AleksoMKD wrote:Kevan je opasan igrac, samo nije toliko surov ko Tywin.pici wrote:Kevan Lannister je opasan igrac ko i rahmetli buraz mu samo dosta povuceniji...u ovoj sezoni zenski likovi ispadaju totalni idioti...
Al sin mu Lancel prolupao, otiso u ISISovce i mislim da ce on poceti sjebavati moc Lanistera. Jebiga zna sve prljave tajne.
Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- Pryda
#4951 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#4952 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
AleksoMKD wrote:Kevan je opasan igrac, samo nije toliko surov ko Tywin.pici wrote:Kevan Lannister je opasan igrac ko i rahmetli buraz mu samo dosta povuceniji...u ovoj sezoni zenski likovi ispadaju totalni idioti...
Al sin mu Lancel prolupao, otiso u ISISovce i mislim da ce on poceti sjebavati moc Lanistera. Jebiga zna sve prljave tajne.
Cersei se debelo zajebala sa isisovcima...upravo Lancel će i da krene na nju i kopile (zna sigurno tajnu incesa) jer jačaju iz dana u dan a imaju podršku naroda koji je većina sirotinja, njihovo moralisanje će na kraju se Cersei odbiti od glavu...sa vjerskim fanaticima nema zajebancije još im dala oružje i da kroje zakon prema svome...nebili se obračunala sa Margaery i njenim bratom pederom Lorasom za kojeg se je morala udat...eeee da je stari živ...još glupaČa otjerala ujaka, jedinog koji joj je mogao biti garancija za željezni tron, zato je i potegla iz očaja one isisovce...bašh su se scenaristi i producenti potrudili da u seriji ženske ispadnu glupače...
malo za ne upućene

- AleksoMKD
#4953 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Cersei je lukava ali ne i inteligentna. A sve zbog prorocanstva da ce je mladja i ljepsa kraljica sjebat. Zato mrzi Sansu i Margaery.pici wrote: Cersei se debelo zajebala sa isisovcima...upravo Lancel će i da krene na nju i kopile (zna sigurno tajnu incesa) jer jačaju iz dana u dan a imaju podršku naroda koji je većina sirotinja, njihovo moralisanje će na kraju se Cersei odbiti od glavu...sa vjerskim fanaticima nema zajebancije još im dala oružje i da kroje zakon prema svome...nebili se obračunala sa Margaery i njenim bratom pederom Lorasom za kojeg se je morala udat...eeee da je stari živ...još glupaČa otjerala ujaka, jedinog koji joj je mogao biti garancija za željezni tron, zato je i potegla iz očaja one isisovce...bašh su se scenaristi i producenti potrudili da u seriji ženske ispadnu glupače...
Mada se ne slazem da su sve zene u seriji glupe, Margaery, Olena, Melisandra su prilicno zajebani igraci. Cersei je ovakva i u knjizi.
Bonus slika:
JUAN NIEVE

- pici
#4954 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Margaery je bez bake Olenne...kita a Melisandre bez Stanisa isto, zato i traži mlađeg kitonju jer ovaj gubi snagu i moć...ja polažem nadu u Dorana Martella, nije se ufatio na udicu iz prve a isto je željan osvete Lanisterima zbog silovanja i ubistva sestre...brat Oberyn je pride al je jako želio brzo da se osveti, jedino ako njegova žena Ellaria i Sand Snakes ne zajebu stvar a zajebat će koda gledam
...maa jooojjj može se o seriji još sto knjiga napisat 
- Tito_i_Partija
#4955 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Doran Martell, od onoga sto sam cit'o o njemu, je tip koji je jako pametan, odmjeren, i vrlo sposoban tip. Za razliku od brata, koji je volio da se kurci (i zbog tog izgubio glavu, bukvalno), Doran je tip ciji je svaki cin i korak strasno dobro promisljen. Njegova jedina "mana" je to sto je jako bolestan, i s time je maltene prikovan za stolicu. A i glumac sto ga glumi je jako, jako dobar. Pogledaj film Syriana, tu je bio extra.
I ne zaboravi da je Semsi dao izbor, a ona je izabrala da ide Boltonovima.
Opet kazem, mi nemamo pojma ko je Baelish i sta on ustvari planira. Na prvi pogled izgleda k'o da je Semsu ostavio k'o zadnje govno u Boltonovima, ali za razliku od svih drugih likova u ovoj seriji, sve njegova djela su multi-dimenzionalna i ukazuju na to da je tip, pored Tyriona, najpametniji lik u seriji i jedini koji dobro zna sta radi.AleksoMKD wrote: I on je bolesnik, samo prefinjeniji. Sansa zna da bi on vilio da je opali, pred njom joj je ubio tetku i izjavio da je volio samo Sansinu majku, pipkao i ljubio bez dozvole.......
A isporucio ju je Boltonovima, bolesnije ne moze biti.
I ne zaboravi da je Semsi dao izbor, a ona je izabrala da ide Boltonovima.
- pici
#4956 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Pošto se Cersei boji proročanstva vještice koju sme gledali u prvoj epizodi pete sezone, mislim da će kralju Tommenu doći glave isisovci tj da će ga smaknut kao dijete incesa e saad kako će biti okrunjena Myrcella nemam pojma, jer po nekom pravilu samo muški nasljednici mogu na željezni tron, to me i buni kod Daenerys i ona puca na povratak i uzimanje trona...Od savjetnika Baelish, Varys i Pycelle, samo je ovaj zadnji ostao u dvoru i tu mu ga Cersei metnula da je savjetništvo sve manje i manje, zapravo poslije smrti Tywina poćinje propast kuće Lannister.
- ferratilis
#4957 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
haha isisovci, dobar dobarpici wrote:Pošto se Cersei boji proročanstva vještice koju sme gledali u prvoj epizodi pete sezone, mislim da će kralju Tommenu doći glave isisovci tj da će ga smaknut kao dijete incesa e saad kako će biti okrunjena Myrcella nemam pojma, jer po nekom pravilu samo muški nasljednici mogu na željezni tron, to me i buni kod Daenerys i ona puca na povratak i uzimanje trona...Od savjetnika Baelish, Varys i Pycelle, samo je ovaj zadnji ostao u dvoru i tu mu ga Cersei metnula da je savjetništvo sve manje i manje, zapravo poslije smrti Tywina poćinje propast kuće Lannister.
-
sizifinho
#4958 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
pozz
Evo pregledao sam četiri epizode..
Moji utisci:
Prvo da kažem da sam pročitao knjige, i da je serija dobro odvojila se od knjiga. To je dobro. Priča će imati drugačiji tok i identičan završetak.
1. Pyter Baelish mi je UVIJEK bio najdraži lik, zato što je pametan, lukav i mudar. Sve što treba da imaš da bi uspio u Igri prijestolja, što je i naslov serije. Eh, uvijek bio najdraži, sad mi je još draži. Kao što neko reče već, prosto ne možeš shvatiti šta mu je cilj. Zašto Sansu odvesti Boltonovima, zašto podržati Stannisa kad zna da nema od Stannisa i njegovo trona ništa...sto posto nepredvidljiv lik.
2.Doran itekako ima karte u rukama, ali to je priča za sebe i neću da spojlam.
3.Cersei se dobro zajebala sa ovim Sparrowima, dobit će po minđi...
Zadnje dvije stakve su prejake:
4. KAKO niko nije obratio pažnju na onu scenu kad Qyburn tamo nešto minđa, i skoči ona silueta ogromna iza njega... on govori polahko prijatelju.
5. KAKO niko nije skontao da je upravo scenom kad vještica pokušava zavesti Džona Neznalicu, knjiga spojlana maximalno.
Jon Snow je Azor Ahai, i samim time... potomak Valyrie..
Evo pregledao sam četiri epizode..
Moji utisci:
Prvo da kažem da sam pročitao knjige, i da je serija dobro odvojila se od knjiga. To je dobro. Priča će imati drugačiji tok i identičan završetak.
1. Pyter Baelish mi je UVIJEK bio najdraži lik, zato što je pametan, lukav i mudar. Sve što treba da imaš da bi uspio u Igri prijestolja, što je i naslov serije. Eh, uvijek bio najdraži, sad mi je još draži. Kao što neko reče već, prosto ne možeš shvatiti šta mu je cilj. Zašto Sansu odvesti Boltonovima, zašto podržati Stannisa kad zna da nema od Stannisa i njegovo trona ništa...sto posto nepredvidljiv lik.
2.Doran itekako ima karte u rukama, ali to je priča za sebe i neću da spojlam.
3.Cersei se dobro zajebala sa ovim Sparrowima, dobit će po minđi...
Zadnje dvije stakve su prejake:
4. KAKO niko nije obratio pažnju na onu scenu kad Qyburn tamo nešto minđa, i skoči ona silueta ogromna iza njega... on govori polahko prijatelju.
5. KAKO niko nije skontao da je upravo scenom kad vještica pokušava zavesti Džona Neznalicu, knjiga spojlana maximalno.
Jon Snow je Azor Ahai, i samim time... potomak Valyrie..
- karanana
#4959 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
je li qyburn onaj sto pravi frankensteina?
- pici
#4960 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
yest...karanana wrote:je li qyburn onaj sto pravi frankensteina?

nije niko zaboravio na planinu...samo smo opleli po radnji likova koji su u prve četri epizode pete sezone...@sizifinhoi de makni ovo zadnje u tvom tekstu ipak se bavimo nagadjanjima a ne spojlanjem iz knjiga...nije interesantno ako znaš sami kraj mada se da naslutiti.
- karanana
#4961 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ja ovo oko tog azhora ni ne kontam tako da mi nije nista spojlovo. sad sam malo procito na got wiki, ali opet ne kontam sta se tu moze desiti.
ne znam da li je u seriji melisandra sta spominjala, ali i ako jeste ja sam to profulio. a ne znam ni da je spoiler jer kako ona zna da je jon taj? valjda je mislila da je stanis taj. pa se sad predomislila sta li? mozda zbog tog ona i sredi stanisa.
ne znam da li je u seriji melisandra sta spominjala, ali i ako jeste ja sam to profulio. a ne znam ni da je spoiler jer kako ona zna da je jon taj? valjda je mislila da je stanis taj. pa se sad predomislila sta li? mozda zbog tog ona i sredi stanisa.
- pici
#4962 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ma ne vjerujem da je Melisandra prokontala ko je on ja mislim da zna jedino Aemon Targaryen lil maester Aemon slijepac...ona je samo ko vučica namirisala krv ili gene zato mu se i ponudila iako nije djevac što ga je pitala i prozborila "šteta"
treba joj za onu njezinu sjenku...valjda, ovo nagadjam, znaći nisam proćitao knjige jedino sam vidio na premijeri HBO crveni tepih kratke trajlere...Daenerys će biti u smrtnoj opasnosti od onih harpija e sad ko će je spasiti pojma nemam i ako će je spasiti...
-
sizifinho
#4963 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
kako će biti spojler nešto što se nije desilo u knjizi?pici wrote:Ma ne vjerujem da je Melisandra prokontala ko je on ja mislim da zna jedino Aemon Targaryen lil maester Aemon slijepac...ona je samo ko vučica namirisala krv ili gene zato mu se i ponudila iako nije djevac što ga je pitala i prozborila "šteta"treba joj za onu njezinu sjenku...valjda, ovo nagadjam, znaći nisam proćitao knjige jedino sam vidio na premijeri HBO crveni tepih kratke trajlere...Daenerys će biti u smrtnoj opasnosti od onih harpija e sad ko će je spasiti pojma nemam i ako će je spasiti...
Nadam se da nisi zaboravio, ali knjige nisu gotove. Ovo sad što se dešava u seriji je skoro sami kraj posljednje izdate knjige tako da ti nisam prijatelju ništa spojlao.
Puno vi hejt bacate na vješticu, ja mislim da je ona jedan od najmoćnijih likova u ekipi.
Theon neće igrati neku OGROMNU ulogu, ali vjerujem da će mu Martin dati šansu za iskupljenje tako što će vjerovatno ubiti Ramsaya, što bi bio nekako razuman kosmički tok događaja. S tim da se mogu kladiti da će i on sam umrijeti.
- pici
#4964 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ma ok vala i da jeste kraj nekako je najlogičniji al onaj debeli martinovac je nepredvidljiv, nebi me čudilo da na kraju skroz sjebu željezno prestolje...Melisandra je vještica i sveštenica The Lord of Light, opasna do bola, Theon će tek toliko da pomogne Sansi da se osveti Boltonovima a i sam će zaplatit zbog izdaje Starka...valjda
i naravno isisovci...Ujak je upozorio plavu glupaču...
Sparrows
"They call themselves "Sparrows". Bloody fanatics! Religion has it's place, of course, but to a certain point. They never would have come to the capital when Tywin was alive."
―Ser Kevan Lannister to Cersei Lannister
Religion
The Old Gods of the Forest - innumerable and nameless spirits of each tree, rock, and stream worshipped by the Children of the Forest and later by the First Men. The original religion of the continent, it was later pushed back by the Faith of the Seven. In the present day, it is the majority religion only in the North and Beyond the Wall, though there still exist a scattered minority of followers in the south of the continent.[1]
The Faith of the Seven - introduced to Westeros during the Andal Invasion six thousand years ago, it has for millennia been the majority religion on the continent. In terms of number of followers, geographic spread, and influence on politics, the Faith of the Seven is the overwhelmingly dominant religion in Westeros. It is based on the worship of "The Seven" or the "Seven-faced God", a single deity with seven "aspects" or "faces".[1]
The Drowned God - the local religion of the people of the the Iron Islands. Worshipers of the Drowned God value maritime skill, as well as prowess in combat and in piratical raids. It is the least followed of the three major religions in Westeros as well as the least widespread, being restricted to the lightly populated Iron Islands. Nonetheless, as there are so few major religions on the continent, it is still the third largest religion, and is certainly dominant within the Iron Islands themselves.[1]
Essos
In contrast to Westeros, on the eastern continent of Essos across the Narrow Sea there are a large number of local religions, but few religions that are widespread across large geographical areas. Even so, each of the Free Cities or cities of Slaver's Bay may contain worshipers of numerous different local religions that are not to be found anywhere else in the world. The Free City of Braavos has a very diverse, cosmopolitan religious makeup. The one major exception to this is the Lord of Light religion, which is very widespread, from the Free Cities in the west to Asshai in the distant east. Indeed, in the southern Free Cities such as Volantis, Lys, and Myr, the Lord of Light is the majority religion, and it has at least a plurality in many other major cities of the continent. Still, unlike in Westeros where the Faith of the Seven is often the exclusive religion, in many cities in Essos where the faith of the Lord of Light is the majority religion there are still substantial minorities that worship other religions.
The Lord of Light - focuses on worship of the "one true god", a fire-god known as the Lord of Light. Espouses strong dualistic beliefs, as the Lord of Light struggles against darkness. Loosely speaking it is the majority religion in many parts of Essos, particularly the major trading hubs such as the Free Cities.[1]
The Ghiscari religion - the major religion followed in Slaver's Bay, run by priestesses known as Graces.
God of Death - a minor religion in Braavos worshiped by the mysterious cult of assassins known as the Faceless Men.
The Weeping Woman - a deity worshiped by a minor cult in the Free City of Lys, though it is not the majority religion in the city.
The Valyrian religion - the religion of the old Valyrian Freehold, little-practiced after the Doom of Valyria destroyed their civilization four hundred years ago. The Targaryens named several of their dragons after gods of old Valyria.
Great Stallion - the nomadic Dothraki mounted warriors from the central plains known as the Dothraki Sea possess their own religious beliefs and customs, and worship a deity known as the Great Stallion.
Great Shepherd - a local deity of the Lhazareen, a peaceful people that inhabits the region of Lhazar, northeast of Slaver's Bay and south of the Dothrai Sea. This religion holds that all men are part of one flock.
The Lion of Night - a deity in the religion of Yi Ti, in the distant east.
Summer Islands religion - Summer Islanders consider sex to be a holy and life-affirming act that honors their gods.
i naravno isisovci...Ujak je upozorio plavu glupaču...
Sparrows
"They call themselves "Sparrows". Bloody fanatics! Religion has it's place, of course, but to a certain point. They never would have come to the capital when Tywin was alive."
―Ser Kevan Lannister to Cersei Lannister
- karanana
#4965 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
...ili da kralj nije dijete koje samo razmislja o ubacivanju u kraljicinu rupu, trebo je ono odmah u startu satrati a ne ko pichkica pobjeci mami. ali dijete jebi ga, nije mi toliko mrzak.
- AleksoMKD
#4966 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Summer Islands religion - Summer Islanders consider sex to be a holy and life-affirming act that honors their gods.
Najbolja religija.
Najbolja religija.
-
duboka_misao
- Gandalf
#4968 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Opet izljevi mržnje prema Denerys
- trebica došla na kontinent s gaćama na štapu, razjebala čini mi se 4 robovlasnička grada, oslobodila na hiljade i hiljade robova, pobila na hiljade i hiljade trgovaca ljudima, jedina mana joj je što ne vidi dalje od k.... ispred nosa, al' jbg to je već drugi par željeznih čizama i onda narod priča Denerys 'vaka-'naka
Razlog pojave harpija je osveta bogataša što im je srušila ekonomski sistem, otuda i pokušaji da je se skrši, jbg, zbog ropstva i ekonomije zasnovane na besplatnoj radnoj snazi, iz čega prozilazi da pojedini privatnici ubiru extra profit a kojeg više nema - sve me to vuče na američki Civil War - Linkoln kao inspiracija za Martina i taj dio njegovog svijeta.
Denerys je stoga Martinov Linkoln - do kraja serijala tj. knjiga pretpostavljam da će savršeno kontrolisati zmajeve te će sa svojom letačkom ergelom izaći na prve linije ratišta da razjebe cijeli Essos ili kako se već zove onaj kontinent, pa me ne bi čudilo da ona sebi i skuje Iron Throne s one strane mora. Podvučeno je samo moje mišljenje o Martinovoj ideji za lika u knjizi, a boldirano samo puko nagađanje mogućeg raspleta sa istim likom.
Nekako Stanissa vidim u Kraljevoj luci, svo vrijeme je underdog bez jakog saveznika (pirate ne računam), totalno neomiljen ali sa punim legitimitetom, ne računam tu Denerys jer je njihova dinastija prekinuta i čisto sumnjam da bi Martin tako predvidljivo zadnjeg preživjelog Targaryena vratio na Željezni prijesto, dok nju na drugom kontinentu koji nikada nije imao jednog vladara svi robovi i sirotinja doživljavaju k'o Titu.
Razlog pojave harpija je osveta bogataša što im je srušila ekonomski sistem, otuda i pokušaji da je se skrši, jbg, zbog ropstva i ekonomije zasnovane na besplatnoj radnoj snazi, iz čega prozilazi da pojedini privatnici ubiru extra profit a kojeg više nema - sve me to vuče na američki Civil War - Linkoln kao inspiracija za Martina i taj dio njegovog svijeta.
Denerys je stoga Martinov Linkoln - do kraja serijala tj. knjiga pretpostavljam da će savršeno kontrolisati zmajeve te će sa svojom letačkom ergelom izaći na prve linije ratišta da razjebe cijeli Essos ili kako se već zove onaj kontinent, pa me ne bi čudilo da ona sebi i skuje Iron Throne s one strane mora. Podvučeno je samo moje mišljenje o Martinovoj ideji za lika u knjizi, a boldirano samo puko nagađanje mogućeg raspleta sa istim likom.
Nekako Stanissa vidim u Kraljevoj luci, svo vrijeme je underdog bez jakog saveznika (pirate ne računam), totalno neomiljen ali sa punim legitimitetom, ne računam tu Denerys jer je njihova dinastija prekinuta i čisto sumnjam da bi Martin tako predvidljivo zadnjeg preživjelog Targaryena vratio na Željezni prijesto, dok nju na drugom kontinentu koji nikada nije imao jednog vladara svi robovi i sirotinja doživljavaju k'o Titu.
- pici
#4969 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Denerys je pokrenula revoluciju i sad bi one koji su joj pomogli u tome da rastjera...zmajeve, koji su jedina njezina prava snaga je olako odbacila i to će joj se vrnut od glavu, mislim da će biti zbačena sa prestolja ili da nekim čudom se zmajčeki vrate i ponovo je dignu na noge...
Drugi sinovi...sad za sad su joj vjerni al prvom prilikom će je izdat, najvjerovatnije su neki od njih umješani sa harpijama...plaćenici, para vrti dje burgija ne može...
Zmajevi...jedino oružje.
Neokaljani (The Unsullied)
Neokaljani su vrhunski borci (koji su sticajem okolnosti evnusi) koje Deneris želi da kupi (s obzirom da su prava mala "robovska vojska").
Mogu se kupovati po centurijama ili po hiljadama. Za to, potrebno je da dođete u Astapor, i potražite robovlasnika. Cena je prava sitnica.
A sada nekoliko detalja:
Neokaljani su robovi koje su odabrali još dok su bili mali, i od pete godine im počinje obuka (od svitanja do sumraka). Kroz nju uče kako da se bore, ali i da odbace sve moguće emocije, kako bi mogli da se bore hrabro i odlučno. Svakog dana ispijaju manje količine otrova, koji zovu Vino hrabrosti (Wine of courage), i čiji je cilj povećanje praga tolerancije na bol.
Onog dana kada ih kastriraju, detetu daju psa da se brine o njemu. Nakon godinu dana, on mora zadaviti psa. U protivnom, ne moram da vam objašnjavam da nije dobro.
Takođe, naredni korak u inicijaciji je dobijanje šlema, i to na vrlo strašan način. Svaki Neokaljani koji treba da prođe taj korak dobija po jedan srebrnjak, i odlazi na pijacu robova, pronalazi novorođenče, ubija ga, i robovlasniku daje taj srebrnjak. Tek tada postaje punopravni Neokaljani.
Zanimljivost vezana za njih je i da nemaju imena. Svakoga dana uzimaju dve pločice iz ćupa, jednu sa bojom, drugu sa nazivom životinje. Tako da je jedan od njih danas Sivi Crv, sutra Crveni Pacov i slično.
Drugi sinovi...sad za sad su joj vjerni al prvom prilikom će je izdat, najvjerovatnije su neki od njih umješani sa harpijama...plaćenici, para vrti dje burgija ne može...
Zmajevi...jedino oružje.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#4970 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jutros pregledah s4 e1 i evo sam upravo zavrsio sa s4 e9
Sto je najgore i dalje se kuha, morati cu zavrsiti sezonu veceras
Ali prvo ide odmor

Umjesto da se drogiram kao i sav normalan svijet ja sam citav dan proveo gledajuci seriju
Nije da sam imao nesto pametnije za raditi po ovome kisnom danu..ali opet...ovo je previse i za mene
Nisam citao knjigu, niti sam ranije gledao seriju pa mi je bas interesanto
Kako se samo kuha na sve strane
Sto je najgore i dalje se kuha, morati cu zavrsiti sezonu veceras
Umjesto da se drogiram kao i sav normalan svijet ja sam citav dan proveo gledajuci seriju
Nisam citao knjigu, niti sam ranije gledao seriju pa mi je bas interesanto
Kako se samo kuha na sve strane
- ferratilis
#4971 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
djeco, guzite li se vi nekad ili samo gledate gejmotron? 
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#4972 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Da sam barem dijete...ne bi me onda bilo stidferratilis wrote:djeco, guzite li se vi nekad ili samo gledate gejmotron?
- pici
#4973 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ja bogumi slabo...triput dnevno...ofalijo samferratilis wrote:djeco, guzite li se vi nekad ili samo gledate gejmotron?
- karanana
#4974 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
sta sam propustio?
nisam se javljo na temu citav dan, guzio sam.
nisam se javljo na temu citav dan, guzio sam.
-
omar little
#4975 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
vau, kakva razina rasprave na temi.