Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
THINK PINK

#4951 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by THINK PINK »

SLISKOVIC wrote:Sinoc na debati jasno se vidjelo ko najbolje poznaje materiju, a i pristojno se ponašati, zato samo i treba glasovati za Senaida Memić-a !

Pa to se znalo i prije debate .... hehe
FOČANSKI PROPISI

#4952 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by FOČANSKI PROPISI »

THINK PINK wrote:
SLISKOVIC wrote:Sinoc na debati jasno se vidjelo ko najbolje poznaje materiju, a i pristojno se ponašati, zato samo i treba glasovati za Senaida Memić-a !

Pa to se znalo i prije debate .... hehe
Ja mislim da je sinoć pobijedio KEREŠ JASMIR.
FOČANSKI PROPISI

#4953 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Mislim da ovdje BNS više nema šta tražiti.
Do kraja kampanje , prepuštamo vam ovu temu.
Aqua_S

#4954 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Aqua_S »

delightful wrote:Molim vas apsolutno zaboravite na uvecavanje fonta i mijenjanje boja na ovoj temi. Iako mi je simpaticno da nasi vrli kandidati znaju koristiti racunare, ova tema prelazi sve granice ukusa. Ako nemate nikakvo drugo oruzje za lobiranje i samoreklamiranje osim blacenja i vrijedjanja drugih kandidata, onda to radite negdje drugo, a ne ovdje. Dakle, od sada, svaka upotreba fonta koji odudara od standardnog na forumu i svako vrijedjanje povlaci sa sobom zatvaranje ove teme. Takodje, ako dodje do toga, vise nece biti otvaranje ni ove, ni druge slicne teme. Hvala.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
FOČANSKI PROPISI

#4955 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

delightful wrote:Molim vas apsolutno zaboravite na uvecavanje fonta i mijenjanje boja na ovoj temi. Iako mi je simpaticno da nasi vrli kandidati znaju koristiti racunare, ova tema prelazi sve granice ukusa. Ako nemate nikakvo drugo oruzje za lobiranje i samoreklamiranje osim blacenja i vrijedjanja drugih kandidata, onda to radite negdje drugo, a ne ovdje. Dakle, od sada, svaka upotreba fonta koji odudara od standardnog na forumu i svako vrijedjanje povlaci sa sobom zatvaranje ove teme. Takodje, ako dodje do toga, vise nece biti otvaranje ni ove, ni druge slicne teme. Hvala.
To je naša realnost.Kandžija.
Šta ono biješe demokratija, ljudska prava...?
Innovation

#4956 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Innovation »

8000 km je potroseno za vocke, koje su posadjene, a ne za fontanu. Tako je izjavio g. Memic.
Trebam te

#4957 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Trebam te »

DELEGACIJA wrote:
bjelokapic wrote:Senaida Memica moze podrzavati
Bjelokapiću ako se išta zna za vas (ako si taj) jeste da se svi 'odozgo' poznaju i pomažu.
Bio sam na njihovim dženazama gdje svako svakog poznaje (ako je odozgo) ali bukvalno :-) .
Sigurno je glas za 'vašeg bjelokapića' Godinjaka. ;-)

Godinjak je Trnovljak i nije bjelokapic treba glasati za njega. :thumbup:
FOČANSKI PROPISI

#4958 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Superhik_ wrote:
FOČANSKI PROPISI wrote:
pa zar ti nisi otišao? :roll:
Tu sam kao privatno lice,BNS se je povukao.
FOČANSKI PROPISI

#4959 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Trebam te wrote: Godinjak je Trnovljak i nije bjelokapic treba glasati za njega. :thumbup:
Može te li nam reći koja je stranka Godinjak?
Trebam te

#4960 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Trebam te »

zeljo1984 wrote:Gospodin.Sinanovic u emisiji pokazao je apsolutno nepoznavanje nadležnosti opcine,kantona,federacije, drzave...pogotovo osnovu kulture u komunikaciji. Da je kojim slucajem Senaid Memic upadao u rijec Sinanovicu to bi ste vi na ovom forumu znali dobro iskoristiti.. u smislu seljak, nekulturan i sl. Naravno tu je i program koji su mu odobrili u partiji za koji sumnjam da je ucestvovao u sastavljanju nego je to draft koji je ZL poslao svim kandidatima ispred Saveza K. Svakoko posebno se iskazao u neuspjelom blacenju S.M. sto je njemu donjello negativne poene.
Ono sto sam primjetio je to da niko osim Senaida nije spomenuo ljude iz stranke odnosno kandidate za vijece. Sto nam moze reci o samim kandidatima.
SBB kandidat je takodjer djelovao neuvjerljiv suvise mehanicki- istreniran.
SBIH kandidat davao je uticaj kao da mu je nezgodno sto se nalazi tu do Senaida obzirom da je pokusao da ga ukloni sa liste kao bivsi SDP ovac a nakon toga naprasno presao u SBIH.
Takodjer primjetio sam da veci dio SDP ovih kandidata za vijece koji su aktivni na F.B. u osnovi ne govore nista o sebi i o programima, projektima, vec su okupirani nacinom blacenja aktuelne vlasti isto kao i populisticka strankaSBB
Smatram da bi trebali sagledati realnost da su u predhodnim izborima imali 3 vijecnika te da ne ocekuju povecanje od 400% u odnosu na raniji period.
SBIH realno gledajuci je jaca na Ilidzi od SDP a - na opcinskom nivou. SBB vrlo vjerovatno da ce dobiti vise glasova od SDP. Obzirom da mu je ciljana skupina stanovnistvo sa losijim materijalnim stanjem i doseljenici iz Sandžaka. SDP naravno ima dio glasaca ostalih iz proslog sistema a da nisu izumrli.
SDA ima stabilno biračko tijelo koje je još više očvrslo napadima koje je pretrpila u proteklom periodu. Tako da se moze zakljuciti da ce na izborima pobjedu odnjeti SDA zajedno sa aktuelnim načelnikom Senaidom Memićem.

Vrlo fino i realno receno, isto misljenje dijelim :thumbup: :bih:

SDA sigurno nosi pobjedu na Ilidzi
Trebam te

#4961 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Trebam te »

FOČANSKI PROPISI wrote:
Trebam te wrote: Godinjak je Trnovljak i nije bjelokapic treba glasati za njega. :thumbup:
Koja god je, nije bjelokapic :mrgreen: :bih:

.
Aqua_S

#4962 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Aqua_S »

FOČANSKI PROPISI wrote:
jel ti to nedostaje...trolanje uvećanim i ofarbanim fontom?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
FOČANSKI PROPISI

#4963 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Vraćam se vrijesku i početku priče..

"Nekad sam kraj tih vratnica dvojni'
imao šesnaest godina, pre ...
I djevojka je — drug nerazdvojni,
rekla mi tiho i nježno: "Ne!"
Daleki dragi dani nesveli!...
Nikad da mine ta slika i glas.
Tih godina smo mi svi voljeli,
ali su, bogme,
voljeli i nas.")

Jesenjin
VreloBosne

#4964 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by VreloBosne »

Jos cu jos samo ovo napisati na ovom forumu i odlazim previse je placenika i duplih profila :

Citat gosp. Senaid Memić (SDA)
Bolje je imati bilo kakav plan, nego nemati nikakav plan!
Mi do sada nismo imali NIŠTA!!!????
/ 20 godina na vlasti /
Aqua_S

#4965 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Aqua_S »

nemoj pisati više ništa zaključat će temu..šta ga više uvećavate i boldirate...u PM....eno tema u sekciji izbori 2012...pa se tamo prepucavajte.. :evil:
Trebam te

#4966 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Trebam te »

VreloBosne wrote:Jos cu jos samo ovo napisati na ovom forumu i odlazim previse je placenika i duplih profila :

/ 20 godina na vlasti /

SDA ce pobijediti ne trudi se dzabe :mrgreen: :bih:
Aqua_S

#4967 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Aqua_S »

molim moderatora da ne ukine temu radi gornjeg bold posta, otići će trolovi svakako. ne bi bilo fer prema@pipidugadevetka kao autoru on nije sigurno ovu temu ovakvom zamišljao.
Aqua_S

#4969 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Aqua_S »

VreloBosne wrote:Jos cu jos samo ovo napisati na ovom forumu i odlazim previse je placenika i duplih profila :

/ 20 godina na vlasti /
a ti nisi plaćenik, lijepo si plakate po forumu.. :run: :evil:
Klikeraš

#4970 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Klikeraš »

Bjelokapiću ako se išta zna za vas (ako si taj) jeste da se svi 'odozgo' poznaju i pomažu.
Bio sam na njihovim dženazama gdje svako svakog poznaje (ako je odozgo) ali bukvalno :-) .
Sigurno je glas za 'vašeg bjelokapića' Godinjaka. ;-)
Godinjak je Trnovljak i nije bjelokapic treba glasati za njega. :thumbup:
Bjelokapić glasa za Trnovljaka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Klikeraš

#4971 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Klikeraš »

Trebam te wrote:
FOČANSKI PROPISI wrote:
Koja god je, nije bjelokapic :mrgreen: :bih:
.
I sad je li to OK ili nije, jer kako mi se čini da ste (SBiH) puni bjelokapića......a protiv njih :-) :-) :-) :-) :-)
_Reds_

#4972 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Reds_ »

Klikeras daj ba ohladite4 sa tim vasim ama bas nepoznatim kandidatom.
fidoremilienko

#4973 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by fidoremilienko »

Aktuelni nacelnik Memic, je samo jasna slika naroda i okruzenja u kojem vlada. Isto tako, jasna je slika ovih forumasa koji ga podrzavaju, koji ne znaju nista pametnije kazati osim uvecavanja fonta i pisanja parola/pjesama.

Nacelnik koji pred kamerama izjavi: "nemoj zajebavat' " "malo ste bezobrazni" samo su mnogi u nizu bisera aktuelnog nacelnika, Bog zna koliko ce ih biti jos. I takvog ce ljudi opet izabrati 7.Oktobra!?

Cak je jedan poltron nacelnika (na forumu, razumije se) i izjavio "sda ima svoje biracko tijelo". Naravno da ga ima, to su dobrim dijelom budzetski korisnici i njihove "fam(a)elije". Pored toga rece poltron "Gosp.Sinanovic je pokazao neznanje o funkcionisanju na opstinskom, kantonalnom i drzavnom nivou". Ali zato Memic zna kako stvari "funkcionisu", pa je od Ilidze poceo da pravi Las Vegas (Tibra, Butmir... samo su neki od primjera kriminala koji je pocinjen na ovoj Opstini).

Sva ova prica u poslednjih mjesec dana, kako pratim ovu temu, podsjeti me na jedan razgovor koji sam imao sa osobom, pretprosle godine. Kaze: "sta ces vani, neka te ovdje, valja se boriti...". Rekoh: "nema posla". Kaze: "ma ima, vidis radi se, izgradjuje se". Odgovorih: "okeii ima posla, ali svi tenderi su u 90% slucajeva namjesteni, jer znam, radio sam". Kaze: "ma nije to bas tako kako ljudi pricaju". Meni nema sta ko da prica, bio sam svjedok. Vise vjerujem svojim ocima/usima nego tvojim rijecima. I na kraju, upitah: "kako si dosao do posla?". Kaze: "joj suti, da se nisam uclanio u stranku (u ovom slucaju SDA), nikad do posla ne bih dosao...". Tu mi bi sve jasno. Toliko o patriotizmu i borbi za nove vrijednosti i drzavu, odnosno za buduce generacije.

Razumijem ja to. I ja bih palamudio svima, kako se treba boriti da sam preko stranke nesto ostvario. Odnosno, imao bih moralnu obavezu glasati i natjerati uzu i siru "famaliju" da glasa za SDA/SDP/HDZ... :-)

Uglavnom, ima i na ovom forumu pametnih stvari. Te na jednoj temi neko rece: "nemamo mi kriticnu masu za promjene". Nemas pojma koliko imas pravo jer je i nemamo.

Sretno vam bilo sa naĆelnikom!
Klikeraš

#4974 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Klikeraš »

_Reds_ wrote:Klikeras daj ba ohladite4 sa tim vasim ama bas nepoznatim kandidatom.
Sory idemo na poznate......
Memić ok :-)
Sinanović poznat, pitanje je koliko, da nije u SDP-u
Godinjak poznat, nisam siguran, ali eto
Lakota poznat, isto je za diskusiju
Mahmutović, poznat nema šta :roll:
Kreso, isto poznat
Kereš, anonimus, poznat samo @FP
Sada je znači baziranje na 2-3 kandidata.....onda da izvolimo 8-) 8-) 8-)
Last edited by Klikeraš on 18/09/2012 13:45, edited 1 time in total.
Klikeraš

#4975 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Klikeraš »

;-)
Locked