Ako on pristane. Na kraju ce i doci neki veteran.BHF_Manijak wrote:Gomez?skenderija04 wrote:Ni Gameiro ni Vietto. Kako sada stvari stoje, Atletico i Sevilla su blizu dogovora. Atletico za Gameira nudi 30 miliona + 5 u bonusima+ Vietto posudba na godinu dana sa opcijom kupovine od strane Seville.
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- skenderija04
#49551 Re: FC Barcelona
-
omar little
#49552 Re: FC Barcelona
sta dybala?skenderija04 wrote:Dybala?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#49553 Re: FC Barcelona
Meni se cini ko da su se uloge malo zamijenile....dobro, odavno Barca pravi velike transfere, ali ove sezone se satrase daj ovog, daj onog....u Madridu tisina. Cipiripi je vec postavljao clanak na Madrid temu, ocito je da se to itekako vidi.
Je li razlog neuzimanje LP, pa sad treba osvjeziti, pojacati ekipu?
Ono, ne sumnjam ni da ce Perez, ako bude imao priliku za nekog kapitalca, zabaciti udicu. Samo, ne vidim takvog. Nema novog Ronalda, Messija. Pa ni Balea...nema nikog da bude boom transfer.
Je li razlog neuzimanje LP, pa sad treba osvjeziti, pojacati ekipu?
Ono, ne sumnjam ni da ce Perez, ako bude imao priliku za nekog kapitalca, zabaciti udicu. Samo, ne vidim takvog. Nema novog Ronalda, Messija. Pa ni Balea...nema nikog da bude boom transfer.
-
omar little
#49554 Re: FC Barcelona
he? umjesto da vazda pasivno agresivni spin bacas, razmisli , ako si pratio uopce, na sta je barcina klupa licila. niko zamjene dostatne nema, onih prvih 11 moze vuci do odredjene granice, nakon toga raspad, umorni, povrijedji. trojcu zamjena nema (munir i sandro), desno krilo nigdje nista (douglas
), ni alba nema zamjenu, adriano mislim, stopera nema vec godinama, a, kao, trebaju se napadati tri titule po sezoni.
barca kupuje skupo i puno, dobro jutro, ali ti posta ne napises bez madrida. sta je poenta spominjanja madridove transfer politike kada situacije sa igrackim kadrom nisu ni blizu iste, sto mora uvijek ta pasivna agresiva
barca kupuje skupo i puno, dobro jutro, ali ti posta ne napises bez madrida. sta je poenta spominjanja madridove transfer politike kada situacije sa igrackim kadrom nisu ni blizu iste, sto mora uvijek ta pasivna agresiva
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#49555 Re: FC Barcelona
Moramo li se uvijek gledati preko nisana?omar little wrote:he? umjesto da vazda pasivno agresivni spin bacas, razmisli , ako si pratio uopce, na sta je barcina klupa licila. niko zamjene dostatne nema, onih prvih 11 moze vuci do odredjene granice, nakon toga raspad, umorni, povrijedji. trojcu zamjena nema (munir i sandro), desno krilo nigdje nista (douglas), ni alba nema zamjenu, adriano mislim, stopera nema vec godinama, a, kao, trebaju se napadati tri titule po sezoni.
Sta je pasivno agresivni spin?
Barcina klupa je bila popunjena narastajem iz La Masije. Ne pricam samo o prosloj sezoni. Sta se desilo? Sve je rastjerano. Zasto? Zato sto ne prati visinu Barcinih ciljeva. Naravno, tesko je ponoviti onu ekipu iz koje su izasli Messi, Iniesta, Xavi.....ali, i u Barci su shvatili da je lakse kupiti superstare nego ih praviti. I to sve poslije gromoglasnog uspjeha sa tom ekipom iz vlastite skole.
Sjecam se dobro da smo se glozili oko toga na ovoj temi ili temi spanske lige, kako Barca pravi igrace, a Real ih kupuje. Ovo nije ona ''rekao sam vam'', ali....rekao sam vam
Dakle, rastjerao se podmladak, valja klubovima sirom Evrope, Barci ne valja. I sta kazes, nisu iste situacije sa igrackim kadrom?! Ma nemoj?! Koliko kostase Suarez i Neymar
Dakle, draga moja omar, sto kazu u onom tekstu sto ga cipiripi zalijepi na anamo onoj tamo temi, Real i Barca ko posvadjan bracni par...ne ide to jedno bez drugog. Niti bi bili to sto jesu
-
omar little
#49556 Re: FC Barcelona
ovo je pasivno agresivni spin. tvoj post je u pozadini imao ovu pricu i ja sam odmah znala da cekas da raspredes o la masiji. napisao si post uvodjenja te olizane i ofucane omladinski pogon price koju ovdje niti je ko raspravljao niti je ko poricao.Tomahawk11 wrote: Moramo li se uvijek gledati preko nisana?![]()
Sta je pasivno agresivni spin?
Barcina klupa je bila popunjena narastajem iz La Masije. Ne pricam samo o prosloj sezoni. Sta se desilo? Sve je rastjerano. Zasto? Zato sto ne prati visinu Barcinih ciljeva. Naravno, tesko je ponoviti onu ekipu iz koje su izasli Messi, Iniesta, Xavi.....ali, i u Barci su shvatili da je lakse kupiti superstare nego ih praviti. I to sve poslije gromoglasnog uspjeha sa tom ekipom iz vlastite skole.
Sjecam se dobro da smo se glozili oko toga na ovoj temi ili temi spanske lige, kako Barca pravi igrace, a Real ih kupuje. Ovo nije ona ''rekao sam vam'', ali....rekao sam vam![]()
Dakle, rastjerao se podmladak, valja klubovima sirom Evrope, Barci ne valja. I sta kazes, nisu iste situacije sa igrackim kadrom?! Ma nemoj?! Koliko kostase Suarez i Neymar![]()
Dakle, draga moja omar, sto kazu u onom tekstu sto ga cipiripi zalijepi na anamo onoj tamo temi, Real i Barca ko posvadjan bracni par...ne ide to jedno bez drugog. Niti bi bili to sto jesu
ja nigdje niti sam negirala da barca kupuje skupo niti sam spominjala neymara i suareza (davni transferi). ja govorim o ovoj sezoni i kupovinama ovog ljeta,trenutnom igrackom kadru barce. ti rece ove sezone u svom postu, ali sad pricas o necemu sto je bilo prije dvije ili tri godine. znaci, nije ti do price o ovoljetnim pojacanjima i sadasnjim situacijama nego o linjavim trackama od prije nekoliko godina.
- BHF_Manijak
#49557 Re: FC Barcelona
Pa mislim da za odnos ulozeno-dobijeno ne mogu dobiti boljeg spica sidrasa od Marija. Za 15-tak utakmica po sezoni, ulaske s klupe, mislim da bi se isplatio. Na Euru i u Besiktasu je pokazao da jos uvijek ima njuh za gol i da nije za starog gvozdja.skenderija04 wrote: Ako on pristane. Na kraju ce i doci neki veteran.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#49558 Re: FC Barcelona
E jbg sad
Pa nije Barca nastala prosle sezone.
Nisam ja nista cekao da raspredam o La Masiji. Sve je to uzrocno posljedicna veza.
I da se razumijemo, nemam nista protiv toga. Barca je veliki klub i normalno je da ce raditi ono sto je najbolje za njih.
Zasto ne bi kupovali odlicne fudbalere? Nema razloga.
Pa nije Barca nastala prosle sezone.
Nisam ja nista cekao da raspredam o La Masiji. Sve je to uzrocno posljedicna veza.
I da se razumijemo, nemam nista protiv toga. Barca je veliki klub i normalno je da ce raditi ono sto je najbolje za njih.
Zasto ne bi kupovali odlicne fudbalere? Nema razloga.
-
omar little
#49559 Re: FC Barcelona
barca ove sezone kupuje i trazi okolo puno zato sto mora, flis papir joj je klupa tanka, i ako zele biti konkurentni na sva tri polja, a zele i moraju obzirom na reputaciju, moraju se pojacati. nisu mogli kupovati par sezona, smjena, kupili par igraca koji se nisu uklopili i sada je to doslo na naplatu pa izgleda puno odjednom.
-
Vertig0
- skenderija04
#49561 Re: FC Barcelona
Arda+Mascherano+novac.....na dugom štapu, ali spominje se kao opcija.omar little wrote:sta dybala?skenderija04 wrote:Dybala?
-
Vertig0
#49562 Re: FC Barcelona
Slabo pratim Italijane, vrijedi li toliko dati za nekoga ko ce biti tek cetvrti napadac?
- skenderija04
#49563 Re: FC Barcelona
Ne vrijedi.Vertig0 wrote:Slabo pratim Italijane, vrijedi li toliko dati za nekoga ko ce biti tek cetvrti napadac?
-
omar little
#49564 Re: FC Barcelona
nije on meni los, ali dva igraca plus pare, de ba.
-
Vertig0
#49565 Re: FC Barcelona
Upravo to. Da je za prvi 11 pa haj nosi ga djavo, al' za cetvrtog napadaca mnogo brate.
- skenderija04
#49566 Re: FC Barcelona
Vertig0 wrote:Upravo to. Da je za prvi 11 pa haj nosi ga djavo, al' za cetvrtog napadaca mnogo brate.
Neymar još nije potpisao produzenje... Samo dogovor.omar little wrote:nije on meni los, ali dva igraca plus pare, de ba.
-
Nadzorna_ploca
#49568 Re: FC Barcelona
Jao iscudjavanja a za Gomesa dali 50+. 
- skenderija04
#49569 Re: FC Barcelona
Ako zasluzi i 70. Za sada 35Nadzorna_ploca wrote:Jao iscudjavanja a za Gomesa dali 50+.
-
Nadzorna_ploca
#49570 Re: FC Barcelona
A i to je mnogo. Dybala je strasan igrač i format za Barcelonu. A mislim da je nekad i u Palermu govorio da je za njega Barcelona velika zelja.skenderija04 wrote:Ako zasluzi i 70. Za sada 35Nadzorna_ploca wrote:Jao iscudjavanja a za Gomesa dali 50+.
- skenderija04
#49571 Re: FC Barcelona
Mozda si i u pravu. Meni sve sto je preko 40 izgleda nevjerovatno osim 2-3 majstora koja samom pojavom donose pare pa onda i ima racuna. Ne vjerujem u Dybalin transfer.Nadzorna_ploca wrote:A i to je mnogo. Dybala je strasan igrač i format za Barcelonu. A mislim da je nekad i u Palermu govorio da je za njega Barcelona velika zelja.skenderija04 wrote:Ako zasluzi i 70. Za sada 35Nadzorna_ploca wrote:Jao iscudjavanja a za Gomesa dali 50+.
- skenderija04
#49572 Re: FC Barcelona
Objavljene cijene godisnjih ulaznica za Barcelonu. Sve osim superkupa Spanije. Najskuplja mjesta 1.097 eura. Najjefninija 132. Dakle sve tekme.
Eto i odgovora zasto nekada nije pun stadion. Po ovim cijenama, naravno, svi obnove godisnju(sretnici koji je imaju) E sad , od svih tih pretplatnika postoji , kako klub racuna"oko 35% koji uopste ne ide na utakmice vec ih iznajmljuje bilo po sezoni bilo pojedinacno. A lista cekanja vec broji blizu 20.000 ljudi. Istini za volju treba reci da klub i ne udara po dzepu. Sedam godina iste cijene
Eto i odgovora zasto nekada nije pun stadion. Po ovim cijenama, naravno, svi obnove godisnju(sretnici koji je imaju) E sad , od svih tih pretplatnika postoji , kako klub racuna"oko 35% koji uopste ne ide na utakmice vec ih iznajmljuje bilo po sezoni bilo pojedinacno. A lista cekanja vec broji blizu 20.000 ljudi. Istini za volju treba reci da klub i ne udara po dzepu. Sedam godina iste cijene
-
omar little
#49573 Re: FC Barcelona
dala bi i ja milju eura po sezoni u tren oka kad bi imala sezonsku. ne udaraju njih uopce, ali zato ostali kozu s ledja ostavljaju za karte.
- skenderija04
#49574 Re: FC Barcelona
To je klasicna spanska politika oko karata. Ako uzmes godisnju, jeftino ali ako hoces samo na neke utakmice ode bubreg.omar little wrote:dala bi i ja milju eura po sezoni u tren oka kad bi imala sezonsku. ne udaraju njih uopce, ali zato ostali kozu s ledja ostavljaju za karte.
- sve_ovo_ja
#49575 Re: FC Barcelona
Iz ove perapektive (laicki), nisu skupe ulaznice. Ipak gledas jedan od najboljih timova koji su ikad igrali.skenderija04 wrote:Objavljene cijene godisnjih ulaznica za Barcelonu. Sve osim superkupa Spanije. Najskuplja mjesta 1.097 eura. Najjefninija 132. Dakle sve tekme.
Kako ide proces za dobijanje godisnje, prvo se ponudi proslosezonskim vlasnicima da obnove kartu, ili svi imaju mogucnost da se prijave za godisnju, pa se bira "slucajnim" odabirom?!