Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- supercali
#4951 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ma ona je sva perverzna
-
Tirkiz
#4952 Re: Vasa najgora date iskustva :P
jos nisam bio u situaciji da vidim 3 bas dobre trebe da su izasle zajedno...u pravilu mozes vidjeti 2 koje su blago receno nidje veze i jednu koja je fenomenalna...i kako pravilo nalaze "tebe" ce zapasti ona sto je najvise nidje veze.Raigor Stonehoof wrote:Ovo me podsjeti na zlatno doba mIRC-atrenutno nedostupan wrote:[
meni ona nije bila u toj situaciji jasna, danima se dogovaramo za izlazak i odjednom ona zove i treceg lika da ide sa nama WTF![]()
ocigledno joj ja nisam bio zanimljiv niti je bila zainteresovana za nesto ozbiljnije.
![]()
Svojevremenosam se ja tako "bario" preko mIRC-a sa jednom, dogovarali se, sve moze ona ne mogu ja i obrnuto, i hajd dodje i taj dan. Sretosmo se, bog te j.. ona ne da gledat u sebe koliko je ruzna
A pripremih jarana prije toga da kao slucajno prodje tu gdje cemo sjedit, pa da me izvadi ako mu mahnem. I tako zado se ja masuci i rukama i nogamadodje on, kad i ona valjda pripremila istu strategiju
dolazi njena jaranica, gori treba
dobra od glave do pete
![]()
Sad bi jaran ostao da obrne jaranicu al ja ovu ne mogu da gledam vise
Ostali smo jos malo sjedit, razmijenili brojeve ... i uglavnom, kako sam ja ignorisao poruke i pozive od ove, tako je i njena jaranica od mog jarana
-
Lounge Act
#4953 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Cini mi se da se dugo nije amidza pominjao pa da se ne zaboravi, mislim da boljeg nemaLounge Act wrote:zenka wrote:Ovo i nije bas dejt, al nekako mi se cini prikladnim.. elem, sjedim sa jaranicom u nekoj kafani, ona tek upoznala tipa i kontaju se, a ja moram sacekati nju da jer skupa idemo kuci, posto nocimo kod nje. Uglavnom, ja tu sjedim za stolom i smaram se, kad prilaze dvojica likova. Jedan veselo pripit, drugi nekakav mracan i u uskoj rolci, kojih se grozim. I tako, oni su vidjeli da je meni dosadno, pa su odlucili da mi vise ne bude tako. Taj veseli lik je bas uspio u tome, nije neka faca, al bas je zabavan, a ovaj drugi samo stoji sa strane sa pivom u ruci, suti i prodorno gleda u mene. U neko doba ode ovaj veseljko do wc-a, kad mi se ovaj unese u facu i rece "izvini, al fakat licis na mog rahmetli amidzu, volio bih da se bolje upoznamo ako budes mogla.."
- alkalna_baterija
#4954 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Lounge Act wrote:Cini mi se da se dugo nije amidza pominjao pa da se ne zaboravi, mislim da boljeg nemaLounge Act wrote:zenka wrote:Ovo i nije bas dejt, al nekako mi se cini prikladnim.. elem, sjedim sa jaranicom u nekoj kafani, ona tek upoznala tipa i kontaju se, a ja moram sacekati nju da jer skupa idemo kuci, posto nocimo kod nje. Uglavnom, ja tu sjedim za stolom i smaram se, kad prilaze dvojica likova. Jedan veselo pripit, drugi nekakav mracan i u uskoj rolci, kojih se grozim. I tako, oni su vidjeli da je meni dosadno, pa su odlucili da mi vise ne bude tako. Taj veseli lik je bas uspio u tome, nije neka faca, al bas je zabavan, a ovaj drugi samo stoji sa strane sa pivom u ruci, suti i prodorno gleda u mene. U neko doba ode ovaj veseljko do wc-a, kad mi se ovaj unese u facu i rece "izvini, al fakat licis na mog rahmetli amidzu, volio bih da se bolje upoznamo ako budes mogla.."![]()
![]()
hahahahahahahah
- Capajebo
#4955 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pa haj imaj srca i reci ne

- alkalna_baterija
#4956 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Suze me zališe 
- Capajebo
#4957 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ovo sam procit'o jedno 30 puta, i svaki put oplacem

-
cassius
#4958 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Lounge Act wrote:Cini mi se da se dugo nije amidza pominjao pa da se ne zaboravi, mislim da boljeg nemaLounge Act wrote:zenka wrote:Ovo i nije bas dejt, al nekako mi se cini prikladnim.. elem, sjedim sa jaranicom u nekoj kafani, ona tek upoznala tipa i kontaju se, a ja moram sacekati nju da jer skupa idemo kuci, posto nocimo kod nje. Uglavnom, ja tu sjedim za stolom i smaram se, kad prilaze dvojica likova. Jedan veselo pripit, drugi nekakav mracan i u uskoj rolci, kojih se grozim. I tako, oni su vidjeli da je meni dosadno, pa su odlucili da mi vise ne bude tako. Taj veseli lik je bas uspio u tome, nije neka faca, al bas je zabavan, a ovaj drugi samo stoji sa strane sa pivom u ruci, suti i prodorno gleda u mene. U neko doba ode ovaj veseljko do wc-a, kad mi se ovaj unese u facu i rece "izvini, al fakat licis na mog rahmetli amidzu, volio bih da se bolje upoznamo ako budes mogla.."![]()
![]()
kako je ovo jako
- Dr.medicine
#4959 Re: Vasa najgora date iskustva :P
zakuco lik
- Capajebo
#4961 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Dolazim u opasno iskusenje da isprobam ovaj ulet

- Russki
#4962 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pa su odlučili da mi više ne bude takoLounge Act wrote:Cini mi se da se dugo nije amidza pominjao pa da se ne zaboravi, mislim da boljeg nemaLounge Act wrote:zenka wrote:Ovo i nije bas dejt, al nekako mi se cini prikladnim.. elem, sjedim sa jaranicom u nekoj kafani, ona tek upoznala tipa i kontaju se, a ja moram sacekati nju da jer skupa idemo kuci, posto nocimo kod nje. Uglavnom, ja tu sjedim za stolom i smaram se, kad prilaze dvojica likova. Jedan veselo pripit, drugi nekakav mracan i u uskoj rolci, kojih se grozim. I tako, oni su vidjeli da je meni dosadno, pa su odlucili da mi vise ne bude tako. Taj veseli lik je bas uspio u tome, nije neka faca, al bas je zabavan, a ovaj drugi samo stoji sa strane sa pivom u ruci, suti i prodorno gleda u mene. U neko doba ode ovaj veseljko do wc-a, kad mi se ovaj unese u facu i rece "izvini, al fakat licis na mog rahmetli amidzu, volio bih da se bolje upoznamo ako budes mogla.."![]()
![]()
ovo me satralo
baj d vej, odlican post!
-
Aqua_S
#4963 Re: Vasa najgora date iskustva :P
hahahahhhaha.....Amidžinica...je beton...armirani
-
mona
#4964 Re: Vasa najgora date iskustva :P
U vrijeme mirca upoznam lika, ma nalegli jedno drugom perfekt.
Posalje on meni sliku, taman, posaljem i ja njemu. I to chat, to telefoni rade, racun oko 150 km, medjugradska linija
I odu moji na more, ja ga pozovem da dodje. Odjednom, drugarica bahnu, raskinula s momkom.
To je prvi peh.
Dolazi on, zaista lijepo gradjen, divne zelene oci ali kad je otvorio usta-samo stative
U medjuvremenu, drugarica da doprinese situaciji ode da se bavi vecerom i zagori meso. Ja svakako isfrustrirana vristim na nju, ona place.
Onda pojedemo u tisini taj pokusaj vecere. Pogledamo neki predosadan film. Ona ode u moju sobu da spava a nas dvoje u dnevnom ostanemo, svako na svojoj strani ugla.
Naravno, ja se slagiram jos u letu i zaspem momentalno.
Ujutru, kaze, nije spavao samo me gledao a ja jedva cekam da kafu potamanimo i svako svojim putem.
Posalje on meni sliku, taman, posaljem i ja njemu. I to chat, to telefoni rade, racun oko 150 km, medjugradska linija
I odu moji na more, ja ga pozovem da dodje. Odjednom, drugarica bahnu, raskinula s momkom.
To je prvi peh.
Dolazi on, zaista lijepo gradjen, divne zelene oci ali kad je otvorio usta-samo stative
U medjuvremenu, drugarica da doprinese situaciji ode da se bavi vecerom i zagori meso. Ja svakako isfrustrirana vristim na nju, ona place.
Onda pojedemo u tisini taj pokusaj vecere. Pogledamo neki predosadan film. Ona ode u moju sobu da spava a nas dvoje u dnevnom ostanemo, svako na svojoj strani ugla.
Naravno, ja se slagiram jos u letu i zaspem momentalno.
Ujutru, kaze, nije spavao samo me gledao a ja jedva cekam da kafu potamanimo i svako svojim putem.
- lavorpunvode
#4965 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ahahahah
da to nije bio neki od ovih vjecito naelektrisanih forumasa
taj tvoj ima debele osnove za isfrustriranost svime sto ide uz sam spomen zenskog roda.
-
mona
#4966 Re: Vasa najgora date iskustva :P
pa sto nije rekao da ima samo stative
ne bi kucu raspremala i meso odmrzavala
-
Zoya
#4967 Re: Vasa najgora date iskustva :P
hahahaha, cuj ne bi meso odmrzavala . Joj sto me nasmija. Jeste se culi ikad poslije toga?mona wrote:pa sto nije rekao da ima samo stative![]()
-
mona
#4968 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ma jesmo, ali nije to vise bilo to 
- ultima_palabra
#4969 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Spremila bi mu neku hapicu umjesto mesa?mona wrote:pa sto nije rekao da ima samo stative![]()
-
mona
#4970 Re: Vasa najgora date iskustva :P
na slamku 
- alkalna_baterija
- Zatamnjena stakla
#4972 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Možda su mu zubi na mjestu, sad 
-
staradis
#4974 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Oslabila tema
-
nightvision
#4975 Re: Vasa najgora date iskustva :P
A 'dje nece oslabit kad skoro pa sve puca po savovima od licemjerstva. Neki dan nije izgled bitan, negdje na sezdest i sedmo mjesto ga stave, a danas je momak diskvalifikovan na startu zbog stativa. Nije imao priliku ni da pokaze da je sposoban i sarmantan... Vec se jos i sprdaju...staradis wrote:Oslabila tema
Primjetio sam inace da je jako tesko ostvariti bilo kakvu konstruktivnu diskusiju sa odredjenim clanicama foruma. Nakon sto im proturijecis i ponudis dovoljno argumenta da nije sve ruzicasto redovno napustaju raspravu a sugovornika nastoje diskreditovati ismijavanjem i zbijanjem blago receno idiotskih sala.
Posumnjacu da je to zato sto ovde ne mogu paznju skrenuti na svoje (vanjske) fizicke atribute a drugih nemaju dovoljno za neki malo ozbiljniji razgovor.