FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
-
StupskaBitanga
#4951 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senad na crnoj listi 
- luckylaka
#4952 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nesto kontam sto ljudima smeta ova tv kuca ako ih ne kosta ni jednu marku,sto imaju izbor jos stotinu drugih kanala ali se opet svaki put vracaju na Facetv.Evo kladim se da ce skoro sve i jedan za 15-20 minuta gledati Facetv i slusati Senada.I meni ide na onu stvar u zadnje vrijeme ali mi trenutno boljeg nemamo
- spreca
#4953 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Zavist je jebena stvar nas balkanacaluckylaka wrote:Nesto kontam sto ljudima smeta ova tv kuca ako ih ne kosta ni jednu marku,sto imaju izbor jos stotinu drugih kanala ali se opet svaki put vracaju na Facetv.Evo kladim se da ce skoro sve i jedan za 15-20 minuta gledati Facetv i slusati Senada.I meni ide na onu stvar u zadnje vrijeme ali mi trenutno boljeg nemamo
- It_is_a_Leclerc
#4954 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Najmanje pet televizija je tehnički i profesionalno bolje od Senadove TV.luckylaka wrote:Nesto kontam sto ljudima smeta ova tv kuca ako ih ne kosta ni jednu marku,sto imaju izbor jos stotinu drugih kanala ali se opet svaki put vracaju na Facetv.Evo kladim se da ce skoro sve i jedan za 15-20 minuta gledati Facetv i slusati Senada.I meni ide na onu stvar u zadnje vrijeme ali mi trenutno boljeg nemamo
Najmanje 20 novinara u BiH je jače od Senada.
- madridist
#4955 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Od novinara koji rade u BiH trenutno od Senada je jači i autoritativniji jedino gromada Goran Milić,budimo realni,Zekerijah Smajić je davno odložio oružje a ovo što obitava po javnim i privatnim tv-ima je klasa ispod navedenih..
- van helsing
#4956 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sta bi veceras u CD-u,ko je bio od gostiju,ima li na YT ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
- karanana
#4957 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
nabroj 10. eto 5 nabroj.It_is_a_Leclerc wrote:Najmanje pet televizija je tehnički i profesionalno bolje od Senadove TV.luckylaka wrote:Nesto kontam sto ljudima smeta ova tv kuca ako ih ne kosta ni jednu marku,sto imaju izbor jos stotinu drugih kanala ali se opet svaki put vracaju na Facetv.Evo kladim se da ce skoro sve i jedan za 15-20 minuta gledati Facetv i slusati Senada.I meni ide na onu stvar u zadnje vrijeme ali mi trenutno boljeg nemamo
-
MujoiHasoHumor
#4958 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Last edited by MujoiHasoHumor on 28/02/2014 22:06, edited 3 times in total.
-
StupskaBitanga
#4959 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Hajmo mi jedno da razjasnimo
Senad nije novinar niti je novinar/reporter/voditelj
Senad Hadžifejzović je isključivo voditelj-showmen
Recimo Emina Pazelja je reporter i voditelj jer vodi Dnevnik i javlja se sa lica mjesta
Milica Vučetić sa BHRT radi strašne i super priče za Crtu, Kemal Masnopita također
Umjeće je da u isto vrijeme znaš napraviti dobru tj kvalitetnu priču, javiti se za Dnevnik i voditi taj isti Dnevnik i to sve u par dana kao što radi onaj Marko Radoja ili Saša Delić na AJB
Senad nije novinar niti je novinar/reporter/voditelj
Senad Hadžifejzović je isključivo voditelj-showmen
Recimo Emina Pazelja je reporter i voditelj jer vodi Dnevnik i javlja se sa lica mjesta
Milica Vučetić sa BHRT radi strašne i super priče za Crtu, Kemal Masnopita također
Umjeće je da u isto vrijeme znaš napraviti dobru tj kvalitetnu priču, javiti se za Dnevnik i voditi taj isti Dnevnik i to sve u par dana kao što radi onaj Marko Radoja ili Saša Delić na AJB
- MOSALJOZE
#4960 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Stupska takodjer je umijeće 20 godina voditi dnevnik i to sve raditi uživo
edit mislim na face to face i slično
-
StupskaBitanga
#4961 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jesi li ti ozbiljan sa ovim?MOSALJOZE wrote:Stupska takodjer je umijeće 20 godina voditi dnevnik i to sve raditi uživo
- MOSALJOZE
#4962 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
StupskaBitanga wrote:Jesi li ti ozbiljan sa ovim?MOSALJOZE wrote:Stupska takodjer je umijeće 20 godina voditi dnevnik i to sve raditi uživo
-
StupskaBitanga
#4963 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
da sada budemo direktni
Senad H. ima punu slobodu tj konce u rukama kako i na koji način voditi i uređivati svoj show program jer to on ruku na srce i radi pravi show program. Najjednostavnije rečeno na takav nizak način podilazi gostima i pojedinim temama da je to izgubilo smisao i bilo koji kodeks i pravilo novinarske profesije. Kao da sve gore nije dovoljno on to i zloupotrebljava. Apsolutno se slažem da Senad H. ima svoje mjesto kako u prošlosti tako i u sadašnjosti i ne samo kao medijska ličnost već i više od toga. Gora stvar od svega pomenutog je sujeta od mlađih i novih generacija koje tek trebaju isplivati i koje je evidentno Senadu smetaju a ironično je da se kune u "djecu" i mladu gardu FACE
Senad H. ima punu slobodu tj konce u rukama kako i na koji način voditi i uređivati svoj show program jer to on ruku na srce i radi pravi show program. Najjednostavnije rečeno na takav nizak način podilazi gostima i pojedinim temama da je to izgubilo smisao i bilo koji kodeks i pravilo novinarske profesije. Kao da sve gore nije dovoljno on to i zloupotrebljava. Apsolutno se slažem da Senad H. ima svoje mjesto kako u prošlosti tako i u sadašnjosti i ne samo kao medijska ličnost već i više od toga. Gora stvar od svega pomenutog je sujeta od mlađih i novih generacija koje tek trebaju isplivati i koje je evidentno Senadu smetaju a ironično je da se kune u "djecu" i mladu gardu FACE
- It_is_a_Leclerc
#4964 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Dakle, ako uzimamo novinare kao takve, dakle i televizijske i one u štampanim medijima, evo ti 10 imena čije tekstove uvijek pročitam i čije emisije rado gledam: Gojko Berić, Zekerijah Smajić, Senad Avdić, VIldana Selimbegović, Duška Jurišić, Josip Vričko, Senad Pećanin, Ozren Kebo, Dženan Karup Druško...karanana wrote:nabroj 10. eto 5 nabroj.It_is_a_Leclerc wrote:Najmanje pet televizija je tehnički i profesionalno bolje od Senadove TV.luckylaka wrote:Nesto kontam sto ljudima smeta ova tv kuca ako ih ne kosta ni jednu marku,sto imaju izbor jos stotinu drugih kanala ali se opet svaki put vracaju na Facetv.Evo kladim se da ce skoro sve i jedan za 15-20 minuta gledati Facetv i slusati Senada.I meni ide na onu stvar u zadnje vrijeme ali mi trenutno boljeg nemamo
Iako se sa većim brojem pobrojanih ne slažem u njihovim stavovima, oni su daleko talentovaniji za svaku formu novinarskog rada. Senad me, pak, tjera da svaki svoj stav koji nam se podudara preispitam, jer ne valja se slagati sa ljudima koji u toj mjeri valjaju svakom sistemu, svakoj osobi i svakom sagovorniku.
- zambaklija
#4965 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
dok je godICKAR budala tj.onih koji vole toreve super ća živjeti bakir-suljo-dragan i mile...al haj komu ja to...triba se latiti macole i sve odreda zatući ali do korina,druge neJma...
-
Smetnje
#4966 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
HAhahahaha ovo vise nije dnevnik ovo se u shou program pretvorilo, Senad postaje kao Jerry Springer hahahaha ja se ismijem ko lud svaki CD hahaha jos samo da su se oni goli skinuli u studiju i guzice u kameru pokazali i onda jos i Senad za kraj ahahahaha.
- van helsing
#4967 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Zanimljivo,tek registrovan na forumu i odmah prvi post bum po Senadu.MujoiHasoHumor wrote:
- DoZeN
#4968 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Suzana Radjen Todoric sa TV BN je najbolji novinar u BIH
-
StupskaBitanga
#4969 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
da recimo ona kao urednica je zaslužna da Marko Radoja ispliva i dođe do AJB
- Ned071
#4970 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
IDoZeN wrote:Suzana Radjen Todoric sa TV BN je najbolji novinar u BIH
Najbolji NOVINAR u BiH je Senad Avdic. Dakle novinar, a ne covjek, mislilac, reflex urac palac. Poslije njega veeeeeelika rupa a onda slazite koga hocete i sta hocete.Pa i tu sds alapaču
-
StupskaBitanga
#4971 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Stari švrakindolac
- Ned071
#4972 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
najjaci, ipak. i to vec dvadeset godinaStupskaBitanga wrote:Stari švrakindolac
- bosanceros_
#4973 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
nabroj 10. eto 5 nabroj.Najmanje pet televizija je tehnički i profesionalno bolje od Senadove TV.
Dakle, ako uzimamo novinare kao takve, dakle i televizijske i one u štampanim medijima, evo ti 10 imena čije tekstove uvijek pročitam i čije emisije rado gledam: Gojko Berić, Zekerijah Smajić, Senad Avdić, VIldana Selimbegović, Duška Jurišić, Josip Vričko, Senad Pećanin, Ozren Kebo, Dženan Karup Druško...
]
Iako se sa većim brojem pobrojanih ne slažem u njihovim stavovima, oni su daleko talentovaniji za svaku formu novinarskog rada. Senad me, pak, tjera da svaki svoj stav koji nam se podudara preispitam, jer ne valja se slagati sa ljudima koji u toj mjeri valjaju svakom sistemu, svakoj osobi i svakom sagovorniku.
hahha pazi ovo senad avdic i pecanin jaci od hadzifejzovica u najmanju ruku si neozbiljan zekerijah je bio dobar dok je bio aktivan sad ga nema a da je jaci od senada ma daj brate mili budimo realni,a dusko cu staviti u rang sa njim samo sto je zeMsko
- Havatar
#4974 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ovo za Senda Avdica je posebno smijesno on tesko da je novinar a kamoli najbolji bilo gdjebosanceros_ wrote:nabroj 10. eto 5 nabroj.Najmanje pet televizija je tehnički i profesionalno bolje od Senadove TV.
Najmanje 20 novinara u BiH je jače od Senada.Dakle, ako uzimamo novinare kao takve, dakle i televizijske i one u štampanim medijima, evo ti 10 imena čije tekstove uvijek pročitam i čije emisije rado gledam: Gojko Berić, Zekerijah Smajić, Senad Avdić, VIldana Selimbegović, Duška Jurišić, Josip Vričko, Senad Pećanin, Ozren Kebo, Dženan Karup Druško...
]
hahha pazi ovo senad avdic i pecanin jaci od hadzifejzovica u najmanju ruku si neozbiljan zekerijah je bio dobar dok je bio aktivan sad ga nema a da je jaci od senada ma daj brate mili budimo realni,a dusko cu staviti u rang sa njim samo sto je zeMsko![]()
-
Brusulje
#4975 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ništa posebno, opet plaćeni termin.van helsing wrote: Sta bi veceras u CD-u,ko je bio od gostiju,ima li na YT ?
Svetlana Cenić, u inosponzoriranoj misiji uvaljivanja u federalnu vlast, gdje nam ''eksluzivno'' otkriva da joj je majka Hrvatica, a bivši muž Bošnjak, što bi nas kao trebalo omekšati pa da zaboravimo da su u kabinetu ratnog zločinca Nikole Koljevića na Palama od '92 - '95 živjeli i radili samo oberoberčetnici, što je i sama bila.