Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
supercali

#4951 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by supercali »

ma ona je sva perverzna
Tirkiz

#4952 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Tirkiz »

Raigor Stonehoof wrote:
trenutno nedostupan wrote:[

meni ona nije bila u toj situaciji jasna, danima se dogovaramo za izlazak i odjednom ona zove i treceg lika da ide sa nama WTF :shock: :shock: ocigledno joj ja nisam bio zanimljiv niti je bila zainteresovana za nesto ozbiljnije.
Ovo me podsjeti na zlatno doba mIRC-a :-D

Svojevremeno :D sam se ja tako "bario" preko mIRC-a sa jednom, dogovarali se, sve moze ona ne mogu ja i obrnuto, i hajd dodje i taj dan. Sretosmo se, bog te j.. ona ne da gledat u sebe koliko je ruzna :D
A pripremih jarana prije toga da kao slucajno prodje tu gdje cemo sjedit, pa da me izvadi ako mu mahnem. I tako zado se ja masuci i rukama i nogama :lol: dodje on, kad i ona valjda pripremila istu strategiju :lol: dolazi njena jaranica, gori treba :shock: dobra od glave do pete :cry:

Sad bi jaran ostao da obrne jaranicu al ja ovu ne mogu da gledam vise :lol:

Ostali smo jos malo sjedit, razmijenili brojeve ... i uglavnom, kako sam ja ignorisao poruke i pozive od ove, tako je i njena jaranica od mog jarana :lol:
jos nisam bio u situaciji da vidim 3 bas dobre trebe da su izasle zajedno...u pravilu mozes vidjeti 2 koje su blago receno nidje veze i jednu koja je fenomenalna...i kako pravilo nalaze "tebe" ce zapasti ona sto je najvise nidje veze.
Lounge Act

#4953 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Lounge Act »

Lounge Act wrote:
zenka wrote:Ovo i nije bas dejt, al nekako mi se cini prikladnim.. elem, sjedim sa jaranicom u nekoj kafani, ona tek upoznala tipa i kontaju se, a ja moram sacekati nju da jer skupa idemo kuci, posto nocimo kod nje. Uglavnom, ja tu sjedim za stolom i smaram se, kad prilaze dvojica likova. Jedan veselo pripit, drugi nekakav mracan i u uskoj rolci, kojih se grozim. I tako, oni su vidjeli da je meni dosadno, pa su odlucili da mi vise ne bude tako. Taj veseli lik je bas uspio u tome, nije neka faca, al bas je zabavan, a ovaj drugi samo stoji sa strane sa pivom u ruci, suti i prodorno gleda u mene. U neko doba ode ovaj veseljko do wc-a, kad mi se ovaj unese u facu i rece "izvini, al fakat licis na mog rahmetli amidzu, volio bih da se bolje upoznamo ako budes mogla.." :shock:
Cini mi se da se dugo nije amidza pominjao pa da se ne zaboravi, mislim da boljeg nema :lol: :lol: :lol:
alkalna_baterija

#4954 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by alkalna_baterija »

Lounge Act wrote:
Lounge Act wrote:
zenka wrote:Ovo i nije bas dejt, al nekako mi se cini prikladnim.. elem, sjedim sa jaranicom u nekoj kafani, ona tek upoznala tipa i kontaju se, a ja moram sacekati nju da jer skupa idemo kuci, posto nocimo kod nje. Uglavnom, ja tu sjedim za stolom i smaram se, kad prilaze dvojica likova. Jedan veselo pripit, drugi nekakav mracan i u uskoj rolci, kojih se grozim. I tako, oni su vidjeli da je meni dosadno, pa su odlucili da mi vise ne bude tako. Taj veseli lik je bas uspio u tome, nije neka faca, al bas je zabavan, a ovaj drugi samo stoji sa strane sa pivom u ruci, suti i prodorno gleda u mene. U neko doba ode ovaj veseljko do wc-a, kad mi se ovaj unese u facu i rece "izvini, al fakat licis na mog rahmetli amidzu, volio bih da se bolje upoznamo ako budes mogla.." :shock:
Cini mi se da se dugo nije amidza pominjao pa da se ne zaboravi, mislim da boljeg nema :lol: :lol: :lol:

hahahahahahahah :D :D
Capajebo

#4955 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Capajebo »

Pa haj imaj srca i reci ne :lol: :lol: :lol: :lol:
alkalna_baterija

#4956 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Suze me zališe :lol:
Capajebo

#4957 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Capajebo »

Ovo sam procit'o jedno 30 puta, i svaki put oplacem :-) :D
cassius

#4958 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by cassius »

Lounge Act wrote:
Lounge Act wrote:

kako je ovo jako :lol: :lol: :lol:
Dr.medicine

#4959 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Dr.medicine »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zakuco lik :lol: :lol: :lol: :lol:
Butmiran

#4960 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Butmiran »

:lol: :lol: :lol:
Capajebo

#4961 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Capajebo »

Dolazim u opasno iskusenje da isprobam ovaj ulet :lol: :lol:
Russki

#4962 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Russki »

Lounge Act wrote:
Lounge Act wrote:
Pa su odlučili da mi više ne bude tako

ovo me satralo :lol: :lol: :lol:

baj d vej, odlican post!
Aqua_S

#4963 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Aqua_S »

hahahahhhaha.....Amidžinica...je beton...armirani
mona

#4964 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by mona »

U vrijeme mirca upoznam lika, ma nalegli jedno drugom perfekt.
Posalje on meni sliku, taman, posaljem i ja njemu. I to chat, to telefoni rade, racun oko 150 km, medjugradska linija :-D

I odu moji na more, ja ga pozovem da dodje. Odjednom, drugarica bahnu, raskinula s momkom.
To je prvi peh.

Dolazi on, zaista lijepo gradjen, divne zelene oci ali kad je otvorio usta-samo stative :shock:

U medjuvremenu, drugarica da doprinese situaciji ode da se bavi vecerom i zagori meso. Ja svakako isfrustrirana vristim na nju, ona place.
Onda pojedemo u tisini taj pokusaj vecere. Pogledamo neki predosadan film. Ona ode u moju sobu da spava a nas dvoje u dnevnom ostanemo, svako na svojoj strani ugla.

Naravno, ja se slagiram jos u letu i zaspem momentalno.

Ujutru, kaze, nije spavao samo me gledao a ja jedva cekam da kafu potamanimo i svako svojim putem.
lavorpunvode

#4965 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by lavorpunvode »

ahahahah :D da to nije bio neki od ovih vjecito naelektrisanih forumasa :D taj tvoj ima debele osnove za isfrustriranost svime sto ide uz sam spomen zenskog roda.
mona

#4966 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by mona »

pa sto nije rekao da ima samo stative :D

ne bi kucu raspremala i meso odmrzavala :D
Zoya

#4967 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Zoya »

mona wrote:pa sto nije rekao da ima samo stative :D

hahahaha, cuj ne bi meso odmrzavala . Joj sto me nasmija. Jeste se culi ikad poslije toga?
mona

#4968 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by mona »

Ma jesmo, ali nije to vise bilo to :D
ultima_palabra

#4969 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ultima_palabra »

mona wrote:pa sto nije rekao da ima samo stative :D

Spremila bi mu neku hapicu umjesto mesa? :zoka:
mona

#4970 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by mona »

na slamku :-)
alkalna_baterija

#4971 Re: Vasa najgora date iskustva :P

:lol:
Zatamnjena stakla

#4972 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Zatamnjena stakla »

Možda su mu zubi na mjestu, sad :mrgreen:
Bluemore

#4973 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Bluemore »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
staradis

#4974 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by staradis »

Oslabila tema
nightvision

#4975 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by nightvision »

staradis wrote:Oslabila tema
A 'dje nece oslabit kad skoro pa sve puca po savovima od licemjerstva. Neki dan nije izgled bitan, negdje na sezdest i sedmo mjesto ga stave, a danas je momak diskvalifikovan na startu zbog stativa. Nije imao priliku ni da pokaze da je sposoban i sarmantan... Vec se jos i sprdaju...
Primjetio sam inace da je jako tesko ostvariti bilo kakvu konstruktivnu diskusiju sa odredjenim clanicama foruma. Nakon sto im proturijecis i ponudis dovoljno argumenta da nije sve ruzicasto redovno napustaju raspravu a sugovornika nastoje diskreditovati ismijavanjem i zbijanjem blago receno idiotskih sala.
Posumnjacu da je to zato sto ovde ne mogu paznju skrenuti na svoje (vanjske) fizicke atribute a drugih nemaju dovoljno za neki malo ozbiljniji razgovor.
Post Reply