SDP
-
invincible1921
#49501 Re: SDP
Ma nisam ja mislio na tebe da je ne postujes. Nego govorim za hrvate sto je najgore ja cak nemam nista ni sa tim da je ne volis, da nosis drugi dres tj druge rep ali evo primjer mog druga iz srajeva.
Dva pasosa, dvije drzave, kad mu odgovara jedno je kad mu odgovara drugo je. Uzme iz BiH ono sto mu je dobro, a iz Hrvatske ostalo. Radi tamo od aprila do oktobra, onda oda tamo prima pare sa biroa , a vamo radi.
Zvanicna adresa sarajevo, a u njemu provede 3mj.
Svako malo provuce kroz pricu kako bi volio da dio BiH pripadne Hrvatskoj. Kazes mu nesto uvrijedi se da ih se majorizira i da je ugnjetavanje. Vazda mu nesto nije pravo.
Da stvar bude gora njegovi zive u sarajevu bar 300 godina...
Pored svih pogodnosti koje imju od toga da imaju privatnu drzavu na odredjenom teritoriju BiH do provkacija koje ispoljavas konstantno osporavajuci bilo kakvu vlast( a to ti sve prodje)..ti jos kazes da te neko majorizira.
Lijepi zakon o dvojnom drzavljanstvu da se ukine pa cemo vidjet te domoljube.
Dva pasosa, dvije drzave, kad mu odgovara jedno je kad mu odgovara drugo je. Uzme iz BiH ono sto mu je dobro, a iz Hrvatske ostalo. Radi tamo od aprila do oktobra, onda oda tamo prima pare sa biroa , a vamo radi.
Zvanicna adresa sarajevo, a u njemu provede 3mj.
Svako malo provuce kroz pricu kako bi volio da dio BiH pripadne Hrvatskoj. Kazes mu nesto uvrijedi se da ih se majorizira i da je ugnjetavanje. Vazda mu nesto nije pravo.
Da stvar bude gora njegovi zive u sarajevu bar 300 godina...
Pored svih pogodnosti koje imju od toga da imaju privatnu drzavu na odredjenom teritoriju BiH do provkacija koje ispoljavas konstantno osporavajuci bilo kakvu vlast( a to ti sve prodje)..ti jos kazes da te neko majorizira.
Lijepi zakon o dvojnom drzavljanstvu da se ukine pa cemo vidjet te domoljube.
- drug_profi
#49502 Re: SDP
Da ti pravo kazem, sve sam blize misljenju da je konfederacija HR i BiH bila dobra ideja. Samo je i to sad daleko od realnog.
A ne znam sto ti smeta njegov nacin snalazenja. Ne vidim da to skodi cemu.
A ne znam sto ti smeta njegov nacin snalazenja. Ne vidim da to skodi cemu.
-
putokaz1
#49503 Re: SDP
Država u kojoj imaš budućnost se voli ali mi zbog politike 1996-2018 NEMAMO BUDUĆNOST OVDJE
Nažalost
Ne vidim pojedinca ili stranku koja MOŽE ŽELI HOĆE da nam ovdje omogući budućnost
Ići se MORA kad tad,neko pametan juče,neko danas,a ima nas glupih sutra
Nažalost
Ne vidim pojedinca ili stranku koja MOŽE ŽELI HOĆE da nam ovdje omogući budućnost
-
invincible1921
#49504 Re: SDP
putokaz1 wrote:Država u kojoj imaš budućnost se voli ali mi zbog politike 1996-2018 NEMAMO BUDUĆNOST OVDJE
Nažalost
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#49505 Re: SDP
mislim da bi sdp, kao sdp, trebao u buduće ozbiljnije razmisliti da onog irfana čengića ne šalju na javne debate, jer taj momak urniše sdp gdje god stigne i sdp ima više štete od njega nego koristi.
https://www.youtube.com/watch?v=2rLd5Ev50t8, za one koji imaju živaca slušati ove nebuloze.
https://www.youtube.com/watch?v=2rLd5Ev50t8, za one koji imaju živaca slušati ove nebuloze.
- tovarish
#49506 Re: SDP
Vi druze profi stogod da napisete,isto ko da sam i ja pisao.sa svakim postom vidim da isto ili slicno razmisljamo.drug_profi wrote:U Hercegovini ne zivi toliko Hrvata. Misliš da bi Hrvati iz Sarajeva, srednje Bosne, Krajine, rado ostali u nekoj zemlji gdje su Bosnjaci vecina sa 95% stanovnistva?invincible1921 wrote:Svako ko kaze da 90posto hrvata u bih nisu separatisti koji mrze zemlju i koji bi im pustio da oni provode svoje je budala.putokaz1 wrote:Svako ko kaže nije fer da Bošnjaci biraju Hrvata je odma HDZ igrač,ili ko kaže da i Nikšić krade je SDA igrač
Naravno da ne bi.
Ne mora niko voliti BiH da bi imao zdrav rezon da ti je potrebna kao što kući treba krov.
Ne volim je ni ja više nešto posebno. Ratovao za nju, krvario, odbio domovnicu kad sam je mogao uzeti, i sad sam glupa budala sa ukoricenom potvrdom na kojoj piše Pasoš. Doduše ne volim ni jednu drugu zemlju više od BiH, ali ne volim nešto posebno ni BiH.
Da bi državu volio nije dovoljno samo imati patriotizam. Razočarenja ga brzo ubiju.
Treba nešto i država za tebe da uradi, a ne samo da uzima i uzima i uzima i traži još i još i još...
- kmirsad
#49509 Re: SDP
+1tovarish wrote: Vi druze profi stogod da napisete,isto ko da sam i ja pisao.sa svakim postom vidim da isto ili slicno razmisljamo.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
#49511 Re: SDP
https://www.klix.ba/vijesti/bih/drasko- ... /181210023
nažalost, ovim putem će krenuti i svi oni koji su iz drugih stranaka, pred izbore, prešli u redove sdpa. nisu na vrijeme prepoznali da su iskorišteni samo u svrhu marketinga pred izbore i da se dugoročno na njih ne računa. davno sam o tome pisao, a sada će početi odlaziti jedan po jedan.
nažalost, ovim putem će krenuti i svi oni koji su iz drugih stranaka, pred izbore, prešli u redove sdpa. nisu na vrijeme prepoznali da su iskorišteni samo u svrhu marketinga pred izbore i da se dugoročno na njih ne računa. davno sam o tome pisao, a sada će početi odlaziti jedan po jedan.
-
Nadzorna_ploca
#49512 Re: SDP
A na koga se to racuna u SDPu? Privatizovana stranka par lica kao i sve druge.
Mozda da vrate Beslagica sad kad im odlaze ovi preletaci.
Uz ovakav SDP Alijina stranka ne treba da se brine.
Mozda da vrate Beslagica sad kad im odlaze ovi preletaci.
Uz ovakav SDP Alijina stranka ne treba da se brine.
-
putokaz1
#49513 Re: SDP
Ako je isstina da na TK Seljak Šijo ostaje predsjednik skupštine uz Amin SDP ,i ja nikad više neću glasad za SDPmalakh wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/drasko- ... /181210023
Bolje SDA nego Kkukićev PDA
-
mahalik
#49514 Re: SDP
Zbog koketiranja sa PDA a sve iza zastora slijede veliki problemi za SDP u TK ali u parlamentu FBiH
- kmirsad
#49515 Re: SDP
U TK je kristalno vidljiv formirani Termo energetski Blok i lobi...mahalik wrote:Zbog koketiranja sa PDA a sve iza zastora slijede veliki problemi za SDP u TK ali u parlamentu FBiH
Nema tu ničeg ideološkog-
Dvije ogromne investicije na TK... Termoelektrana Tuzla- Blok 7 i Termoelektrana Banovići... plijen... ko će musti kravu muzaru. Projekti, Studije, Saglasnosti, Javni interes, Eksproprijacije, tenderi,nabavke, izvođači i kooperanti...
Vukovi zauzimaju niski strart za potjeru za plijenom.
Najjači samo ostaju.
Pobi sve i vrati se sam.
- kmirsad
#49517 Re: SDP
Nije samo SDP... ima i gorih...bunk wrote:Sdp bira stranu.
Ili je vec izabrao.
- bunk
#49518 Re: SDP
Mislim na tk.
Visi nivoi me i ne tangiraju bas nesto..
Visi nivoi me i ne tangiraju bas nesto..
- malakh
#49520 Re: SDP
mislim da bi sdp u tk mogao otići u opozciju, a da bi se uskoro sda i pda mogli približiti i ući u vlast za strankom za bih i sbbom.kmirsad wrote:O TK i govorim.
-
criticos
#49521 Re: SDP
SDP ima žestoke unutarstranačke probleme. Još uvijek je prikriveno ali je pitanje dana kada će sve puknuti. Izgleda da ćemo imati seriju burnih Konresa na političkoj sceni za pola godine. Burni Kongresi čekaju SDA i SDP.
- malakh
#49522 Re: SDP
može li malo više informacija? kakvi unutarstranački problemi?criticos wrote:SDP ima žestoke unutarstranačke probleme. Još uvijek je prikriveno ali je pitanje dana kada će sve puknuti. Izgleda da ćemo imati seriju burnih Konresa na političkoj sceni za pola godine. Burni Kongresi čekaju SDA i SDP.
možemo li očekivati povratak z.l. na čelo sdpa?
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#49523 Re: SDP
malakh wrote:
možemo li očekivati povratak z.l. na čelo sdpa?
- Banksy
#49524 Re: SDP
U SDA će sigurno biti burno, i krajnje je vrijeme.criticos wrote:SDP ima žestoke unutarstranačke probleme. Još uvijek je prikriveno ali je pitanje dana kada će sve puknuti. Izgleda da ćemo imati seriju burnih Konresa na političkoj sceni za pola godine. Burni Kongresi čekaju SDA i SDP.
SDP nema razloga za brigu. Pogotovo kad preuzmu vlast.