Nazalost ima onih koji jos uvijek spavaju i misle da je Super TV jedino sto je bitno korisnicima :-
Logosoft
Moderator: Benq
- edin.h
#4951 Re: Logosoft ALL ABOUT
Stvarno svaka im cast, stalno povecavaju ponudu!
Nazalost ima onih koji jos uvijek spavaju i misle da je Super TV jedino sto je bitno korisnicima :-
-
TwistedX
#4952 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja imam 30 mbit i stvarno ne znam sta ce mi veca brzina. Imao sam testni paket od 100 mbit i skontao da je to sve super cool, al zasto. Draze bi mi bilo da ubace flat razgovore npr na telefon na sve fiksne a ne samo lol mrezu ili da smanje cijenu paketa za po par maraka.
-
nino90
#4953 Re: Logosoft ALL ABOUT
konkurencija popravlja ponudu, onda i oni moraju jer ostavlja los utisak, bez obzira sto nekome ne treba ta veca brzina. Ali ima ih sigurno kojima i treba. Moraju nesto popraviti u ponudi ili ponuditi nesto novo, bilo besplatne npr pozivi prema svim fiksnim brojevima u bih ili povecati brzine, uglavnom nesto sto je ili makar toliko naprijed kao konkurencija ili bolje. Mislim da ce uskoro svima davati stb sa hdmi (ima i skart) zbog ovih kanala koji ne mogu na stb uredjajima bez hdmi (ja imam hdmi stb prikljucen na tv preko scarta i prikazuje i hd kanale bez problema, naravno nije ta rezolucija ali moze ih prikazivati).
- novi.dan.nova.nafaka
#4954 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja mislim da moraju poboljšati ponudu broja HD kanala. TV šema je dobra bila i bez PINK paketa. Brzine su sad manje-više nebitne, na ovim iznosima se neće plaho osjetiti razlika.nino90 wrote:konkurencija popravlja ponudu, onda i oni moraju jer ostavlja los utisak, bez obzira sto nekome ne treba ta veca brzina. Ali ima ih sigurno kojima i treba. Moraju nesto popraviti u ponudi ili ponuditi nesto novo, bilo besplatne npr pozivi prema svim fiksnim brojevima u bih ili povecati brzine, uglavnom nesto sto je ili makar toliko naprijed kao konkurencija ili bolje.
Također, ta priča oko cijena poziva itekako ima osnovu za poboljšanje...
Btw, šta je sa konkurencijom - nudi li iko Arene i SK zajedno, osim LOL-a ?
- novi.dan.nova.nafaka
#4956 Re: Logosoft ALL ABOUT
A za podsjetnik, šta ono prenosi Arena od značajnijih događaja - Ligu Prvaka, Serie A i Primeru ? Ne sjećam se da još šta ozbiljnije prenose...
- karanana
#4957 Re: Logosoft ALL ABOUT
primeru prenosi sport klub.
arena prenosi i francuze, bude i prijateljskih tekmi, bude kvalifikacionih...ne bude lose, ali su malo oslabili u odnosu na prije par godina.
arena prenosi i francuze, bude i prijateljskih tekmi, bude kvalifikacionih...ne bude lose, ali su malo oslabili u odnosu na prije par godina.
- novi.dan.nova.nafaka
#4958 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ma Franusku ligu skoro da nisam pogledao ni jedan meč. Kvalifikacione i nekako, mada ima live-stream obzirom da nisu baš česte kvalifikacione.karanana wrote:primeru prenosi sport klub.
F1, Moto GP je na SK, skijanje na Eurosportu, NBA i Euroleague su također na SK. Ja lično pratim 15-tak kanala maksimalno, tako da fkt ne znam. Na LOL-u sam jer su domaća firma, al mislim da TM meni više odgovara, naročito zbog većeg broja HD kanala...
- bankok
#4959 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pa nema naravno,Lud i ponosan wrote:Znate sta jos...
Nema niko Sport Klub i PINK-ove u kombinaciji.
Moja TV ima pinkove ali nema sport klub ni jedan,
Telemach ima sport klub ali nema pinkove,
Logosoft ima arene, sport klub i pinkove,
mislim stvarno sta vise zelimo i zajebajemo, ovi drugi povecaju malo brzine i odmah uzbuna
oko toga, ove brzine su sasvim dovoljno za bilo koga ko god kaze da nisu laze i preserava se,
jedino sto bi trebalo poboljstati je stabilnost, upload i vise HD kanala i vjerovatno uraditi nesto po pitanju
korisnika koji nemaju hd uredjaje da im se to omoguci ili da im se omoguci da gledaju i oni kanale koji
se ne mogu pratiti sa obicnim uredjajem na neki nacin, a bilo bi lijepo i ovo u vezi telefona da se uvedu besplatni pozivi
a vjerovatno ce i do toga doci jednom sigurno.
-
The Realist
#4960 Re: Logosoft ALL ABOUT
Francuzi postaju polako kao Primera, jer imaju dva super bogata kluba sa odlicnim igracima i liga ce sve zanimljivija raji biti, a igra se dobar fudbal. Prenose jos EL, NHL, NFL, ako pratis, naravno.novi.dan.nova.nafaka wrote:A za podsjetnik, šta ono prenosi Arena od značajnijih događaja - Ligu Prvaka, Serie A i Primeru ? Ne sjećam se da još šta ozbiljnije prenose...
SK je jaci, ali nije da se nema sta na Arenama pogledati. Ako volis sport, bolje ti je ostani, a naravno, ako vise HD kanale volis onda idi (za sada).
Sent from Tapatalk
- novi.dan.nova.nafaka
#4961 Re: Logosoft ALL ABOUT
O ovome i ja čitavo vrijeme govorim:bankok wrote:ove brzine su sasvim dovoljno za bilo koga ko god kaze da nisu laze i preserava se,
jedino sto bi trebalo poboljstati je stabilnost, upload i vise HD kanala i vjerovatno uraditi nesto po pitanju
korisnika koji nemaju hd uredjaje da im se to omoguci ili da im se omoguci da gledaju i oni kanale koji
se ne mogu pratiti sa obicnim uredjajem na neki nacin, a bilo bi lijepo i ovo u vezi telefona da se uvedu besplatni pozivi
a vjerovatno ce i do toga doci jednom sigurno.
- broj HD kanala
- besplatni pozivi prema fiksnim mrežama (kao u Telemachu)
- stabilnost (mada, iskreno, ja nemam problema sa tim, ali raja se žali)
I da, mogli bi poraditi eventualno na cijenama paketa malkice, za koju KM spustiti Trio recimo...
-
lider
#4962 Re: Logosoft ALL ABOUT
Meni recimo ne treba ni više kanala ni veća stabilnost jer kod mene nema nikakvih prekida, a već uključenih 15km telefona mi bude dovoljno svaki mjesec dok mi treba veća brzina , i uploada i downloada. Dakle logosoft treba da omogući da korisnici sami sebi sklapaju pakete po potrebama, a ne ovako da imaju ograničenu ponudu sa 2-3 paketa i ne mogu zadovoljiti potreba sviju.
-
Nefs-i Mulhima
#4963 Re: Logosoft ALL ABOUT
Logosoft pod hitno treba unprijedit i povecat brzine svojih xDSL paketa..... Omjer ponudenog i cijene u zadnje vrijeme, po meni, nije ok. Vidimo sta radi konkurencija.
Mene kao korisnika samo xDSL.a ne zanima da stave sve kanale svijeta u svoju ponudu, ili neka smanjuju cijene xDSLa ili nek povecavaju brzine....
Mene kao korisnika samo xDSL.a ne zanima da stave sve kanale svijeta u svoju ponudu, ili neka smanjuju cijene xDSLa ili nek povecavaju brzine....
- Grof
#4964 Re: Logosoft ALL ABOUT
Sve više mislim da je ubleha vezano za Pink kanale da im Pink isporučuje u MPEG-4 formatu. U HS-u su dobili kanale čak i na analognoj. Kako li ih onda njima isporučuju? Pa sve i da je isporuka u MPEG-4 formatu, kao da se to ne može prebaciti u neki drugi format!
Navlakuša za uzimanje većih paketa!
-
Naslovnica
#4965 Re: Logosoft ALL ABOUT
LoL treba da ponudi opciju gdje se može uzeti samo telefon i TV, bez interneta.
Ja imam Trio, DL brzina je sasvim OK, ne bi škodilo da UL povećaju.
TV kanala ima PREVIŠE.
Telefona za 15km je super.
Samo da je ova opcija za TV+TEL (bez interneta). I stabilnost. Pogotovu snimalice.

Ja imam Trio, DL brzina je sasvim OK, ne bi škodilo da UL povećaju.
TV kanala ima PREVIŠE.
Telefona za 15km je super.
Samo da je ova opcija za TV+TEL (bez interneta). I stabilnost. Pogotovu snimalice.
- edin.h
#4966 Re: Logosoft ALL ABOUT
Zadnje povećanje brzine je bilo prije tacno 7 mjeseci i nadam se da je došlo vrijeme da Logosoft malo "odvrne ventile" 
-
TwistedX
#4967 Re: Logosoft ALL ABOUT
Samo da znas koliko treba resursa da se uradi kodiranje 30 kanala u drugi format... Biti ce kao i kod ostalih provajdera desetak kanala koji ce se kodirati u SD format. Takvu ja informaciju imam. Ovo je jos uvijek u testnom periodu i ima jos posla oko ovog paketa kanala.Grof wrote:Sve više mislim da je ubleha vezano za Pink kanale da im Pink isporučuje u MPEG-4 formatu. U HS-u su dobili kanale čak i na analognoj. Kako li ih onda njima isporučuju? Pa sve i da je isporuka u MPEG-4 formatu, kao da se to ne može prebaciti u neki drugi format!![]()
Sto se tice brzine, stojim i dalje da ne treba vise. Sto se tice samih HD kanala mozda bi se moglo dosta toga popraviti. Telefon besplatan za BiH sam vec napomenuo, a i nekakvo smanjivanje pretplate bi jos vise odgovaralo
-
nino90
#4968 Re: Logosoft ALL ABOUT
ma meni samo da imam ukljucen jos jedan stb u pretplatu i tak telefon prema fiksnim besplatan
-
The BEN10
#4969 Re: Logosoft ALL ABOUT
Potpis!TwistedX wrote:Sto se tice brzine, stojim i dalje da ne treba vise. Sto se tice samih HD kanala mozda bi se moglo dosta toga popraviti. Telefon besplatan za BiH sam vec napomenuo, a i nekakvo smanjivanje pretplate bi jos vise odgovaralo
- apsolut
#4970 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pricajte vi sta god hocete povecavanje paketa ili ne, ali je smijesno da za 4mjeseca, LOL konekcija pada 20 puta (download 500kbms ko da sam dialup) , da mi je brzina gora nego da sam na 3g... Jadno je da vise pisete molimo za strpljenje itd, kad je ovo otislo sve predaleko...
Najavili za sutra manji pad a mene ebe vec danas konekcija...
Najavili za sutra manji pad a mene ebe vec danas konekcija...
- Praetorious
#4971 Re: Logosoft ALL ABOUT
Konekcija je haman pa stala, ne znam šta je u pitanju ... sad se još malo rita ...
- Neradnik
#4972 Re: Logosoft ALL ABOUT
konekcija je uzas jedva otvara stranice
-
relevantan
#4973 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nešto se debelo pojebalo baš kad ti zatreba...
-
1921
#4974 Re: Logosoft ALL ABOUT
ma nek se yebu vise! racuni stizu japanskom tacnoscu, a usluga se svako malo raspada. evo vec par sati kosu cupam, radim posao koji je vezan iskljucivo za internet i sad mogu samo da se slikam. 7463 puta zovem tehnicku i svaki put ista poruka "svi operatori su trenutno zauzeti". fuj!
- afannedim