alibegoa wrote:Kad smo već kod ovih starih udesa, zna li iko šta bi sa onim "navijačem" sarajeva što je jurio na utakmicu ili šta već pa oko Doboja poslije tunela ubio 2-3 ljudi parkiranih, između ostalih i djecu. Prije neke dvije godine. Koliko je taj kažnjen, ako je? Da znam šta se može očekivati za ovoga malog što ubija po Skenderiji...
jedno dijete koje je u bolnici umrlo od povreda,zena i Admir. dobio je nekog zatvora cini mi se ili ce dobiti nisam bas siguran. citao sam to negdje i znam da se lik bas sjebo i da je svjestan sta je uradio i sta ga ceka.
drndalo,januar,snijeg,led,guzva u 4 popodne kad se ljudi vracaju kuci,nije napucan golf nego golf od roditelja,a frajera inace to gasanje ne zanima. ako i dalje uspio gasati e onda stvarno...
sorcerer imas u mostaru stazu koja je jedina normalna u drzavi, banja luka kad se autoput pravio pa im grad dao jedan dio puta,a zivinice to je mnogima smjesno,a haman svi idu u hrvatsku,madjarsku gdje vec bude pa se trkaju.
http://www.srcsarajevo.com.ba/index_htm_files/274.jpg ovo je truhli grob? uzmi ti kadeta iz 70' neke pa ga uradi ovako i u ovo auto je preko 20 000KM dato (i zamisli frajer nije kriminalac nego ganja sponzore i radi) i da bi ovo auto moglo ici 12 sekundi cini mi se na 402m. i voze na rezervi jer da bi bio laksi,a ne sto nema para jer ih sponzori guraju na trkama. i usput jebiga ne mozemo svi vozati golf 5,6,18 pa da se kurcimo po gradu,neki imaju samo para za te poluraspadajuce grobove.