tih godina prošlog vijeka (pa kako????)
...i na kraju, niko ne propusta priliku da pozove na mir, toleranciju i suzivot a onda zaboravi sta je rekao prije nekoliko trenutaka pa opet pocne cetnikovati....
fenomeni su.
sinoc cavoski u jednoj emisiji kaze kako je cercil nekada izjavio da su srbi najveci proizvodjaci istorije.
-
Idriz
#49561 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sta mislia sa bi trebali?muha_sa wrote:danas nikom ništa--mnogi s Pala ce jutros normalno u SA. na poso a na pauzi negdje na kafu jal na cevape i vozdra.Tomahawk11 wrote:Ma gledao sam sinoc 15 minuta dnevnik na RTRS (inace ne gledam nikakve dnevnike)....imas osjecaj ko da je ratno stanje, izvjestava se s Pala....
- muha_sa
#49562 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
sjedit kuci i plakatIdriz wrote:Sta mislia sa bi trebali?muha_sa wrote:danas nikom ništa--mnogi s Pala ce jutros normalno u SA. na poso a na pauzi negdje na kafu jal na cevape i vozdra.Tomahawk11 wrote:Ma gledao sam sinoc 15 minuta dnevnik na RTRS (inace ne gledam nikakve dnevnike)....imas osjecaj ko da je ratno stanje, izvjestava se s Pala....
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#49563 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dajte mu ordenje i peMzijuDanas sjednice Vlade Srbije i Vlade RS-a, jedina tačka dnevnog reda presuda Karadžiću
-
Idriz
#49564 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Studenti iz studentskog doma RK bi fakat trebali plakat.
- muha_sa
#49565 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
http://www.6yka.com/novost/101666/draga ... vih-zrtavaIdriz wrote:Studenti iz studentskog doma RK bi fakat trebali plakat.
- arzuhal
#49566 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ništa to, nego ga promptno u svece pribilježit, tako čujem da se priča. Jučer je bio dan sv. Sofronija Jerusalimskog, dobrog i učenog patrijarha hrišćanskog, onog što je dočekao halifu hazreti Omera i predao mu ključeve grada te ga pozvao da obavi namaz u crkvipici wrote:Dajte mu ordenje i peMzijuDanas sjednice Vlade Srbije i Vlade RS-a, jedina tačka dnevnog reda presuda Karadžiću![]()
E, od jučer će to biti dan svetomučenika republikosrpskijanskog arhikoljača Radovana Dragana Davida Dabića-Karadžića i on će biti proglašen za zaštitnika nebeske Republike Srpske koja će nastaviti da živi na nebu ako je ikada ukinu na zemlji!

-
costacurta
#49567 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Čiko Kaetano Gonzales Martinez i Lopezarzuhal wrote: arhikoljača Radovana Dragana Davida Dabića-Karadžića
-
155_mm
#49568 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
u europi 2016:
"Država i crkva - svojevrsna simfonija"
Beograd -- Odnosi države i Srpske pravoslavne crkve su dobri i važno ih je negovati, složili su se premijer Aleksandar Vučić i patrijarh Irinej na sastanku u Patrijaršiji.
Izvor: B92| petak, 25.03.2016. | 11
...
Tema razgovora bila je RS, te je Vučić poručio da Srbija ne može da dozvoli bilo kakvo bilo kakvo ugrožavanje postojanja i opstanka Srpske, da će poštovati Dejtonski sporazum, teritorijalni integritet BiH, ali isto tako i integritet RS.
Pred nama su, pomenuo je, teške godišnjice, posebno godišnjica stvaranja logora Jasenovac.
"Potpuno smo prihvatili ideju, molbu i zahtev patrijarha da zajednički sve probleme rešavamo, da se pripadnici našeg naroda ne dele po svim osnovama i na sve načine, jer samo zajedno možemo rešiti nase najveće i goruće probleme", naveo je premijer.
...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#49569 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Primjetih da se i u BL obiljezava datum kad je pocelo NATO bombardovanje Srbije....
A ne obiljezavaju kad je NATO bombardovao njih u RS?
-
detroit-mercy
#49570 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
To uvlacenje u bulju, taj osjecaj, nenadjebivoTomahawk11 wrote:Primjetih da se i u BL obiljezava datum kad je pocelo NATO bombardovanje Srbije....
- kamen spoticanja
#49571 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nije to bezveze proglaseno genocidno-zlocinacko-teroristickom tvorevinom ...
-
Kat
#49572 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
http://salines.info/danijel-senkic-ment ... -pripadam/
Zanimljiva je činjenica da najveći umovi srpskih mentalnih perverzija, nisu uopšte Srbi. Od Dragoljuba Draže Mihajlovića (rođ. Mijajlović), preko Radovana Karadžića, Ratka Mladića, Vojislava Šešelja, Biljane Plavšić itd. Svi su oni Bosanci ili Hercegovci, sa iznimkom Karadžića koji je Crnogorac. Njihove mentalne perverzije možemo opisati na vrlo jednostavan način.
Kada nisi Srbin, a želiš pod svaku cijenu to da budeš, ti u tim nastojanjima pretjeraš. I u tom pretjerivanju, uz pomoć nekolicine retardiranih pravih Srba, napraviš jednu veliku istorijsku pometnju, kojom cijelom jednom narodu lijepiš etiketu retardirane nacije. A ta nacija je zbunjena i nesvjesna činjenice da nosi teret koji su joj stavili nesrbi. U liku Mihajlovića, Karadžića, Mladića i ostalih.
- CSKA
#49573 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pazi ovoga sto oplete po bosancima,a izostavio glavnog Slobu,valjda mu se ne uklapa u koncepciju.
-
dzakailibu
#49574 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
dobar je danijel, od čiče do radovana- nema nista izmedju 
-
asker
#49575 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Na dnevniku UZP televizije u 19:30, u sportskom pregledu, mlada djevojka izvjestava o utakmici Borac - Partizan, Djokovicu, prijateljskoj utakmici i porazu Srbije.
Ni jedne jedine rijeci o utakmici reprezentacije zemlje u kojoj zivi koja pocinje za 15-ak minuta, za koju igraju i Djuric, Grahovac, Vranjes (Alijini Srbi).
Jebem te logiko!
Ni jedne jedine rijeci o utakmici reprezentacije zemlje u kojoj zivi koja pocinje za 15-ak minuta, za koju igraju i Djuric, Grahovac, Vranjes (Alijini Srbi).
Jebem te logiko!